svek



- jag är så väldigians trött på allt svek...
Att gång på gång bli sviken!

Fina väder

Ojojoj vilket fint väder det är idag!
Just nu sitter jag ute på altanen med datorn i knät och riktigt njuter utav värmen.
Ewas döttrar är här ute vilket innebär att även det är fullt ös med småbarn, får ingen lugn stund alls.
Förut när jag låg och solade på studsmattan så kom Felix och ville också sola, var på att han la sig på mig... Haha .
Dessutom är det än så länge 22 grader i poolen, inte så jätte varmt men det blir varmare hela tiden. Ska nog ta mig ett dopp...
Var lite små kul, förut när jag satt och hade Edvin i knät så började han trycka sin mun mot mitt bröst och försöke få mjölk, blev lite fel kanske och sedan försökte han dra ner tröjan på mig.. Haha. Där finns det ingen mjölk.

Nu ska jag ut och lägga mig igen.. Kanske lite senare lägger jag upp lite fina sommarbilder, men bara kanske ;)

På tunnelbanan!

Hahah, detta videoklipp kommer endast för en grej!
Blev en låt som sjöng emellanåt på tunnelbanan i Barcelona. HAHA!



Vattenspel & galna spanjorer.


Här är lite av vattenspelet (eller vad det heter), man ser dock inte så bra och att se på film är INTE som att stå bredvid och titta. Hehe

Och här kommer även ett klipp från i början när folk var ute och hejade på  Barcelona. Här är det fortfarande lugt och fint, men 3 timmar senare såg det lite annorlunda ut. Hehe

Barcelona!

Detta studiebsök till Barcelona var väldigt trevligt.
Började med avgång från Örebro vid 02:30, planet gick vid 7:00 och så landade vi vid 10:00 tiden någon gång! Var ganska trött.
Lägenheten vi alla 9st delade på var vädligt fin, tror det var 5 rum och kök med 2 toaletter!
Vad som hänt under resan är; studiebesök i Terassa (skola, förskola och stadshus), stranden, turistbuss, besökt lite parker och så har vi haft lite egen fritid på stan. Var även och tittade på ett väldigt stort vattenspel, heter det så tro?

Onsdagskvällen var nog en av de roligaste, samtidigt som en av de "tråkigaste", hehe... Det var ju match mellan Barcelona och Manchester united, Barcelona vann och det blev ett väldigans liv!
Förrfesten starta hos oss, sedan upp på stan och hejade, allt eftersom spårade allting ut på gator osv så då blev det hemgång och titta ut hur staden gick i bitar, det var skottlossning precis utanför oss, ambulanser, brandbilar, poliser precis överallt, man satt och tittade på hur folk blev misshandlade och hur saker och ting blev sabboterat! Blev en lång natt det där.

Nu när man är hemma så tycker man att allting är så tyst och lugnt, inget liv och ingen jäkla uppmärksamhet för att man har blondt hår eller något liknande, skönt!
Jag och Josse hade ett roligt expriment, blev inte så lyckat, men roligt ialf=)




Denna bild är fin, tagen från planet på väg hem:)


Kultur, någon kyrka som aldrig blir klar, vattenspel och andra coola byggnader!


Sista kvällen på någon restaurang.


Lite folk från La rambla, när de hejade på Barcelona som fick ta hem segern.


Utgång och peppa inför matchen.. Ojojoj vilket drag.


Bilder från förfesten. Blev att shake'a loss på bordet för vissa.


Stranden! Vill tillbaka... Samt en bild på mig, Lollo T, Lollo E och Sofia, plus vår lärare David (Börje) haha.


Några från klassen som vi besökte i Terassa. En av killarna hade t.o.m varit utbytesstudent med någon från Virginska.


Detta är lite blandat, Josse, birgitta, Sofia R, Sofia J, Louise E, Birgitta... Haha


Paella, Sofia & me.


Här är vi, hela gruppen samlade:) hehe... Första dagen tror jag.

Hemma i Sverige igen!

Hej allihopa!
Nu är jag tillbaka, resan har varit bra!
Orkar dock inte lägga upp bilder nu, det kommer nog i morgon :)
Kom hem runt tio ikväll, då det blev att träffa storebror ett tag, sedan hem och packa upp. Nu blir det nog sängen... Ska bli riktigt skönt att sova i sin egen säng igen :) hehe.
Hej så länge!


