3 månader sedan.

Ibland blir jag verkligen inte klok.
För lite mer än tre månader sedan fick jag en ny dvd som jag har i rummet hemma hos mamma, men jag har aldrig hittat en knapp på själva dvd:n så jag kan trycka ut skivan. Har alltid tagit hjälp av dosan som tillhör. Men igår kväll när jag tänkte kolla på ett Sex and the city avsnitt så hittade jag den knappen på själva dvd:n. Det var liksom gömd på något sätt. Låter hel konstigt, men jag bad förut t.om. andra att hjälpa mig att kolla om den fanns, men eftersom ingen av oss hittade den trodde vi att det inte fanns någont. Men nu, äntligen har jag lyckats hittat den.
Bra va ?

Annars, Grattis till Jonny idag! :)


Dans med döva

Idag på idrotten hade vi dans med RMS och RGD (de döva), vi skulle bugga och dansa Rock'n roll. Vi dansar väldigt sällan på idrotten och det blir lite pinsamt att dansa, speciellt med de döva. Och en del av dem känner inte takten alls så det blir lite galet. Hehe. Fast dans är ju kul!

Jag blir galen på mitt internet, bilddagboken och msn. Internet har varit segt ikväll och det går inte att logga in på bilddagboken och nu äntligen så kom jag in på msn, blir irriterad ju.

Just nu är Ballar av stål på tv, det är lite små roligt. Men kollar inte så jätte mycket, lyssnar mer eftersom jag försöker plugg lite inför provet i morgon. Det är funktioner, och jag känner en jobbig press, sen är det snart nationella. Men men...

Hur lyckas jag?

Hej!

Ibland blir jag ständigt förvånad hur jag lyckad med saker och ting, när jag kom hem så var jag hungrig så jag tog mig en banan, men kunde inte öppna den så jag tog en kniv (som man äter med, så den är inte vass på några sätt och vis), försöker öppna bananen med hjälp av kniven men lyckas istället att skära mig, så jag har ett hack i mitt vänstra långfinger, och det började blöda jätte mycket. Hur lyckas jag egentligen? På en vanlig matkniv?


Hur många fler kan det bli?

Jahapp, nu är det snart början på en ny vecka, alltid lika kul... Eller inte. Fast tror den kommer gå ganska snabbt sen är det lov i drygt 1 vecka, blir ju lite mer eftersom det är påsk.
Nu ska jag snart knoppa, känner mig tung i huvudet, känns som om jag böjer mig frammåt och sedan böjer upp huvudet igen så ligger det kvar frammåtböjt. Blev det krångligt? Hur som helst, har ont och det känns konstigt.


Jag hatar att förlora och älskar att ha rätt, men ibland är det väldigt jobbigt när man har rätt. För det är inte det rätta som alltid är bäst.
När jag tänker på det så gör det ont, det var 5 st... På knappt 1 år, nu 6 st... Snart 7st... När är nästa? 
Jag klarar inte av det, och denna oro och förtvivlan, men värst är sorgen.


Oj, inte meningen att kladda ner bloggen med psycho inlägg. Men det är sanningen, och det är ni som väljer att läsa och jag vad jag ska skriva. Hehe.
Men här kommer det en bild från sommaren, jag har tagot bilden genom mitt fönster när jag är hos pappa. Miss.

/M

Stressad av allt stress



Vanligtvis brukar jag vara väldigt glad och sprallig vid denna tid, för att våren är på väg och att man ändrar om klockan så kvällarna blir längre och ljusare, men just nu känner jag mig stressad och förvirrad om hur allting kommer att bli, jag blir även stressad på grund av all stress.
Jag misstänker att det är för stressen jag ständigt har så ont i magen och det jobbiga illamåendet som aldrig vill försvinna.
Känns jobbigt och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera den.
Ibland önskar jag även att man bara kunde stänga av alla känslor i kroppen, för jag är hela tiden rastlös... Det kryper i benen och jag klarar inte av att sitta still i längre stunder.
Så då är frågan, hur ska jag göra för att inte bli stressad av all stress?


Elle

Just det, glömde en sak. Fick tidigare idag en bild av Lisa som hon gjort, haha... Den blev inte så "bra" gjord, men det är ändå lite små kul! Haha.. Hon har gjort en annan som ni säkert sätt som blev väldigt bra! Men den är ändå värd en plats på bloggen!


Jag råkade bl.a. få lite mörkare hy.. Men tycker att den är cool ändå!

En shopahholics bekännelser



Jag har ganska nyligen läst boken En shopaholics bekännelser, nu har jag också sett den på bio. Boken var nog bättre men det var fler roliga kommenatrer i filmen, men jag gillar inte att de alltid ska ändra om så mycket, det gäller generellt alla böcker som blir film, filmerna är alltid så annorlunda från boken.

Snart är det söndag, om bara ett par få  minuter. Och i natt ställer man fram klockan en timma, känns ganska jobbigt men blir väl skönare i längden eftersom vi får "längre, ljusare" dagar. 
Blir skönt efter denna skolvecka, för då är det lov -igen! 
 
Malin


För bra.



Okej, denna kväll blev tillbringad med denna underbar typ. Vad ska jag säga? Finns inga passande ord. Denna bild togs för ett tag sen men den får mig bara att skratta, det fanns så mycket tacksamhet och glädje. Hehe.
Självklart har jag saknat en annan viktig person, men helgen är inte slut!

Träffade även på Malin förut, de var längesen och hon sa rätt konstigt sköna kommentarer. Man vet inte ifall man ska börja skratta eller gråta.

Malin

Nya skor!

Mina nya skor :)

Jag är nog lite kär i mina nya skor ändå. De går dock inte att använda just nu i detta snöoväder, men så småningom när våren/sommaren är här så ska jag inviga dom utomhus! =)

Lyx!



Hej!
 
Shit vilket snöoväder det är! Jag kan råda er till att inte cykla i det, jag gjorde det själv förut och det var inte kul! Nu sitter jag hemma, haft en skön dag! Eget arbete och fick sluta 30min tidigare från mentalträningen. Yes!

