Lagerhaus på Marieberg!

Denna dag har gått snabbt och jag har varit ganska trött i huvudet.
Jag, Lisa och Katarina var ute på Marieberg, bl.a. Lagerhaus hade öppnat, vilket är en av mina favoritaffärer, där har de ungefär allting. Alltid lika spännande att gå in där och där hittar man jämt något som man vill ha. Vet inte i hur många saker jag blev kär i idag. Många var det ialf. Men har inte så bra med pengar så det fick bli mest att titta och drömma lite!
Köpte en väska ialf, som jag tittat på i en längre tid. Har kostat 240kr, men var halva priset. Har en likadan fast i en annan färg, men den här är i svart vilket är en bättre färg för mig.
Efter några timmars shopping, så åkte vi hem till mig, (jag och Lisa). Vi käkade och fixade lite annat, sen blev det att åka till Jonny och Niklas. Mycket trevligt. Hehe!
Och återigen sitter jag här...
Ska inte klottra hela bloggen med det, men är fortfarande tankspridd och just nu känner jag mig väldigt nere och rastlös.

Malin


Klump i magen som aldrig kan sluta värka

Det sades en vecka, och snart har det gått en vecka. Det gör mig nervös, orolig och ledsen... Jag mårilla konstant och allting bara växer i mun på mig. Det kryper i kroppen och jag kan inte sitta still, vill inte vara hemma och får ingenting gjort.
Och den där klumpen i magen, som bara svider och svider... Under dessa dagar som gått ihopp om en väntan som jag kanske aldrig mer får uppleva så har jag någonstans förträngt verkligheten och det är nu den kommer ikapp!
Jag klarar inte av det, jag kanske inte vet vad som kommer att sägas men kroppen har ställt in sig på en sak och det gör mig bara mer ledsen. Framförallt också att verkligheten närmar sig.
Det blir inte bättre när man har en hel natt full av drömmar... Vaknar upp varannan timme av att man ligger och gråter, samma drömm hela tiden. Kanske verklighetsdröm också? Det sägs att berättar man en dröm för någon så kan inte den gå i uppfyllelse, så det är vad jag ska göra nu, berätta, berätta och berätta den, så "kan" det inte hända.


M

 


Fredag!

Hallå!

Nu sitter jag här igen, kvällen har varit trevlig. Jag mötte Lisa på stan vid 16:00, sen gick vi på stan några timmar... Jag köpte ett par örhängen som jag blev riktigt kär i, och kostade bara 39:-, så varför inte slå till? De är ett par ringar som är vita med grå/svart leopardmönster. Vi träffade även Johanna och Kenneth på stan, var lite små trevligt. Har inte träffat Johanna på evigheter, känns det som. Hehe. Jag hittade även ett till par örhängen och ett pannband som jag vill ha, båda två bestod utav pärlor. Pannbandet var jätte fint, vet inte när jag skulle använda det men det var fint och då vill jag ha det, haha! Funderar på att köpa det någon gång i veckan som kommer. Likaså de andra örhängena.

Efter några timmars shopping så skulle Lisa ut och äta så då  åkte jag hem till Niklas och Jonny, det var trevligt. Där var även Ellinor, Samuel och Jonnys bror Josef. Sen efter ett tag kom även Lisa dit. Vi satt och snackade, kollade på TV och käkade popcorn. Hehe. Vid halv 11, gick jag och Lisa till bussen för att åka tillbaka in till stan. Där skildes vi åt på järntorget, jag tog 16:on och hon tog 14:on. Hehe.

Såg nu på internet att Så ska det låta var på tv ikväll, och min andra man var med, Brolle. Så har startat det programmet nu på www.svt.se, det får man ju inte missa! Vilket jag iför sig gjorde när de var på tv:n, men får se det nu ialf!

Denna dag har varit ganska skön, inga lektioner, tränat, träffa Lisa och bara tagit det lugnt!
Nu ska jag sitta här ett tag, sedan lägga mig och läsa, sedan somna... Så skönt!


