Stress måndag.

Denna dag har hittills inte börjat bra, skulle köra B. till USÖ idag som ska opereras, hade tänkt att vara ute i god tid och gå upp vid 8:30, vaknar 9:40 och är väldigt stressad. Hann inte att göra mycket av de som skulle göras.

Skit trött som jag är pallrar jag mig iväg för att hämta upp honom. Det stod på pappret att det skulle ta tid innan han fick komma in i operationssalen(?), då jag skulle så snällt sitta och vänta för att sedan köra hem honom, men allt gick väldigt fort och han försvann in ganska så snabbt. Satt där i 30,40 min innan en läkare kom och sa att jag kunde få åka hem och återvända om nån timma.

Så slutsats, kul att jag fick stressa iväg för att bara var borta i drygt 1 timma. Haha, kunde jag fått sova lite längre eftersom jag har sovit som en kratta i natt, har i sömnen sprungit runt på en flygplats, varit psykolog, kört rally. Ah, som ni märker har jag inte sovit så mycket, plus att jag vaknat till och från med en krampande härlig mage.

Dessutom tror jag inte att det är bra att utsätta mig med sjukhusmiljö eftersom jag lätt får kortslutning och känner mig allt annat än mänsklig.

Tack och hej!
Nu ska jag ta något mot min krypande huvudvärk, illamående och magont. Jippi!
Oj vad hel jag känner mig.


Vilsen och fundersam .

Vaknade för en stund sen av att solen lös på mig, samt att jag har en krampande mage med ständigt illamående.
Att solen skiner är väl underbart?! Jag säger bara vårkänslor.

Vet inte om det kan bero på att jag sovit för länge eller om jag bara vakna på "fel" sida, men känner mig vilsen och fundersam idag.
Tänker och tänker men allt känns fel. Något är inte rätt. Men frågan är vad?

F. åkte till England idag. Så var där en stund igår, träffade även brudarna.
Jobbade även igår, fy fasiken vad mycket folk det var - märks att det varit lön precis. Kul det skulle vara om man själv kunde känna så. Haha.

Ska iväg på släktträff sen, dock inte min egna släktträff så det ska bli en untmaning : ) Haha .


Dagens...

Jag mår skit...!

Ångest-rappattack.

Hej på're!

Idag fyller visst Micke år...

Idag är det den 28 januari och "äntligen" enligt Micke som råkar fylla år idag.
En detalj som man inte kan råka glömma, med tanke på att han sagt minst 10 gånger om dagen sen minst två veckor tillbaka att snart fyller han år och hur många dagar det är kvar. Haha, jävla mupp!

Såå, Grattis Micke! : )

Mitt konstiga glädjeköp!

Ni som brukar läsa all gojja jag skriver, ni vet att jag för några dagar sedan, att jag skrev halvt hysteriskt om en grej jag köpt som "Var såååå bra", jag skrev dessutom att jag skulle visa er när jag fått hem det.
Jag fick en del av det jag beställde idag, har lite kvar att få och så var det en annan grej som jag köpte i samma veva men som jag nu har haft ett tag men "glömt bort". Vilket för övrigt var en kamera-under-vatten-väska, får visa er en annan dag.

Men Tadaaa....!


Weho, jag beställde lösögonfransar. Som ni ser är de fruktansvärt långa, så pass långa att de inte ens ser mänskligt ut. Snarare hysteriskt. Finns väl egentligen inte så många tillfällen som det är "okej" att använda dessa.
Såå, varför har jag köpt dem??
Jo, för att jag kunde inte välja mellan dessa, ett par vita (en annan modell), så jag beställde båda! Ett utav paren ska jag använda i sommar när jag åker på Sensation! DÅ är det ta-mig-fan "okej" att använda dessa.
Haha, hoppas bara att man får biljetter : ) Annars kommer jag ha två par hysteriskt långa, onaturliga ögonfransar ligga i byrå lådan.


Oi

Oi, det är sjukt vad världen kan vara liten ibland... Hjälp!


Sitter och betraktar hur mysigt det kan bli med lite ljus, har tänt över 20 ljus nu i mitt rum... Hell yeah!

Har lite beslutsångest, även ångest över hela situationen.


Rödbrun.

Som jag tidigare skrivit, jag färgade håret igår kväll.
Blev rödbrun-aktigt.
En dålig bild, men bättre de än ingen bild alls! : )


Johanna!