Spanien

Nu drar jag snart iväg... Exakt om 3 timmar är det "samling".
Är inte nervös, känner mig mer tom. Eller ärligt talat är jag nervös för en sak, och det är mitt öra! Men hoppas att det blir bra.
Hur som helst, ni får ha det bra i Sverige, det ska ialf jag i Barcelona! :D
HEJDÅ!


Bakfylla med minigolf!

Hallå!
Gårdagen blev trevlig, utav det jag kommer ihåg. Haha. Nej men det blev lite mycket av det goda, fast det var ändå lugnt! Har ju varit gånger det blivit värre, hehe. Träffade återigen trevliga människor sen förr, det är alltid lika kul. Däremot så ska man inte säga grejer som man inte kan hålla.
Kan säga att jag sov som en stock, fy fasen vad trött jag hade varit hela kvällen och lite sprit på det hela blir man inte piggare av.

Vaknade i morse, och mådde faktiskt förhållandevis bra, blev däremot lite sämre när jag började att äta mina mediciner idag. Usch det är något jag inte gillar, att ta piller. Nu är jag ändå tvungen men det tar emot.
Så är nu till och från illamående, ont i magen och huvudet... Känns inge bra med tanke på att jag i natt åker till Spanien.

Förut idag blev det lite minigolf med Jocke, Fia och p3, jag råkade visst förlora stort. Hade inte turen på min sida. Haha. Jocke tog hem segern.
Nu blir det snart lite käk, bakpotatis & fläskfilé med la familia, vilket är syskonen med dess respektive, mor och Fredrik. Mumma!

M

Nu vet jag !


Hello!
Denna dag blev det att gå upp tidigt (jag som planerat att sova ut) för att ringa tillk Op jourmottagningen, fick en tid vil 11:30. Då fick jag reda på vad som egentligen hänt med mitt öra, det var en öroninflammation, igen. Känns inge vidare faktiskt!
Åka till apoteket och hämta ut värktabletter och pencilin, förhoppningsvis lägger sig den värsta smärtan tills i morgon natt när jag ska flyga. Annars kommer det verkligen bli ett helsiki för mig vid start och landning. Aja, nu vet jag ifall vad problemet är. Hehe.

Nu ska jag om ett tag iväg till Max, sedan efter det blir det att träffa Fia och Mona, m.fl.
 Vet bara inte hur jag kommer orka med denna kväll, haha.. Huvdvärk, smärta i örat och väldigt trött. Aja, det märker vi väl:)

M a l i n

Tänder på ciggarettrök och en stor snus under läppen!

Jag blir lite full i skratt, jag vet nog ingen förutom en enda person som tycker att det inte finns något sexigare än när en kille snusar, hur man ser snusen på tänderna när han ler, eller när en kille står och röker och hon får ta del av ciggarettröken, att t.o.m. tycka den kan lukta gott. Speciellt med tanke på att hon själv INTE är rökare eller snusar.  
Denna person som faktiskt går igång på detta är väldigt go, och är den första som jag stött på som verkligen känner detta. Vet när vi satt hos mig och pratade och hon blev helt lyrisk när hon berättade och om hur sexigt det är när han tar fram snusdosan, lägger in en stor lös snus under läppen.

Jag har verkligen inge emot ifall killar röker eller snusar, men inget jag kanske går igång på direkt, men blir lite fascinerad och full i skratt på samma gång hur hon verkligen tänder på detta!
Haha.

M


Smärta i örat & Lunch med E.

Aj, aj, aj! Jag vaknade precis i eftermiddagstupplur av en konstig smärta i mitt öra, att det dunkar och känns som att trummhinnan kommer att sprängas. Tänk er hur ni får lock i örat när ni flyger, det är en liknande smärta fast 10ggr värre, det värsta är att det gör ont så fort man sväljer, hickar eller vrider på huvudet och det smärtar ner enda i halsen och fram mot munnen och näsan.
Som sagt vet jag inte vad det är, men blir lite rädd tycker att det känns otäckt med tanke på mina tidigare besvär och denna smärta er någe fruktansvärd.
Har tagit värktablett mot det men har faktiskt svårt att tro att smärtan ska försvinna.

Idag blev det en tur på stan och luncha med Emilia, det var riktigt trevligt. Blev att gå till Rosalis Deli där man blev riktigt proppmätt. Efter vår dejt har jag även växlat lite pengar inför resan som väntar på söndag, fick vänta i kö i drygt 20min, trodde jag skulle bli tokig.

