Sorgligare än sorgligast. - Nej, enbart negativ.

Nu blir det nog att gå till sängs för min del, har en Matematik lektion 8:15-10:40 som väntar, jipppihippikajwaj.
Känns ganska surt med tanke på att efter en lektion har jag redan kört ihop, som jag känner nu vill jag t.o.m hoppa av matte C, tror jag dock kan ånga mig senare i livet. Sen måste jag skingra känslorna och tänka efter lite grann, mycket som händer just nu.
Samtidigt kan jag tänka som andra gör, "spelar roll om jag ångrar mig senare, alla begår misstag" eller "spelar roll, jag kan lika gärna dö i morgon och då blir jag ändå inte klar med kursen", fast å andra sidan kan jag lika gärna i sådant fall gå ner och köpa ett g extasy, jag kan ändå dö i morgon. Nej usch vad negativ jag verkar. Men så har nästan hela min dag sett ut.
Vet inte vilket som är värst, när du är här eller där. För bitter för att tänka klart just nu... Och skulle egentligen behöva avsluta detta inlägg och inte publicera det innan jag tar för mycket vatten över huvudet.

Hur som helst, broder och Fia var över ett tag förut och käkade, det var trevligt. Även om mitt humör har åkt bergochdalbana, tack och lov vet ni ialf varför. Återigen kommer mina "dåligt samvete" känslor upp.. suck!
Robert och Zingo kom även över ett tag, käkade och lite sådant. Sen försökte Robert sig på matten där jag fastnat, men han var på G, men kom inte hela vägen fram. Hehe.

Ser fram emot att få träffa Krause i morgon, blir att göra som vi gjort nu varje tisdag. Hihi. Då, nu och några veckor frammåt :)
Skulle bara önska att vi skulle kunna åka till något trevligt ställe för ett tag, tror jag behöver lämna Örebro och detta folk. För ett tag ialf.

Förresten har jag ett i-lands problem, ett riktigt dilemma. Jag vet inte ifall jag ska behålla mina leopardpumps, eller ifall jag ska lämna tillbax dem. Egentligen så behöver dem mig och jag behöver dem. Fast vet inte hur jag ska göra med det. Känns lite surt... Hatar när jag inte kan bestämma mig, att vilket jag än väljer känns halvdant.

Nu blir det ialf att krypa ner i sängen, för trött och som sagt nere för att kunna läsa lite. Det är ju numera min sömntablett för natten.
Läser också just nu "vägen till Jerusalem" första boken i ARN-serien. Lite seg och tråk i början, tror det börjar bli bättre nu ialf.
På tal om sömn, de 3 sista nätterna har jag sovit urkasst. Vaknat och inte kunnat somnat om. Vaknar av att det trycker över njurarna och att varje andetag som tars känner jag det som en ilning genom hela ryggen längs ryggraden. Fick något liknande i somras, vet inte vad det är men det är jobbigt och skrämmer mig lite grann. Dessutom har jag drömt en miljard med konstiga drömmar.

Natt Natti.


BH & Trosa



Jahapp, idag när min mor kom hem fick jag Bh samt tre par trosor som passar till. Det var snällt av henne.
Men min tanke undrar om det låg lite dåligt samvete bakom det hela?
Jag kanske verkar otacksam, men det är jag inte, bara rätt så bitter och ledsen.
Tyvärr så var Bh:n för liten. Fattar inte varför kuporna är så små? Så ska byta den i morgon, men trosorna behåller jag nog :)


Händelselös söndag

Denna dag slutade på ett mycket oväntat sätt.
Började med en lugn förmiddag, och jag hade planer över vad som skulle va gjort innan dagen var klar, ingen av dessa "mål" blev verklighet.

Efter denna händelse så blev det lite omkastat. Så istället åkte jag hem till Joakim, var bra att försöka få tankarna över annat. Han, jag och P3 åkte typ genom halva Örebro och letade efter någon ny film vi ville se, dock så hittade vi ingen som passade våra önskemål.
I stället blev det att handla lite lunch på Subway (älskar dessa mackor), sedan hem till Joakim och så kollade vi på Bank Job, sett den förut men det är en riktigt bra film.
Frammåt kvällen fixade vi käk, då även Fia och Mella kom över ett tag. Sedan blev det bara en lugn söndagskväll hemma hos honom.

Nu sitter jag här och funderar straxt på att gå och sova, börjar inte föräns klockan 13:00 i morgon, men är trött och behöver sova så slipper tankarna gå lös i huvudet, för ett tag ialf.
Så en ny skolvecka inväntar, känns som någon tryckt på en knapp, känner mig bara tom men utan motvation till något, vet inte hur jag ska göra för att få tillbax den?