Igår blev det lyx med käk ifrån Rosalis Deli, blev det vanliga, pasta med soya! Mums vad det är gott! Dessutom fick jag massor av fetaost till och det är inga fel!
På tal om Rosalis Deli, det står för Rosmaries och Alis delikatesser. Haha, så nu vet ni de också!

Världens bästa.



Jag har världens bästa bror, så är det bara. Känns väldigt bra.
Mer behövs egentligen inte att sägas.

Denna dag har varit jobbig men samtidigt väldigt tacksam, glad och samtidigt nedstämd. Konstigt att allt de där kan gå ihop (?). Men det är sant!
Och jag blev glad idag för att mamma fick ett härligt besked. Känns också bra.
I morgon är det fredag!

Pussycat!




Haha, världens skönaste!
Jennifer från Mia och Klara.

Svag punkt.



Nu har jag kommit på en av mina svagaste punkter, det är något jag måste jag fixa så att det blir bättre! Jag tänker inte avslöja vad det är, för den får inte missbrukas, som den kan göra ifall den kommer ut. Haha.
Den "användes" idag och kommer denifitvt ske i morgon med, så måste nog träna lite (?).

Betydelsefulla



Oj, detta vore inga fel.
Och just nu saknar jag dessa personer väldigt mycket.



Men nu ska jag lägga mig under mitt täcke och läsa och sedan sova om någon
timma, är så väldigans trött... Vill sova bort allting för ett tag. Orkar just nu inte med skolan
eller något!

M

Tabita



Haha.. För skön bara.

Sovmorgon!

Hej!

På temat idag var det eget arbete, och eftersom jag jobbade en del igår tänkte jag att jag kan ta sovmorgon då och försöka plugga lite i kväll igen. Så när jag väl får sova ut lite så vaknar jag första gången 06:30, nästa gång 07:30 och sen vid 08:30 med en väldigt irriterande huvudvärk, men gick upp då ialf.

Nu sitter jag klar och förberedd för att gå till bussen, haha. Men vet inte än om jag ska ta den vid 10:11 eller 10:41... Vilket dilemma (?).
Ladde förut ner "nya msn", har varit seg med det för jag tyckte att den som jag redan hade var ganska bra. Fast nu har jag den nya, lite seg kanske men jag tycker än så länge att den inte alls är speciellt bra. Tycker det enbart är svårt att se vilka som är offline och så vidare... Men men, kankse vänjer mig så småningom!

Malin

Hos Lillebrorsan!

Hejsan!

Denna dag har varit väldigt jobbig för jag har haft en väldigt jobbig huvudvärk, eller rättare sagt jag har en jobbig huvudvärk. Dessutom var jag tvungen att vara kvar i skolan till klockan 15:00 för att jag skulle ha mentorsamtal. Efter samtalet åkte jag upp på stan och väntade på Niklas, och nu sitter jag hemma hos honom. Han står och förbereder maten, vilket är hemmagjorda köttbullar, potatis och sås.
Tanken var att jag skulle åka hit och sätta mig och plugga, har verkligen jätte mycket i skolan just nu och så ligger jag efter i vissa ämnen. Men har så fruktansvärt ont i huvudet så vet inte ifall jag klarar av att plugga. Ska försöka men vi får se hur det går med det.

Blir lite små irriterad på mig själv för att jag missade ett ganska viktigt samtal idag för att jag hade lektion och inte kunde smita därifrån. Men men...
Nu ska jag ialf sätta mig och försöka plugga får vi se hur det går.
Egentligen har jag bara lust att lägga mig på sängen i ett mörkt rum och blunda... Känns bättre för huvudet, åtminstone smita ifrån allt plugg.

Malin



Söndag!

Hej!

Idag åkte de, kommer att kännas tomt! Har pluggat en del och träffat N & J. Senare blev det dans, det gick väl hyfsat bra...
Varit en ganska jobbig dag annars, gör ont i hela kroppen! Jag önskar ibland att jag kunde stänga av alla känslor och jag hatar alla mina miljontals frågor som jag förmodligen aldrig kommer få ett svar på! Blä.
Orkar egentligen inte blogga, så därför blir det ett sådant tråkigt inlägg...
Hur som helst, nu har jag också överlämnat det.
Ska nu gå och "roa" mig genom att diska...

Puss

Hallsberg

Hallå!

I dag fick jag gå upp tididgt, igen. Men det var det väl värt. Har hållit hus i Hallsberg hela dagen. Efter åkte jag hem till Joakim en liten stund, för att han åker i morgon till Rom.
Nu sitter jag ute på landet hos pappa, väldigt skönt att vara på landet för en gångs skull. Känns lite konstigt på grund av en grej, men det är ändå skönt. Var drygt 1 månad sedan jag var här ute tror jag.
Fast åker hem till stan i morgon på morgonen igen, eftersom pappa åker till Rom (med bror).

M

Tack!

Tack för en underbar kväll :)
Mycket stoj och skratt.
Nu blir det att sova, sk
Ska upp om mindre än 8 timmar!

M


Vår replik



Jag och Robert har en ny reblik eller ska jag säga citat? Haha.
Den lyder såhär: Jag gör vad jag vill, bättre det än att jag knarkar.
Haha!

Snart fredag.

Hej!

Nu är jag hemma och har precis packat upp och duschat. Känns ungefär som att klockan är 03:00 mitt i natten. Är helt slut, seg i hela kroppen och känner mig lite små deprimerad. Just nu händer det ständigt jobbiga saker runt omkring mig. Men dagen i Stockholm har varit trevlig även om det blev en lång dag, det var ganska speciellt att besöka en Moské och en synagoga, samtidigt som det var lite facsinerande även om jag inte kan dela deras åsikter och deras tro med min.
Vi fick även lite fritid till shopping, blev inte jätte länge men ändå en stund. Köpte ingenting men hittade ett par jätte fina gladiatorskor på Monki för endast 300kr som jag ville ha, men de fanns inte i "rätt" färg. Tyvärr. Hittade också mycket annat fint som jag skulle vilja ha, som ett par jätte fina svarta sommat skor, lite gladiatorstuk med kilklack. Fast blev ändå inget köp, har knappt inga pengar men de lilla jag har måste jag också försöka spara.