Denna kväll blir nog lugn, hade hoppats på l ite äventyr, haha men det blir att träffa Lisa och vi ska ha det en riktigt mysig kväll. Johanna skulle kanske titta förbi med Kenneth men vet inte ännu hur det blir.
Sitter ute hos pappa för stunden och ska nu äta men blir nog att åka tillbaka till stan ikväll med sista bussen eller något.

M a  l i n


onödigt

Denna dag har svischat förbi och jag har varit väldigt trött. Inte många timmar sömn i natt inte.
Förut var först Hanna över, det var riktigt trevligt, blev lite planering, samtal och mycket glatt skratt! Efter några timmar när hon åkt hem kom Lisa över, för hon var upptagen på förmiddagen, var dock ganska trött då, men vi hade inte träffats på länge och det var trevligt.

Nu blir det att gå ner och ta mig en kopp kaffe, kanske piggnar till?
I morgon blir det jobb, känns bra, dock lite tidigt kanske men det blir nog bra!
Ska även ner för att plocka ihop lite dricka... Så sugen!

M


En av de hemligaste hemligheterna?

Denna dag har varit låg men blev glad när jag fick träffa E, var ett tag sedan. Men därför lågheten kryper fram har flera faktorer, var på att en del av er tror er veta, men den orsaken är helt fel. Hur som helst, det har blivit skola, ganska onödig dag förutom att jag fick reda på mitt slutbetyg i matematik B, jag är kung! Mer behöver jag inte säga, haha!

Senare blev det iväg en lite truddelut med mamma, för en gång lyckades vi halvdannt... Träffade Sakke, som vi började prata med var verkligen evigheter man träffade honom. På tal om det, Sakarias, ett väldigt fint namn, me like!
Hon och jag började prata och på något sett råkade jag berätta en grej för min egen mor, något som man kanske inte berättar för mödrar, självklart kom en frustation och då fick jag även reda på att hon själv gjort/känt/velat exakt samma sak. Ojdå!
Och hon har aldrig berättat för att hon tyckte inte det skulle sluta bra då?! Kan ändå inte rå för det... Hehe.

Nu är det långledigt, men på fredag blir det jobb för mig, ett kort pass men helt okej. På söndag smäller det! Om någon timma ska jag ut till landet och hälsa på farsgubben som man inte sett på evigheter, har inte träffat honom sedan jag fyllde år och det var 20 dagar sedan.
Fast egentligen har jag bara lust med en enda grej just nu, och det är inte det jag ska göra...

M a l i n


Kärlek vid första ögonkastet

Jag älskar verkligen denna låt, så är det bara!



Fast vår smarta engelska lärare Mr Lord, frågade om jag förstod vad jag sjöng (för jag sjöng på den i klassrummet) och sedan började han as garva och menade på att folk kan misstolka mig?
Haha, vadå misstolka? Frågan är mer om han förstår texten.... Låten går så, hur sjunger man annars på den?
Vi fick ialf oss ett gott skratt, för när han skrattade så han ramla omkull började vi skratta.

Nytt pass

Jag har ju fixat nyss pass som jag fick för några dagar sedan, med tanke på att vi åker på studiebesök till Spanien på Söndag natt, eftersom vi åker inom skolan tycker de att man ska ha pass osv. Förut när Niklas var här stod han i köket och så hör jag hur någon verkligen börjar gapskratta, nyfiken som jag är går jag till köket och kollar vad han gör, nej men då hade han bara fått tag på mitt nya pass, han skrattade ihjäl sig åt bilden. - Tack! Haha..
Så fin blev den ;)
Nej men seriöst, ser förjävlig ut så förstår att han skrattade, men inte så som han gjorde... Ser ungefär ut som ett polskt luder... Och då har jag inga fördomar, hahah!

Malin


Så varför inte lägga upp enbild på honom när han ungefär ser ut som en...
Haha. Björnfittan är på ialf! :)  (mössan för er som ej förstod)


Tack Lillebror

Nu har jag precis haft en liten flykt med Niklas, tanken var att vi skulle förbi hans chef och prata lite, men blev inte riktigt så.
Annars håller jag på och tvättar och städar, går inge vidare eftersom jag är helt jäkla genomförkyld, blir anfådd och börjar hosta så fort jag gör något, inget kul.
Igår blev det också bestämt att Spanien blir av, fan vad gött! Ska tydligen bo på ett as fint hotell, hoppas också att bilderna är stämmer bra överens med verkligheten.
Tycker min Lillebror är väldigt snäll, nyss lämnade han en påse med mat från Rosalis Deli till mig. För snäll och det är bara för gott! Så nu tar jag mig en paus, kollar på ett avsnitt av Andra avenyn och mumsar Rosalis Deli...!

