Blir arg!

Nu börjar jag bli arg, det här var tredje gången på 2 veckors tid, vem säger att man bara kan göra så? Bestämmer man något så är det ingen man bara kan köra över hur som helst.

Aja, möte idag om Spaninen, känns bra, lite dåligt bara med en grej fast det är ändå ingen som kommer ta hänsyn till de! Haha.

Börjar få lite huvudvärk, blä på det. Idag måste jag komma ihåg att fiiixa tusen grejer, typ. Annars blir det sura miner på valborg, haha! Måste även komma ihåg ringa ungefär tusen olika samtal...

Idag var det Nationella i Engelska, uppsatsdelen. Det gick som det gick, blev väldigt löddigt av alltihop, skönt att ett av alla proven är borta, även om jag har de värsta delarna kvar, (läs & hör, + muntligt) inge kul.



Måndag 27 April

Stresss!
Känns som att det är de enda mitt liv består av just nu, kanske låter negativt men just nu är det väldigt mycket runt omkring, mycket att tänka på och mycket att göra. Känns ganska jobbigt och påfrestande.
Fast man får väl hållas till kroppen säger ifrån, som den faktiskt gjorde igår och det var väl inte direkt meningen när jag var med J&S och skulle hem till V&L. 

 Idag har jag varit i skolan och efter hade jag en del att fixa med, kom hem straxt efter 20:30, blev då att äta, duscha och ringa tillbaka till de som ringt och nu, äntligen satte jag mig här. Ska snart läsa igenom lite engelska papper inför morgon dagen, Nationella prov i Engelska B - uppsats, Jippi! Eller inte.
Fast tror nog veckan kommer gå fort ändå!

Jag har bl.a. färgat håret idag, wii! Det blev bara att bleka utväxt, inge märkvärdigt direkt. Planen var att göra lite mörkare slingor, men det blev inte rekomenderat på det blonda och dessutom i detta väder så i höst får det bli av!
Så nu är redan en ganska stor del av mitt studiebidrag borta, desto mindre "wii".
Nu ska jag sluta skriva här och börja läsa igenom engelskan, men är väldigt trött så det kankse bli zzZZZzz gå en gång, det märker vi!

M


tackade nej

Kvällen blev lyckad och tillbringad utanför stan, blev dock ganska tidigt eftersom jag redan är hemma men det är helt ok! Även Sofie och Peter kom dit.
Fick förut ett fint erbjudande att få följa med till Stockholm nu i kväll/natt, som sällskap och komma hem i morgon vid lunch tiden, men smart som jag är så tackade jag nej. Nu när jag väl satt mig här och inte har så mycket annat för mig så ångrar jag mig. Men var tvungen att säga nej eftersom jag har lite annat att stå i imorgon. Fast det vore ju kul att följa med, men nu är det som det är!

Funderar på att bädda ner mig och kolla på Sex and the city, igen, om ingen ringer för att hitta på något vill säga, haha. Känns jobbigt att det redan i morgon är söndag, helgen har gått så himla fort - igen, och denna vecka som kommer är det ganska mycket och jag ser verkligen inte fram emot Nationella provet i Engelska B på tisdag, resultatet kommer väl inte bli speciellt förvånande, ett IG eftersom jag redan fått lite papper om vad det handlar om och jag fattar ungefär ingenting från dem. Kul....!

Hittade helt underbara videoklipp på externa hårddisken, vill så gärna lägga upp dem men det tar lite emot, kanske jag får bjuda på något av dem nu i veckan, haha!

M





Mc


Jag vill ha åldern inne så jag kan ta mitt mc kort.
Det kommer bli guld!


Kvällen

Denna kväll blev trevlig, började med att träffa Krause, senare träffade vi även Liza, Emelie, Linnea och Filip. Blev att gå till Emelies kille och sitta där och ha det trevligt, var en del sköna människor. Haha.
Efter det åkte jag iväg på streetrace med lite annat folk, det var också trevligt.

Nu sitter jag hemma, börjar bli lite seg men ska nog kolla på Sex and the city hela natten, ska försöka sova ut i morgon, skönt. Måste försöka plugga om jag inte låter det ligga till söndag. Får se.
Blir kanske kräftskiva i morgon, får se... Beror på vilka som är där.