Känns väldigt skönt att det är fredag i morgon, desto mindre skönt att jag har  mycket plugg som måste bli klart och att jag går från 8:15-15:30 i morgon.
Efter skolan ska jag träffa en person som gör mig glad och som alltid lyckas finnas där vid ens sida och det lär behövas just nu. På något sätt känns det som att Peyton i serien One tree hill, att hennes citat stämmer, "people always leave". På något sätt gör dem alltid de, även de man aldrig trodde sådant om.
Och det är sjukt att man kan känna avundsjuk och lycka på en och samma gång, på något som glädjer er samtidigt som det känns jobbigt för att man nyligen hade det så själv men hann aldrig njuta det lilla extra. Oj, vad jag börjar glida iväg när jag egentligen bara tänkte berätta om att det ska bli kul att få träffa Lisa i morgon! Hehe.

Nu kom precis Robert och Zingo över, så ska ut i köket och vara lite social ochsedan gå och knoppa. Är så väldigans trött och nedstämd så sömn på det blir kvällens medicin.

M

Stockholm idag!

Hallå!

Nu ska jag alldeles straxt åka till stockholm, bussen går 8:00 från fredsgatan. Just nu känner jag mig väldigt trött, har svårt att tänka mig att jag ska orka med hela dagen, haha.
Vi ska ju besöka en synagoga och Moské (som jag nämnde i gårdagens inlägg) och så shopping. Fast det blir nog inte så mycket shopping för min del eftersom jag inte är speciellt rik. Men man kan ju få drömma lite.... :)
Idag kommer jag göra en grej som egentligen är emot mina egna principer, men ibland så måste man.
Skriver senare ikväll när jag är hemma igen....

M

Hinner aldrig sätta mig här.

Hallå!

Oj, vilket tempo denna dag har varit i. Fast det har varit en "skön" dag, fint väder, inte varit i skolan så mycket och för stunden glömt bort allt plugg jag har.
Hade inga lektioner förutom matte, så jag åkte dit tills den skulle börja, fast då började alla gå ut istället, då visade det sig att de hade ändrat tiden så vi fick börja matten en timma tidigare så jag missade hela lektionen. Lite små irriterande för jag behövde hjälp och så åkte jag till skolan i onödan.

Efter min lilla tur till skolan åkte jag upp på stan för att träffa Annette, vi käkade och gick på stan ett tag. Det var mysigt och trevligt att träffa henne. Så det måste bli lite oftare.
Köpte ingenting men hittade en fin portmonä på Åhlens, den var svart med spets för 100kr. Funderar på att köpa den när jag får studiebidraget om den inte har tagit slut till dess.
När jag kom hem efter staden åkte jag och mamma hem till Annika och fikade lite.

I morgon ska jag till Stockholm med klassen, vi ska besöka en Synagoga och en Moské, för vi håller på och jobbar med Judendom och Islam. Sen blir det även lite fritid på stan. Ska bli trevligt... Så i morgon kommer jag inte att blogga föräns ganska sent på kvällen (som ikväll).

Usch, just nu eller sen en tid tillbaka har jag varit så stressad och haft ont i magen för att jag inte riktigt vet vad som händer, och det är jobbigt för att jag kan inte göra något bara stå på sidan och bli lidande. Men samtidigt gäller det att komma ihåg att jag inte är den enda som "lider" av det. Fast jag är ständigt orolig över allting som kretsar det.
Bara att hoppas på förbättringar.

Nu ska jag nog lägga mig och läsa eller något. Jag är rastlös och känner mig lite alone.

Malin


Jag skulle vilja ha lite värme så att man får lite färg :)


Är jag inte bedårande i detta hår?
Pass på o njut av det blonda för det är en tidsfråga innan det sker en förändring!



Skön dag!

Hallå!

Idag har det varit väldigt fint väder, man får lite vårkänslor. Vanligtvis brukar tisdagar vara mördardagar i skolan, men denna tisdag har varit riktigt soft, fick börja 1 timma och 45min senare än vanligt, då var vi på en teater, sedan hade vi eget arbete och en lektion vid 14:30, men den gick jag aldrig på för jag ligger ganska bra till i det ämnet just nu. Så vid 11:00 åkte jag hem till Lillebror och satte mig och pluggade där.
När jag kände mig klar för idag med pluggandet så åkte vi och jonny ut till m-berg ett tag, de skulle titta på jeans och lite fönsterlister.

Nu sitter jag här och har precis gjort i ordning en macka med skinka, gurka och en massa rödlök! Mums. Hade också tänkt att titta klart på ett andra avenyn avsnitt som jag började titta på igår, lite senare blir det ev. att träffa Joakim.

Puss

Malin


Nyligen simmat

Hallå!

Denna dag har jag försökt att plugga för det mesta. Det har tyvärr inte gått så jätte bra. straxt efter 16:00 åkte jag och Joakim iväg för att simma, det var skönt. Men tyvärr var det bara 25 meters bassänger p.g.a simtävlingar, och så var det väldigt mycket folk mot slutet, men nu i efterhand är det så skönt! Så nu har jag precis duschat och satt mig här, ska straxt ringa Lisa, såg att hon hade ringt.

Lite senare kommer Robert, Fredrik och Joakim över för att äta. Annars blir det inget speciellt ikväll. Känns som denna vecka kommer att gå ganska snabbt, har planer varje dag enda fram tills fredag.

Förut fick jag reda på en väldigt jobbig sak, kan inte berätta vad det handlar om förräns om det blir bestämt eller inte. Bara hoppas på att det blir bättre inom en snar framtid.
Ska inte utråka er mer här, nu ska jag ringa upp Lisa.

Malin


Me . Skulle vilja gå tillbaka dit för ett tag.


Haha hittade denna bild, var ganska längesen den togs. Det är ialf Lisa på
Eriks moppe tror jag. Men kände att den måste jag lägga upp med tanke på att
jag ska ringa henne nu!


Hemma och ska försöka plugga.