Söndagar = ångest?

Förstår inte att jag aldrig blir pigg?
Känner mig fortfarande väldigt trött och seg, fast jag sovit i mång,många timmar...
Så vad ska man hitta på idag då? Det är söndag, vilket ofta brukar förknippas med ångest (ifall för mig) men konstigt nog känner jag mig just nu helt tom, samtidigt som jag blir små stressad för att jag inte känner som jag brukar. Blev kanske lite rörigt nu, men vad man kan va knäpp ibland.
Känns som att jag har massor att göra, men när jag tänker efter är det nog inte det. Får för mig att det finns skolgrejer jag berhöver sätta mig med, men vad för några?
Så blir väl en seg och slapp dag, skönt eller inte vet jag inte.




Sex and sleep

Nu blir det att sova, är fortfarande trött efter gårdagen...
Eller ska ialf lägga mig och kolla på Sex and the city.
Usch vad dessa dagar har varit pina o pest, saknarsaknarsaknar.
That's all...


KrausLördag

Nu har jag precis varit duktig genom att dammsuga, diska och lite annat.
Tänkte lägga mig nu på sängen och läsa lite, snart klar med boken och det börjar bli spännande, haha. Jag och mina lässtunder;)
Resten av dagen ska jag tillbringa med Krause.


 


Denna bild togs när vi senast var iväg till Stockholm.
Jag gillar den på något konstigt sätt.


Frimis



Ja, vi två gick till Frimis. Egentligen skulle Natta vara med, men hon fick ingen barnvakt, så hon får bli med nästa gång. Jag älskar när jag och Sofia förfestar, vi lyckas alltid med något nytt.
Det var ganska så bra med folk, och jag träfffade en hel del som man kände, det var riktigt kul.
Och jag älskar vår trio vi hade igår, den slog det mesta.
Kan fortfarnade inte sluta skratta över en del knasigheter, haha..
Sen tycker jag även att ordet "vännina" är gulligt, speciellt när andra säger det. Hihi.
Kvällen igår, bör med andra ord göras om!
Däremot är det vissa som man aldrig lyckas bli förvånade över, ni vet vem jag snackar om.



Gossip girl

Är precis hemkommen och äntligen så har man helg.
Blir att inviga helgen med ett Gossip girl avsnitt, är på säsong 2 och kollar.
Vet inte vad det är med mig, men senaste tiden har lätt för att få olika beroende. Har haft starkt beroende denna sommar av Gossip girl och One tree hill. Jag är knäpp, kan dock bero på EN sak.
Några av mina andra beroenden behöver jag inte nämna nu... Ska försöka arbeta bort dem.

Personligen tycker jag att Penn Badgley (Dan Humphrey) passar bättre i utan skägg.


Djurmönster

Äntligen får jag sätta mig ner och bara sitta.
Har haft något att göra hela dagen annars.
Spenderade eftermiddagen och kvällen med att vara  med Fia, vi tog bl.a. en tur till Marieberg, det var trevligt. Köpte mig en tröja och så ett par skor. Men tvekar ifall jag vill behålla grejerna. Ni som känner vet hur jag är, haha. I affären känns det oftast rätt men när jag kommer hem så tvivlar jag.
Det är ialf en tröja med zebra mönster och ett par pumps, leopardpumps. Och ja, jag älskar dessa två mönster.
Därför jag funderar på att lämna tillbaka skorna är för att de är ganska så åtsittande över hälen, och jag har väldigt känsliga fötter så får lätt skavsår osv. Så det kan bli ett problem.
Förresten har jag berättat att hemma hos pappa har vi en zebra matta?! Det är sant, en äkta zebra som klär golvet så fint. Känns lite knepigt och jag tyckte först synd om zebran, men det är ganska så läckert. Fast vore hetare med en leopard matta, fast det är klart, lite hemskt är det - tycker ju trots allt synd om djuren.
Men försöker tänka att dem är ju trots allt redan döda, och skulle inte pappa köpt mattan hade någon annan gjort det vilket innebär att den skulle hamna i dåliga händer, nu är det ju trots allt mig den har flyttat in hos. Haha.

Började  precis kolla på ett Gossip girl avsnitt, men känner att jag börjar bli riktigt seg. Så funderar på att krypa ner under täcket och kanske läsa något kapitel, sedan sova.
I morgon blir det tidig morgon, har nästan vant mig med att börja klockan 12:00 i stället.
Dessutom är det fredag i morgon, det känns underbart skönt.
Blir att ha det riktigt trevligt med en viss person... =)

PUSS


Vilket av dessa två mönster föredrar ni ? :)
Jag tror att min favorit blir leopard, men zebra mönstret ligger hack i häl!