Förresten igår så fick jag en förtidig födelsedagspresent av mamma (ganska typiskt, haha) det var ialf en bikini och så lite underkläder, fick fler i djurmönster - ååh, älskar verkligen dem! Så blev väldigt glad, och på tal om födelsedag känns det helt sjukt att den närmar sig och snart inträffar. Är väldigt taggad och kul ska det bli!
Blev även idag bestämt om Terassa. Känns underbart!

M


Nu är det gjort!



Nu är det gjort, var inte lätt och var inte kul, men det var ett måste!
Klump i magen om vad som skulle sägas, men nu är ännu en grej avklarad, känns bra men konstigt. Glad ialf att det bara inte brast när man stod där. Väldigt jobbig sak som gnagt i mig men som blivit förverklad nu.


Väder för glass

Vilket fint väder det är idag, men blir väldigt irriterad på all pollen, ögonen bara rinner och rinner och jag blir snuvig. Usch! Annars är det ju underbart ;)
Men desto mindre kul att jag har huvdvärk, igen och att jag behöver läsa igenom lite papper inför morgondagen då vi ska ha debatt om ekonomi. Känns inge vidare, men men.

Sen sitter jag och väntar på ett telefonsamtal, tycker att hon bör ringa snart. Ska kanske träffa Sofia ett tag lite senare, kan inte bli annat än trevligt...
I morgon är det redan fredag och det denna vecka har gått sjukt fort, skönt men samtidigt stressigt för allting som kändes så långt borta närmar sig med storm steg.
Nu ska jag leta efter alvedon, om inte annat försöka komma igång med "pluggningen", är jag sugen? Ohja!

M




Ungefär ingenting

Hej!

Dagarna bara rinner iväg och jag blir tokig, känns som jag har jätte mycket omkring mig just nu, 3 stor jobbiga grejer som väntar.
Kommer bli väldigt skönt i slutet av maj när man förhoppningsvis bara kommer att kunna njuta.
Idag har jag varit iväg och simmat, så skönt, träffade Sofia där, var ej planerat men det blev trevligt. Hehe. Sen förut när jag pratade med min käre bror så fick jag reda på att hans resa blev inställd, tur för mig? Nä, tur för honom som inte måste vara utan mig. Haha, nej men då kanske lite grejer blir av trots allt.
Sen är det tomt när han inte är hemma eftersom jag spenderar ganska mycket tid hos honom, denna vecka har jag redan hunnit sova där 2 nätter, i natt blir nog den tredje :)
Fast saknar lillbrorsan...
Oj , vilket snack om mina bröder. Haha.

Just nu står Robert i köket och lagar mat, tanken var att VI skulle laga den, men eftersom jag satt och försökte plugga lite så började han med den, nu ska jag straxt gå ut och kolla ifall han vill ha hjälp med något.
Och i kväll kommer jag äntligen kunna använda mig utav min egen telefon igen, och nu kommer jag åt allt jag behöver igen! Hehe.. Knepigt men sant.

Jaja... Lika bra att traska ut innan han blir helt klar med maten. Tihii...

PUSS  , M


Ganska oseriös, kul var det ialf.

Fetaost i magen

Oj, oj, oj, förut till maten så åt jag feta ost och nu känns det. Laktos som jag är så har jag väldigt ont i magen just nu, skulle vilja ha de där tabletterna som Micke snackade om. Men nej,nej de existerar tydligen i USA, för fetaost går inte att vara utan!
Men ska försöka ändra på det så man inte förstör magen helt och hållet, för det är väl något "lödder" som tar skada? Nollkoll-fullkontroll...

Farsil

Hej!

Nu har jag ganska nyligen kommit hem till farsgubben, och eftersom datorn fick bli kvar i stan kan jag varken logga in på msn eller t.ex. gå in på bdb. Fast tror nog att jag överlever, haha.
Blir kvar här över natten, så lite senare ska jag väl bara ta det lugnt och kanske sova? Är väldigt trött, har nu blivit väldigt sent 2 dagar i rad och det orkar inte mitt huvud med på dagarna, bättre att komma i säng tidigare än att få sprängande huvudvärk som jag haft ett tag.