Hallå!

Idag så är jag hemma istället för att gå till skolan, jag hade inget teckenspråk, behövde inte gå på engelskan och idrotten... Den råkade jag hoppa över. Men på planeringen så stod det "eget arbete", tror jag (vi ska göra en ergonomi uppgift). Så hoppas på det!
Tänkte att det får bli sovmorgon, men vaknade vid 8 och låg och vred mig i sängen till klockan 10:00. Har dröm väldigt konstiga drömmar i natt, en del av dem kändes jätte verkliga så jag var tvungen att fundera på om något av de hade hänt. Sjukt!
Nu sitter jag här och har fixat lite, ska börja plugga men har verkligen ingen lust alls. Men måste verkligen försöka komma igång.

Malin


En suddig bild, men det är jag och Doris :)
Vad gosigt det var.

Bugg

Idag på dansen var det ganska trist, var lite killar och av de få var de ännu färre som är roliga att dansa med. Blev ganska mycket sittande. Tänkte först gå efter halva lektionen för jag känner mig nere och denna dag har ett datum som blir känsligt. Men blev kvar hela timmen som jag är glad nu i efterhand att jag blev, för har inte tränat på hela helgen så en timmas dans var det minsta jag kunde göra.
Fick skjuts hem av Annette och Max, så har redan hunnit med att duscha. Nu försöker jag få tag på min käre mor som är iväg och fikar med Lotta.
Resten av kvällen blir det att äta, kanske Joakim kommer över och sen blir det nog beck. Skulle verkligen behöva plugga, men har inge ro i kroppen och framförallt ingen lust.
Denna dag har eller är ganska jobbig, mycket konstiga känslor och funderingar, det är ju trots allt den 15 mars, det har hänt mycket på detta år. Ska försöka tränga undan allting för det blir bara jobbigt och saker jag vill få svar på kommer jag inte få svar på.
På tal om något annat, har haft nervryckningar i högra ögonlocket hela dagen igår och idag, as irriterande.

M


Hatar sådana destruktiva inlägg, men det var inte med meningen. Nästa blir nog lite annat! Hehe.

Övningskört!

Hej!
Nu är jag hemma och har varit ute och övningskört, det gick bra. Men märker att jag måste plugga lite teori, vägskyltar och så.
Har precis gjort en macka som jag ska äta, sen blir det snart att åka till dansen. Ska bli skönt att få träna lite! Efter blir det hem och käka, ev. plugga. Har inte hunnit göra det ännu, och om 2 veckor ska två uppsatster vara klara som jag inte ens börjat med.

M


Malena Ernman i Eurovision song contest 2009

Nu är det alltså klart, Sverige kommer att skicka Malena Ernman med låten La Voix till Moskva. Jag är inte så insatt i det hela men blev att jag kollade på det med Joakim och p3 och så fixade vi käk. Det var trevligt, blev även lite gutiar hero spelande. Självklart ska p3 ta hem segern hela tiden. Haha.
Sen så blev det att jag sov över, hehe. Skönt att få sova borta lite.
Snart står det väl på alla löpsedlar "fel låt vann", som det gör varje år. Haha, men känns bra att hon vann i stället för Caroline af ugglas, tror inte det i så fall hade gått så bra ute i Europa.

Nu sitter jag här hemma hos mamma igen, har precis gjort mig i ordning och snart kommer pappa hit och då ska vi övningsköra lite. Känns bra!
Ikväll ska jag titta på Beck, vet inte än med vilka om det blir med Joakim m.fl. eller om det bara blir här hemma med mamma och Robert.
Ska avsluta här, för pappa är här vilken sekund som helst!

Puss, så länge.

M


29 Mars

Kan inte förmå mig, låter låten gråta åt mig, så låten gråter åt mig...

Jag fortsätter vända mig om men du finns inte där.
Jag fortsätter leta men finner ingen mening att va här.
Jag vill inte vakna imorn utan kärlek i min värld.
Så jag fortsätter vända mig om men du finns inte där.

Den här låten den e ren terapi, min enda nyckel till en öppning i ett inspärrat liv.
Alla säger minnena skall blekna med tid, ska jag va ärlig, kan jag inte se när det blir.
Jag trodde aldrig att jag kunde falla ner så djupt.
Men sen kommer världens bästa vibration och ger mig ljus, är du en dröm, snälla ta inte slut.
Åh nej...

Jag fortsätter vända mig om men du finns inte där.
Jag fortsätter leta men finner ingen mening att va här.
Jag vill inte vakna imorn utan kärlek i min värld.
Så jag fortsätter vända mig om men du finns inte där.

Så skrik ut, sluta viska
Väljer hur du vill leva så sluta spring under piskan
Man stressar genom livet, rädd för saker å missa
Vi har ingenting att pricka av på nån lista
Vissa säger lev din dag som din sista
Vissa söker lugn man bara finner i kistan
Men jag vet att bara inte kärleken vissnar
Kommer allt det vackra övervinna det bistra.

Jag gillar hans låtar, de har konstigt nog väldigt kloka texter.

Som ett litet barn

När jag och Lisa satt och kollade på film, var The sisterhood 2, vilket var ett av mina favoritböcker när jag var mindre. Naturligtvis blev jag så trött när jag satt i sängen och då sa Lisa att jag kunde lägga mig ner. Det gjorde jag och råkade somna... Haha, lyckas alltid med det, men för en liten stund sen vaknade jag inte av mig själv utan utav Lisa som fixade med sin packning och då blir man som ett litet barn. Vet inte riktigt var man är och blir så extra känslig vid saker. Det är lite konstigt faktiskt, man känner sig så sömning men samidigt ensam och rastlös.
Så tror jag ska lägga mig på sängen igen, försöka sova en liten stund och vakna av mig sjäv så jag blir som vanligt.... Haha.

M

Skön kväll med L & J.

Hallå!