Malin


Mina nya underbara örhängen som jag är förälskad i!


Coolingarna!


Just me...


Coola Lisa som är väldigt bra i alla lägen! <33


Ledig! :)

Hallå!

Idag så hade jag inget tema, så istället för att börja klockan 8:15 skulle jag börja vid 14:00. Men när jag väl var på stan sedan så träffa jag en i klassen som sa att det inte var någon mentalträning, så då hade jag inga lektioner alls. Vilket innebär att jag är ledig idag! Skönt! Men lite småretande, för i morse ställde jag klockan på 10:00, tänkte att jag skulle iväg och simma innan mentalaträningen, var seg och trött när jag vakna men drog iväg ändå. Märks att jag inte sovit ut på några dagar, för sov ca 10 timmar inatt men var ändå jätte trött. Hur som helst, jag cyklade iväg för att simma, han tyvärr bara simma i 45min för att jag skulle till skolan sen. Åkte upp på stan och fick höra att det lektionen var inställd, då kunde jag ju lika gärna ha sovit en halvtimma till och simmat i en hel timma. Men men, ska väl inte klaga ändå.
Lite småretande bara.

När jag ändå var uppe på stan skulle jag köpa mig något att äta, till frukost/lunch, det luktade grillad kyckling i hela Ica, så jag köpte mig en. Så sitter nu här och har delat kycklingen, så en halv kyckling får bli min frukost/lunch. Hehe. Ska bli smaskens!
Lite senare ska jag nog gå på stan ett tag med Lisa, hon ville kolla lite på bokrean och så. Trevligt! Ska kanske även gå ett tag på stan med Niklas.
Har inga större planer inför kvällen, men det bir väl att hitta på något ialla fall. Kanske hem till Niklas och Jonny, eller Joakim... Vi får se :)

Igår kväll vid 22:00 åkte jag och Joakim ut och övade lite grann, det var kul. Kände nu en stor skillnad på mammas bil och deras bil, ska även snart få testa Joakims, då kommer jag vara nervös. Hans pärla liksom!

Malin


Fynd!



Titta vilket fynd jag har gjort, två böcker på bokrean för endast 50kr. Den ena heter Sista chansen av Marian Keyes och den andra heter En shopaholics bekännelser av Sophie Kinsella. Tyckte det var ett bra fynd!
En shopaholics bekännelser går ju snart på bio, jag och Lisa skulle egentligen titta på den på förhandsvisningen på SF, för jag skulle få biljetter, men det strulades lite.

Denna kväll har jag inte fått mycket gjort, har förmesta dels suttit här och försökt komma på lite idér till min novell, som vi ska skriva nästa vecka i skolan.

Gårdagen hemma hos Storebror blev mycket trevlig, skönt att åka dit och skingra tankarna lite. Vi åt tacos och Robert och mamma kom även över, sedan så satt vi och snackade en del om allt möjligt. Diskuterade bl.a. om hur det var när mamma och pappa fortfarande var gifta och lite annat, även kring inbrottet.

Små tittade förut på Den rätte för Rosing, men var inte så inne i programmet så kan inte uttrycka mig så värst. Men tycker det är lite konsigt att man ska ha en egen serie för att man vill hitta en man. Fast det är min åsikt. Kanske blir lite små kul att titta på ändå, vem vet?


Malin


Torsdag eftermiddag!

Hej!

I morse var det segt att komma iväg till skolan, igen. Men hade ändå ganska skön dag, kollade på film mellan 9:15 - 11:25, rast, stavgång på idrotten och sedan en film igen. Väldigt skönt! Råkade naturligtvis somna på den sista filmen, då vi satt i Riografen, men det är sådant som händer och jag har en förmåga att 9 av 10 ggr somna mitt i filmen. Hehe.