M

Godnatt



Nejnu ni är det inte långt kvar tills sommarlovet är här, fy fasen vad skönt det ska bli!
Denna dag har varit skön samtidigt så pass onödig, känner mig inte helt på topp.
Kollade igenom lite bilder och fick ganska fort ett leende på läpparna... =) Haha!

M a l i n

Stockholm & Brolle !


Oj, Stocholm var guld!
Dagen började med att gå på stan och titta. Köpte mig en svart väska och ett par örhängen. Det var jag värd. Sedan blev det på kvällen att åka till Göta Lejon, där vi skulle titta på musikalen Buddy Holly. Jag älskar verkligen musikaler, dock var denna inte så jätte bra, eller själva handlingen var inte speciell rolig, men inte så mycket att göra åt eftersom den är verklighetsbaserad, däremot var musiken och Brolle (buddy) helt underbart! Det går nog inte att beskriva...
Bra musik plus min man blir väl helt enkelt helt oförståligt?

Efter besöket hos mannen min, blev det först ut på en bar. Där var det trevligt men eftersom vi skulle träffa några andra så ville de att vi skulle komma till Gamla stan, och gå ut där med dem. Vilket vi gjorde, och efter 1 när den krogen stänge (väldigt konstig tid, men det hör inte hit), så skulle vi vidare till en annan krog, vilket också var väldigt roligt.
Jag tyckte att de var skit kul för att på alla ställen vi var på var det åldersgräns 20+, jag behövde inte visa legg en enda gång! Haha, och så det roliga var när vi skulle in på det sista stället, så säger han till två av killarna som var med oss som är runt 22/23 eller något, "ni två måste visa legg, ni andra kan bara gå in". Ojdå, där fick ja gå in som bara är 18 utan att visa legg! Haha

Dagen efter kan jag säga att jag var helt död, inte ens 4 timmars sömn. Blev stan sedan åka hem med tåget, där jag fort som attan fick byta om, göra mig i ordning och åka vidare med Lisa till Hovsta. Där var det trevligt. Vi tog det lugnt med lite vin och martini.  
När jag väl kom hem i natt var jag helt slut och sov som en stock. Känner mig dock idag inte så bra, är så väldigans förkyld och ögonen rinner.. Blä!

Det var min helg, har mycket bilder som skulle kunna färgläggas här, men har inge ork, hehe:P
Men någon enstaka bild kan det bli.


Jag och mor på Göta Lejon innan musikalen börjar med öl i högsta hugg!



Stockholm

Hej!

Nu sitter jag här en liten stund för jag har precis laddat min telefon med lite ny musik! Om ca 10 min så ska vi åka, blir Stockholm och även träffa min man, haha! Kommer hem i morgon igen.

Hann aldrig igår att blogga, men fanns inte så mycket mer att säga mer än att jag var iväg och träffade Fia och Mella, det var trevligt. Sedan var det lite folk här igår och det var oxå trevligt.

Fick höra en as rolig sak, som en viss person hade sagt, det var när Mella och Fia en gång skulle åka taxi, då Fia hade blivit tillsagd hemmifrån, "åk aldrig svart taxi", och senare på kvällen när de väntar på sin taxi så kör det upp en svart bil bredvid dem där det står över hela bilen  "ÖREBRO TAXI", Fia vänder sig till Mella och säger, "jag får inte åka svart taxit, det kan vi inte göra?". Sedan kollar hon in i bilen och säger, "han är svart?". Mella bara, men det är ju en vanlig taxi och till svar från Fia får hon "men den är ju svart?"
HAHAHA...
Så söt :)

Nu ska jag kila, skriver i morgon=)
P U S S


Vilken lättnad!

Hellu.

Nu sitter jag här och har faktiskt precis kollat på ett Andra avenyn avsnitt, det var riktigt längesen jag gjorde det. Tidigare idag blev det att jobba, blev inte så länge men ett tag och det är ju bra! Sedan skulle jag hem till J'S, men tyckte att tiden rann iväg och sen är jag så hilma trött, så åker nog dit i morgon i stället.

