vurpan

Idag har jag gjort allt som jag skulle gjort för 3 veckor sedan, på ett ungefär. Eftesom jag haft annat för mig och tänkt "det tar jag i morgon".
Dessutom blir jag galen för jag tror det är fel på någon ledning, hur som helst vi har inget varmvatten?! :O Det har inte brorsan heller, inte duscharna på Gustavsvik, så det är något som inte stämmer. Jobbigt ialf.
Nu i kväll har jag tagit en cykeltur med Fia, det var trevligt. Jag råkade göra det som jag jämt gjorde som liten, tänkte på annat och vips så låg jag där med cykeln i knät. Haha. Aja.. Det var faktiskt inte mitt fel, för tramporna på cykeln låste sig, den är krångelmångel, sen så skulle ja precis cykla upp på en trottar när de låste sig.
Aja.. Lite pinsamt kanske, men tanke på var det hände och vilka som var med och såg det.

Nalle

Bishop & O'learys!

Denna sol är underbar men gör så att mina krafter tar slut hela tiden. Fast jag klagar inte för det! Efter lite käk och Sådant hos Joakim råkade jag visst slumra till på soffan, hehe. Skönt var det, även om det kanske bara var i 20 min. Missade tyvärr deras race, haha!
Lite senare drog vi upp på stan och satte oss på O'learys, tog in en varsin öl, men de stängde ganska tidigt så då gick vi vidare till Bishop. Det var trevligt.
Vi satt och snackade en del gamla minnen... Både roliga och sorgliga. Så kan det vara.

Nu har jag precis kommit hem och funderar på att göra mig färdig för sängen. Men allra helst skulle jag vilja göra det som vi snart ska göra, om det blir som man tänkt sig, men tror faktiskt det och jag hoppas det. Synd bara att jag börjar jobba nästa vecka, men ska samtidigt bli skönt. I really need this money!  hehe.


Bad och date med girlsen

Idag har jag varit ute hos pappa och badat med Lisa, Jocke, Fia, Niklas, Jonny, Vickan och Christian. Det var kul! Så jäkla skönt, var 27 grader varmt i poolen, om det inte t.o.m hade stigt lite.
Efter badet blev det in till stan, jag och Lisa skulle träffa Johanna. Kändes skönt. Eftersom Johanna var hungrig som en varg och var sugen på mcdonkan, satte vi oss där.
Sedan åkte dem hemåt.
Nu sitter jag här men ska cykla över till Joakim, käka lite gott och ta någon öl. Älskar verkligen detta väder!
Egentligen skulle jag behöva vara hemma och fixa en grej, tvätta, städa och diska. Men det blir morgondagens problem, hehe.

/ M


Trion.

Sol & Bad i Hidingebro

Denna dag har jag ungefär inte gjort någonting, fick skjuts av Farfar ut till landet, lade mig vid poolen och legat i solen.
Även Linda, Joakim och Malin var där. Det var trevligt. Edvin är så söt!
Det har varit 27 grader varmt i poolen, vilket har varit riktigt skönt. På eftermiddagen/kvällen så åkte jag hem till stan igen, träffade Joakim som kom hem i kväll igen. Skönt att ha han hemma igen, fast han åker ju snart igen. Surt!
Vi åkte till hjälmaren och skulle ta oss ett kvällsdopp, men vi doppade bara fötterna. Blev lite badkrukor... Hehe!
Jag kände också - Nejtack till sjö, jag föredrar ju pool. Då jag kan se botten och vet att det inte finns ormar/fiskar. Jag är lite skraj av mig!

Nu sitter jag här och har precis kollat på en film med Robert och Morsil, som var hur dålig som helst! Orkade inte ens kolla klart på den.
Snart blir det sängen, ska försöka gå upp tidigt i morgon för jag har lite att göra, sedan blir det att hitta på något med J & F m.fl.

/ M



Så man kan se ut, osminkad och solen i ögonen. SNYGGT! haha ..


Skulle bli utgång

Kvällen med Fia blev trevlig. Vi var taggade hårt men den blev inte riktigt som vi tänkt oss eftersom en viss person även kallad för Emil förstörde en del, surt! Det skulle bli fest eller krogen, men blev inget av det. Hehe..
Dessutom lär mina grannar tycka att jag/vi är något annorlunda, tack vare dig Fia. Haha...!





