Citatboken nr8

Vet inte ifall detta kan platsas i vår härliga Citatbok som jag för övrigt har varit sjukt dålig på att upptadera i.
Men ändå... Lite kul var det.
Återigen, svårt att hänga med i vår humor om man inte vet "bakgrunden" till allt.

Hur som;
Mitt i en livlig diskussion om allt och inget.

M - Jag ska förresten på bio nästa vecka!
K - Va??? Ska du???? Med vem då???? (som om det vore en big deal)
M - Med Mackan
K - .....
M- ....?
K - Ska du? Varför har du inte sagt något?
M - jag driver, men...!
K - Ja!! Jag tänkte väl, blev fan nästan lite arg där!

Hahahha.. Puckis!
Som om det vore konstigheter om man gick på bio, eller var det bara för att det var med M? Efter allt som hänt den sista tiden, samt att han har flyttat nu? Men skön är du din sköning.

Blondin.

Jag tänkte ge er en väldigt intressant upptadering om mitt liv. Vad som händer just nu!
Så interessant, fram med papper och penna - börja anteckna. Eftersom att ni bryr er "så" mycket.

Min fredag ska tillbringas med jobb, sedan är tanken att träffa några utav dem bästa. Kommer bli mys hemma hos H där det snackas om att ha skaldjursätande med andra smaskigheter. Kan inte bli annat än trevligt! 

Annars verkar det bli mycket jobb resten av helgen och så är jag på jakt efter den mest perfekta 25års presenten, vad det nu kan vara. 
Snart träder återigen ett mycket härligt 25års firande. 

Pass på och njut, tror att inlägget innan detta snart raderas, fick ialf formelera mig i skrift. Utan namn och detaljer, jobbigt när man bara vill skrika ut saker och ting. Fast nej, ska inte unna mina nyfikna själar allt för mycket. 

Kom precis på att jag har varit en mycket dålig vän och ska genast kontakta några som står mig nära, MEN som jag inte hört av mig till på ett litet tag. 
Visst, visst vi är två och en sådan sak är faktiskt upp till BÅDA TVÅ! Som för övrigt många andra har svårt att inse. 
Där fick vi alla, inklusive mig själv en pik. Fast detta kan nog också bero på att jag och E hade en snarlik diskussion om det idag... Mycket intressant.
Dessutom gick det många tankar och funderingar kring självmord...?! Samt om homosexualitet. 

Konstigt egentligen att ordet "homosexualitet" kan väcka så många olika rubriker. 
Jag tycker det är bra att folk har olika åsikter och värderingar i livet. Men sen när ska man särbehandla folk som är som alla andra i mängden?
Skulle kunna ta hela min diskussion som i detta fall skulle bli en monolog. Men lugn nu pysen, den kommer nog förr eller senare. Hahaha ... Speciellt efter en av den mest trångsynta människa jag mötter! Oh shit! 
Blir nästan irriterad på nytt efter det han sa till mig. Fast tar nog allt detta en annan dag.
Shit vad raderna sticker iväg... 

Så, ska nog avrunda ganska så precis nu.



 




Hitta denna bild. Förstår inte hur och varför jag blev så hysteriskt blond.
Men kan sakna det fina blonda som jag faktiskt EN gång hade.


Avreagera sig?

Nu låter jag kanske seriös, men detta inlägg måste och det kommer bli en anklagelse, en ointressant sådan men känns riktigt skönt efteråt, i alla fall för mig.

Häromdagen när jag var iväg och handlade träffade jag en bekant till mig, ganska tidigt i vår konversation så fick jag frågan; "Hur känns det efter Allt?" Det var första gången på länge som jag faktiskt fick stanna upp, tänka och verkligen känna efter.
Jag andades ut och kände ännu en gång den där lättnaden, det känns bra! Blev nästan chockad över frågan eftersom det kännts bra "lite för länge".
När jag gav mitt svar så kom det... Åh, blir irriterad vid bara tanken.
Jag fick höra både det ena och det andra, den verkliga sanningen om vad som hade hänt därefter.