Oj, oj, oj...!
Shit vilken toppen eftermiddag/kväll jag har haft med Johanna! Känns som vi inte setts på länge och det fanns mycket att ta igen.
Vi började med att gå ett varv på hindersmässan, det var bara kallt och inget att ha. Vet inte om det är för att man blivit äldre eller ifall det är sant, men känns som att marknaden har blivit mindre och med ett mindre utbud.

Efter ett varv där gick vi ner till ICA, köpte grillad kyckling och begav oss hem till mig och mumsade i oss den.
Slutade med att vi satt i soffan och garva åt gamla minnen, hade livliga diskussioner om våra vardagliga, i-lands problem. Jisses!


G'natt

Godnatt allesammans.
Nu ligger jag återigen här med nya tankar och funderingar, nytt val som ska göras.
Puss!


Mot månadens slut.

Ligger här och lyssnar på "Sexual Healing - Marvin Gaye", ihopp om att min krypvärk ska gå över. Går jag upp och går (som jag föredrar att göra när man får krypvärk) så får jag ont i magen, men sitter jag still för att smärtan i magen ska bli försvinna får jag fruktansvärt ont i benen. Så vilken smärta är skönast? 
Förresten så är denna låt väldigt skön.

Eftersom januari månad är på väg mot sitt slut så är det ju Hindersmässan nu idag och 2 dagar frammåt, så idag har jag faktiskt gått ett varv där och nästintill frusit ihjäl.  
Hade Kajsa som sällskap med mig, vilket var riktigt mysigt och ibland tackar jag gudarna för att man bor så relativt nära staden så man kan skynda sig hem, in till värmen.

Är också sådär för övrigt nyfärgad i håret. Måste ju vara fin i håret nu innan jag ska träffa min babe inför helgen. Haha, eller så var det bara så att det behövdes färgas med tanke på hur snygg min utväxt var. Sen att "blonda längderna" som jag kallar det "blonda-gamla-håret" för hade blivit så ljusa.
Fast snart är allt av det gamla bortklippt. Weho .

Blev även idag positivt överraskad. Sånt gillar jag.
Men överraskningen i sig var inte lika glädjefylld som för några månader sen. Fast det är bara bra!
Bra, bra, bra Malin! Gilla dig själv nu. KLICK, så var gilla-knappen tryckt och fick njuta i ca 2 sek.


Sen en sak till, hur fula bilder kan man inte göra i webkameran?
Såklart ni vill se och jag visar mer än gärna upp dem också.
Varsegoda!




 


Säg inte nu att ni inte ser någon skillnad. Kanske blir ledsen då..., Eller inte.


.

Vi lever i två helt olika världar men ändå så nära varann .


Tina

Hej!

Har mer eller mindre känt mig som en vandrande zombie idag, ändå så ringde klockan inte särskillt tidigt i morse.
Känner mig fortfarande lite muck!

Har spenderat nästan hela förmiddagen på stan med Tina! Vi gick och käkade på "Bara vara", kollade runt i butikerna och sedan satte vi oss och tog en varsin kaffe. Pratade om allt mellan himmel och jord och hade det riktigt trevligt.

Nu känner jag mig helt överkörd och lika trött som jag sprungit ett maraton, vet inte om det är min förkylning som äter upp min energi?!
Hoppas bara att det blir bättre, så att inte operationene blir uppflyttat. Orkar inte med sådan skit!





Underbar dag i Sthlm.

Har mer eller mindre tillbringat hela dagen i Stockholm. Har haft det riktigt mysigt med Kajsa, Johan & Joakim!
Avlsutade trippen genom att hämta upp lite folk på arlanda, sedan hemgång...!
Dagar som denna bör göras oftare och de uppskattas fruktansvärt mycket!

Godnatt!  Nu måste jag sova, har full rulle i morgon med!
För övrigt, jag är genomförkyld och min sprutarm har fått en bula och gör väldigt ont.


Min leo!


Såklart denna kuvertväskan fick bli min!

H&M


Me and Kraui


Detta var verkligen inte igår...
Ååh, vilka minnen  :)


USÖ

Nästintill så har hela torsdagen spenderats på USÖ, det gick bra där. Har tagit prover (så känner mig som en välanvänd nåldyna), pratat med lite olika läkare gått igenom operationen osv.
Jag klarade dagen utan några svimproblem, för er som inte vet så har jag väldigt svårt för sjukhus, en byggnad jag aldrig självvalt skulle besöka, det tar emot även om ärendet inte handlar om mig, plus att mina ben lätt viker sig när blod står med på schemat. Det är just sjukhus... För tidigare när jag opererat mig, som på läkargruppen har det gått bättre, läkargruppen - capio känns inte lika sterilt, inte lika obehagligt.
Känns så skönt att operationen närmar sig så jag förhoppningsvis får slippa alltihop sen.
Om allt går som det ska, vilket jag hoppas/antar att det gör så ska det inte vara några problem alls att sedan få resa iväg.
Känns med andra ord som att februari kommer bli ganska så fullbokad.