Kul i hop


Såhär kul brukar vi ha det!
Haha.
Eftersom hon är mupp och måste städa idag ska jag nog åka ut till landet och lägga mig vid poolen! Har tyvärr redan nu allergi, så det kommer bli jobbigt.
Sitter nu och pratar med henne i telefon och hon är mupp.
Ciao

Farmor & Farfar

Ibland har jag bara världens coolaste farmor och farfar...!
Haha.

Inget bloggande

Hallå!

Har inte hunnit med att blogga på ett litet tag nu. Kan bero på att vädret är underbart och jag inte sitter inomhus.
Denna dag har jag spenderat ute hos pappa, legat vid poolen där det varit runt 27 grader varmt i vattnet, Lisa kom även förbi ett tag. Tanken var att även Jennie skulle komma, men blev annat ivägen:P hehe.
Efter mycket solande och badande blev det hem till stan igen, göra sig i ordning och träffa Fia, sedan började man dricka öl och hade en massa trevligt.
Fick ju trevligt besök dessutom... hihi.

Ganska onödigt blogginlägg, men kände att jag behövde upptadera och eftersom ja är tom i huvudet så fick de bli lite av dagens händelser som inte har varit några speciella... Hehe!

I morgon kommer en efterlängtad person hem.. Vet en som blir glad, hehe. Blir det som planerat drar vi ihop ett gäng, spelar lite spel och har det trevligt.
Återkommer om det senare...

Nalle

Boule i Stadsparken

Kvällen har blivit tillbringad med att spela Boule i Stadsparken med folk från Biltema. Vi käka, drack öl och hade det trevligt! Bättre blir det inte i detta fina väder. Mitt lag kom 2:a, vilket känns bra med tanke på vilken tävlingsmänniska jag är! Haha.
Hur som helst, nu har ja nyligen kommit hem och ska försöka sova, men har bara en tanke i huvudet så det blir lite svårt, men måste försöka eftersom att börjar jobba i morgon vid 06:30 och cyklar hemifrån straxt efter 6...
Aja, godnatt på er!
I morgon är det fredag =)

Nalle


Förbjudet!

Ibland önskar jag att man kunde spärra vissa sidor på min dator, så att jag inte kan besöka dem. Det går säker att göra också, men jag vet inte hur man gör det.
För jag går in på en speciell sida hela tiden, och det är lika nära varje gång att jag försvinner för stunden från verkligheten och lägger massor av produkter i "kundvagnen" och är nära på att beställa dem. Vilket inte är bra eftersom jag inte har pengar till de. Jobbigt och få en räkning som jag inte kan betala?! Hehe..
Måste sluta med det där..
Gjorde så för ett tag sen, och vips så låg One tree hill i min brevlåda, plus lite andra filmer. Dessutom har jag inte ens tagit bort plasten på de där andra filmerna jag köpte. Hehe.
- INGET BRA!

Måste försöka sluta med det, NU!

Lillebrorsan!

Jag har fått en uppsjö av knasiga mms av lillebror. Som jag skrev igår är han i Göteborg och ska vidare mot Köpenhamn. Förut ringde han upp mig och berättade att de låg och solade i en park i Göteborg, och så hade det kommit 2 st alkholister till parken, då hade käre lillebror ringt polisen och tipsat om alkholister i parken... Så sedan låg de och spanade när polisen kom och hämtade alkisarna. Vem får ens en sådan idé? Haha.
Fick även då ett mms som innehöll en film om hur de har filmat alkisarna... Bror, bror, bror, varför så knäpp ?

Fick andra goa mms också, en av dem innehöll en söt bild på deras fina vinster från gårdagen på Liseberg.


Haha.. Mupparna!


- Jag saknar faktiskt mina bröder nu när de båda två är borta.

M


Charmtroll + Bad

Hello!

Dagen har mesta dels blivit spenderad ute hos pappa på landet, där blev det att ligga vid poolen och njuta av vädret. Fick även bada en del med Felix och Emilia, hehe.
Blev även att åka och köpa glass, testade något nytt (väljer alltid blåbär och choklad), det blev kokos och vitchoklad glass. Det var gott men mina favoritsmaker som jag skrev ovan slår allt! Jag är nog trots allt glassoman. Det är för underbart gott.
Nackdelen med att gå ut och lägga sig är att jag får allergisk chock, jag tål ju inte pollen, gräs m.m. så jag hade det lite jobbigt med ögonen.

Sen jag kommit hem har jag tagit det lugnt, ska nog snart göra det jag egentligen måste göra, men tar lite emot hehe.
Jag blir så sur på Niklas och Jonny, eller ska jag säga avundsjuk?! haha.. Idag åkte de till Göteborg, gick på Liseberg, efteråt blev färden vidare mot Köpenhamn.. Det vill jag också göra!