Hur kunde dem, ett par av dem som stått mig närmast göra så? Hm.. Bra fråga?!
Efter våran dialog kände jag först ett svek och ett hat. Men ganska snart efter uppstod en härlig känsla då jag förstod att jag inte bryr mig för 5 öre längre. Allt det där är passé. Det sorgliga är att jag verkar ha kommit längre än vad ni 2 någonsin kommer göra, eftersom det fortfarande "rycks i trådarna". Det roliga är att två dagar innan så träffades vi och då var allt frid och fröjd, förutom att jag känner - fy fan vad klar jag är. Inse det någon gång, jag är och har varit det, spring inte och tro annat, väljer du att göra det ändå - visst, men spring inte o säg det till mina bekanta!


Den dagen, den sorgen men märker att hade jag varit kvar hos er två hade jag aldrig överlevt. Det hade ätit upp mig innefrån...
Spelar ingen roll, vad som än hänt eller händer, jag skulle och har aldrig sagt ett fult ord om detta (förutom nu) och skulle aldrig göra det heller. 
That's it.

Så vad rör sig allt detta om?
Jag låter sjutk patetisk men jag var bara tvungen att avreagera mig. Samt hur underbart det är att jag inte är kvar i mina ögon, det så kallade träsket.

Om jag säger såhär, ni som vet - ni vet.
Och er andra, nej för gammalt skroll som jag inte orkar dra upp. Det har varit och är bakom mig.
Nu ska jag lägga unan deppp Malin och plocka fram den positiva och opatetiska.

Hatar annars dessa sjutk patetiska människor, som jag just nu efterliknar väl. Meeeen, ditt val att läsa denna skit . skyll dig själv .


Lunchtime!

Ett heltidsjobb vore inga fel, så varför inte dra mig upp till fjällen? Eftersom det verkar finnas gott om jobb där nu när höst och vinter är på väg!
Denna torsdag ska tillbringas med Emilia. Vi ska göra någon smaskig lunch och ha det trevligt. Så de så!

Eftermiddagen eller kvällen kanske jag ska säga, ska tillbringas med Johanna och Kajsa!
Ska även hinna träna hade jag tänkt.
I morgon blir det jobb och efter det passet, alltså imorgon kväll blir det förmodligen en skön myskväll med ett av det bästa sällskapet! : )
Kanske kräftor på det hela...?!

Allt detta är bara spekulationer som fick delas med er alla . Vilka ni alla nu kan vara?!
Ska ialf kila nu mot den väntande E!


Jag har inga bilder på datorn men vill ändå lägga upp en. Så letade bland "gamla upplagda" i hopp om någon på mig och Emilia, typ från studenten. Dock så kunde jag inga finna, hittade däremot denna som jag började le åt. Den togs en kväll i Maj när vi var i Stockholm.
En av de bästa kvällarna jag haft i Stockholm.! <33


Vindruvor.

Hej!
Nu har jag varit iväg en sväng till Ikea/Marieberg med Kaj! Syftet var att hitta ett par träningsskor till henne samt så är eller var jag på jakt efter ett par vanliga "gympadojjor", de vanliga klassiska, hederliga Nike skorna som jag genom åren haft. Som dessutom har utgått för tillfället och förhoppningsvis kommer tillbaka till våren igen!
Heja Heja!
Hittade ialf ett par sådana, dock inte vita med blått Nike, men ett par svarta känns helt okej! : ) Dessutom känns det ännu bättre att jag kan handla dem på Junior avdelningen, så blev mycket billigare. Haha .

Handlade även 1kg vindruvor, mumsigt värre. Sååå nu blir det att fixa lite framför denna skärm, sådana saker som måste bli gjort och som sällskap har jag mina vindruvor.

Ikväll ska jag träffa honey igen, vi ska kolla på mitt nya favorit program "Välkommen åter".