I kväll blir det att fortsätta med pip, ialf... Det är bara ett måste nu när jag väl är här, synd bara att Björk eller Krau är med, eftersom dem brukar vara med, haha.
Hann inte att skriva ett inlägg igår, men det kan ha berott på att dagen bara försvann, så fort. Hade fullt upp kan man säga och på kvällen åkte jag hem till Storebror och då satt jag och fia och kollade på filmen Bilar, älskar bärgarn, han är så söt.

Dessutom igår så lyckades jag på något vis att tappa batteriet från mobilen, så var utan mobil ett tag, men hittade till slut en gammal som bara låg, men har bara ett antal få nummer kvar, för resten är sparade på mobilen som ligger hemma utan batteri, haha. Så om ni hör av er och jag verkar frågande så vet ni nu varför!

Nu ska jag ut och hälsa på min käre farmor, och även hur det har gått för farfar idag. Bara hoppats att allt gick som det skulle, skriver kanske senare om jag inte hinner däcka. zzZZz

Snart över, igen.

Hej!

Fy fasen vad fort denna helg har gått, känns väldigt tråkigt med tanke på att det är skola i morgon igen. Känns helt sjukt att det är mindre än två veckor kvar tills min 18 års dag, känns lite mindre kul att de perfekta planerna inför den dagen inte riktigt blir som planerat, att det blir framflyttat så får ändra lite på planerna.

Gårdagen blev trevlig, var trött men det gick snabbt över. Sen igår kväll när vi var på väg hem så gasa p3 på så att jag slog huvudet rejält i dörren och de slängdes runt. Det kändes kan jag säga... Men men, det roliga var idag när p3 kom och han bara, "det syndes att du slog i dig igår för det finns ett ansiktsavtryck på fönstet", då hade smink fastnat så det såg ut som ett ansikte. Haha... Lät så jäkla kul.

I kväll ska jag hem till bror och så ha lite filmmys, det blir trevligt. Hoppas denna vecka går snabbt... Orkar inte med skolan just nu, är så jäkla skoltrött. Vill bara göra de jag tycker om, haha... Det vill nog alla andra med.
Saknar Lisa, känns som det var längesen vi träffades fast det var i fredags.



Vi hade det trevligt och fick för oss att locka hår. Kan säga att det blev inte
direkt vackert på mig! Men kul var det!


Så här vackert hade hon det, som alla gamla tanter jämt förr gjorde...:)

Lördag!

Hallå!

Kom på igår kväll att det inte blev någon inlägg för gårdagen, men nu kommer det ett istället.
Säger bara, nu är äntligen den efterlängtade helgen här, hehe... I morse sov jag verkligen ut, något som inte hänt på väldigt lång tid. Skönt var det förutom att jag har drömt väldigt mycket och rört mig så hade sträckt en muskel i sömnen som gjorde väldigt ont.

Idag har jag nu på förmiddagen suttit och pluggat en del, gjort både ergonomi uppgiften och engelskan, skulle behöva kolla igenom det en gång och ändra på små saker, annars är det nog klart.
Framåt kvällen ska jag träffa Jocke ett tag, sedan blir det lite annat folk också! Det blir nog riktigt trevligt... Skulle först ha träffat Lisa m.fl. och ha lite grillmys och sådant, men det blev lite ändringar.

Nu ska jag ialf inte hålla på mer med läxor och skit och göra mig klar.

/ M

Blä!

Fy fasen, jag blir tokig på idrottsuppgiften som handlar om ergonomi, och jag blir tokig när jag tänker på vem som ska rätta den.
Hur som helst, blev ialf en promenad med Zingo idag.
Fredag i morgon, ska bli kanonskönt! Nu ska jag sova, är redan trött och blir nog inte piggare genom att sitta här...
Puss & Godnatt !


Gosig bild va?
Den togs ialf i påskas, tycker den är bekant med någon... Haha! Passar ialf
in till detta inlägg som är allmänt tråkigt och ointressant, sen känner jag mig
som fiskhuvudet när jag tänker på ergonomi.