Kvällen blir tidig, även om det vore trevligt med ännu en cykeltur, hehe. Ut i det underbar kvällsvädret ialf, men eftersom jag ska jobba i morgon och börjar redan 06:30, blir det inge sådant ikväll. Spar mig till fredagen, hoppas det blir som vi tänkt bara=) Hehe..


Dessa är för goa! Hehe


Ett litet charmtroll de där =)


BILDBEVIS, något gulhuvud badar visst.. haha!

3 dagar

Nu är det tredje dagen i rad som  det är riktigt fint väder, vilket är underbart!
Jag har precis varit uppe på stan och fixat lite grejer.
Nu ska jag snart ta bussen hem till pappa och lägga mig vid poolen, och bara  njuta!

Hörs senare =)

Puss, Nalle

Kort och ointressant

Denna dag har det varit väldigt fint väder och jag har ätit glass i stora lass.
Nu ska jag snart försöka sova, tidig morgon i morgon...
Börjar få lite ångest över att mina lediga dagar snart är slut, hehe .
Men jag njuter av de jag har kvar... =)
Vill åka till Stockholm, gärna nu.
Göteborg vore också kul... Får man drömma tar jag hellre en utomlandsresa!
Haha..

FiaLottaRosenKnopp

Nu har jag haft mig en cykeltur med Fia. Det var trevligt...
Blev inte exakt som vi tänkt, hehe men det lite annat. Vårat special ställe får vi ta o besöka en annan kväll, kanske i morgon! Hehe.


Krause

Denna dag har blivit spenderad med Krause hos henne. Det var trevligt och äntligen så har vi fått känna av det fina vädret! 
Nu sitter jag hemma i stan igen och det kryper i benen på mig... Funderar på att försöka ragga upp någon som vill vara med på äventyr, haha. Gå ut ialf och njuta av de fina kvällsvädret!
Får se om jag lyckas.... =)


Fuck you!

Denna låt är halvskön och läggs upp för Niklas :) haha...

Minigolf + pappas f-dag.

Nu har man precis kommit hem, har varit hos pappa och grattat honom eftersom han fyller år idag.
Grattis till honom! <3
Fast blev väldigt trött när jag fått sätta mig ner, känner att lite sömn skulle inte skada hehe.Skulle kunna gå ner och lägga mig i bilen, så skönt att sova där. Fast ännu skönare om någon kör så man vaggas... Haha .  Men hade tänkt att göra lite annat välbehövliga saker, ska senare träffa Joakim igen, skulle nog titta på någon film eftersom i morgon sticker han. Sen skulle även han låna datorn min och ta lite musik från mig.

Tidigare idag var jag, Joakim, Fia och p3 iväg för att spela lite minigolf, blev äventyrsgolfen i Gustavsvik, lite små kul faktiskt. Man märker tydligt vem som är den dåliga förloraren, haha. Jag kom inte först men inte sist... Haha!
Var även idag iväg och tittade på brorsans  nya lastbil, igen. Haha. Han är så söt, han är så stolt och nöjd över den, han har ju plockat ihop allting helt själv. Gjord precis efter hans val. Jag kan säga er det att den dessutom är riktigt fin! Sen så säger han det, synd att jag inte hinner få den till denna resa för i så fall hade jag åkt en dag tidigare för att få testsova i lastbilen. - Då är man mupp!
Just nu saknar jag mina tjejor ganska så mycket, det är inte kul.


Det jag gjort d senaste 2 dygnen

Hallå där!

Det var ett tag sen nu jag fick tid att sätta mig vid datorn, men har haft ganska så mycket annat för mig som varit viktigare. Hehe.
Just nu befinner jag mig hos Storebror, har sovit här i natt. Skönt, älskar verkligen hans soffa. Haha.

Midsommaraftonen blev väldigt trevligt. Den började med att käka lite lunch ute hos farsgubben, blev sill med  nubbe utan sill. Åsa, Per och Jompen var även där ute och det var kul.
På kvällen blev det fest hos Micke, var trevligt. Fast jag undrar faktiskt varför en del är så jäkla svartsjuka av sig?! Kvällen hos Micke var ialf lyckad, och den spårade inte ut - skönt! Förutom att en kille började krossa glasfönster med knytnäven, men det blev bra till slut. 
Träffade även lite gammalt folk där som man inte sett på länge, och tack vare det fick jag utskällning av en person för hon tycka sig att jag försökte ta hennes pojkvän, var på att det bara var min barndomskompis som kramade om mig. So sick! 