Var det någon mer än jag som tittade på det där programmet igår? Som handla om Thailands baksida?! Mycket intressant. Man fick följa olika turister som besökt Thailand som utav olika anledningar inte kommit ut ur landet igen. 1 hade fått fängelse och sedan blivit dömd till döden!
Hm.. Mystiskt det där. Thailands brott/straffsystem är inget att leka med.
Så seriös jag helt plötsligt blev - not. Haha


Vindruvan.


Give me...


Känner en dag som denna att det hade inte varit några fel ifall jag kunde ha min karl här.
Har haft en date idag med Krause!


Huligan

Jag ställer mig frågan; "Hur långt är en del beredda på att gå för ett fotbollslag?"

Paket...

Idag har jag fått mycket trevliga paket på posten.
Love it!

Sådär på söndagskvisten ..

Efter en riktigt mysig och trevlig eftermiddag/kväll med Johanna och Kajsa så sitter jag här och funderar lite. Många tankar som går fram och tillbaka.
Har dessutom suttit och påbörjat min "rensning-städning-kalla-det-vad-du-vill" bland alla bilder på hårddisken. Det tar tid och väcker många minnen, både bra och dåliga!

Ska alldeles straxt krypa ner och försöka sova lite, är trött men kan inte riktigt slappna av i kroppen.
Helgen som varit och som varar i några minuter till har varit väldigt trevlig.
Gårdagen blev rolig och lyckad trots att det blev lite för mycket än planerat för mig.

Nu är det skärpning på alla plan. Haha...

Detta låter skumt, men gud vad jag älskar alla som är födda år 85! Haha.. Alla sköna 25 års fester som varit detta år, igår var det en och om 2 veckor är det nästa mans tur!
Weho . 
Då menar jag inte att jag älskar dem för festerna?!?!
Jag har en annan dragningskraft till dessa omtalade 85:orna... Men det behåller jag för mig själv!

Nu ska jag krypa ner med leoparden och sova! : )


En bild som togs en skön kväll på gamla hederliga NORR!
Yeah ...


Klokare

Blev nog lite klokare i kväll... Fast å andra sidan, blir nog aldrig tillräckligt klok när det gäller det, det går bara inte.

På tal om ingenting, fy fasiken vad skönt att det är lördag i morgon, en ledig lördag. Ska börjas med trevligt besök på morgonen, gemensam frulle. Sen på kvällen blir det ett jäkla håållliggåång!


PUSS


Norrrrr.

Det är fredag, inte vilken fredag som helst heller. Det är löning!!
Skulle vara kalaskul att gå ut ikväll, spar mig tills i morgon. Fast å andra sidan, kvällen har inte ens börjat så får se hur den slutar!

Helt ärligt, jag saknar Norr lite grann. Men med det menar jag inte att jag inte gillar mitt nya place. Vet inte ifall det är Norr jag saknar eller om det är att få vara "jag", vilket i denna mening innebär att jag får spela musik. Musik som är ett av det bästa, den sköna blandningen och i vilken volym jag vill.
Ogillar verkligen min nya granne som ska puppa hela tiden.

Jag gillar verkligen denna lya, fast en tiopoängare kan den inte få förens musiken är igång.
Jag gillar den nya miljön, fortfarande ovan, jag gillar den så pass mycket att jag ibland saknar den gamla. Kan man yttra sig så?! Haha..





Hej gräsliga  bild.
Men det är lön, så ni får även se kvällens baksida. : )


Reklam!

Ni har väl inte missat att dem sen en tid tillbaka hela tiden gör reklam för Sensation? : )
Och JA!, det är underbart... Reklamen ser grymt lockande och verkligheten är 10 ggr bättre.
Längtar tills det blir av igen.


Grejen är den att en viss donna upptäckte i veckan att de gör reklam.
Haha ... Going.


Maktlösheten .

Jag kan verkligen inte slappna av, släppa det, gå vidare och verkligen göra det jag skulle behöva göra just nu.
Klockan är alldeles för mycket och jag måste verkligen lägga ner det här.
Ogillar starkt när jag måste göra detta, känna sig så maktlös. Åh vad jag hatar klockan ibland.
Saknar London lite grann: )
Meen vad jobbigt det kan vara att släppa kontrollen, rastlösheten och alla dessa tankar "why?" som jag måste göra precid NU .
Godnatt.
Min klocka ringer 05:00 imorgon, när ringer din??