För att lämna ämnet lite....
Satt igår och kollade igenom gamla bilder. Vilket blev mig påmind om mitt blonda hår, ibland saknar jag det.
Det var så långt... och EN gång väldigt friskt!


Mina roliga skämt


Vänta, drog jag ett utav mina roliga skämt här?
Med tanke på att ni verkar skratta...
Vad annars liksom...??


C.S is back!

Nörd.Nörd.Nörd.

Ja, vad ska man säga?!

Ni som enligt dem på mitt jobb lever sitt liv som en 40 plusare och läser tidningen varje morgon och allra helst till frukostmackan, ni som gör det, ni vet vad det stod i morse!
Och för er som inte gör detta kan jag gladligen berätta, Conny is back! Hahaha...
Bra va? Detta gjorde min och många andras dag.

Dessutom gjorde detta inlägg speciellt 2 personers dag, gjorde så de fick skratta ialf, eftersom de tycker jag är ganska så underhållande när jag skriver så glatt om Conny. Den bjuder jag på!  ;) Hahaha!

Fast helt ärligt, så känns det riktigt kul!

Och för er som tycker jag har blivit freak gällande hockey, ni har fel. Hockey har alltid varit den roligaste sporten när man ska titta på den. Allt började redan som liten... Sådant brukar hålla sig kvar, vilket det i detta fall gjort.   : )

Vardagslyx.

Efter att ha strykit grej efter grej på min "att-göra-lista" så blev det till slut bara en grej kvar, vilket var att ha en riktigt myskväll med H. vi käkade Taco och så hyrde vi en film (vilket jag nästan aldrig gör, hyra film alltså), vilket blev riktigt lyckat onsdag-vardagslyx!

Förresten, jag gick till banken idag och tack-och-lov(!) så fick jag en ny "inloggningsdosa", så nu kan jag äntligen logga in på banken och betala räkningarna osv. Han gjorde min dag, haha.

Nu sitter jag här, är alldeles själv, men det är faktiskt ganska så skönt. Har fortfarande en stress inom mig, tror det kan bero på att det just nu händer mycket i min omgivning. De närmsta veckorna känns smockade med saker, dock så måste jag påpeka att det är alldeles för lite jobb.

I morgon ska jag spendera hela dagen på USÖ, får lite ångest eftersom jag lär vandra vilse. Även att det står till vilken enté port man ska till och vilken avdelning så när man väl kommer in så är det pilar åt alla fyra hållen och man fattar ändå inte vart man ska??? Jaja, det lär bli en spännande dag, eller inte.

Funderar på att krypa ner under täcket och drömma mig tillbaka till onsdagen jag hade för 2 veckor sedan, den var grym - om man säger så.

Godnatt mina vänner!


Otur

Hej!

Shit, tror fasiken inte att detta var min dag. Dock så har den i helhet varit bra ändå, har träffat B. och varit på marieberg, köpte inget speciellt med tanke på att jag är urpank! Köpte dock en söt "Pinga", ett gosedjur för 25 kr. Ska visa bild sen, lite senare.
Hur som, när jag skulle parkera och låsa bilen krånglar bilnyckeln och jag kan inte låsa bilen, sedan tappar jag bilnyckeln under bilen så får krypa på alla 4, vilket innebär att jag blev riktigt smutsig. När jag skulle skynda in på ica och handla EN grej, tar snabbkassan för att spara tid -tror ni inte att jag får "avstämmning/kontroll" och så finns det ingen personal, så får vänta i en evighet.
När jag kommer hem och ska logga in på banken, har noll koll på pengarna (av de få som finns kvar) så har min "inloggningsdosa" gått sönder, vilket innebär att jag måste till banken och föra över pengar och att jag får vänta i all evighet på en ny jäkla dosa!!
Köpte en ring, när jag kom hem ser jag att de gett mig en "ful" ring, den var kantstött så måste byta den.
Dessutom har jag haft ont i magen hela jäkla dagen.

Åh elände, elände!