Midsommardagen, igår alltså var trevlig. Var ute hos pappa på förmiddagen och frammåt eftermiddagen åkte jag till Joakim. Tanken var att åka till Nora, men eftersom det började regna precis då blev det inget. Tack och lov lite senare på kvällen klarna det upp så först gick jag, Joakim och P3 och åt på Jensens Bofhus, (eller vad det nu hette, hehe) det var riktigt gott! Mmm... Mumma!
Efter cyklade vi runt oset och runt där nere vid alnängsbadet, småbåtshamn och sådant. Efter blev det att sätta sig på Pitcher's riktigt trevligt. Tog några öl och hade det gott! Fast eftersom det inte var bestämt att vi skulle dit hade jag ju självfallet glömt legget hemma, men hade turen med mig och han släppte in mig ändå =)

Nu ska jag nog straxt hem, dushca och fixa och sedan iväg till pappa som fyller år idag.
Ni fick ialf lite sammanlagt om vad jag gjort de dagar jag ej har upptaderat.

puss, M

Midsommar!

Trevlig midsommar på er alla.
Den kommer jag att tillbringa med att först äta ute hos pappa, sedan blir det party!

Egentligen tycker jag att midsommar är en ganska onödig tradition, om man inte har småbarn eller liknande för då kan de bli småmysigt, tyckte ialf jag som liten då hela släkten på pappas sida kom över, slog upp husvagnar och sov kvar, hade tävlingar och annat mys, men annars som idag när man är lite äldre så finns det inget att "fira", ännu en anledning för svenskarna att ta till sig alkoholen...
I för sig, vilket även jag kommer att göra idag. HAHA.

å

Dåligt humör blir tårar

Hallå!

Tanken var igår att det skulle komma ett till blogginlägg, men så blev det inte. Tyckte att dagen bara försvann, fast ändå gjorde jag inget speciellt. Igår var det verkligen en deppig dag, allt kändes bara "blä" och jag kände mig allmänt nedstämd och ledsen. Så jag var inte på humör och det välla lätt över på andra, förlåt.
Eftersom jag var allämnt nedstämd och satt och kollade på "One tree hill" kan jag säga att det blev en del gråtande... Haha.
Jag blev sådär konstig efter jag råkat somnat, efter jobbet alltså.

Efter blev det att åka med mamma och Fredrik för att äta, blev det gamla vanliga, hehe - Rosalis Deli. Men igår blev det faktiskt en besvikelse, maten var ganska smaklös, det gillar vi inte! Jäkla järntorget, på stortorget är det alltid mycket bättre hehe.
När vi var mätta och belåtna åkte vi och mötte upp Joakim, det var länge sen och jag det har varit riktigt tomt nu den här veckan då han varit i England och jobbat.

På kvällen var jag själv så då kom Jonny och Niklas över, det var riktigt trevligt. Vi satt och spelade kort, haha. Jag är bara så Kung på de!

När de åkt hem så blev det att kolla på "One tree hill" igen.... =)

Jobb

Hallå där,

nu har jag nästan precis vaknat, jag råkade visst somna. Började ju jobba tidigt i morse och det var ett kort pass så när jag kom hem tänkte jag vad skönt nu kan jag lägga mig och kolla på ett till avsnitt av One tree hill, men jag råkade somna istället. Säger ju det, jag och tv går inte ihop. Haha.
Hur som helst, nyvaken som jag är just nu funderar jag på om jag ska ge avsnittet ett nytt försök eller ifall jag ska fixa lite lunch.

Lite senare ska jag passa på och följa med mor min och Fredrik och handla, för då kan jag övningsköra, hehe. Så håll er inne!

På tal om något annat så kan jag säga er att jag är urless på detta väder, allt gräs och pollen och denna förkylning som är envis som få.

Lika bra att kila iväg och titta klart på avsnittet, men tror jag ska sitte upp den här gången... Hehe. Jag är trött och seg och märker att jag skriver väldigt osammanhängande, mer än vanligt;)


M


Alltså jag saknar faktiskt detta gosedjur, hade jag haft den hade jag nog sovit 10x bättre, och jag undrar var den befinner sig? Tjuven till denna ska få en rak höger.. Sådant kan jag allt! haha.


Min dag idag.