Förut idag när vi hade möte om Spanien resan blev jag riktigt förbannad, för att nu kanske inte själva resan blir av?! Nu har vi gått och trott det, och tycker det är så dålig planering utav hon som bokar och sköter resan, för än så länge har vi ingenstans att bo och vi ska åka om drygt 1 vecka. Dessutom blev jag riktigt irriterad för att vi inte får checka in väska och bara ha handbagage, och argare blir jag om vi inte ens får checka in en väska ifall vi t.o.m betalar själva.

Nu funderar jag på att bädda ner mig och kolla på Fråga olle, är så jäkla trött...

P U S  S


Här är jag när jag ska göra mitt teckenspråksprov, haha.. Tog kort på tv:n.
Själva provet gick väl sådär, skulle väl kunna't få d bättre ifall jag lagt ner mer energi
men hade ingen större lust med det!

Hatar teckenspråk

Hellu.
Idag var det Nationella i Matematik B som gällde, fasen vad irriterad jag blev för att det inte gick som jag ville. Men inget att gråta över, det är som det är. Nu sitter jag här och har precis druckit massor av vatten för jag börjar få huvudvärk, hoppas det blir bättre. Jag ska snart börja plugga teckenspråk, åh gud vad kul - not.
Just nu är det de värsta lektionerna som finns, och har slutprov om allt i kursen i morgon och jag har inte ens börjat. Ska börja om några minuter...
Senare ikväll kommer nog Robert hit, äntligen. Han har inte varit här på länge och det är dålig stil med tanke på att han bor här, fast han gör ju vad han vill bättre det än att han knarkar. Haha ;)
Sedan tror jag även att J&S kommer, trevligt blir det!

Skönt med helg snart igen, guldvärd. Fast det jobbiga är att jag kommer inte få träffa min lilla krau föräns på lördag kväll, och har inte träffat henne på lång tid.
Ska väl inte tråka ner med mitt plugg och min saknad?

M a l i n


det får bli en bild på Mårten, för jag gillar den och jag saknar honom. Sen börjar det bli oändligt mycket bilder på mig här, och variation är ju kul! Haha. Bilden dock 3 år gammal nu, men vad gör de? :)

Muppen


Denna stumpa verkar tydligen aldrig få nog av en, haha. Vet inte hur många gånger hon har ringt mig idag! Och varje gång så säger hon "ursäka om jag ringer och stör, vet att du sitter och pluggar", haha. Hon är mupp, så ska snart träffa henne.

Ingen bra start

Denna dag börjar verkligen inte bra, det kan jag säga. Börjar med i morse att jag vaknade av ett ryck och trodde att jag stängt av mobilen när den ringde, kollar på klockan och inser att jag har försovit mig och har 15 minuter på mig innan bussen går, virrar runt och lyckas dessutom missa bussen, bara att vänta på nästa och komma 10 minuter för sent.
När jag väl kommer till skolan tycker jag att det känns så tomt, kollar på klockan och inser att jag kommit 1 timma och 10 minuter för tidigt, har kollat fel på klockan hela morgonen.
Men det var inte så mycket att göra då, även om det var väldigt irriterande, sätter mig där och börjar plugg/läsa, en timma senare när vi egentligen ska börja så går jag ut och då säger de att lektionen är inställd, då blev jag väldigt sur med tanke på att min nästa lektion skulle börja vid 12:00, går jag in i skolan och där står de även att engelskan var inställd. Fasen vad arg jag blev, suttit och väntat och stressat för ingenting! Fast jag skulle ju ha teckenspråk, men pallade inte att vänta i flera timmar för att ha en lektion där vi skulle ha eget arbete (skulle egentligen ha behövt den tiden och frågat läraren, med tanke på att det är slutprov på onsdag), så jag åkte hem.

Nu satte jag mig precis här och har käkat lite, lyckades naturligvis spilla ketchup över mitt vita linne. Börjar bli riktigt irriterad nu... Dessutom så måste jag plugga teckenspråk inför slutprovet som är på onsdag, o jag har inte ens börjat och så har jag nationella i Matematik B i morgon, jippi!
Det värsta är att dagen inte är slut... Vad blir nästa? Är inte på humör efter allt!

M a l i n


Film mys med Petterssonss....