Efter skolan gick jag på stan ett tag, rensade huvudet och kollade lite... Träffade Lisa när jag skulle hem, det var trevligt. Hon och jag har kanske planer inför hennes 18-års dag, men jag är nog inte lika på som hon själv är så det kanske bara blir hon. Vad för planer det är avslöjar jag senare.
Resten av dagen har jag inga planer, ska cykla upp på stan snart och fixa biobiljetter, annars händer inge särskillt mer än att jag kanske skulle övningsköra, men det vet man aldrig ifall det blir av eller inte. Är lite rastlös men samtidigt väldigt tung och seg i huvudet, har inte sovit så bra de senaste nätterna.
I morgon har jag en väldigt skön dag i skolan, har eget arbete som man "gör" hemma, sedan börjar jag klockan 14:00 och slutar 15:30, (tråkig tid) men får sovmorgon och lektionen är Mentalträning, som inte brukar vara så jätte ansträngande.

Malin


Hemma hos Storebror!

Hallå!

Nu sitter jag hemma hos Joakim, Sofia är även här, lite senare kommer Robert och Mamma också hit. Vi ska laga lite mat, det blir tacos. Mumsigt! Kände att det kunde vara skönt att åka hemifrån så jag inte hela tiden måste bli påmind och hela tiden sitta och tänka och fundera. Allt känns så overkligt. Det värsta är att jag inte kan göra något.

Idag har jag inte gjort så mycket, tagit det lugnt för de mesta. Har försökt hålla mig sysselsatt hela tiden så jag slipper sitta och fundera. Men ska till skolan i morgon hade jag tänkt mig. Idag är den 25:e, vilket innebär vår dag. 
Nu ska jag sätta mig i soffan med de andra och kolla på tv.

Main


Onsdag den 25:e...

Hejsan!

Denna vecka har varit hittills väldigt turbulent, så igår hann jag bara inte och hade ingen ork att sätta mig här och skriva. Så jag får vara desto mer aktiv nu! Hehe. 
Aja, idag mår jag inge vidare så jag är hemma istället, har precis satt mig här med en halv macka som jag ska försöka få i mig. Jag vet inte hur jag ska förklara de här dagarna som varit, men det var varit mycket i skolan kring lite grejer och ännu jobbigare hemma. 
Natten mellan måndagen till tisdagen är nog den värsta natten jag har haft, medan denna natt var helt underbar och jag önskar att dem nätterna kommer att få fortsätta. Samtidigt är det mycket tankar och funderingar just nu... 

Så eftersom jag är hemma idag och klarar av saker emellan åt så har jag börjat tvätta lite och diskat. Det gäller att försöka vara sysselsatt så att jag inte tänker så mycket. Jag ska lite senare kolla Andra avenyn, sen skulle jag vilja kolla lite på bokrean ifall det finns några roliga böcker, men det får bli en annan dag då jag känner mig lite bättre. 

Nu ska jag ialla fall göra något annat, inte sitta här. Kanske kolla på American history X, började kolla på den igår, men blev inte så långvarigt... Har sett halva förut, ungefär början och slutet men aldrig mitten. Så kanske jag ska titta på den.

Malin


Måndag

Hejsan!

Idag så fick man gå tilbaka till skolan då, kändes inget vidare efter en veckas lov. Dessutom har jag haft ont i huvudet och varit jätte seg. Efter skolan blev jag kvar på stan, träffade Lisa ett tag och gick runt.
Har även övningskört lite grann idag, det var roligt. Nu sitter jag här hemma och har precis tagit alvedon, snart kommer Max. Ska lite senare läsa igenom mina Naturkunskaps papper, har redovisning i morgon om Örats uppbyggnad och funktion.