Mama i'm coming hoooomee....

Hi!
Nu är jag hemma. Var hemma i Örebro cirkus vid 3:00 i natt och känner mig ungefär som en vandrande zombie, ska snart iväg för att jobba. Lagom kul
Längtar till kl 19:30, då jag är på väg hem!
Weho.
Sen ska jag visa er hur bra min tripp har varit.


London baby!

Om drygt 1 timma åker jag och vännen min till London!  : )
Underbart!!
Ses om några dagar.
Säger bara; LONDON BABY!




George

Tack tjejer för den "superfina" vinflaskeöppnar'n, han heter numera George.
Haha... En utav de två fina inflyttningspresenterna, denna kommer användas flitigt medan den andra jag fick av er får stå och glänsa! : )


Ritz baby .

Man tar det första som finns till vänster om sig när det på höger sida försvann . Det är bättre att trösta sig än att vara utan något du aldrig ville ha.
Det är sjukt vad fort man kan förtränga smärtan.

Blir så jävla less på dessa förbannade tillfällena, de felaktiga valen av min kropp. Förra gången var det dagen innan jag skulle iväg till mitt älskade andra hem - Holland baby, och NU kvällen innan London är det samma gamla vanliga visa.
Dock inte i samma grad, hoppas inget bryter ut nu innan. Är urless på denna skit.
Ska dock söka upp läkaren ifall det inte gett sig förens jag kommer hem.
Hatar sjukhusmiljön och jag avskyr blod.
Tack för inget.

Meeen inga sura miner, nu jäklar taggar vi LONDON! : )




Varför fick jag Michael Jacksons näsa? Han hade väl inte ens ngn näsa??


Hoffff, inte Carlsberg hof, utan hoffmaestrooo

Vad ska jag säga mer än att; VAD GÖR VI? NU KÖR VI!!
Det blir Hoffmaestro och i morgon sticker jag till London .
Hell yeah!
Synd bara att partyprissens partypriss inte kan joina...


Internet dödar mig innifrån

Måste nog sluta tro eller förtränga bort att pengar inte finns på internet. De senaste dygnet har jag klickat runt lite, vips har man råkat beställt lite skor, biljetter och en parfym, samt lite andra prylar. Detta är inge bra i längden för min ekonomi. Tusan oxå.
Fast allt går att köpa på detta förbaskade internet och det känns så enkelt, billigt och smidigt. Känns även så lockande....

Var riktigt sugen igår på att boka ännu en ny resa, har 3 olika resmål alternativ, får se om det blir något och i sådant fall vilket ställe som vinner.
Är för övrigt väldigt sugen på en tripp till Holland igen, ååh i love Amsterdam.
Dessutom sticker jag utomlands i morgon med min kära vän!

Ryck upp dig Malin, håll hårt i din krage. Detta kan annars sluta illllaaaaaa.... ! : )
Men fick ett erbjudande en gång att bli en lyxhustru, inge lockande val men är min reservplan. Hahahaha


Hajhaj!

Det där är min brorsa från en annan morsa....


Is it true?

Det är ett konstant illamående och värk. Kanske det växer sig ett litet liv där inne ändå ...?

Människans beteende frågetecken .

Det är inte förens man förlorar något som man inser hur stor betydelse det hade.
Jag vet inte ifall jag i detta fall har gjort en vinst eller förlust.
Vet bara att allt känns så jävla surt, var så nära, alldeles för nära, men det tog för lång tid så allt rasade innan man hunnit i mål. Hur kunde man snubbla på mållinjen? Snudda jag ens vid den?!
Fick jag göra om det, just det så hade jag aldrig tvekat.

Det är nu, nu efteråt som jag tittar och ser att det jag hade, det jag fick, ges till någon annan, precis som ingenting hade hänt.
Jag gillar det inte, fast jag vet inte ifall jag vill få tillbax det heller.