Första dagen efter lovet

Jahapp, det är redan torsdag i morgon och det känns väldigt skönt. Denna helg som kommer blir till för att sova ut, är fasen helt slut nu för tiden om dagarna, min skolvana är som bortblåst.
Känner mig helt vilsen på dagar. Men hur som helst var det skola idag, efter blev det hem, råkade visst somna mitt i alltihop, inge bra eftersom jag har en Ergonomi uppgift som ligger och väntar på mig.
Lisa ringde självklart och väckte mig, var nog inte så go och glad, men sådant får man räkna med när man ringer och väcker mig. Haha!

Det blev ett besök till Glanshammar idag, med Mor och Thompa!
Nu har jag precis satt mig här, är proppmätt och jätte trött, har nyss kollat på Fråga olle, det är allt lite små roligt. Så jag ska väl krypa ner under mitt täcke och sova lite! 



Förresten, jag har kommit på en grej! Jag ska verkligen inte stå i köket och greja, skulle förut värma på lite kyckling i mikron, låg så fint i en påse och inget konstigt med det. Hinner bara starta mikron så börjar det blixtra och tjuta från mikron, hinner kanske gå 5 sekunder så har jag hunnit trycka på "stopp" knappen, och då tar jag ut påsen som ryker... Dessutom är påsen svart på vissa ställen och det luktar bränt, det höll alltså med andra ord på att börja brinna. Tänk om jag inte hunnit fram och det gått några sekunder till, då hade det varit kört.
När jag tog ut påsen såg jag att innuti var det alminium, inget bra! Men ändå, inte det första jag tänker på för utåt ser det ut som vilken papperspåse som helst.
Nu ska jag ialla fall sova, det kan jag ;)

Malin 


Min sista lediga dag!

Hallå!

Idag är det min sista lediga dag och i morgon blir det att komma tillbaka till skolan, har verkligen ingen lust! För detta lov har verkligen varit underbart!
Är nu helt slut i benen, trött och huvudet dunkar. Låter inge vidare va? Fast har simmat som en galning, och jag hade en hel 50m bassäng för mig själv, så skönt Haha!
Annars blev det att jobba idag, blev as stressad lyckades försova mig, men hann ändå! Så mycket mer har jag inte hunnit med, suttit här ett tag i och för sig.

Ikväll kommer Robert hit, ska bli riktigt trevligt med tanke på att han ändå är han och att vi inte har träffats på flera dagar. Annars blir det att bara ta det lugnt, mitt huvud klarar inte av så mycket mer för stunden.
Just nu längtar jag redan till nästa långhelg, men det kan ju också bero på att för då fyller en viss donna 18 år ;)


Älskar,  ett sådant leende har helgen bestått utav. Så jäkla kul! Tacktacktak
till er :) .


Du ville inte, men älskar denna bild och den får mig dessutom att le med
tanke på hur kul vi hade det, och trevligare blev det på kvällen :)

PUsss!

Bara mycket film

Hej!

Just nu sitter jag och Lisa hemma hos far och kollar på film. Tanken var att försöka plugga lite men det blev inte så. Gårdagskvällen blev mysig, först hem till mamma ett tag, var över 1 vecka sedan nu. Sedan hem till Christian och kolla på film. Minns inte riktigt vad filmen hette men det var en komedi, fast den sög verkligen.

Senare idag ska jag hem till mamma, blir skönt samtidigt som det är jobbigt för att lovet är på väg mot sitt slut. Suck!
Ska försöka lura med Lisa ut på promenad, men vi får se hur det går...
Ikväll blir det hem till Brorsan och käka mat och kolla på film, om allting går som planerat vill säga.

/Malin


Älskade väder

Hallå!

Påskaftonen blev riktig trevlig tycker jag, den började hemma hos mig, åt lite påskmat sedan blev det hem till Ville och Linda med lite annat folk. Det var trevligt!
Ville och jag hade hade en liten smårolig vadslagning. Frammåt småtimmarna så blev det att dra sig hemmåt, även att vi allihopa fick ett väldigt fint erbjudande att sova kvar. Lisa följde med mig hem och sov, vi åkte ut till landet eftersom jag hade mina grejer där.

Idag vaknade jag av att någon ringe och väckte mig, men var trots allt utvilad tack och lov! Hade faktiskt väldigt mycket energi, blev att gå ut i solen och där så var även pojkarna, Joakim och Christian med andra ord. Där stod de och mekade med toyotan. Hittade även Fia där ute.
Efter Lisa åkt hem så lade jag och Fia oss på studsmattan, sedan har jag suttit och försökt pluggat lite men har inte haft ro eller ork.
Blev också att följa med in till stan och handla lite till bilen.