Igår så körde vi från Västhaga hem till mig igen (Norr) på ca 2min, gick i 120km/h ungefär hela tiden. Höll dessutom på att åka in i ett trafikljus, snurrade ett halvt varv,  men han fick hejd på bilen i sista sekund. Vilket var tur! Vi mötte t.o.m med polisen, men därför vi hade så bråttom var för att just då skedde det ett inbrott i Joakims bil, precis utanför våran balkong. Så han fick panik, hann tyvärr inte fram i tid, olyckan hade redan inträffat. Han blev av med sin GPS.
Jag fattar verkligen inte hur folk vågar göra inbrott, dessutom inte sådär mitt utanför massvis av lägenheter, men det finns ju tyvärr folk till allt. Hur som helst, så jäkla typiskt häromveckan var det P3 (på en innergård) och nu Joakim, tycker synd om honom.

Nu ska jag lägga mig på sängen, läsa lite och kanske ringa Lisa tills Max kommer!



Malin





Sminkmodell!


Idag har jag och Lisa varit Sminkmodeller för Mist Stockholm, det var kul. Hon hade som tema färgen lila, inte min favoritfärg, men det blev ändå väldigt fint. Hon sa att mina ögon var "bra ögon att sminka på", att det var lätta att följa med t.ex. Eyeliner.. Hehe. Vi båda fick sotade ögonlock, jag en lite mörkare variant och Lisa en lite ljusare variant.






Trevlig kväll med Krause!

Hejsan!

Nu sitter jag återigen hemma hos mamma, ska alldeles straxt gå och lägga mig för jag ska upp i tid i morgon, inte så jätte tidigt men jag får inte sova hur länge jag vill. Kvällen blev för mesta dels tillbringad hemma hos Lisa, det var mycket trevligt, blev en omgång i Monopol och jag vann väldigt stort. Men jag är ju kung på spel! Haha.
Blev hämtad av Joakim, då jag även träffade P3, Jonny, Sofia och Niklas! Å nu så sitter jag här.

Jag är väldigt frustrerad, arg, ledsen och besviken, vet inte hur jag ska hantera mina känslor, skulle bara vilja stå och gapa om allting till dem. Men man "måste" behärska sig, men frågan är hur länge till jag orkar det. Så mycket som du lovar och lovar men ändå hela tiden gör raka motsatsen. Ska väl inte klottra ner hela bloggen med mina tankar och åsikter, men som ni nu vet, är jag väldigt arg med blandade känslor!

Äntligen ska jag i morgon få träffa min honey, ska bli trevligt.... Konstigt nog längtar jag redan till nästa helg, och ser stort fram emot påsk lovet. Ett tag kvar, men tiden går nog ganska fort.

/ Malin

Melodifestivalen del 3

Hejsan!
Just nu sitter jag ute på landet hemma hos pappa, det är ganska skönt att komma ut hit med jämna mellanrum. Men blir inte så långvarig, ska sedan vidare till Krause! Det blir en massa mys där, hehe. Jag har tänkt på en sak, Beyoncés skiva är väldigt bra rakt igenom, lyssnar på den just nu!
I kväll blir det väl att kolla på Melodifestivalen, har däremot ingen aning om vilka som ska vara med, känner att jag inte är så intresserad heller. Hehe. Men såg första delen av Melodifestivalen och jag förstår inte varför de har gjort det så krångligt, känns jätte krångligt att två bidrag går vidare och sen "tävlar" de mot varandra och att en jury har chans att välja ett bidrag som ska gå vidare. Det känns väldigt onödigt krångligt, det var väl bra som det var förut? Det är i alla fall min åsikt!
Jag ser fram emot morgondagen, samtidigt som jag inte gör det eftersom söndagar är aldrig speciellt roliga, förutom dansen och det jag ska göra i morgon.
Just nu har jag så mycket konstiga känslor i kroppen och så mycket jag skulle vilja skrika ut samtidigt som jag bara skulle kunna börja gråta.
Men har inte bestämt mig ännu vart jag ska sova inatt, har 3 om inte 4 alternativ... Haha! Vi får se hur det blir med det. Nu ska jag gå och titta på Disney Chanel ett tag, för jag älskar verkligen tecknat och har inte den kanalen hemma hos mamma så man måste verkligen passa på. Hehe...

Malin

Andra avenyn.

Hallå!