Oj, vad denna dag har varit seg. Blev inte mycket till sömn i natt och jag har väldigt svårt att sova länge på förmiddagarna, så vid 8:00 vaknade jag och det gick inte att somna om. Fast blev desto tröttare vid lunch då jag råkade somna i psykologi boken, så mitt "planerande" pluggande idag gick åt skogen, tack till Joakim i alla fall som ringde och väckte mig, vet inte hur länge jag skulle ha sovit annars, hehe.

Nu ikväll har jag varit med mina bröder och dess respektive, det blev filmtittande. Storebror hade varit och köpt två nya filmer, minns inte riktigt vad dem heter, men ingen av dem var väl någon höjdare, tur då att man ialf hade trevligt sällskap! Hehe.
Efter vi tagit i genom oss dessa två filmer så fick jag skjuts av Lillebror. Det var ett tag sen allihopa sågs så det var bara trevligt :)

Nu ska jag försöka sova och försöka komma på en bra anledning till varför jag vill ha en ny skolvecka, det lär bli svårt och jag är inte ett dugg taggad. Ska bli så jäkla skönt om 2-3 veckor...

Jag blir så väldigans irriterad på en speciell person, jag förstår inte vad som är problemet, att man alltid ska behöva göra något för att det ska bli bråk och dra ner mig i dem fast det inte ens handlar om mig? Varför är det så svårt att acceptera att det är min ... och det kommer det alltid att vara. Blir också mer arg när hon säger att hon tycker om mig "sååå" mycket, så drygt och falskt.
Var förresten läsarrekord på bloggen idag.

Puss och godnatt med er,




M a l i n

Klaras!

Denna lördag är redan slut men har varit guld ;)
Började med att vara med min käraste Krau, sedan iväg o dra ljud i bilen med Jockis, P3 och mäki. När de tyckte de var klara för dagen åkte jag, p3, jockis och fia ut till landet och käkade lite... Det var trevligt även om man fick ta i med hårdhandsken, tss! Började dricka lite smått där, sedan blev det utgång för mig och fia, vi gick till klaras med Mella och Mona. Mycket trevligt!
På klaras träffade man en massa gamla/nya kompisar, det var lite små kul. Slog vad med en kille där... HAHA!

Efter med världens skoskav var det att bege sig hemmåt, men lämnade Fia vid resecentrum sedan träffade jag T ett tag oxå. Trevligt, trevligt.
Nu har jag precis kommit hem och inser att det bara snart är att sätta sig vid matematik boken och börja plugga, har jag lust? Nej, verkligen inte! Så nu när jag ska gå och sova så stänger jag nog av min telefon för vill INTE att någon ringer och väcker mig i morgon, för att vara "kul" haha.
Godnatt med er.
Delar självklart med mig av kvällens bilder... =)

M a l i n


Träffade Aida, hon var helskön!

Jadu, me och brudarna :)


Haha.. Brudarna. =)


Litet och kort

Hello!

Oj, gårdagen var inge vidare med allt regn men den blev annars väldigt bra. Fick ju träffa världsgoa dig! Vi hade det riktigt trevligt.
Vaknade i morse av att det kröp i fingrarna och att jag ville slå till någon efter min dröm, det är inge bra, ren tur bara att lisa inte blev träffad, Haha!

Nu ska jag ringa Joakim sedan blir det att träffa honom m.fl., hem till farsgubben käka lite och sen ikväll blir det förmodligen att dricka öl! :)

Skriver mer senare...

M a l i n

Gillar inte detta väder


Hej, hallå!

Usch för detta tråkiga väder, bara regn och så är det kallt. Har idag varit i skolan ialf, haft en irriterande huvudvärk och har små ont i halsen, när jag kom hem hann jag bara lägga mig på sängen så somnade jag. Sitter nu och fryser som en tok med hur mycket kläder som helst, bara feber som fattas eller?
Nicki ligger ju hemma med feber osv.. Känner verkligen ingen lust för att bli sängliggnade.

Annars så, skönt att det är fredag i morgon, desto mindre skönt att jag har nationella prov, Engelska B, läs och hör delen. Fy fasen alltså, det är verkligen inte min starka sida. Vi hade en test övning med hörande idag, jag förstod inte ett skit och skrev ner 1 mening och det var 14 frågor tror jag, kul att lämna in ett tomt häfte i morgon?! Nej, kan bara bli ett stort IG, suck.
Skulle vilja vara ett geni i engelska, vad bra det vore, hehe.