Dagen har blivit tillbringad med att tvätta och träffa Lisa, det blev att gå på stan, gick även till stadsparken och tog en glass!
Senare så träffade jag även Fia ett tag, det var oxå trevligt, synd att jag inte kunde följa med henne sedan, men eftersom jag ska jobba i morgon och börjar vid 06:30, kändes det inte så smart. För min egen del blir det snart sovtime, inte riktigt ännu men funderar på att lägga mig och läsa, man blir ju ganska seg utav det, fast eftersom boken jag läser är ganska spännande just nu kanske det blir motsatt effekt?!

Har nu lånat One tree hill säsong 5 av Lisa, så ska försöka ta mig igenom den, kan bli lite segt eftersom jag faktiskt blir sjukt galet rastlös genom att titta på film/tv och i perioder spyr jag nästan bara jag hör "titta på film/tv", hehe.
Låter kanske nu som dubbelmoral, men jag kollade faktiskt på ett avsnitt, och det var jobbigt, jag nämligen satt och storbölade, då snackar vi inte om lite tårar i ögonen, det bara rann nerför kinderna hela tiden. Jag är ganska känslig sådär, har jag märkt.

Nehe, slutprat om mitt serietittande, nu ska jag gå och byta min tungstav, till en kortare som jag faktiskt tänkt göra i evigheter, men nu blir det av. Sedan blir det att krypa ner och fortsätta min spännande läsning... Hehe.

puss !


Hittade en riktigt gammal bild oxå, men den gillar vi! Den tog för 2 år sedan :O
Fasen vad tiden rinner förbi, är väl 30 innan jag hinner blinka?!


Leva igen med SATC


 Helt plötsligt kan jag börja leva igen.
 Hehe, har lånat de igen och ska väl börja om.. För bra!

Midsommar

Vad ska alla göra på midsommar?

Min framtidsman

Jag smälter....
Det finns få karlar som är sexigare än denna.
Jag ryser i hela kroppen.

Boys,boys,boys


Hello!
Denna dag har bara svischat förbi, känns som jag inte fått något gjort och att jag har en hel lista som skulle behöva göras. Fast bara att gilla läget.
Sitter och funderar lite över midsommarafton, vet inte än vad som händer men tror faktiskt att den blir ganska lugn, ialf som det känns ikväll och så blir det att käka hos pappa och så kanske man drar vidare. Beror lite på vilka som kommer dit och vad annat som erbjuds, hehe.
Fast med kläder? kan man bära svart även att det är midsommar och att en del tycker att på midsommar ska det vara vitt och sommrigt? Så för er som läser detta inlägg, kan man ha svart? Eller ska man ha något mer mellanting mellan vitt och svart?
Hoppas det blir fint väder, vad som helst men inte regn. Så man kan vara ute... Fast sannolikheten att det regnar känns ganska stor med tanke på dessa dagar som varit hittills, och hur många midsomaraftonar har man haft med regn egentligen? - Ganska många!

Just nu har jag gjort det jag alltid lyckas göra, analyserat. Och jag skulle egentligen kunna skriva en uppsatsliknande inlägg om det jag analyserat över, men tror att det är värt att behålla för mig själv. Blir krångligt och mycket konstiga frågetecken som jag inte tycker om. Fast vem säger att de får rätten till?
Nej, ska som sagt inte fortsätta... Hatar att jag jämt och ständigt sitter och analyserar de mesta, det tar kol på min egen hjärna. Det ska bli ett mål, att försöka sluta analysera. Och nu ska ni inte tro att allt är så invecklat, jag kan sitta och analysera för mig själv varför Örebro har 20 mil till Stockholm och 30 till Göteborg, typ, ett dåligt exempel men sant. Varför är det egentligen så? När jag var liten var det en gåta för mig varför det var 50 mil mellan Göteborg och Stockholm och inte bara 10mil?! Nu börjar jag spåna iväg... Haha

Är förresten väldigt sugen att åka till Stockholm, olika skäl. Men för de mesta för shoppingens skull, om man ändå bara vore lite rikare. Sen vore det kul att festa där igen. Hehe. När jag även nämt Göteborg, kan ja också nämna att jag är sjukt sugen på att åka dit och gå på Liseberg.

Jag hade en underbar dröm i natt, en konstig men underbar. När jag vakna blir jag lite sorgsen för ja insåg att de var en dröm och ville bara försöka somna om och komma in i den igen, vilket var omöjligt. Så typiskt.
Ryser i hela kroppen nu när jag bara tänker på den... Haha, så vackert underbar. Kanske ska behålla den för mig själv, sägs ju att det blir verklighet då?! Även om det är omöjligt, för det var en invecklad och osammanhängande dröm. Haha.