Det värsta utav allt är nog ändå att allt ska ske efter någon annans vilja och begär, vilket innebär ca 9 månader eller så...
Känns tufft att veta, känns ännu tuffare att släppa och "gå" vidare utan alltihop, fast ännu värre är att man faller dit igen då man lätt kan förtränga det som känns idag.

Så om man ändå vet vad som varje gång väntar sig, varför åker man ändå ner i gropen?!
Detta är som en obotliig drog.


Jag och doran för några år sedan (fan vad tiden går fort) . Gosgosgos.


Val 2010

Idag var jag och förtidsröstade eftersom att jag är borta på söndag...
Mycket spännande!



Gråt söndag...

Denna söndagkväll slutade på ett utmärkt sätt.
Blev en mysig tripp för att fixa lite, sedan blev det en filmkväll vilket känns väldigt ovanligt med tanke på att jag har ganska så svårt för att titta på film, det funkar men är för det mesta långtråkigt. Fast får ju mina ryck...
Hur som, det var jag och B. samt så var M&M med, kollade på "Allt för min syster", läste den boken för ett tag sen, så visste vad som väntade mig, fast det var ingen garanti för det.
Har nog aldrig bölat så mycket på så kort tid!

Efter filmens slut och du åkt hem så har jag precis krypit ner i sängen, ligger och tänker lite på veckans kommande, vad den har för härligheter att erbjuda. Börjar le för mig själv och blir uppspelt vid bara tanken.
Känns riktigt kul att du och jag äntligen kommer iväg.
Finns mycket att tacka dig för och ÄNTLIGEN säger jag bara, vi åker snart : )

G-o-d-n-a-t-t-.
Blub?


Är det fint i norrland?

Skulle nog kunna ta mitt pick och pack för att sedan förflytta mig till övre delen av Sverige...
Fast det är söndag, jag sitter i mitt kök och lyssnar på musik, skulle vilja koppla in de bättre högtalarna men NEEJ för då kommer min käre granne ner.
Efter helgens spektakel så förblir det en skön kväll, my love kommer hit. Kanske det blir en bio?!
Annars... Hm.. Hemma är oxå mysigt.

Kan inte låta bli att le, allt är så skrattretande och på så låg nivå.
Förstår inte varför är ett problem, men tycker det är komiskt och skulle gärna, mer än gärna få ha en diskussion med dem som är inblandade.
För om det är något jag är grym på så är det att snacka för mig när jag vet vad jag tycker.
Vet du vart du står och vet vad du tycker och tänker, då kommer du långt.
En debatt kanske?
Skulle nog äga att vara en minister...
Älskar politik lika mycket som jag avskyr den .


Hi Princess


Ful tumme .


Hej!
Här satt vi och hade det bra för några helger sen, halvt bakis och försöker få i sig en riktigt god yoggis.
Denna bild fick Inger, hennes favvis!
Mmhmm .... Sherry..


Knopprligt

Jag skrev ett inlägg här för två dagar sedan, ett inlägg jag trodde publicerades, men NEJ det gjorde det visst inte.
Hi förresten.

Det är fredag, jag har sovit exakt 3 nätter i nya lyan och har redan fått klagomål... Shit vad lyckat! Ogillar den grannen starkt!
Jag spelade musik, för ovanlighetensskull var det i lagom ljudnivå, det var inte högt och inte lågt, sen kommer han ner och påstår att han inte kunde tänka eller prata för han bara hörde min musik och sänkte jag inte omdelbart ska han ringa fastighetsägaren. Tack för inget gubbskrutt. Ska jag anmäla och säga att tack vare dig så luktar det ålderdomshem i hela trappuppgången? vavava?
Nej men sluta tigg stryk då!

Sååå... Kanske man blir vräkt under sin inflyttningsfest?
Det återstår att se.
Nu ska jag straxt dra mig i kragen för att fixa till en, verkar bli en utgångskväll.
Hell yeah!





Blä .

Hatar den förbaskade maktlösheten.

Säg mig...