Miss Kiss...

Det är snart fredag och denna låt gör mig lite småglad.
Den är rätt så skön...



Ovärt


Nu blir det snart iväg till skolan. Denna dag känns ganska så ovärd, har bara klassråd och idrott. Dessutom regnar det ute så det lär inte bli så kul att ha idrott ifall vi kommer att vara ute.
Idag känner jag mig lite... Vet inte hur jag ska förklarar, men känns som att innan dagen skulle jag kunnat gjort något som jag får ångra i morgon, hehe... Typ tatuera in Fuck of i pannan, eller något snarlikt... ? :)
Skönt att det är onsdag idag, betyder bara 2 dagar kvar till helg, och denna helg ska jag tillbringa med att gå ut och träffa människor som jag tycker om <3.

Choklad är min riktiga kärlek.


Ibland har man väldigt söta människor runt omkring sig.
Alla som känner mig vet om min passion för choklad, jag älskar det verkligen.
Choklad är alltid godast och fungerar i alla lägen.
Idag så kom Joakim förbi mig, han ville bara åka förbi och så sa han:
"Malin, vet att du inte gillar godis i veckor osv... Men har köpt den här åt dig, du får väl bara titta utan att äta"
Och så fick jag denna chokladkaka, visst var det gulligt och omtänksamt?:)
Jag blev riktigt glad, att sådana småsaker kan göra så mycket!

Införskaffat!

Handlade idag två stickade tröjor och ett par paljettleggings som jag under en längre tid viljat ha...
Det känns bra tycker jag!


Matematik C?

Hej!

Jag önskar att dessa dagar som vi haft än så länge i skolan fullföjer. För dem är grymt sköna, fick sluta 2 timmar tidigare idag och imorgon får vi börja 12:15 istället för 11:00.
Hade min första lektion idag med Matematik C, det kändes lite ovant att efter så pass lång tid börja jobba matte igen och just nu har jag glömt det mesta från Matematik B också, vilket inte gör det bättre. Förhoppningsvis kommer till tillbaka så fort jag kommer in i det hehe.

Har även idag gått på stan med Lisa igen, det var trevligt. Jag tyckte hon var söt så köpte godis till henne. Dessutom har hon gett mig beröm som gör mig glad och varm i hela kroppen, haha. Det är inte hennes beröm som gör mig varm, utan det är själva händelsen. Eller hur jag ska förklara?

Det känns väldigt skönt att det redan är onsdag i morgon, vilket innebär att snart är det fredag!
Nu ska jag försöka göra lite "nytta" som duscha, platta håret, måla naglarna, jobba matte (ligger redan efter, haha), diska m.m. Låter väl lockande?
Sedan kommer Joakim över, så måste skynda mig och så vill man ju också hinna titta på något avsnitt av Sex and the city, love it.

Skola + stan


Sovmorgn till 13:00.
Så nu bär det av till skolan, efter blir det stan med denna going!
Ganska så skön dag faktiskt.

Middag med syskon hos Fao & Afa.

Hej!

Denna helg har verkligen rusat förbi med stormsteg.
Dagen började med att städa igenom lägenheten, sedan kom Farfar och hämtade mig, blev att åka ut till dem för att äta middag, även resten av syskona var med.
Det var sista gången för i år som jag träffade dem, eftersom de åker till Spanien på torsdag igen.

Helgen har varit bra, fredagen blev lugn med Krause och igår blev nog allt annat från lugn. Var lite folk här och kvällen började bra, och den slutade bra men hade lite problem i mitten. Hehe.
Gårdagskvällen var absolut inte en misslyckad kväll, men inte den mest lyckade heller. Något där emellan?
Men den var ialf utrustad med trevligt folk, och sådant gillar jag.
Denna helg har gått åt mycket tankar, och jag har haft stunder då saknaden kommer tillbaka. Känns inget bra, och jag vet orsaken till dessa tankar och denna konstanta saknaden, ialf en del av orsaken.

Börjar klockan 13:00 i morgon och slutar 16:00. Känns lite ovärt, men ska sedan upp på stan och träffa Lisa, mycket trevligt. Skulle egentligen också träffa Johanna, men det blev inte riktigt så.
Känner mig dock inte ett dugg peppad för en hel skolvecka som går efter schemat, vet inte vad det är med mig. Men vill verkligen, eller har rättare sagt ingen ork, lust eller motvation för skola just nu.

Nu bjuder jag på lite fina bilder...



Hemma hos Krause

Hej!

Denna dag har jag varit väldigt trött, med tanke på att det inte blev så mycket sömn i natt. Mitt eget fel. Men igår var det sista Fashion Pack showen, vilket jag gärna ville se. Dessutom så var Jajja och Åsa med, m.fl.