Hur som, jag lever än så länge ialf!


stress


Hela dagen bara rusar förbi, känns inte som jag hinner göra ett skvatt! Hade massor saker jag skulle göra men känns inte som det blir ordentligt gjort.
Är dessutom redan nu lite smått stressad över denna vecka, har massor att göra och vet inte hur jag ska fördela tiden på bästa sätt.
Nu måste jag kila upp på stan för att köpa lite register som jag kan sätta i pärmarna så det blir en ordentlig ordning i dem.

Jag har gjort det igen!

Det är äckligt lätt att klicka runt på olika sidor, lägga fina grejer i "varukorgen", några klick och ett paket är påväg mot dig. Siffror är bara siffror på skärmen och man tänker inte alltid på att det faktiskt ska betalas.
Nu har jag råkat gjort det igen, jag har klickat runt och nu ligger jag och inväntar på mina fina små paket, kanske de dyker upp om 2 veckor...? Weho. 
Känns dumt, behöver faktiskt spara varenda korvöre, men så var det så lockande och jag kunde inte motstå frestelsen att få klicka hem de fantastiskt fina sakerna.
Det jag "råkat" beställt nu är en grej som jag blivit smått beroende av, en onödig grej som ändå är så fruktansvärt kul!
Exakt vad det är säger jag inte, men jag tänker lägga upp bilder när de har dykt upp i brevlådan.
Håll ut!
Fast måste försvara mig själv, kommer faktiskt få användning utav detta, och det var billigare, smidigare att göra såhär än att vänta, hur som jag kommer behöva dessa grejer i sommar, speciellt 2 juli om allt blir som vi beräknat.


Insperation

Efter att ha jobbat och varit iväg och tränat så känner jag mig helt slut i kroppen, vet inte om jag håller på bli sjuk igen (är ialf genomförkyld), har ialf ont i kroppen och att klättra runt i en bil så att man sträcker ljumsken gör väl inte saken bättre. Dessutom råkade jag vinkla foten fel så har skit ont i den med, som en vrickning?!
Men trots att jag känner mig helt slut osv så känner jag mig kreativ ikväll. Skulle vilja göra något... Vet bara inte riktigt vad. 

Har precis sorterat upp de senaste räkningarna och andra viktiga papper som jag bara lagt på hög, som nu sitter fint i olika pärmar.
Nu ska jag lägga mig på sängen och läsa igenom en bunt andra papper som kan vara bra att kunna inför denna vecka.

Tjoolahopp.


Kan jag ha gått och blivit senil...?

Ska alldeles straxt ut mot bilen för att sedan åka iväg och jobba. Är inte alls lika seg och trött som jag var igår morse, däremot har jag vaknat var och varanann minut för det har regnat.
Men jag klagar inte för det, ska bara jobba några få timmar sen får jag sova hur mycket jag vill, om jag nu skulle vilja det!
En söndag som denna kan nog ändå vara bra att hålla sig sysselsatt, annars kanske min hjärna börjar gå på högvarv, eftersom har man väl börjat med att tänka, analysera är det svårt att få stopp på det! Vill inte att den börjar koka, har ingen hjärnglykol kvar.

Förresten, kan man vara blivande 20-åring och senil? Under de sista månaderna vet jag inte vad som hänt, men mitt närminne är totalt ur banan, när jag ska säga något så försvinner orden innnan jag hunnit berätta dem och jag kommer inte ens ihåg vad vi snackade om. Läskigt!
Och nu, jag kom först inte på vad jag gjorde igår?! Fick tänka efter och specificera vad som hände igår och vad som hände en annan kväll. Då kan jag ju även meddela att det var inga minnesluckor p.g.a. alkohol! Igår var jag nämligen förd bakom ratten min.


Att ha rätt utan att veta om det.

Förvånad...? - Nej!
Besviken...? - Nej!
Misstänkte't...? - Ja!!


Universitetssjukhuset

Igår kväll när jag kom hem efter jobbet så hade jag fått brev från sjukhuset.
Ett brev som var väntat, men blev ändå rätt så paff när det låg mitt framför mig.
Så jag öppnade och läste igenom det, NU har jag äntligen fått min operationstid, vilket känns väldigt skönt men ändå rätt så överraskande med tanke på att nu är allt bestämt, fjag har sedan någon månad vetat om att det ska bli av, men inte NÄR? Men nu blir det snart verklighet! : ) Weho.

Trodde att den kommande veckan skulle bli ganska lugn, som det ser ut just nu så verkar den bli hektisk ändå.


Universitetssjukhuset, det var ett svårt ord.... Om inte, långt!


Bakis utan alkohol...?