Ska väl avsluta detta också, blev trots allt något uppsatsliknande, dock inte om mina analyseringar... Men kan säga att dagens knepiga analys som jag nämnde ovanför ialf handlade idag om olika beteenden. Varför liksom?
På tal om dröm, börjar jag tänka på lite annat (ovanligt) jag saknar verkligen vissa personer, även är de inte så långt ifrån mig, men har inte träffat dem på ett tag. Och då är det för en del bara några dagar, medan på andra är det lite längre tid...

Hur som helst, ska försöka avsluta här.
Puss, Nalle.

Ser inte sina egna fel?

Haha, oj, ursäkta. Men jag var för ovanlighetens skull nyligen inne på en blogg, som för övrigt är "omtalad/känd", jag behöver inte nämna vem, en del som är bloggläsarenördar kanske har koll ändå. Men där har hon gjort ett inlägg om hur hon blir förbannad på tjejer som är blonda och lägger upp bilder på sig själva, som visar för mycket hud (bröst) och hur irriterad hon blir att de inte kan vara naturliga som hon själv. Hahaha.. Vad ska jag säga, hon har själv bokat tid för bröstförstorning, är blond och jag tycker att allt man får se ser bara så fejk ut. Fast det är ju min åsikt. Tror inte hon själv riktigt ser det alla andra ser, haha.
Hon kanske inte ska klaga på alla andra när hon gör exakt samma sak.
Kul var det!

Kajsa!

Jahapp, så var snart ännu en dag till på sista sommarlovet förbi.
Den började ute på landet, där man vaknade upp men åkte hemåt ganska tidigt, sedan var det att fixa sig lite för jag hade lovat mamma att följa med henne till Marieberg med Kajsa, blev lite jobbigt eftersom hon är så ihärdig men hon är samtidigt ganska go. Hehe !

När jag kom hem råkade jag somna i ca en halvtimma, sedan fick jag tokryck och städade och fixade. Nu har jag precis duschat och satt mig här, snart snubblar väl även Robert in.

Morgondagen är ganska smockad med saker... Får se hur ja ska hinna med allt;) Hehe.

Malin


Sex and the City

Nu har jag precis avslutat alla sex säsonger av Sex and the city, säger bara - jag äskar den serien!
Det har dock tagit ett år för mig att komma igenom alla eftersom jag tycker det är jobbigt att titta på film/tv. De sista avsnitten var så fina, blev nästan t.o.m tårögd.. ojoj!
Nu får jag vänta på att den andra långfilmen ska komma. Hoppas den är lika bra, vilket jag tror att den är !:)


Today



Det är lika bra!

Thank you very much!

Kvällen igår var trevlig med flickorna :)
Synd bara att inte Mella kunde komma.
Först blev det lite tacokäk! Sedan blev det bara väldigt mycket mys.



Det blev att fixa musik då vi fann både den ena och den andra låten, men kvällens bästa blev självklart "Chili con carne". HAHA... Vi låg dubbelvikta av skratt, och jag vet inte om det enbart var jag, tror inte det.. Men helt plötsligt började man tänka på Adde G, haha...

Även så blev det ganska mycket goa minnen, och mycket härligt skratt. Jag ler fortfarande för mig själv när jag tänker på det, och hur jäkla orenlig man kan vara med en disktrasa.. Haha! Samt Ivars engelska uttal..

M a l i n

Underbara väder

Jag diggar verkligen vårat underbara sommarväder! Regn, regn och regn...
Dessutom gick jag från söder hem till mig, hade ett paraply men det blåste så fick allt regn över mig, det var ganska kallt och framförallt blött! Hehe.
Sådant som händer, men jag skulle uppskatta ifall man kunde få lite solsken! :)

Nu har jag precis duschat, fått upp värmen igen och funderar på att lägga mig på sängen och kanske sova? Så jag har fullt med energi till kvällen då brudarna kommer över!

M


Tjuvarna

Hahha.. Idag när jag och Lisa var på stan började vi prata om gamla minnen och man fick sig ett par skratt. Hur knäppa vi var som små, vilka konstiga ideér vi hade för oss, och att vi vågade... Haha.
Jag tror det var spänningen vi sökte, som vi också fick en del, kan man säga.
Att vara tjuv, för att bli det bör man genomgå brott, stjäla grejer men kan man bara sluta att vara tjuv genom att strunta i att stjäla? Eller är man fortfarande en tjuv, innerst inne? En gång en tjuv, alltid en tjuv?
- I så fall ligger vi 4 riktigt risigt till... Haha
Och idag när vi var på stan hade vi barnsligt kul, speciellt med ett förstoringsglas?! Aja, vi kanske är knäppa än idag!