Fredagskvällen blev lyckad, det var riktigt kul att få träffa er igen! Var väldigt längesen  och vi hade det riktigt kul. Blev en lugn kväll tillbringad hemma hos mig i stan. Johanna är för tokig ibland, hon berättade om en dröm att hon den här gången blev jagad av ett vildsvin, (hon har tidigare drömt om björnar och hon är as rädd att träffa på en sådan när hon är hos Kenneth) och mitt i alltihop säger hon bara "Ja, ni vet inte hur det känns att bli jagad av ett vildsvin" och jag drack precis lite dricka och den åkte ut genom både näsa och mun. Förstår inte vart hon får allting ifrån... Haha.
Idag var Johanna tvungen att åka lite tidigare för att hon skulle träffa Peter, men Lisa är kvar och vi kollar på film.
I eftermiddag ska jag kanske övningsköra lite och ev. ut till pappa. Fast vet inte ifall jag i så fall blir kvar över natten, känns lite konstigt nu för tiden att sova där.
Vad som händer framåt kvällen vet jag ännu inte...
Får blogga mer sen för måste vara lite social mot Lisa och kolla på filmen ;)

Malin


Haha

Inget hack i tanden längre

Nu är det äntligen helg, fick sticka en halvtimma tidigare från skolan. Var i morse hos tandläkaren igen, fyfan vad det gjorde ont. Plastade en grop i min tand så inga bakterier kan samlas där så jag får hål, jag har tandläkarskräck och inte blev det bättre efter dagens besök. Men tack och lov ska jag inte dit nu på ett halvår/år, bara det inte dröjer så lång tid så jag får betala, hehe. Sen så lade de även lite plast över min ena framtand så nu har jag inget hack i den! Känns underbart, även om den plasten snart kommer att försvinna, så jag är helt hackfri!

Malin


Inga hack:D


Beundrar dig.

Hallå!

Denna dag har varit skön, hade bara profil och idrott. Efter blev det att åka upp på stan, möta mamma för att sedan åka till jobbet, där vi satt ett tag med pappa, Chirster och Matthias.
Sen åkte jag hem för att plugga lite, har gjort klart matten så jag nu ligger där man ska vara, sov även lite middag:)

Igår kväll när jag färgade håret blev det väldigt fult kan jag säga, det är gult. Så måste använda silverschampoo, tänkte t.o.m först vara hemma från skolan idag p.g.a det gula håret.

Jag tänkte på en sak, jag beundrar mina vänner, speciellt Lisa just nu. Jag tycker hon har och är väldigt duktig och säger Grattis till henne för att hon lyckats göra det på egen hand! Bara hoppas att det inte blir något som gör så det går snett nu. Hehe. Så jag beundrar henne väldigt mycket just nu!

I morgon är det fredag och det ska bli så galet skönt, även att veckan har gått snabbt så ska det bli skönt att vara ledig. Ska kanske hem till pappa ett tag på lördageftermiddagen, fast det är ett tag kvar tills de som vi får se vad som händer.

Annars har den här dagen varit lite små jobbig, har haft mycket tankar och funderingar och kroppen exploderar snart med massor av konstiga känslor. Jag är dessutom ständigt orolig för vissa saker och det tar på krafterna. Går tyvärr inte att beskriva mer med ord hur jag känner, vill även skydda personerna de handlar om.

En annan sak som både är uppmuntrande och jag vet inte vad, men om bara 2 veckor så är farmor och farfar hemma i Örebro igen. Känns lite små konstigt, de åkte ju ganska nyligen men de har ju en tid att passa. Eftersom jag och farmor blev "bästa vänner" i somras också så kan det ju bli trevligt. Även att det blir mycket gnäl ; )

Malin


Den här bilden gör också bara att jag längtar så grymt mycket till sommaren,
hoppas den blir lika trevlig som förra. Men hur skönt kommer det inte att bli
att bara gå med bara armar och ben?

Adolf Hitler

Idag berättade pappa en sak för mig som jag tyckte var ganska coolt, på jobbet så var det en magasinlåda som de "fick" och där i låg det bl.a massor av järnkors och hakkors, och lite andra nazizt saker.
Men det coola var att de hittade ett järnkors från andra världskriget där Adolf Hitler har ristat in sin Autograf, och det är äkta och inget plagiat. Lite små läskigt men ändå väldigt coolt, sen tror jag även de hade en autograf som han tecknat och inte ristat in. Fast de tror att de ska sälja det, o det lär nog kosta en del ;) ...

Malin


Haft flyt.

Hallå!

Idag så blev det en kort dag i skolan, skönt! Efter blev det att åka till jobbet, där träffade jag på Ewa, pappa, Mattihas och Joakim. Satt och pratade ett tag, längesen jag träffade dem (förutom Joakim), sedan åkte jag och joakim i väg för att simma. Det var ganska segt idag eftersom det blev sent på eftermiddagen och framförallt för att jag har så fruktansvärt ont i mina ben!
När vi simmat åkte vi hem och fixade käk med Sofia, kollade lite på tv och så åkte jag hem straxt efter 21:00.
Nu sitter jag här med hårfärg i mitt hår, måste blondera ner det lite. Peppar, peppar ta i trä att det inte ska bli gult. Så småningom kommer det ialf bli mörkare, men då blir det att gå till frisör och fixa det (när jag är lite rikare).

Hade världens flyt idag, gick iväg för att fixa med lite grejer och fick ett besked av 3 på än gång! Kändes bra, träffade även Carro då. Det var lite småkul.
Denna vecka har trots allt gått ganska snabbt, redan torsdag i morgon. Nu ska jag däremot gå och kolla hur håret ser ut så att det inte är alldeles för gult eller så.
Puss!

Malin


Håltimme i skolan.

Hallå!

Just nu sitter jag i skolan har håltimme, från 9:30-11:30. Så då satte jag mig i ett grupprum och tänkte kolla ut lite fakta om fosterdiagnostik, ska göra en uppsats om det på Naturkunskapen. Men har än så länge inte börjat kollat runt.

Idag blir det en kort dag i skolan, det är bara matte och naturkunskapen kvar, sedan slutar jag.