Nu har jag precis kommit hem efter några timmars arbetande.
Känns som att någon har kört över mig och sedan backat tillbaka för att vara på den säkra sidan. Jag känner mig helt vajko-tajko i huvudet, ungefär som att jag festat i ett dygn, eller åtminstone varit ute och festat hela natten som var, en blandning av bakis eller håller-på-att-bli-sjuk-igen. Men jag kan ju inte vara bakis utan att ha förtärt alkohol... Med andra ord är min energi på låg nivår ikväll, alla rörelser ska tänkas igenom en extra gång innan dem genomförs, ALLT för att vara på den säkra sidan.
Men men, det är lördag och jag ska ut till P. senare ska jag träffa tjejerna och kanske utmana dem i en spelomgång i Finans. Spelet som står mig så nära!


Toppen fredag på hög nivå

Fick verkligen en toppen fredag igår!
Antingen börjar man bli gammal eller har man kanske bara mognat...? Haha. Hur som, började kvällen hos J&N, då även Kajsa var med, sedan åkte hon och jag vidare till landet.
Älskar att man kan skylla på sina tvillingar eller små syskon som lika gärna skulle kunna heta Molgan.
Men det är bra att dem kan finnas där ibland. 
 
Kajsa lekte med sin nya och väldigt fina kamera igår, jo-tack! Det är inte så att jag gillar att vara med på bilder, det är snarare kameran som älskar mig. Haha! Och NU hotas det att läggas ut... Återstå att se.

Jobbet kallar så ska inom kort dra mig dit, kan ju vara en fördel!


25 grader varmt

Jobbet kallar...
Fick precis höra att min käre bror har 25 grader varmt, känns lite mer lockande med tanke på att här snöar det när jag tittar ut. Kan väl då bara tänka mig hur varmt F. har det... : )
Fast det är klart, jag är bara avundsjuk på brodern min när han har sina lediga stunder, som på söndag (då det är körstopp), känns väl inte så lockande att jobba i värme. Skulle ha följt med som sällskap ändå... : ) Haha!


Fuck

Shit pommes fritZ, hur ska detta sluta....?? Skulle nog behöva höra "plötsligt händer det".
Lätt att vara efterklok.

Vårkänslor i vinterland...?

Visst får man vårkänslor när solen kommer fram?
Dock blir det en liten besvikelse när man inser att det är januari, fast å andra sidan snart blir det sol och värme för min del ialf! : )
Men vårkänslor är underbart!

London rus

Oj...!
Fick precis en väldigt längtan efter att åka London. En stad som är väldigt charmig på alla sätt och vis.
Känner hur jag skulle vilja trippa omkring där på gatorna och bara njuta utav ALLT!
Samt saknar jag min käre vän som jag reste dit med i höstas men förmodligen så ska jag hälsa på henne i  hennes "nya" lya snart. : )  
London är nog en stad jag alltid kommer att återkomma till för den har verkligen det, något man inte kan beskriva med ord utan endast få uppleva.







Tankspridd

Känner mig lite förvirrad.
Har SÅ mycket känslor, tankar och funderingar som jag bara skulle vilja slänga ur här. Få diskutera och analysera allt i skrift och kanske be någon av er att ta del i min käre slutsats med era synpunkter. Fast det går inte, det är för nytt, för komplicerat, finns helt enkelt inte på världskartan.
Jag måste kanske släppa taget och lämna det, börja grubbla över vad kommande par sockor ska ha för färger kanske...?
Skämt-å-sido, detta gör mig galen.


Höll på att kasta datorn i väggen!

Nu är jag glad igen. Det var nämligen såhär, igår kväll när jagh skulle plocka lite med datorn, bl.a. skriva ett inlägg här och göra lite andra små grejer så upptäcker jag att den inte kan ansluta till mitt trådlösa nätverk. Jag "felsöker" problemet och får upp att mitt trådlösa nätverkskort är trasigt. Blir irriterad men tänker att det bara är lite trassel med modemet, stänger av datorn och skulle ta tag i problemet idag.
Så innan jag åkte iväg för att jobba testade jag igen, men det var samma problem då! Arg och ledsen åkte jag iväg och tyckte synd om min dator och kände bara att det inte just nu är rätt läge med en trasig dator.

Efter jobbet när jag kommit hem så fick jag höra att det har krånglat med själva "internet", testade att dra ur alla sladdar ur modemet, startade om skiten och vips så kan jag sitta här vid min älskade dator igen.
Ens dator är nästan ens bästa vän. Haha!

I morgon är jag ledig, ialf som det ser ut just nu, sedan blir det jobb hela helgen. Blir så glad av vissa arbetskamrater, dem som gör ens dag!