Denna dag har varit skön hit tills, känner mig lite små stressad, eller vet inte vilket beslut jag ska fatta, har tre olika förslag hur jag ska göra sen framåt kvällen men vet inte ännu vilket jag ska bestämma mig för. Alla tre är lockande...
Idag har jag än så länge bara suttit och kollat på Andra avenyn, har sett 5 avsnitt. Ska straxt fixa lite lunch, hade jag tänkt och sedan diska. Jag har också gjort klart ett par raggsockor, de är randiga, mörkgrön och mörkblå. Tänkte ge dem till Sofia, de andra paret hon fick var jätte stora eftersom hon är mini. Så de här är lite mindre...
Sitter även och väntar på att klockan ska bli 14:00 så jag kan ringa mamma, behöver lite råd... Haha!

Äntligen så är också Honey nåbar, kunde inte ringa honom från sen eftermiddag, igår. Men nu är han hemma igen så nu kan jag ringa när jag vill.
Kvällen igår, som blev tillbringad med ett par nötter var trevlig, mycket skratt kan man ju då säga att det blev. Senare idag ska jag (som det ser ut just nu) träffa pappa, det blir nog inte så långvarigt eftersom jag har planer inför kvällen, men har inte träffat honom på evigheter, och igår hjläpte han mig med en sak, var helt pank så jag fick 200kr, dels för att jag skulle köpa lite grejs, men blev dock ändå över 100kr till mig.

Ska nu fästa klart lite trådar på sockorna och sedan käka.
CIAO , Malin.




Blandade känslor

Hej!

Förut idag när ja och Roberg var iväg gick bra, för det mesta. Fast det tog väldigt lång tid med det vi pysslade med, men förhoppningsvis var det värt det och så är det ju alltid lika trevligt att träffa Robert, haha! Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket, suttit vid datorn lite grann och snackat med Sofia, hehe. Vi har kommit fram till några saker...
Åt nyss med mamma och Robert, det var potatisklyftor och kycklingfilé, så nu är jag proppmätt, dessutom blev jag illamående och fick ont i magen... Hoppas det går över snart!

Gud vad jag saknar Max, ändå sågs vi ett litet tag igår, jag vet inte om jag saknar han så väldigans mycket för att jag vet att vi inte ska ses på ett antal dagar, eller om det bara "är" så ändå?! Skulle vilja att han var här nu, vore så mysigt.  Men i stället blir det lite andra grejer... Hehe.
Morgondagen ska jag bl.a. tillbringa med en av de bästa personerna som finns och såklart pappa. Har inte träffat honom på  ett bra dag, och tack vare honom idag lyckades jag få ihop slantar så jag kunde köpa PepsiMax, haha. Skulle egentligen ut till landet idag, men så blev det inte. Både skönt och synd.

Känns som att det här lovet har gått snabbt och speciellt gårdagen och denna dag, hinner inte riktigt göra allt som jag tänkt mig. Men det kanske hör till. Jag förstår verkligen inte varför jag är så rastlös hela tiden, det kryper i benen på mig, ungefär så att jag skulle kunna tänka mig att gå ut springa, så man blir lugn.

Malin


Detta är jag och min going. Och jag saknar honom så fruktansvärt!


Ännu en till på oss, men så är det....


Me...


Titta vad jag har gjort, ett par rosa/lila raggsockor med glitter i garnet
& ett par blå randiga raggsockor!

Sista lovdagen!

Hejsan!

Nu har jag äntligen tid för att sätta mig här, gick upp tidigt i morse, var as trött men var tvungen. Har idag städat, övningskört lite och inte gjort så mycket mer.
Nu sitter jag här och kollar på Andra avenyn, har precis ätit lite och är verkligen proppmätt! Ska snart träffa Robert ett tag, trevligt! Känns väldigt segt och tråkigt att det idag är den sista lovdagen, lovet har gått väldigt snabbt och skulle sitta fint med en vecka till, men men.
Har inga planer inför kvällen men skulle vilja hitta på något, känner mig lite rastlös och har lust att göra något kul. Men vi får se vad som händer.

