Pizza specialisten Malin.



La in lite bilder från min kamera till datorn, och hittade den här bilden. Den togs för en månad sen kanske, men började ändå skratta. Det var en gång när jag och Max var ute hos pappa och skulle göra lunch, och han åt kött med något annat och så hittade jag en pizza i frysen som jag la in i ugnen. Men glömde bort tiden eftersom vi hade vårat Beck maraton och när jag kommer ut i köket, vrålhungrig så ligger det bara en kolbit där. Som tur va låg det en till pizza i frysen som blev lite bättre, men muppen Max åt ändå upp kolbiten. Haha!
Jag kan dessutom tillägga att kameran ljuger lite grann, den var svartare i verkligheten men tack vare blixten blev den lite ljusare på bild.



Denna bild togs i somras, vilket jag längtar tillbax till och längtar till den kommande sommaren. Men kan bara inte låta bli att le när jag tittar på bilden, för Lisa är för skön. Just nu sitter hon och väntar på att jag ska ringa, vilket jag straxt ska göra. Tänkte passa på och göra det när jag skalar potatisen! Hon skulle hjälpa mig med ett mattetal men gick inte så bra så får fråga läraren i morgon.
Och jag saknar henne väldigt mycket, vi sågs aldrig i helgen som var, skulle ha setts igår men missförstod varandra så nu ses vi inte föräns på fredag och det är nästan som en evighet.

Malin


Kommentarer
Postat av: Lisa

Fan vad snygg jag är. ;)

2009-03-10 @ 20:59:22
URL: http://lisakrause.blogg.se/
Postat av: kingen

Hahahah det va potatisgratäng till ! haha den va kolsvart men den gick å äta endå!

2009-03-11 @ 21:54:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0