Ska ner till jobbet (flyttbyrån) och hälsa på ett tag, kanske sätta mig där och plugga lite matte, försöker verkligen komma ikapp det som jag har missat, satt igår och pluggade tills jag fastnade och inte kunde göra mera. Fast nu är det bara några få sidor kvar att tills jag ligger enligt planeringen. Skönt!


I eftermiddag/kväll någon gång ska jag dra iväg och simma med Joakim, men det får bli någon gång efter han har slutat jobbat. Ska bli skönt men blir nog inte lika länge som sist. Annars har jag inga större planer för dagen, men kommer nog hem ganska sent eftersom jag ska till jobbet, simma och träffa Joakim.


Igår var det mycket konstiga känslor, blev glad för det ena och väldigt arg för det andra. Det är egentligen väldigt konstigt hur känslor kan förändras så pass snabbt, från att vara på bra humör till raka motsatsen. Ni vet så där arg så att det verkligen svartnar för ögonen och man inte kan hantera verkligheten. Det är jobbigt och väldigt sjukt att det kan gå så snabbt och så pass mycket upp och ner.


Nehe ni, nu ska jag nog börja leta efter lite fakta och sedan iväg och äta lite snabbt klockan 10:45, för klockan 11:00 ska jag träffa studievägledaren, har en del frågor och funderingar. Blir intressant och höra vad han säger, får berätta om det blir några stora förändringar.

Malin
 

Shobre!

På något konstigt sätt har vi börjat sagt Shobre här hemma till varandra, framför allt jag och Robert. Så av ren slump såg jag detta klipp på youtube och började tänka på honom då.



Nu sitter jag, Joakim och Sofia och kollar på tv, snart kommer mamma, Robert (shobre), Jonny och Niklas hit, då blir det att käka och ha det trevligt :)

Malin

Pizza specialisten Malin.



La in lite bilder från min kamera till datorn, och hittade den här bilden. Den togs för en månad sen kanske, men började ändå skratta. Det var en gång när jag och Max var ute hos pappa och skulle göra lunch, och han åt kött med något annat och så hittade jag en pizza i frysen som jag la in i ugnen. Men glömde bort tiden eftersom vi hade vårat Beck maraton och när jag kommer ut i köket, vrålhungrig så ligger det bara en kolbit där. Som tur va låg det en till pizza i frysen som blev lite bättre, men muppen Max åt ändå upp kolbiten. Haha!
Jag kan dessutom tillägga att kameran ljuger lite grann, den var svartare i verkligheten men tack vare blixten blev den lite ljusare på bild.



Denna bild togs i somras, vilket jag längtar tillbax till och längtar till den kommande sommaren. Men kan bara inte låta bli att le när jag tittar på bilden, för Lisa är för skön. Just nu sitter hon och väntar på att jag ska ringa, vilket jag straxt ska göra. Tänkte passa på och göra det när jag skalar potatisen! Hon skulle hjälpa mig med ett mattetal men gick inte så bra så får fråga läraren i morgon.
Och jag saknar henne väldigt mycket, vi sågs aldrig i helgen som var, skulle ha setts igår men missförstod varandra så nu ses vi inte föräns på fredag och det är nästan som en evighet.

Malin


Vilse i hagacentrum

Hallå!

Nu har jag äntligen kommit hem, men nu är veckans jobbigaste skoldag gjord. Var ganska hungrig när jag kom hem, så rotade i frysen och lyckades hitta en lite baguette som jag har gjort i ordning med lite skinka och rödlök! Så gott!
Usch, just nu tycker jag verkligen att det är skit jobbigt att gå till skolan, bl.a. för att det är mycket att göra samtidigt som det inte är det, och med det menar jag vi ska lämna in 2 uppsatser, ha ett prov i matte, läst ut en engelska bok, en idrott upggift och förmodligen ett prov eller så i Profilen men allt det här är inte föräns vecka 14. Men jag orkar verkligen inte att ta tag i något av det där, så det är lite segt och en del av de går inte att börja med ännu.

Var hos tandläkaren i morse, blev riktigt arg då för det första hon gjorde när jag låg där i stolen som en mupp var att kommentera min tungstav, att den bara var ivägen och om jag någonsin skulle få problem med mina tänder så var det endast piercingens fel, hon menade även på att jag kunde bita av tänderna i sömnen. Just då låg jag bara och hummade och orkade inte säga emot, men sedan så frågade jag ifall de kunde göra något åt mitt lilla hack som jag har i en tand, men då sa hon, "nehe du, det tror jag verkligen inte för det är tack vare den där grejen du har i munnen" och då blev jag riktigt arg, för det lilla hacket har jag haft i några år! När jag sa det till henne blev hon bara tyst. Grejen var den att hon sa allt väldigt otrevligt, därför blev jag likadan.

Det lustiga var när jag skulle gå från Haga efter tandläkarbesöket till Risbergska, vilket är väldigt nära och jag har gått där tidigare, men på något sätt lyckades jag ändå gå helt vilse i haga. Slutade med att jag nästan var hemma hos Sofia i björkhaga, så fick bara vända och gå tillbaka. Fattar inte hur jag lyckades med det, men till slut kom jag fram till skolan ialf. Blev lite mer försenad än planerat, men men.

Nu ska jag äta upp min macka, sedan lägga mig på sängen ett tag och läsa ihopp om att sova lite, har varit så trött de senaste nätterna. Sen lite senare blir det att försöka plugga lite matte eftersom jag ligger efter. 
Jag har en sådan träningsvärk i hela kroppen efter igår när jag och johanna simmade i 1,5 timmar. Hehe.

Malin


Denna som hon ville jag skulle plocka ut. Dessutom frågade hon ifall jag
tog ut den när jag sov. Haha! Och mitt lilla hack ;P


Träffat Johanna!

Hallå!

Denna dag har gått ganska snabbt och jag är väldigt trött just nu. Sen har jag gått och trott att det är onsdag vilket gör mig lite besviken när jag upptäcker att det faktiskt bara är måndag.
Först blev det skola, en ganska slapp och skön dag, sedan blev det iväg till Gustavsvik, där jag först simmade med joakim i 20min sedan med Johanna i en timma. Joakim hade redan varit där en halvtimma när jag kom så. Träffade även Jajja där, egentligen skulle Lisa ha kommit men det blev ett missförstånd. Efter simmningen så gick jag och Johanna till sjukhuset, hon åkte hem och jag åkte hem till mig.
Nu sitter jag här och har precis duschat, ska hem till Jocke ett tag. Kan bli trevligt :)

Malin

Grillat kött!