Ska nu gå och diska och sedan åka iväg med Robert.
Skriver senare....

Min torsdag!

Hejsan!

Denna dag har gått väldigt snabbt och det känns jobbigt att det är sista lovdagen i morgon! Men jag har spenderat dagen med min honey, vi har varit på Marieberg och stan, även suttit hemma och kollat på film och sovit middag. Han klippte sig på Marieberg och jag fyndade en väska, har tittat på liknande fast i svart, men tyckte att den här kommer passa utmärkt inför våren/sommaren. Den är lite korall/orange färg. Max köpte även lite fiskedrag och hämtade ut sina skor.
När vi var klara åkte vi hem, fixade käk och jag valde film, lyckades ändå somna i den, när jag väl vaknade så trodde jag att klockan  var närmare 23:00, men den var bara 17:00.
Diskade och röjde undan, sedan gick jag in på mitt rum och där hade Max slocknat. Haha. Vi båda sov fast i omgångar...
Klockan 19:00 åkte han hem, och sen dess har jag suttit och stickad och kollat på Andra avenyn. Har en del avsnitt kvar tills jag är på de som går NU på TV.

Nu ska jag, mamma och Robert straxt åka hem till Niklas, bara kolla läget och så... Får inte bli för långdraget för jag ska upp tidigt i morgon!

/ Malin


Här är min nya väska, lovade en bild på den ;)

A Walk To Remember

Nu har jag allt kommit på vilken som är en av de bästa filmerna som finns, det är självklart A walk to remember, den är så fin! Igår kväll satt jag och Max och kollade på den, jag har sett den förut men kom på igår att de är en av de bästa filmerna som finns! Jag började naturligtvis att gråta till filmen, och nu snackar vi inte om några få tårar, jag verkligen satt och grinade, rann floder av tårar i 2timmar... Har nog aldrig gråtit så mycket under 2timmars tid, speciellt inte till en film. När filmen var slut började jag gråta för det, och tyckte allting blev så sorgligt och hopplöst.
I efterhand undrar jag om det verkligen bara var filmen som var så sorglig eller om allt runt omkring även gjorde sitt? Hur som helst är de en av de bästa filmerna som finns och den är fruktansvärt känslosam, så mycket tårar åt ingenting som är verkligt... Nästan lite sjukt. Fick nästan hänga upp tröjan på tork och föna håret av allt gråt.


Trött på eländet!

Denna dag har det inte hänt något speciellt, har ungefär sett ut såhär, övningskört, hem, träffat Max, upp på stan, somnat, satte mig här. Och här sitter jag, blir trött på att man ibland inte kan stänga av sin hjärna och alla konstiga tankar och funderingar, för jag orkar inte. Jag orkar snart ingenting längre... Skulle vilja lämna Sverige för ett tag, ialf Örebro och åka bort ett tag och bara ta det lugnt, utan några bekymmer!
Dessutom är det as kallt i hela lägenheten så jag blir tokig, jag fryser och fryser, spelar ingen roll hur mycket kläder man tar på sig, så på så sätt skulle det passa ännu bättre med en utomlandsresa!

Förut när jag var på stan köpte jag ett par skor från stadium, ett par vita tennisskor i tyg, för endast 199:-., hade ett par likadana förra året fast i svarta, så ska spara dom tills våren/sommaren.
Känner mig ganska tom idag, även tom på ord.
Dessutom fick jag ett erbjudande, 4nr av en tidning, en flm, en väska till smink och ett lipgloss för endast 79kr, kändes väldigt bra så det "råkade" jag beställa. Jag och erbjudanden, slutar nästan alltid med att jag faller för dom... Men den sminkväskan har ja kollat på tidigare och den kostar egentligen 170kr så det känns ju bra eftersom jag får den nu för 90kr billigare plus massor av andra saker!
Men ska nu gå in till mitt rum och kolla på Efterlyst.