Hade en ganska soft dag i skolan idag, kollade på film - Gökboet, och så hade vi inspark för ettorna. En av lekarna var att de skulle få ha raklödder i ansiktet så skulle en anna kasta Cheeseballs i ansiktet och den som hade fångat mest med raklöddret vann. Haha.

Innan jag åkte hem till Lisa så åkte jag förbi hos pappa, var trevligt att hälsa på där. Blev inte långvarigt, men ett litet tag ialf. Skulle egentligen vilja sova där någon natt nu i helgen eller nästa, men är ju upptagen denna helg och så nästa helg är han inte hemma eftersom han åker på resa på söndag.
Vem vet, kanske man får tid över till att åka förbi där ett tag i morgon igen.
Sedan fick jag skjuts av Joakim hem till Lisa, så här sitter jag nu.
Hon står och lagar mat, söt som hon är. Blir att vara kvar här över natten, men blir en lugn kväll. I morgon blir det däremot Party, om det blir som vi vill. Haha.
Tror att vi efter vi käkat lite ska kolla på en film, det blir mys!



Sömnmedel i glass?

Från att suttit och kollat på Gossip girl, då jag även käkade lite glass till nu. Jag somnade visst, vet att jag blev sömning så ställde mobilen så att jag MAX kunde sova 30 min. I stället blev det nästan i 1,5 timma. Lyckat! Så då undrar jag ifall det kanske vad någon form av sömnmedel i min glass, behöver jag stämma Ica eller var det bara sömnbrist hos mig? Kanske behövde den sömnen, men nu har jag istället bänghuvudvärk. Känns surt.
Måste även snart hoppa in i duschen för att sedan göra mig i ordning, ska till Strömpis ikväll och kolla på Fashion Pack.

I morgon är det fredag vilket innebär helg, det ska bli skönt. Jag är redan trött på skolan... Haha. Måste försöka skärpa till mig, men hela denna dag har det varit snack om projektarbete, och jag har verkligen ingen idé. Dessutom är jag själv men vill jobba i grupp, det suger.
Var även någon hälsomässa idag i skolan, där de delade ut grejer som t.ex. tandborstar, ansiktsrengöring, tamponger, nicorette tuggummin, munsårsplåster, kondomer m.m..
I helgen blir det även fest, hoppas det blir trevligt folk osv. Dock så skulle jag vilja gå ut, och inte bara vara kvar på en fest eller liknande, men en viss person har inte fyllt 18!!! Skyller allt på henne;) haha. Fast förra lördagen var i för sig trevlig....
Men är lite sugen på utgång där det är lite mer folk än det som ryms i en 2:a, vill heller inte ha för mycket med tanke på att vem vet vad folk gör med ens grejer.. Kan gå illa där. Fast det är klart, man får då göra det bästa av allt och hitta någon fest där det får komma hur mycket folk som helst, och så går alla dit! bra va?
Det återstår och se vad som händer. Jobbigt och veta att man fr.om i morgon är ledig i 2 dagar, har fullbokat båda två och sen börjar det en vanlig, jobbig skolvecka.


Is it true?

You say you really know me,
you're not afraid to show me
what is in your eyes
So tell me about the rumours
Are they only rumours?
Are they only lies?
Falling out of a perfect dream, coming out of the blue.
Is it true?
Is it over?
Did I throw it away?
Was it you?
Did you tell me you would never leave me this way?
If you really knew me
You couldn't do this to me
You would be my friend
If one of us is lying
There's no use in trying
No need to pretend
Falling out of a perfect dream, coming out of the blue
Is it true?
Is it over?
Did I throw it away?
Was it you?
Did you tell me you would never leave me this way?
Is it true?
Is it over?
Did I throw it away?
Was it you?
Did you tell me you would never leave me this way?
Is it real?
Did I dream it?
Will I wake from this pain
Is it true?
Is it over?
Baby did I throw it away?

Feber

Hej!

Denna dag har varit riktigt jobbig. Har legat med feber hela dagen, det värker i hela kroppen så jag har ingen ork eller kraft för att göra något.
Vaknade i natt av att jag frös, så fick klä på mig ännu mer kläder, låg till slut med mjukisbyxor, två tröjor, en tjocktröja, raggsockor och två dunntäcken. Trots det frös jag.
Kunde knappt sova och så fort jag vände på mig vaknade jag till för det värkte så mycket i kroppen. Usch!
Klockan 5 "gick jag upp" kunde inte sova mer då, blev att sätta på en film och låg och småkolla på den. Det jobbiga är att när man är sjuk så är det jobbigt att fokusera blicken på något, så kunde inte kolla på filmen hela tiden.