Hallå!

Förut innan dansen åkte mamma och jag ner på jobbet där Joakim, p3, jonny, Niklas, Fia, Christian och Vickan var och höll på och mekade. Sofia hade tråkigt så hon fick följa med mig på dansen och titta, det var nog lite kul;)
Sen efter dansen följde Max med mig hem ett tag.

Nu sitter jag hemma hos Joakim och ska kolla på Beck som började för 2 min sen på 4:an, så vi missar lite i början. Och ska vi straxt äta, det blir grillat kött med potatisklyftor. Ska bli väldigt gott med grillat, ser lite små kul ut när de sitter där nere i ovädret och grillar. Haha. Brukar ju vanligtvis vara lite varmare ute när man grillar, men vi har alltid grillat året om!

På tal om annat känner jag mig väldigt omtumlad efter allting, har svårt att acceptera och förstå att det är så. Vill kunna ändra på saker och ting.
I morgon blir det att träffa brudarna, ska bli riktigt kul fast först blir det skitskola.

Malin

Just nu hatar jag Matematik B

Idag har jag försökt plugga matte för att jag ligger verkligen efter, ungefär med 10 sidor. Vet inte riktigt hur jag har lyckats med det? Men det värsta är att jag har fastnat nu, och jag kan inte göra mer och det blir jag stressad över eftersom jag ligger så pass mycket efter som jag gör.

Om 2 timmar blir det att dansa, ska  bli skönt att röra på sig. Känns samtidigt lite konstigt, får se hur min reaktion blir. Hehe. Sen efter dansen ska jag träffa Max en liten stund och senare ikväll blir det att träffa Joakim m.fl.
Nu ska jag straxt övningsköra lite, tror jag. Ska nog köpa hårfärg och färga håret någon dag i veckan, det får bli blondt (bara hoppas på att det inte blir gult) och sedan så småningom kommer jag bli mörkare... Skönt ska det bli!

Malin


Caroline af Ugglas




Igår i andra chansen i melodifestivalen så var Caroline af Ugglas en av de som gick vidare till finalen och hon känns väldigt knepig, hur hon står på scen när hon sjunger och denna inlevelse hon har men någonstans är hon ändå skön, haha. Om man tänker bort allt annat, att det är hon som sjunger, hur hon ser ut och hur hon rör sig så är låten väldigt fin. Texten är himla fin!

Snälla, snälla, snälla, snälla
Jag ber dig, snälla, snälla, snälla, snälla
Stanna kvar hos mig
För jag behöver ju dig

Ja, så snälla, snälla, snälla, snälla
Så lyssna, snälla, snälla, snälla
Ja, jag vet det är lågt att be
Men jag skiter i det

Ja, för igår när du gick
I sista blicken som jag fick
Jag kunde se - ja, jag kunde se
Jag såg du var på väg till en annan kvinna
Bort från mig

Så snälla, snälla, snälla, snälla
Jag säger snälla, låt mig inte sitta
Nej, sitta ensam här
Ja, medans du är där

Så snälla, hjälp mig fatta, hjälp mig att förstå
Ja, vad har jag gjort för fel som har fått dig att gå
Ja, för det är väl så

Och jag hatar, ja, att jag vet
Ja, jag vet - ja, jag vet du kommer ge
Allt du gav, ja - ja, allt du gav till mig
Ja, allt det där jag fick till en annan kvinna
Och inte till mig

Bara att sjunga med nu ;)

Malin

Lördagen straxt förbi

Hallå!

Gud vad denna dag har gått snabbt. Har tillbringat den framför allt med Joakim och P3, men så var även Jonny, Niklas, Christian och Vickan med ett tag:)
Har varit ute hos pappa en lite kort stund, ungefär 15min. Men hann ialf prata lite med honom, var ett tag sedan. Har annars varit på Jobbet en del, pojkarna har fixat med deras bilar lite och jag har iakktagit samt försökt pluggat lite matte. Haha! Vi var även iväg till Subway för att käka lite, mycket gott var det!

Nu har jag kört en liten stund, ungefär från jobbet, några varv i stan och sedan hem. Det var kul! Klockan är redan 18:40, känns som att den nyss var 3. Jag orkar inte med söndag i morgon och gå till skolan nästa vecka, är ganska skoltrött. Skulle vilja jobba eller gå någon väldigt slapp linje, visst det jag går är inte så "jätte" jobbigt, men tillräckligt för stunden.
Nu i kväll ska jag kanske hem till Joakim eller något, beror lite på. Något trevligt blir det ialf... Är just nu väldigt trött så det är svårt att tro att jag kommer vara vaken om 1 timma, men lyckas nog med det! Känns som jag aldrig sover längre, men det blir väl en baksmäll snart, skönt blir det!

Egentligen så vill jag träffa LISA, NUUU! Men hon kan inte och det är tråkigt, för vi vill ju ses!
För övrigt, det är lite komiskt, mina läsare har ungefär ökat med dedubbla på mindre än en vecka. Så något intressant lär jag skriva, haha... Men undra vad?

Malin

Tiden bara rusar förbi än.

Skönt med helg! Har nyligen städat rummet, men blir mer städning i morgon i hela lägenheten och lite mer noggrant då. Vaknade tidigt imorse, igen. Blev att ta droppar i öronen som jag verkligen hatar, gör ont och svider och vill aldrig rinna ner i örat. Känns konstigt, känns som att det var nyår igår och det är redan snart mitten i Mars, och jag är snart 18... Sjukt snabbt allting går, hinner inte tänka och känna efter. Snart är det väl höst... Haha!
Nu har jag lust att ringa Lisa och träffa henne, men det går inte! Ringa går men inte träffa, sen blir det att träffa Joakim m.fl. (vet inte riktigt ännu vilka som ska med), först vara på jobbet och fixa med bilen sedan ikväll vet jag ännu inte...
Ialf inte vara hemma, det fixar jag bara inte.