/ Malin


Här är skon jag köpte fast mina är helvita!  :)


Övningskört!

Hejsan!

Idag ska jag träffa Max, första gången på lovet. Alltid trevligt... Har precis kommit hem och innan så övningskörde jag, gick ganska bra, blir ialf bättre och bättre. Nu ska jag straxt lägga mig på sängen och läsa lite, är as trött sen så dyker väl Max upp här så småningom. Men egentligen skulle jag behöva städa mitt rum, är väldigt dammigt just nu, men tror jag spar det till söndagskvällen :P Skulle även behöva gå ner och kolla efter någon tvättid och diska
Känns tråkigt och jobbigt att lovet snart är slut, skulle vilja ha en vecka till. Jag skulle vilja ha mer Sex and the city avsnitt att titta på, men får inte sista boxen föräns i helgen. Jag vet att jag tjatar om det, men det är så bra...!


M

Besök utav Sofia!

Hallå!
Denna dag har gått väldigt snabbt, började med att jag träffade Lisa. Vi gjorde inte så mycket, käkade, snackade och så spelade vi självklart tv-spel, fick bli supernintendo idag! Som enligt mig är det bästa tv-spelet i längden. Vårat Systrar i jeans tittande blev aldrig av, tiden gick ändå.
Sedan var jag iväg på "min" grej, det gick bra och fick sluta 1 timma tidigare, fick vänta på bussen i över 30 min, desto mindre kul. Nu sitter jag hemma och Sofia och Robert är här, Sofia har lämnat lite bröd som hon har bakat och ska vara kvar och käka. Ska nog titta på Sex and the city filmen, har inga avsnitt kvar att titta på och Eva glömde den sista säsongen så jag får panik. Börjar bli helt beroende av det.
/ M

Dagen blir tillbringad med Kraus... e!

Hallå!

Skulle egentligen upp tidigt imorse och iväg och simma, men hade ingen ork, kände att hela kroppen strejkade emot det. Lyckades ändå vakna tidigt av mig själv, men blev inget simmande. Istället kollade jag på två avsnitt Sex and the city, så nu har jag inga avsnitt kvar. Har en säsong kvar att titta på, men lånade sist bara 4:e och 5:e säsongen, men får nog den 6:e idag! Börjar bli besatt av det, känns väldigt bra i alla fall att det ska komma en till långfilm med dem.
I bland undrar jag hur kroppen tänker, häromdagen gick jag och la mig väldigt tidigt och sov jätte länge dagen därpå, men i natt gick jag och la mig sent men lyckades ändå vakna väldigt tidigt. Kan man inte få något mellanting?

Idag blir det att träffa Lisa, hon ska komma hit. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men blir väl att ta det lugnt och kanske kolla på filmen Systrar i jeans, andra sommaren, vi blev ju så kära i första filmen när den kom och jag blev kär i böckerna när dom kom, så man måste helt enkelt titta på andra filmen, även om det inte blir samma "succé" som när man såg den första filmen.
Sen ikväll har jag min grej igen. Men det är inte många gånger kvar nu....
/ M


Systrar i jeans.

Ny blogg, samma bloggare!

Hej!
Yes, samma person som bloggar bara att jag bytit namn helt enkelt, varför jag gjort det är olika skäl. Så från och med nu så får nu gå in på den här.
Det nya namnet är alltså http://MalinPetersons.blogg.se, jag satt och funderade på ifall jag skulle skriva med två T och två S, men beslutade mig med att köra med ett T och ett S, det är egentligen så jag heter, Malin Peterson med ett T och ett S, men den sista tiden har jag ibland skrivit med två st för enkelheten, slippa få frågan, heter du Pettersson eller Peterson, och så stavar mamma ibland med två T och S, dessutom kommer det att stå med två Pettersson på körkortet och inte Peterson. Men det är inte så jag heter, så nu är det med ett T & S. Känns bäst så!

Malin



This is me :)

RSS 2.0