Förstoringsglas kan vara konstigt roliga..


Och man kan bli riktigt snygg i dem :)...


Eller så är vi bara töntigt barnsliga.. Men jag gillar't! Haha.

Beach boys

Detta är bara Barcelona och Jossan för mig. Hahaha..
Började snacka om det igår, och det var ganska kul.
Planet, så klämcheckt!
Beach boys<3 ;)

Fashion Pack

Eftersom jag skulle få tidigt besök idag så blev det att ställa klockan, och klockan 10:00 kom Krause in i mitt rum, haha... Jag var ganska död. Söt som hon är lägger hon sig bredvid och jag får vakna i lugn och ro.
Nu satte jag mig precis här, tänkte berätta med lite klipp och så vidare om går dagen. Just nu är det Krause som är död, ligger på min säng och halvsover, helt utslagen.
Vi ska straxt upp på stan och kolla runt lite, måste fixa lite grejer. Hehe.

Kvällen igår var trevlig, det blev först att gå och sätta sig på O'learys, kolla på matchen som vi ägde. Tog några öl och sedan blev det att gå vidare till Strömpis, där vi satt och väntade in att Fashion Pack skulle uppträda, det var gammalt material för den nya showen har premiär i juli.
Men bra var det!
Efter blev det att så småningom att gå hemmåt, nästan alla som var med skulle upp och jobba, hehe.


Här är Robert och Gustav som dansar:) Så grymt coola.
Det var ett av nummrena jag filmade hehe.

Här är ett till klipp på Thomas som gör Hero.
Jag har dock en ganska dålig kamera - min mobil. Haha... Men på ett ungefär:)
Det är bra på klippet men ännu bättre i verkligheten! :D

Nu ska jag försöka få liv i Krause och dra oss upp på stan.

Puss , M

Inget du behöver

Gårdagen blev kanske inte riktigt som man tänkt sig, men det är som det är. På kvällen blev det att titta på filmen "vi hade ialla fallt ur med vädret, igen" den är ganska skön faktiskt, gillar en del av deras kommentarer! Hehe.
Efter så stannade jag kvar och sov hos Joakim, men blev inte speciellt sent eftersom jag började jobba klockan 06:30 idag.
Nu sitter jag här och ska lägga mig på sängen igen, är ganska seg. Måste ladda inför ikväll eftersom jag m.fl. ska ut och kolla på Fashion Pack, och den börjar efter fotbollen så måste få lite mer energi. Märks att jag redan har vänt på dygnet en del, hehe .

Skulle behöva städa lite, som jag egentligen hade tänkt att göra men orkar fasen inte det, skulle även behöva städa ur min garderob, för just nu ligger allt bara inslängt där och varje gång man öppnar dörrarna blir man lika rädd för att få allt över sig.

Det är kallt så nu ska jag nog lägga mig under en fillt och kanske... zzZZzz ... = )

M


Efterlängtade myskvällen.

Hejhopp!

Nu ska jag snart över till Joakim och ha filmmys, den kvällen tänkte vi ta i söndags, men har blivit förskjutet fram till nu. Ska bli skönt att komma hemifrån ett tag, känner att jag skulle behöva komma bort ett tag, riktigt långt!
Det blir ialf att sova kvar där till i morgon, mycket gött. Då ska jag även jobba, börjar 06:30.. Tidigt, men bara att gilla läget! Hehe.

Har varit på Marieberg idag, var riktigt längesen man var där. Fyndade 2 par linnen, en klänning (som jag inte är helt hundra över) och så köpte jag mig en kakeyeliner från Face också. Så nu är min lite fattigare.
Funderar på att ha det ena linnet i morgon, det är paljetter på det (paljetter gillar jag) men mamma ska ha något snarliknande så får se vad det blir.

Nu ska jag kila ner för nu är de snart här!
Puss*


Svettstress


Jahapp, så ska man snart iväg och svettas igen, ska bli riktigt skönt. Efter blir det hem och göra fixa sig och sedan skulle jag vilja åka till Marieberg, men orkar inte att göra det själv. Kanske får hugga gaffeln i Fia? Annars försöka göra det med Mor och Robert.
Men nu ska jag kila, hör av mig mer sedan!
Förresten alla ni betvet'are, vem är det som ligger bakom sms:t? Det står ju inte plats eller tid, haha.. Blir det ens någe?