Det är tomt och saknaden är stor.
Hur hanterar man sådant?


Malin

För segt!

Hallå!

Alltså dessa dagar vet jag inte riktigt vad som hänt, har inte hunnit eller funnit mig tid för att sitta här. Tänkte egentligen ha gjort det här lite tidigare ikväll men fick bli nu.
Dagen i skolan var skön, en redovisning och mentalträning. Även om man fick vänta 3timmar på mentalaträningen som var lite mindre kul. Efter skolan blev det att träffa Johanna, mycket trevligt. Men hon blev inte kvar hela kvällen för hon skulle göra annat, så sen vid 21:30 åkte jag och Robert iväg för att hyra en film. Vi ville ha någon rolig, och så hittade vi en hyfsat ny film som heter "Teeth", och det var en rysare/komedi, och var så jäkla värdelös att jag slumrade till ett litet tag.
Vi trodde att det var ungefär som Scary movie men det var de verkligen inte.

Nu efter lite tv-tittande och sådant sitter jag här, är väldigt seg och fryser så jag blir tokig. I morgon blir det att sova tills jag vaknar, sedan iväg med Joakim och lite andra människor har jag för mig och fixa med hans bil! Hehe.
Och jag ska försöka att bli bättre! Haha!

Malin

Träffat Johanna!

Hallå!

Idag har jag varit "duktig", känns som det var igår.. Men det var idag, började med att jag, Joakim och Sofia gick upp 06:30, åt gemensam frukost, vilket jag inte gjort på evigheter, sedan åkte jag och Joakim iväg för att simma, simmade 30min, sedan blev det att göra sig klar och åka iväg till skolan. Blev en skön start på dagen, även om jag var väldigt trött i morse och är det fortfarande.
Skoldagen blev ganska kort, ingen engelska och dessutom teori på idrotten, sen blev det hem och så kom Johanna. Vi har inte gjort något särskillt, suttit och pratat en del. Var verkligen evigheter sedan vi sågs, men nu blir det lite ändring på det. Hehe.

Nu sitter jag här och ska kanske fixa något käk och sedan åka till Jonny och Niklas, eller så äter jag senare ikväll och åker dit först. Ska bli trevligt.
Skönt med fredag i morgon.... För övrigt är det Risbergskafesten ikväll, men ska inte gå. Har ingen lust för olika anledningar.

Men nu hinner jag inte sitta här ska fixa lite.
CIAO


Kort, kort!

Hallå!

De här två dagarna har jag verkligen haft fullt upp, har inte hunnit blogga någonting.
Idag har jag varit på Universitetet med Jonny, kollade på två olika program. Det ena verkade ganska bra, det var ungefär en fortsättning på det som jag går just nu.
Sedan åkte jag och Jonny hem till honom, efter ett tag kom pappa och hämtade mig för vi skulle ut och köra lite. Det gick bra, körde bl.a. hem till landet och där lagade vi lite mat, det blev kycklingfilé inlindad i bacon och potatisgrantäng och färska champinjoner. Sen efter några timmar körde jag hem till mamma igen.
Sen jag kom hem har jag pratat i telefon och duschat.
Ska kanske hem till Joakim och sova där inatt.

/ Malin

Nu lite grann i efterskott!

Hallå!

Dessa dagar har jag haft väldigt mycket för mig, olika skäl till att jag inte hunnit blogga. Men nu kan jag göra det en snabbis. Det har varit full rulle överallt. Så får försöka "ta igen" lite grann nu i efterhand.
Går dagen så blev det att övningsköra en del, var även ute hos pappa då ett tag, käkade och lite sådant! Där var Linda med lille Edvin. Så söt, han är endast 5veckor så det är en liten färsking, som jag fick hålla i och gosa med! Framåt kvällen övningskörde jag hem till mamma igen. Blev mycket nya saker igår inom körningen... Hehe!
Igår kväll var Jocki och Sofia här ett tag, trevligt. Inklusive Robert, men han behöver man knappt nämna för han bor ju nästan här.

Idag har jag varit i skolan, blev att stanna kvar och diskutera lite grejer så var inte hemma föräns straxt efter halv fyra, så nu har jag precis duschat eftersom jag var väldigt frusen, ska snart diska och sedan iväg till Joakim och träffa allihopa. Våra kvällar är ganska mysiga faktiskt :)

Blir galen på min granne som bor ovanför mig som jämt sitter och spelar trummor... Börja tänka på det eftersom han gör det just nu, och det är så störande. Låter precis som att han satt i mitt vardagsrum. I morgon ska jag träffa Max, plus så är det sista gången det blir en mördartisdag. Har haft det i hela 7veckor nu.. Men efter morgondagen är det över.

Jag är så väldigans trött, har sovit så himla dåligt i en veckas tid, men jag kan inte somna, även om jag lägger mig på sängen när jag är som tröttast och det är lite lustigt eftersom förut somnade jag vart som helst och framför allt när som helst, även när jag pratade i telefon med folk! Haha! Men då räckte det med att jag la mig på sängen så ZZzzzZZ...

Nu ska jag ialf göra det sista innan jag blir hämtad och lite sånt. För övrigt, en grej som jag tycker är coolt som ni andra kanske inte kan förstå poängen med. Men jag ska få övningsköra Joakims bil, volvon! :D As fränt ju med tanke på att det är hans största ögonsten och att han gör allt för den. Wehoo!

Men skriver kanske senare, beror på hur mycket jag klarar av att sitta still... Det går upp och ner.
Puss!

Malin



Denna bilden togs i Lördags, det är Niklas med ett par glasögon som man
får lite större ögon i. Haha!


Hjärtkudde!

Hej!
I min säng ligger en kudde som är formad i ett hjärta och den luktar väldigt gott. Varje kväll när jag sover själv så kramar jag den och somnar med den i min famn, på sätt lyckas jag få sällskap utav den personen som har den doften som finns i min kudde:)



RSS 2.0