Har precis varit ute och övningskört lite med papsen, nu ikväll blir det hem till Jocke och ha lite filmmys.

Puss




Påskafton!

Glad påsk på er alla!

Har precis gjort mig i ordning och snart så kommer det lite folk hit. Men blir inte så långrandig, ska träffa Lisa lite senare och sedan så hittar vi väl på något! Har just nu lite ont i huvudet och har tagit piller men det verkar inte vilja hjälpa, fast den får inte förstöra min dag/kväll ;)
Men är ute hos pappa och har faktiskt varit de hela veckan, inträffar ytterst sällan. Fast det har varit skönt och har haft lite jobbigt att åka hit p.g.a en sak, men det har blivit bättre och börjar kunna hantera det nu.
Sen kan det också bero på att käre farmor och farfar är här, guldvärt ju! Haha.

Denna påskafton blir nog den första som jag tillbringar med farmor och farfar, känns lite konstigt men på ett bra sätt tror jag. Likaså min födelsedag som närmar sig med stormsteg blir min första födelsedag med farmor och farfar i samma land.

Gårdagskvällen blev riktig trevlig, det måste jag säga. Och det känns helt underbart med detta fina väder som vi har!
Känns lite surt att det bara är helgen kvar och att skolan börjar nästa vecka, är inte ett dugg peppad.

/M


Långfredag

Hej!

Oj, denna dag har verkligen bara svischat förbi. Har knappt ens hunnit att tänka... Haha, då är det illa!
Började med att jag träffade världenstaggade tjej på bussen och vi åkte och simmade, men när vi väl kom ner i bassängen så försvann hennes iver. Men det blev att simma en timma endå, när vi skulle hem fick jag träffa Peter, det var lite coolt.

Efter jag packat upp och lite grejer så tänkte jag vara duktig och plugga lite, lade mig i soffan med boken och 5 minuter sov jag i boken. Råkade visst sova till 17:00.
Så nu är jag ganska nyvaken och mätt, har precis ätit lite. Sitter och väntar på Vickan och Fia. Senare ikväll vet jag ännu inte vad som händer, men blir att hitta på något roligt!

Kvällen igår var mysig, gillar sådana kvällar och nu lär de bli av lite oftare - TACK!
Ni kanske märker att jag inte hinner skriva så mycket, men har inte tid och ork... Blir kanske ett lite bättre inlägg senare ikväll någon gång om jag orkar !
Nu ska jag ner och dricka lite innan de kommer!
Puss så länge!


Skärtorsdag!

Hallå!

Nu har jag precis kommit hem, är hemma hos pappa. Om en liten stund kommer Lisa hit, det ser jag fram emot eftersom jag inte träffat henne på veckor.
Senare i kväll blir det att träffa Jocke, Christian, Vickan och Fia, det blir också trevligt. Får även annat besök hit ikväll, men det är innan jag träffar de andra.

Idag har jag jobbat igen, det gick bra! Sen var jag även iväg med pappa och Ewa och handlade lite mat, inför påsk. Var inte så jätte roligt direkt men fick ju köra och det är desto roligare! 
Förut innan jag åkte iväg och handlade med pappa så fyndade jag underkläder, dom är jätte fina, det är djurmönstertyp igen, men den här gången är det leopard. Gillar det mönstret starkt och underkläderna är verkligen jätte fina!

Nu ska jag alldeles straxt äta och sedan duscha, känner mig lite små äcklig. Haha.
Skriver kanske senare... =)
Förresten för alla er som blivit bombaderade med mms, jag skickar gratis mms idag;) Haha..




/M

Maybe ?

Maybe about five years... =)


HAHAHAHHA, drömma kan man ju alltid göra !

Proppmätt, somnar nog snart.

Hallå!