Direkt efter jobbet åkte jag iväg och tränade, det var kämpigt idag och jag är helt slut i benen, men guud vad det var skönt. Tror jag kommer slockna tidigt ikväll... Blir skönt det.

Känns som att min almanacka är proppat med väldigt många notisar där det står saker som måste göras, men när jag kikar efter är det inte så mycket som jag tror.
Så  jag skulle vilja skriva, i morgon ska jag utreda väldigt många ärenden men när jag tänker efter kan jag bara komma på 3 st och i huvudet känns det som 103 st....



Nu är jag glad igen. Min dator är hel igen utan att ha varit trasig! : )


En helt vanlig kväll i december...



Att jag älskar den sista bilden är väl ganska självklart?(!)


Finans

Kvällen igår blev lugn och den tillbringades med tjejerna, vi satt hemma hos P. och spelade spel, det blev Finans. För er som inte vet, det är ungefär som Monopol, men enligt mig mycket roligare!
Konstigt nog blir detta alltid en tävling mellan mig och Lisa, har varit så sen vi var små. Ingen av oss tål en förlust i just Finans.
Kaxig som jag är så börjar med att alltid säga att jag ska vinna, för helt ärligt så är jag grym på detta spel, självsäkert och sant!
Visst jag vann, men det allra roligaste var att Lisa kom sist. Hon gick i konkurs ganska så tidigt i spelet, hahahha Går inte att förklara såhär i efterhand, eller om man inte är insatt i spelets regler, men när nästan allt var köpt ägde hon ännu inget.
Jag är väldigt dålig förlorare men jag är även en urkass vinnare! Fast som jag skrev, det roliga var att Lisa loosade så jäkla stort.
Haha, töntig som jag är så började jag skratta en kund i ansiktet idag när jag satt i kassan bara för att jag började tänka på gårdagens spelomgång. Nu vill jag dessutom ha revansch!

Skönt

Det var längesen jag hade en sådan helg som denna, det är väldigt skönt ialf!
Ska ta mig en soppa nu, lite senare blir det att träffa brudarna, längtar! Kanske de vill utmana mig i en spelomgång (finans), som monopol fast roligare!
Haha, måste bara säga att jag är grym på det! Bättre än på mariokart och då kan ni ju tänka er! Haha.

Förtjusande!


Det hela är en förtjusande känsla...
Känns riktigt bra, i morse - förmiddags, vid 10:40 så gjorde jag det sista, nu är allt betalt och tiden går fortare än jag tänkt mig.
Snart, snart, snart...!
Vi ses allesammans där : )


C.S

Detta är frustrerande, en grym poängplockare, Örebro hockey, Conny Strömberg.
Ja, han har nu blivit tvungen att lämna laget. 
Gör som jag och gilla gruppen på F.B "Vi som vill ha kvar Conny Strömberg i Örebro hockey".
Det är tråkigt även om jag kan förstå att han får avgå.
Glimten i ögat, ; )


Känsla

Jag brukar egentligen inte vilja skriva ut för mycket här, även om det ibland är lite för lätt eftersom med några tryckningar så har man lyckats bilda en mening som lätt blir till meningar och utan att tänka sig för råkat "publicerat".
Men just nu skulle jag inget hellre vilja än att skrika rakt ut, en bubblande känsla inom mig som bubblar till och jag börjar skratta och le, en ovisshet som jag inte har en aning om vart det kan leda eller om vad som ska hända härnäst, spänningen och den frustrerande maktlösheten, du kan gå över eld och vatten, du är stark och inget kan bryta ner dig, den otroligt sjuka känslan som kan ta över ens kropp och vända allting ut och in. Det är magiskt, den är magisk!
Man kan kalla det vad man vill, jag skulle nog säga ordet kärlek.




Hummer time!

Jag förstår inte riktigt, vart tar all tid vägen?
När man jobbade heltid eller gick i skolan hann jag med mer än de dagar som jag idag är ledig?!
Hur som, har jobbat lite denna vecka och i onsdags vilket var trettondagsafton så gick jag ut med mina vänner. Efter en miljard samtal så hamnade vi allihopa på strömpis. Hade en fruktansvärt trevlig kväll, träffade många andra vänner och bekanta!
Dessutom var det riktigt kul att några som vanligtvis inte brukar följa med ut hängde på i onsdags!

Hela trettondagen blev spenderat ute på landet, det var längesen en hel dag blev spenderad där ute. Jag lärde K. att käka hummer, haha så söt när hon försökte men misslyckades och inte riktigt förstod hur man skulle göra.