Nu sitter jag här, har för första gången idag orkat resa mig upp, men skulle bara kolla min mejl, men nu blir det att lägga sig på sänge igen.
Hoppas att jag piggnar till så pass att jag orkar att gå till skolan i morgon, skulle vilja vara med när det är prat om projektarbetet.

Skriver kanske senare om jag skulle få ork vill säga.
Puss

Snälla pappa, nej .


Har  precis läst klart denna bok. Jag säger bara det, läs den!
En av de bättre böckerna jag läst på sista tiden.
Den är sorglig med mycket känslor och det man läser berör verkligen en.

Första dagen avklarad .

Nu är första dagen avklarad i sista året på gymnasiet. Så nu är det ca bara 177 dagar kvar... Jag skulle behöva lite lov igen känner jag. Har inget större emot att börja skolan och så vidare, men jag orkar inte att sitta hemma på eftermiddagarna och plugga. Fast det är klart, lite trevligt är det att få träffa vissa människor igen. Desto sorgligare att man inte hinner träffa andra människor som man vill hinna med och träffa. <3
Har ialf ett ganska så skönt schema som jag kan trösta mig med, hehe.

Fick förut idag brev från vårdcentralen där min diagnos stod. Och ja, jag hade konstigt nog rätt jag har bokstavskombinationen MHJ, haha, nerå men det var ett ganska så krångligt och invecklat brev. Måste ringa och ta reda på vad gubben egentligen menar för först säger han att jag har både det ena och det andra och längre ner i brevet "ångrar" han sig. Så jag blev faktiskt inte klokare av det, vet fortfarande inte vad problemet är.
 
Tummen ner för att jag har fått ännu ondare i halsen idag, känner mig konstigare i huvudet osv.. Hoppas verkligen inte att all skit ska komma tillbaka, trodde faktiskt att jag var på bättringsvägen. Men verkar tydligen ha fel... Ikväll kommer det över lite folk hit, ska käka och ha det mysigt. You know, like old times:) Men det är dock tack vare att det har varit ett födelsedagsbarn, eller ska jag säga födelsedagsvuxen? Haha. Hur som helst det ska väl firas lite med trevligt sällskap och god mat.
 Ikväll kommer även Joakim hem, har varit lite tomt utan honom.



 


The last summer is over.

Idag är det min sista sommarlovsdag på mitt sista sommarlov.. Känns lite sorgligt.
& snart är även denna dag över.
I morgon blir det tillbax till skolan - verklighet och vardag.
Kommer i fortsättningen att sakna dessa underba sommarlov <3

Minnet de klarnar

Ibland känns det som att desto fler dagar det går, desto mer klarnar minnet, vilket känns konstigt.
Idag har jag varit på stan en sväng med Lisa, och när vi pratade så klarna mitt minne mer och mer.
Jag kollade upp mina skor som jag gått och blivit kär i, men det blev inget.

Nu skulle jag verkligen behöva städa mitt rum, har sagt så den senaste veckan men har fasen ingen lust eller ork. Funderar på att spara det till helgen, av någon knepig anledning. Fast, de går ganska fort bara jag sätter igång.
Men tror det först får bli ett avsnitt av Gossip girl, sedan kanske jag dammsuger ialf...

PUSS


Förvirrad

Allt detta gör mig väldigt förvirrad.
Jag orkar inte att fundera och analysera mer över det, vill bara slippa't.
och varför?

Galet

Hej!

Befinner mig just nu hemma hos pappa. Men blir hem till stan ikväll igen.
Ska äta färsk anka? Kan man säga så? Det är ialf våra egna ankor, som precis har blivit slaktade. Känns inge bra, men som tur är har jag knappt sett ankorna så det kanske går att äta endå. Men brukar vara lite kräsen, kunde inte äta hönorna som Niklas en gång i tiden slaktade. Känns bara fel.

Igår var jag först på 18års kalas, det var trevligt och efter det blev det hem, ta det lite lugnt till en början. Tanken var först att sätta sig på en uteservering, men det hällregna, så plan B blev att leta efter fest, men det blev inte riktigt som vi tänkt så istället kom Lisa, Emmelie och Linnea över till mig och så blev det en fest hos mig. Haha.
Så det kom över lite folk, och kvällen blev ganska så vild och galen.
Slutade med en helskön efterfest nästan till klockan 6 på morgonen. Men under tiden där så hade jag och Linnea en ganska så trevlig trip i en taxi och på stan med lite av folket. Haha.
Hur som  helst, kvällen igår blev lyckad och var rolig.
Skönaste kommentaren under kvällen var "Ja men det är ju en KRAUSE" .