Så nu lite senare funderar jag på att försöka förbereda mig inför morgon dagen, vet inte riktigt hur men på något sätt... Fast har ingen ork så det blir nog ingen större del av min tid. 
Mor ville ha sällskap till Ikea så kanske drar dit ett tag, om jag orkar för just nu mår jag bara skit. Ska nog krypa ner under mitt täcke, igen.

Hur som helst, nu knackar det på dörren ska dra dit och kolla vem det är ! (:

M a l i n

skit på´re.

Usch för denna dag!
Känns så jäkla hopplöst, blir kanske bättre med tiden. Eller?
Aja, har inte gjort så mycket vettigt idag.
Nu sitter jag ialf här, har precis duschat och funderar på att krypa ner under täcket och kanske starta Sex and the city, det är ju för bra!
Blev ganska så missnöjd idag på 3 stora grejer men tur att jag har lille krau i telefonen som kan komma med de där positiva sakerna.

På tal om en annan sak, fick ett sms av halebop idag där det stod "Vi gillar dig, så därför bjuder vi på 3000 gratis sms" och efter ett tag fick jag "du får även 200 gratis Mms" . Någon mer med halebop som fick det? Blev överraskad men glad såklart, fast stod att de redan skulle gå ut i morgon, så får se hur det blir med det. Haha

Skönt med torsdag i morgon, även om jag börjar bli stressad för allt i skolan... Pallar det inte. Sen på fredag blir det att träffa den bästa, plus att kanske träffa hennes ragg.. Mys på det!
Nu ska jag avsluta här ialf.

M a l i n

Positiva tankar

Nu behöver jag den där kicken, men den har jag inte. Pratade förut med baby i telefonen och blev så jäkla irriterad, haha för hon var så väldigans positiv.
Blev också väldigt irriterad idag på mötet i skolan om Spaninen, vi ska bara få ha med oss handbagage medan lärarna ska få checka in en vanlig resväska plus att de får vara kvar 2 dagar längre än oss. Det hade inte gjort mig något med bara handbagage om det inte var så att man i sådant fall inte får ha med sig, parfym, hårspray, deo, tandkräm (kan jag iof köpa där nere), smink, bodylotion m.m. Förstår ni hur irriterad jag blev?
Förhoppningsvis ska vi lösa det på något sätt men tycker ändå att det är dålig stil, och när jag berättade det för Lisa började hon bara se det positiva med det hela. Hon förstår inte frustationen ;) Haha

Skit väder idag, bara mulet med regn dessutom har jag haft/har huvudvärk, kan dock oxå bero på att jag sover alldeles för lite och inte har tagit igen min sömn ifrån helgen som blev ganska hård, haha . Tidiga mornar och sena kvällar... Men till helgen ska jag försöka sova ut en av dagarna ialf.
Nu blir det att göra lite nytta.

M a l i n

Sexig

Det här är trots allt en sexig karl!
Skulle vilja se filmen... Precis nu.


Viktigt samtidigt så oviktigt :)

Hej!

Nyligen duschat och satte mig precis här med en tallrik full med sallad, det är fan det bästa som finns just nu, så jäkla gott. Har inte hunnit gjort så mycket idag, kom hem för 40 min kanske, har bara packat upp och duschat.
Ska om en stund iväg och träffa Joakim, vi ska göra lite grejer i garaget, busigt men det är d värt ;)

Denna vecka har jag verkligen fullproppat schema och vet inte hur jag ska hinna med alltihop (vet att jag sa så förra veckan med) men de här 2 veckorna har och är väldigt jobbiga... Sitter och skriver lappar om allt jag måste göra och hinna med, sen skriver jag ny lapp om att läsa på den andra lappen osv.. Blir bara rörigt med många lappar, haha.
Ska bli så jäkla skönt när de är helg, för nästa vecka kanske är lite mer lugn, eller?

Träffade Jenny förut ett tag idag, det var riktigt trevligt. Vi hade tänkt att plugga lite men blev mest prat och en jäkla mycket skratt. Mycket trevligt...
Har även hunnit med att simma idag, var bara tvungen blev bara 30 min men bättre de än ingenting.
Nu ska jag mumsa i mig min sallad med feeetaost ! Mumma!