Kvällen igår blev tillbringad med vänner och familj, var hemma hos B. vi kollade på film eftersom att han åkte idag. Mys på de!


Hej kompis!
Min goding som jag käkade....


Tisdag.

Tränat, städat, sprungit ärenden och så träffat my love.

Imorgon ska jag jobba sedan blir det utgång, om allt går som planerat.
Synd att jag jobbar sent så jag inte kan se hockeyn, men känns väldigt gött att de tog hem segern igår mot Växjö!

Bion igår var faktiskt ganska så bra.


Året, det jag minns.

Jag vet inte riktigt vad det är, om det är steget in i det nya året eller att det är januari och jag är trött på all snö och längtar så fruktansvärt mycket efter våren, sommare - bar mark.

Jag tänkte ialf försöka sammanfatta mitt år 2010, något jag kanske tänkt gjort lite tidigare men tiden har inte funnits. Detta, allt skrivande har inte känts som en priotering, kanske det kommer bli ännu mindre av det när jag dessutom ska fullfölja mitt "nyårslöfte", kanske det kommer perioder då det glöder ändå och jag delar med mig några rader. Vem vet...?
Har en känsla av att jag kanske kommer sluta om mig och lägga allt detta på hyllan, om känslan stämmer överens med verkligheten återstår att se. Hur som, det dröjer nog lite inget sker under en nattt...

Nu ska jag försöka återberätta en sammanfattning på förra året, som sagt... Mina 3 senaste år är lite luddiga och blandar lätt ihop alltihop.

År 2010

Januari: Min januari månad förra året var väl allt annat än speciell/händelserik, jag tror i stort sätt att mina dagar bestod utav skolan och tiden utanför skolan spenderades i stort sätt till mina vänner. Jag fortsatte med att bo själv och träffa mina föräldrar så pass ofta det gick.
Vet att jag var den röda faran då, det var mycket turer fram och tillbaka med den lilla seaten (bl.a. statoil). Det kändes inte riktigt som att jag var människa då, vi sov aldrig. Träffade även många nya bekanta då, som idag är några utav mina närmare vänner.
Micke fyllde jämt vilket firades i Spain.

Februari: Oj, februari... Om jag inte minns fel vet jag att jag hade det väldigt tufft med matten i skolan (vilket jag hade 9 av 10 lektioner), det var även mycket just i februari med Uf - företaget som jag drev med min vän Lisa.
I februari kom även "1 års dagen".
Min arbetskollega slutade och bjöd på en kväll som jag aldrig kommer glömma. För övrigt, vet inte om det är värt att minnas eller återberätta, men det var ganska så mycket liv och rörelse denna månad förra året, mycket party blev det ialf. Lärde återigen ännu mera nya människor. Jag köpte en ny dator, som jag råkar använda precis just nu.

Mars: Vad ska jag säga mer än, Sensation, Sensation! Jag köpte biljetter till Sensation White som jag hade gått och väntat på alldeles för länge. Jag hade många turer till Stockholm i Mars, tror jag svävade på moln hela denna månad bortsett från att min längtan efter min mor var ganska stor just då.
Jag och Kajsa utforskade alla "ben & jerry's glassmaker". UF mässan ägde rum även då.

April: Projekt "fira Malin hela veckan" genomfördes i april. Det var mycket vårkänslor och mysiga stunder, kvällar på balkongen med vänner. Hade barndomskompisar som fyllde 25. Upplevde en topp tio påskhelg. Mina moln utvecklades till förälskelse.

Maj: Jag firade min 19 års dag (som bestod utav mycket ångest, vill inte bli äldre). Jag stressade runt som en galning eftersom studenten närmade sig. 
Var i spanien en vecka och hade det fruktansvärt bra. Hittade Kajlo som varit spårlöst borta. Mycket nya piercingar. Fao & Afa flytta till Sverige.

Juni:  Jag tog studenten, en dag som jag längtat efter sen jag var 8 år. En dag med blandade känslor, både positiva och negativa, fast det positiva vägde över. Att man kom igenom de tre gymnasieårena var eller ÄR mycket tack vare Emilia!
Det blev många festliga tillfällen med jobbet. Midsommar fiirades och jag blev även sjuk i juni då jag fick ligga på sjukhus allt för mycket. Fashion pack hade premiär, i slutet av juni eller om det var 1:a juli. Hade även en skräckupplevelse.

Juli: Oj, oj, oj, jag säger bara Sensation White... Fick nog uppleva ett av det coolaste jag gjort som jag kommer minnas hela liver och det var sensation. Fick besöka mitt s.k. andra hem, älskade Holland.
Annars var nog juli bara fullsmetad med jobb...