Nu är jag helt död och blev påmind av mig själv förut att skolan börjar på tisdag och i morgon är min sista lediga dag, det känns verkligen inte okej.
Min sista lediga dag i morgon ska jag nog spendera med att sova ut, städa lite och så upp på stan ett tag, ska kolla in mina skor som jag tittat ut, bara hoppas att dem är lika fina som jag minns att dem är, och kanske vem vet kommer dem att flytta hem till mig i morgon.

PUSS


Drömmer...

Just nu befinner man sig ute hos pappa, blev en lugn kväll, och konstigt nog börjar jag redan nu att bli seg. Funderar om ett tag på att krypa ner och kolla på Gossip girl.
Har precis kollat runt lite, och jag verkligen drömmer.... Hehe.
Skulle behöva min lön NU!

En grej måste jag bara berätta om, jag tror egentligen eller jag tror inte på spöken och så vidare, men något halvkusligt är att nyss startade tv:n i vardagsrummet på ganska så hög ljudnivå.. Lite scary.

PUSS


Fredagen som inte följer mina fotspår...

Hej!

Jaha, denna fredag var ganska så planerad, allt kunde ha gått och fungerat enligt planerna, men riktigt så blev det inte tyvärr. Så nu är den helt plötsligt helt oplanerad, ska hem till pappa ikväll, känner att jag har lust att hitta på något och inte bara sitta där eller något liknande. Men alla andra verkar helt plötsligt vara upptagna.
Så vem vet kanske det blir en seg hemma fredagskväll med väldigt mycket Gossip girl tittande.

Kände mig lite nere idag på grund av en grej, som jag inte delar med mig av här, men hur som helst, som tröst köpte jag mig en väska. Hehe, inte det klokaste kanske med tanke på att jag lånade pengar för att köpa väskan. Fast konstigt nog känns det alltid bättre efter man köpt en ny väska, en tröst som aldrig sviker.
Hur som helst, väskan hade jag tidigare kollat in i Stockholm, den är i leopard tyg med svarta detaljer. Så läckert, skulle däremot önska att själva leopard mönstret var lite större, kan nästan se lite "stirrigt" ut. Dessutom var det hundra kronor i rabatt på den idag, något erbjudande.
När man känner sig lite nere så blir allting så mycket "finare" man ser på allting med andra ögon, kan dock också bero på vilken nedstämd känsla man har, ibland blir bara allting fult och andra gånger blir allting så underbart fint. Vet inte också hur många fina armband, plånböcker, ringar och liknande grejer som jag hittade. Som ja faktiskt "behöver". Några av dessa grejer kommer jag införskaffa mig när jag får lön, så blir väl luspank igen. Haha.
Dessutom hitta jag en till väska som jag skulle kunna tänka mig.
På tal om väskor eftersom det är de enda min hjärna just nu kan koncentrera sig på, så ska jag inviga min nya rosa väska idag, som jag köpte i Stockholm, den är läcker.

Nu ska jag stänga av datorn och åka hem till pappa innan jag blir helt hög om allt väsksnack. Fast kan dock inte rå för det, väskor är ett av det bästa som finns!

PUSS.


Krossad


- jag vill, men kan inte .

Upptagna Malin ?

Hej!

Nu har jag precis kommit hem, har en fruktansvärd huvudvärk men det "får gå". Jag ska snart iväg upp på stan och göra lite grejer, sedan blir det förmodligen att träffa Lisa ett tag, var ett tag sedan jag träffade henne.
Idag har jag haft en ganska så uppbokad förmiddag, har bl.a. varit förbi jobbet, fixade lite grejer och sådant. Så har jag även haft tid för att slå ett öga mot en person, haha.

Under dessa dagar som jag inte bloggat har jag haft mycket för mig, som ni säkert märkt. Har gjort en hel del grejer, bl.a. var jag iväg en kväll med jobbet och spelade golf och tog lite bira, inklusive utgång, träffat lite vänner, suttit nergrävd med huvudet i en bok. Men ska nu försöka få tid för datorn med, haha ... Men min dator krånglar så det är inte alltid jag kan sitta här heller.
Jag skulle behöva få tid för att städa, kanske blir på söndag eller något liknande...

Detta inlägg var ganska så ointressant, men sådant man får ta.
Nu ska jag fixa lite innan jag ska dra mig igen:P
PUSS


Bjuder en bild på oss, eftersom jag även tillbringad en tid med henne dessa dagar...

Ben&Jerry's + Oth = LIVSFARLIGT

Hejhopp!