Puss


Dagens bild...
Den får man bjuda på, för hon bredvid mig på bilden är bara bäst! Blev bara
så glad efter dagens samtal med henne, haha... Och jag har kommit på en grej nu
det är verkligen hon och Niklas, mer finns inte o säga om det. Märkte det idag! haha=)

Söndag kväll

Oj, vad mätt man kan vara då. Har precis ätit kyckling och sallad, det var gott kan jag säga. Nu sitter jag här och försöker koncentrera mig på en sak, men det går inte som jag vill.
Börjar bli ganska nervös nu ... Jobbigt men det går nog bra! Haha .

Idag har det blivit att jobba, gick bra förutom att mina gäspningar kom med mindre och mindre mellanrum. Efter så åkte jag lastbil med 2 muppar, men det var kul! Blev så full i skratt när de erbjöd sig att hämta mig och där sitter de i lastbilen...

Nu i kväll har jag försökt plugga men har inte kommit något vart. Längtar till helgen... Orkar inte med en skolvecka!
Men ska snart gå och sova så jag orkar med morgondagen, blir nog bäst... Kanske kolla på Sex and the city, för de är bara för bra!


Snart jobbtime!



Godmorgon!

Nu sitter jag och tvingar i mig en macka, är inte så bra på att få i mig mat på morgonskvisten, men känner att det vore bra med tanke på att jag ska iväg och jobba, så kan vara bra med lite energi, jag är dessutom så väldigans trött så vi får se hur det går. Tror jag är eftertrött efter allt, blev ju inte direkt att sova ut igår...
Så jag ger er en titt på denna bild som jag gillar, det är ju jag och mina tjejor! Började tänka på dem när jag såg min halskedja i spegeln...!

Senare idag blir det att försöka plugga, känner ingen motvation för det men vet att jag verkligen MÅSTE göra det nu. Blä!
Skriver förhoppningsvis mer senare.

M

Valborg, krogenrunda och 18 års party!

Hej!

Nu blir det äntligen ett inlägg, var ett tag sedan men har verkligen inte haft tid. Men ska nu försöka sammanfatta en del och lägga upp lite fina bilder :)
Valborg blev tillbringad med att jobba, sedan iväg hem till Amanda och grilla med annat folk. Sedan blev det att besöka lite andra människor och hälsa på andra nära och kära!
Även om kvällen blev förstörd p.g.a av en person så blev det ändå i helheten bra! Och ett tag till farmor som lyckades liva upp stämmningen i bilen på väg hem, haha!

Fia och Amanda :)
Här är jag, Amanda, Katarina och Fia.
 Några utav oss från valborg... =)

Dagen efter blev det 18 års firande eftersom jag fyllde 18! Det var trevligt kan jag säga, blev ganska mycket folk, vi blev ungefär 30 pers.
Fick mycket fina grejer, det var fint väder, trevligt folk och humöret var på topp - bättre blir det inte.
På kvällen blev det såklart utgång, jag var råtaggad och det var alla andra med! Vi började med att föra hemma hos Joakim, var ungefär 12 st som gick ut. Lyckad kväll! :)
Och Sandra var väldigt skön mot de andra, likaså Jennie till de nya grannarna, haha!


Buddy holly biljettter, fina silversmycken, hink full med cider och annan alkohol, och mina mintudrinkar, så jäkla goda!


Mammas vigsel,förlovningsring, halsband och en annan ring som jag fick, vinflaska som jag fick av Jennie och Kärnä, Lite folk från förfest, sista bilden är på mig, fia och jennie!


Jag, jag med coola cool glajjer, me and braudsen och lite av cidrarna jag fick i present!:)


Denna bild är ganska klockren, så typiskt mig. Någon tar bild på de i soffan och jag vill såklart också vara med! Haha.


Massor av härliga bilder på mig och de bästaste tjejerna!
Fick en väldigt fin present av dessa tjejer, blev väldigt glad, stort tack! <3



Slutligen, sista bilden. Dessa dagar har varit underbara, kvällen igår blev väldigt rolig och lyckad till 110%. Måste helt klart tas om, även om det inte blir på samma sätt eftersom man bara fyller 18 en gång, guldvärt! Och jag var lätt kung i baren.
Lyckades t.o.m jobba idag efter allt igår, men man kan ju inte tacka nej.
Nu ska jag vara lite social mot de andra :)

PUSS!

18 år idag!

Idag är det min 18års dag! :D
Det blir att fira!


RSS 2.0