Augusti: Lägenheten packades sakta men säkert ner i kartonger. Jag upplevde en dag i lera och regn (nära döden upplevelse) men fick även ta del utav ett mirakel när Bruce kom upp på scen (iron maiden). Sonisphere 2010.

September: Från lite tankar och prat i ett klassrum under en föreläsning så blev det till verklighet, jag och Emilia åkte till London och roade oss. Det blev en lyckad trip, London baby!
Jag flyttade, blev en annorlunda förändring.

Oktober: Återigen en väldigans mycket födelsedagsfirande, alla verkar vilja fylla 25, nu råkade det dessutom vara min bror. Var nog varje månad någon blivande 25 åring.

November: Jag var på Ladies night med Kajsa, vilket var en oförväntat bra show, enligt mig. Hade många vänner som fylle år, bl.a. så blev en nära vän 18 år! Tog mig någon trip här och där till Stockholm.

December: Jag bokde en resa, igen. Jag ingick i ett mycket hemligt förbund (haha). Jag har stickat väldigt mycket. Hade en helmysig dag till V-ås med M & E. Fick reda på att jag äntligen ska få en operations tid. Det var ett helt år sedan jag blev brunett (typiskt mig, här lämnar jag ämnet som nu skulle handla om år 2010).
,
Om ni orkat läsa detta så inser ni att det jag minns är i stort sätt inga märkvärdiga saker, förutom mina fina stunder med vänner, studenten och mina resor.
Det har även hänt en del saker som jag skulle vilja skriva, men att bli alldeles för personlig känns inge bra. Jag får helt enkelt leka att det står där. Likaså gäller det om vissa personer, känslor osv... : ) Alla behöver inte få hamna här.
Vi får se om jag kommer att minnas mer av år 2011 sådär i efterhand när jag skrivit några rader i en svart, fin bok varje dag. Kanske inte ger er någonting, men det kommer ge mig väldigt mycket. Då får jag dessutom ett litet svar på vart all denna värdefulla tid tar vägen.


Bio

Blev jobb idag, inget som stod med på schemat men som är så välkommet så.
Nu blir det en spontan bio med en av de bäästa....! : )


Typiskt.

Åh, typiskt. Skrev precis ett inlägg, ett långt ett men råkade komma åt någon knapp och allt försvann. Kanske jag får ork till i morgon att skriva om det.
Men bara kanske.


2011

Detta blir första inlägget år 2011.
År 2011... Det låter så stort på något sätt.

Min nyårsafton blev riktigt lyckad. Jag brukar annars resonera att nyårsafton är vilken dag som helst, förutom att "alla" super som svin, vilket jag tycker man i sådant fall kan göra vilken dag som helst på året, om man nu tycker det är kul. Varför just dricka bara för att det är nyår?
Så med andra ord så är denna dag inget "wow" i mina ögon, men jag måste nog säga att min nyårsafton 2010/2011 är en utav dem bästa jag haft! Exakt vad det var som gjorde den till en tiopoängare vet jag inte. Men helt klart är det den bästa jag haft (om man bortser från man var lite, under 10-12 år bla bla bla...) Kanske att det blev plusgrader under natten? Haha

Den bestod utav middag med vänner (traditionellt, tre rätters bla bla bla) sen så utformades det hela till någon sorts förfest(?), vi smällde raketer (också överskattad, haha men det kan vara fint), in i värmen, sedan så gick vi allihopa på en privatfest hos S & C, mycket trevligt med mycket trevligt folk.
Det kom även lite vänner som man inte träffat på länge som var mycket trevligt.
Nyårsaftonen blev perfekt och det krävdes inte mycket.

Så finns det några nyårslöften? Jag och några hade en livlig diskussion igår och resulterade i att ingen av oss har några höga mål, men jag har under en längre tid känt panik, stress över att dagarna, veckorna, månaderna och åren går så fruktansvärt fort, jag vet inte riktigt vart tiden tar vägen... Det är liksom över ett halvårsedan jag tog studenten!! Vilken känns som igår.
Så därför har jag en tanke, ett slags löfte, att jag ska föra dagbok hela år 2011 för att kunna kolla tillbaka januari 2012 vad som hänt år 2011, när jag förmodligen kommer undra samma sak då - vart tog år 2011 vägen och vad har jag gjor?? Haha, kan bli intressant det här.

Nyårsdagen blev en sköning och idag har jag jobbat.


RSS 2.0