Har ännu en gång inte haft så mycket tid för att sitta här och skriva, hehe .
Jag ska snart iväg med pappa och fixa lite grejer, så tänkte att jag hinner klottra ner lite innan han kommer för att hämta upp mig.
Skolstarten närmar sig med språng steg, spanade lite på Risbergska hemsida och kollade in mitt nya schema, som verkligen känns as soft. Hoppas det inte sker några förändringar på det bara, hehe .

I går kväll blev det att sitta och titta på One tree hill (säsong 6) och äta Ben & Jerry's glass, denna kombination är livsfarlig har jag upptäckt. Hur som helst, jag fattar inte att jag aldrig kan kolla på ett helt avsnitt utan att gråta en skvätt. Och igår, var det väldigt sorgligt... Peyton berätta att hon var gravid, och Sams kärleksförklaring till Brooke. Aaah... sorligt.
Så blev kvar halva natten med mitt Oth (one tree hill) tittande, hehe.

Förresten jobbade jag igår min sista dag som är enligt mitt schema, så nu har jag inget mer inbokat. Känns lite tomt samtidigt skönt att kunna få vila upp sig lite den sista veckan innan skolan börjar, vila o vila har iof fullt upp varje dag. Men ni förstår...

Jag väntar på post, eller paket rättare sagt men de verkar aldrig vilja dyka upp, hoppas hårt på morgondagen.
Nu ska jag kila och fixa lite innan far dyker upp, som är vilken sekund som helst.
Skriver kanske senare igen!
PUSSS!

Gillar't

Nightmare lying here in the dark
Scared like my dreams made their mark
I wonder
Dreamer always alone
Lost in a part of myself I can't find anymore
I wonder if it's gonna end tonight

I can't sleep alone anymore
I need you here with me
Even though I closed all the doors
There's somethin' holdin' me

Never Ending Nightmare
Always there instead of you
Never Ending Nightmare
No escape this time from you

Lately been around someone new
Needed to fill in the space
That once sheltered you
Still I worry, if you're gonna be alright

I can't sleep alone anymore
Need someone here with me
All I ever wanted and more
My dreams are fighting for

Never Ending Nightmare
Always there instead of you
Never Ending Nightmare
Punishing me for the things I do
Never ending Nightmare

No escape this time from you

Båtåkande!

Hej! 

Igår efter jag jobbat blev det raka spåret hem, sov 2 timmar. Sedan kom p3 och hämtade mig så åkte vi hem till pappa, där vi mötte upp resten av gänget. Därifrån åkte vi gemensamt till Askersund för att lägga i båten, Joakims nya ögonsten med andra ord.
I Askersund mötte vi även upp Micke och Tobbe, så invigde vi båten med ett åk, åkte bl.a. till Harge.
Det var mycket trevligt. När det blivit mörkt blev det att åka hem till pappa, där vi samlades för att grilla lite korv. Mys.

Sen idag har jag jobbat, gick bra men blir nästan helt svimfärdig utav detta väder. Nu har jag precis kommit hem och funderar på vad jag ska göra ikväll. Har riktig lust att sätta mig på en uteservering och dricka lite öl, men vet inte med vem. Ingen är typ hemma, och de få som är de är redan upptagna.
Skulle även kunna tänka mig att åka ut och åka båt igen, men de är redan ute (eftersom de är lediga) och så vet jag inte hur jag i sådant fall ska komma till Askersund.
Hur som helst, får fundera ut något....

PUSS



Tobbe o hans båt:)


Tid för berättande

Hej!
Jag har verkligen inte haft tid för bloggnade de sista dagarna, men ska återberätta lite. Stockholm i torsdags med Lisa och Johanna var riktigt trevligt, det var dock väldigt varmt, skulle inte gjort något ifall det vore mulet den dagen. Men hur som helst, det var trevligt.
Jag lyckades göra några fynd, lite linnen, väska, underkläder, samt smycken. Bästa köpet var en nikeväska jag köpte plus så ett par jätte fina underkläder från topshop.

När vi kom hem blev det raka spåret hem, göra sig i ordning på nytt, sedan gick jag och Lisa till Strömpis för att kolla på Fashion Pack, det var lika bra som vanligt.
I bussen på hemresan från Stockholm lyckades jag slumra till, men slog i huvudet i fönstret ca 4 gånger, så nu har jag en bula i pannan. Desto mindre kul. Hehe

PUSS


Stockholm i morgon!


Jahapp, jobb idag, dock med feber. Men det gick ganska bra. Blir ju lite friskare när jag får träffa lite speciella personer, haha.
Sedan blev det hem för att sova, efter det mådde jag lite bättre, inte på topp 100 ännu men så småningom så.
Nu sitter jag här och inväntar Lisa & Johanna, de ska bli kvar här över natten eftersom vi i morgon åker till Stockholm, en bra anledning för att få bränna lite pengar, haha. Utav de lilla som finns kvar vill säga.
Kommer nog bli trångt i min säng, 3st som rör sig mycket... Haha . Men tror nog att vi alla tre är ganska så vana!