M a l i n

Det sämsta jag gjort

Oj, nu har jag lyckats skickat iväg ett mejl, det sista för terminen, dock lite sent. Det var min tema uppgift, och det är fasen de sämsta skolarbetet jag har åstadkommit med hittills.
Hur som helst nu är det mejlat och klart, kan inte göra något åt saken.

Med andra ord börjar mitt sommarlov nu, inge mer skolarbete och skit, nu blir det bara att jobba och njuta... Yeah!

N a l l e

Behöver sömn

Ojojoj, gud vad jag är trött, igen. Känns som att jag bara sover och sover men blir aldrig piggare för det!
Denna dag har jag bara gjort sådana tråkiga saker, men som måste göras.
Skulle egentligen vilja bädda ner mig hos J, och typ inte göra ett piss!

Nu ska jag lägga mig på min säng, men bara i ca 10 min, sedan blir det att försöka göra det sista för att få iväg ett mejl, får se om jag lyckas... Hehe.

M


Röstning!

Igår röstade jag...
Det kändes bra! Hehe.


Mumma!


Mumma...! 

La familia Peterson

Hello.

Denna kväll skulle egentligen blivit tillbringad på en uteservering med en öl framför sig, men så blev det dock inte. Slutade med att syskonskaran la Peterson satt och grillade med några andra hemma hos Storebror, sedan blev det ngn öl där.

Senare åkte vi till Ånnaboda, kollade läget där och drog en sväng på stan. Fan vad jag älskar att åka bil! Dessutom så slocknar man väldigt skönt i dem, märkte vi av förra helgen när jag satt och sov så himla skönt i P3s bil och så öppnar de dörren så jag ramlade ut. Aja, skönt är det!
Nu sitter jag här, är så jäkla trött så det var ganska skönt att komma hem tidigt.
I morgon blir det nog att hälsa på min käre farmor innan den stora D-dagen, lite smått nervös faktiskt.

Nu ska jag bädda ner mig och försöka sova lite, kan bli svårt... Hehe.
/ M


Studenten 09

Jahapp, så var det studenten igår. Blev att firas kan man säga, började med att kolla på de allihopa uppe på stan och sedan hem till Malin och gratta henne.
Kvällen blev tillbringad med Lisa och lite annat folk som kom till och från, vi var först på  fest och sedan drog vi till stadsparken som en del andra oxå gjorde. Hehe.

Fick reda på en del sjuka grejer igår som jag inte visste ifall jag skulle börja skratta eller gråta till, haha och så fick man träffa gamla vänner och sådant och det är ju aldrig fel!
Även om kvällen inte blev som den skulle så var den helt klart godkänd.

Denna dag har bara gått förbi och jag har inte gjort ett skit, kvällen skulle bli tillbringad med grillning och öl, men nu vet jag inte för om man kollar ut så bara öser det ner regn. Känner mig bara väldigt trött...

/M


Hej bloggen!

"Hej bloggen..."
Haha, fy fasen vad jag skrattade nyss. Robert visade mig en blogg, det är en 16 årig tjej som jag bara tycker SÅ synd om. Men kunde inte låta bli att skratta, förstår bara inte att ingen sagt till henne. Hehe. Dessutom börjar hon alltid sina inlägg med "hej bloggen"

Kvällen har blivit tillbringad hos J&N. Det var trevligt=) Fick även träffa Krause m.fl. idag, gick på marknadsafton men det var ganska segt faktiskt, hehe .
Nu ska jag nog duscha eller krypa ner i sängen, ska försöka ta mig upp på stan i morgon, kolla på studenterna och sedan hem och fika hos Malin som faktiskt tar studenten.

M


Segern är vår!

Det regnade och var svinkallt men ändå lyckades man vara där hela dagen och det var de värt, för att segern blev vår!
Fy fasen vad bra det kändes, lite tråkigt att många redan dragit sig hemmåt p.g.a det taskiga vädret!


Här är ett litet klipp när vi är på stortorget och badar!

"Karro och Rudbeck är inte som oss andra,
aj, aj dem ligger med varandra! "


På kvällen blev det att fira segern på klaras, ojoj! :)
Hata karro.

Krampen i morgon!

Grisarna tar över världen,
grisarna blir fler och fler,
kom följ med på grisefärden,
piltar får ej följa med!!

Ojojoj, nu börjar det bli taggat! Krampen i morgon och vi måste bara vinna, vi ska vinna!

RSS 2.0