Nu är klockan halv åtta och jag sitter framför tv:n med datorn i knät och kollar på "halv åtta hos mig", det är ganska små kul faktiskt.
Har precis ätit mat och är proppmätt, och är väldigt trött. Känner mig seg i huvudet och ögonen klarar knappt att vara öppna.
Förut så köpte vi lite glassbåtar som vi tänkte smaska på nu ikväll, men just nu  är jag så pass mätt så jag tror att jag avstår från den. Fast ska gå och lägga mig tidigt i kväll, försöka ialf, med tanke på att jag ska upp jätte tidigt i morgon.

Snackade nyss med Lisa i telefon, var nog lite osocial, men var så trött och mätt så jag vet inte vad. Haha. Får vara trevligare i morgon ;)
Ska koncentrera mig nu på tv programet, Puss så länge.

Malin

Tvungen


Kände att jag bara var tvungen. Jag gillar denna bild och dessa är för goa.
Skulle ha träffats som igår, men den ena har ju varit sjuk och nu till helgen
blir det fullt upp för den andra. Så därför så får båda hamna på en bild,
 tillsammans på bloggen!
<3


8 April punkt slut.

Hellu!

Denna dag har varit skön men tyvärr gått så fruktansvärt fort! Har tagit mig tid och simmat, det var skönt, mycket folk men det är ju trots allt påsklov.
Träffade även Johanna och Kenneth en liten stund, det blev hastigt men trevligt.
Har tagit det ganska lugnt annars och det är väl tur det för jag är helt slut.. Har haft lov snart i 1 vecka men det har lyckats bli sena kvällar och tidiga mornar nästan varje dag. Hehe.

Fick ett roligt mms av storebror i dag, och då kände jag att ja faktiskt saknar mina syskon ganska mycket just nu. Har inte träffat de så mycket, inte så mycket som jag bör ha gjort. Måste ta tid för att träffa dom.

Blev besviken idag på vädret, nu har jag vant mig med det fina vår vädret och så är det bara regn idag, inte kul. Fast då får man en anledning till att vara inne, om man ändå varit hemma... Haha.
Ser fram emot helgen, vill träffa Kraus, har inte gjort det på väldigt länge. Fast nackdelen är att om helgen kommer börjar skolan snart, suck!

Malin




Älskar!

Jag älskar på något konstigt sätt detta mönster...
- Underbart!


Onödigt men ett måste, eller?

Hej!

Det har varit fint väder även idag, känns skönt! Jag och Hanna fick för oss att gå upp till lanna och tillbaka, så det gjorde vi. Hon fick även idag åka lastbil som hon tyckte var spännande, haha.
Sen har vi haft andra spännande och roliga uppdrag idag.

Förrsten så hade jag och en annan en härlig konversation häromdagen,
- "Du Malin... Jag måste berätta en sak för dig!"
- Va? Jaha... Vad är det då?
- " Jo, det är såhär... Jag har en bror, han heter Örjan."
- Ja, men det vet ju jag! Vad var det med de... ?
- "Va?? Vet du? Hur då? Vem har sagt de?"
- Men det har du ju själv sagt!
- " Men det är en sak med honom.... Han är egentligen väldigt snygg!"
- Okejj ?
- " aaah, han ser ungefär ut som kungen!"
- HAHAHAHA...

Hur som helst för er som inte vet hur hon är, som var med i konversationen förstår nog inte det roliga. Men för er andra som förstår... Haha, vet inte riktigt vad hon ville få ut med det hela, men kul var det.


Och denna tjej är helt enkelt underbar!

Puss så länge!


Hinner inte men måste

Hej!

Oj, dessa dagar har gått väldigt snabbt och jag har verkligen haft fullt upp, så har inte hunnit att sätta mig här. Men nu, så tar jag mig lite tid.
Denna helg har varit på något sätt så väldigans underbar samtidigt som det har varit påfrestande. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva, men det har nog varit så mycket känslor och så vädret har gjort sitt.

Nu är ialf fao och afa hemma som jag tidigare har nämt och det är väldigt skönt. Lördagen blev först flopp och sedan blev den väldigt lyckad till slut.
Krya på dig hjärtat som ligger med magsjukan.
Som ni märker har jag inte riktigt tid att berätta alltihop men det kommer någon gång när jag känner mig mer uppåt och framförallt har tid för det.
Jag har massor av härliga bilder som skulle färglägga bloggen så fint, men hinner inte lägga upp dom nu.