Kollade igenom lite bilder, försökte hitta en på oss alla tre, och hittade bara denna, men hittade dock lite andra roliga bilder som fick mig att tänka på vad Louise och Kajsa sa till mig sist de var här, lite grejer de trottt jag och en viss person hade gjort, hahah.

PUSS

Svininfluensa?

Hejhopp!

Idag hade jag sovmorgon, vilket var underbart skönt. Däremot var det fullrulle när jag väl kom dit, var lite trassligt och jag nämner inga namn, men tycker konstigt nog synd om honom, lite grann ialf. Samtidigt som jag inte kan förstå varför?! Lite sjukt ialf.
Efter jobbet blev det att cykla hem, tog de halvlugnt och har gjort lite vettiga grejer för en gångs skull. Nu mår jag helkonstigt, det snurrar i huvdet och det trycker bakom ögonen, samtidigt som hela axlar, nacka och ryggraden neråt ömmar, plus så har jag en väldigt jobbig hosta och är förkyld. Låter väl kul va? Vem vet, kanske jag har fått svininfluensan?! Nej, det har jag inte. Men tanken föll mig förut eftersom Lisa alltid pepprar om den influensan.
I morgon blir det jobb, en kort dag men tidig morgon. Finns ett plus, you know it;)
Sen ska jag även kolla upp lite mer om vad som hände igår, det sista beskedet liksom.

Blir så jäkla arg, framför allt ledsen, min kamera har nog gått sönder. Fy fan! Bästa kameran jag haft ju.
Känner mig lite tom på vad jag ska skriva, tror det är för att det snurrar i skallen osv.
Skriver mer i morgon, puss!

Otrevlige jäkel

Hej!
Idag har jag jobbat, själva dagen gick ganska fort vilket var skönt. Jag och Eliza hade riktigt kul åt några personer, haha .
Det kom en kund som jag blev så jäkla förbannad på, han tyckte att jag var dum i huvudet för att jag inte kunde vart alla saker fanns utan att kolla upp det, han menade på att bara för att jag jobbar där så MÅSTE jag veta exakt allting. Det är ju inte 3 hyllor och 20 olika prylar att hålla koll på. Blev as arg, sedan sa han " då får du ta mefan lära dig det, du kan ju ingenting" . För det första, han svor åt mig, för det andra hann jag inte ens öppna munnen innan jag fick den kommentaren. - TACK, för inget.

Kvällen igår blev ändå till slut lyckad. Kajsa och Lollo kom hem till mig, vi satt och surrade om allt mellan himmel och jord på balkongen och drack lite grann. Lollo hade med sig ett supergott vin, undrar vad det hette, det vill jag dricka igen.
För övrigt var det första gången Kajsa var hemma hos mig (hos mamma).
Sen efter ett tag vi också lite pojkbesök, Tommy, Niklas och Jonny. Haha. Lollo sålde min öl för ett coolt pris.

Snart ska jag träffa Joakim, ska bli trevligt. Inte träffat han på as länge, han kom ju hem i natt från resan. Mamma kommer även hem ikväll.
I morgon blir det jobb, igen :).

PUSS .




Ännu en Lördag

Kul, ännu en lördag som snart har passerat förbi.
Har jobbat, och det har varit ganska så dött med folk. Kvällen skulle bli tillbringad med en av mina käraste, men blev inte så. Vilket är trist, hade verkligen behövt dem timmarna med sällskap.
Försöka avlasta lite konstiga funderingar som snart gör mig galen, som jag vet att den personen skulle vilja att jag delade med mig av, vilja höra och vända och fundera, youu know.
Nu vet jag istället inte vad som händer, känner mig lite depp, as segt och dessutom är jag själver. Funderar på att ringa mina bröder, se vad de har för något för sig. Tror den ena kommer hem idag, hoppas det.
Annars kommer jag ruttna bort här, mina närmaste är inte hemma förutom dom. TRÅKIGT!
I morgon blir det jobb, annars vet jag vad jag hade gjort...

PUSS




Jag skrämmer mig själv

Vad är det egentligen som händer?
Vet inte vad det är med mig, kan inte hantera det och börjar bli rädd för mig själv.
Känslorna, behoven, rädslan kryper fram hos mig oftare och vet inte hur jag ska hantera det. Det är läskigt och skrämmer mig. Orkar inte möta de, försöker stänga av men det lyckas ändå tränga sig in i mig.
Hur berättar man det? Hur skulle någon kunna förstå när man själv inte kan göra det?

RSS 2.0