Denna kväll är tillbringad med Hanna, det blir att ta det lugnt och mysa framför tv:n med pip.
Förhoppningsvis har min ork kommit tillbaka till morgon dagen... Vi får se, kan bli svårt att hinna har fullspäckat schema.
Det vanliga börjar snart komma tillbaka... Hoppas det ialf, känns någorlunda bra.

Malin


Ingen ork längre

Hade ingen ork igår och defintivt inte idag. Orkar inte just nu, men får förklara i morgon. Lovar...


Så här suddigt och förvirrande är de mesta just nu .
Sorry.


Landet

Hallå!
Denna dag har jag varit ledig, tillbringat den med att simma och varit ute och gått en del. Nu sitter jag på landet och snart kommer Joakim m.fl. hit... Kan bli kul!
Eftersom Fao och afa kom idag så blev det att hälsa på dem! Har just därför inte haft tid att suttit här... Men blev nu ett kort inlägg ialf!
Puss så länge!

Tjejkväll!

I kväll var det tjejkväll på stan, affärer stängde senare och det var en del erbjudande. Så jag och tjejerna åkte dit ett tag, det var trevligt. Köpte en väska som jag blev kär i sist jag var i Stockholm, men nu när jag har den hemma känns den inte lika kärleksfull längre, sen fyndade jag underkläder... Dem blev jag verkligen kär i, de är så fina! Jag gillar djurmönstrade saker, mer får ni lista ut själva.

När jag kom hem efter "tjejkvällen" med tjejerna, så fick jag ett ryck och började stor städa. Känns väldigt skönt nu efteråt, att få krypa ner i rena sängkläder, mums!
I morgon är man ledig så ska sova tills jag vaknar och kolla på Sex and the city hela natten! Bättre blir det inte...

Malin


Orange kan vara snyggt... Haha, ialf med de bästa!


Vårkänslor...

Nu har jag äntligen fått påsklov, och det här är första eftermiddagen på evigheter som jag inte har något att göra... Känns det som ialf!  Och vädret är utanför så jag vill inte sitta inne, men känner mig ganska trött. Men egentligen är det förbjudet att sitta inne när det är sådant härligt väder, inte sant? Men tror ändå det slutar med lite zzZZzz... Haha!
Funderar på att försöka sova lite middag och sedan ut på promenad kanske? Fast mitt rum skulle behövas städas, men har jag lust? Nejnejnej! Kanske i kväll, eller i morgon... Om jag orkar, hehe.
Skulle behöva komma till M-berg. Får se hur det blir....

Idag är det 2 April, betyder att det är 30 dagar kvar tills jag fyller och det är ca 25 dagar kvar tills jag får pengar igen och just nu har jag endast 200kr kvar. Vet inte hur det kommer gå ihop sig?!  Blir en spännande tid....


1 April

Oj vilken seg dag i skolan, teckenspråk tidigt på morgonen (inte världens roligaste direkt) sedan hade jag hål från 9:30 - 12:30, jippi! Eller inte...
Konstigt nog stannade jag kvar och väntade på de ynka 50 minuterna matematik. Fast kan ju å andra sidan bero på att jag skulle iväg vid 14:30 och sedan iväg och simma och träffa Johanna.
Hon och jag har haft en mycket trevlig dag!
Förstår inte vart mina kvällar tar vägen... Det är fjärde kvällen i rad jag är hemma runt 22:00 och sätter mig här vid 23:00... Vet inte riktigt vad jag gör?
I morgon vid efter klockan 15:00 kommer jag känna mig fri... Som en fågel?

1 April har varit en underbar vår dag och det känns bara underbart att våren snart är här, förhoppningsvis! Och om prick en månad idag fyller jag 18! Känns "overkligt" men så jäkla taggat..
Idag kom Jocke hem, det var efterlängtat..

Nu är klockan 23:10 och ikväll ska jag ha lagt mig innan midnatt det är mitt mål, med tanke på att jag lyckades försova mig idag. Hade prick 17 minuter på mig innan bussen kom. Det gick fort och allt blev slarvigt, kan ju säga att håret stod på enda, ruffs!



Varför vill alla ha den förbjudna frukten och när de väl fått frukten
 i handen kastar de iväg den?


RSS 2.0