Fan...!
Hur fan är detta möjligt?
Vad hände?
När hände det?
Jag ville inte och var inte med på det, ändå är det jag som sitter kvar i skiten.
Hur blev allt såhär?
Jag hatar det.
Helvete också.
: (


Fanta och Rosé

En utav de mest värdelösa låtar som finns måste väl ändå vara "1-2-3 Fanta & Rosé" eller vad den kallas för?!
För ca 1 månad sen fick jag höra talas om att det fanns en låt som hette så och jag hade mer eller mindre aldrig hört den för drygt en vecka sedan.
Men igår spelades den och konstigt nog stod alla där och sjung med. Jo, jag var också en som sjung med... Hur gick det till? När fan lärde jag mig den texten, visst den är enformig och simpel, men ÄNDÅ??!!
Det jobbiga är att den nu har fastnat på min hjärna.

Men vad gör vi? Nu kör vi..!
Ses ikväll mina snuttefior.

Btw, behöver handla massor av saker... Vet inte ifall allt är så vettigt som jag tror...
Men;
*Hylla/byrå
*Förvaringslådor??
*Extern hårddisk
*Nytt ljud
*Ipod?

Lalallala... Ge mig detta och allt annat.
Kanske nya V60 ??


Så de så!

Far jag kan inte få upp min kokosnöt... Bibidibopp!
Nu ska jag ta ut pengar, åkta till marieberg och sen möta upp Mr J.
Samt så pyssla i med alla dessa förbaskade kartonger.

Om du undrar varför jag ser ut som ett blivande mongo när jag försöker vinka till dig samtidigt som jag har tummen omkramades i min hand är det för att det ger tur att hålla i ena tummen... Inte sant?


Fågelbo? - Nej, morgonfrilla .

Jag är en gangster, tar upp telefonen, skickar mess, får telefonsamtal, möts uppe på stan, tittar dig runt omkring, ger mig påsen och vips är jag borta. Inget har hänt. 
Fast nu ska vi prata om min bättre sida, då jag inte går i gangster fotspår, som idag eller ikväll då jag faktiskt tittade mig i en spegel och insåg att man kanske skulle ha borstat håret i morse, kanske tvättat det också?!
Det är oplattat och allt hår är i en stor enda tova, skönaste av allt är att jag dessutom har varit utanför dörren idag, t.om. jobbat.
Skulle vilja berätta lite andra konstiga saker som har hänt med "mig".... Men, ska inte chocka er. Skönt ialf att jag har kompanjoner som har fallit för samma grupptryck inom denna kategori.

Vad har ni för önskedrömmar angående fredagen den 3 septemper som inträffar i morgon?
Berätta nu för fröken Malin .
Hon har ialf höga drömmar och tror nästan att dem blir sanna. Jävla hjärnspöken, måste verkligen vakna till nu. För attans vilken besvikelse det annars lär bli.



Ryck upp dig för fan och se lite glad ut....
Du vet ju inte än hur morgondagen slutar...


Bulle i ugnen.

Häromdagen så käka jag bulle, vilket innebär att jag har bulle i ugnen!(?)
Jag käkade två... Är det tvillingar då?

Orkar inte att bli tvåbarnsmamma NU.

Fast tvillingar kommer jag att få, men låt det dröja ett år eller så... : ) Haha ...


Hockeyspelarn & Lillsyrran .

Allt och då menar jag verkligen allt får mig att bli påmind om våras, framför allt påskhelgen. Det var nog den bästa påsken jag någonsin haft. Den var annorlunda och händelserik. Love it.
Den satte dessutom sina spår...

Jaja, jag trodde ialf att det mesta var glömt och att det inte skulle behövas gräva upp ännu en gång.
Vad fel jag hade.
Idag, när jag jobbade fick jag återigen gå igenom allt. Tack vare herren min. Berg&dalbana.
Nej, det var inte glömt, låg bara i skuggan, fast nu är det istället jätte färskt så jag nästan mår dåligt...

Skulle vilja skriva "Jag dör", fast då ljuger jag ju.
Vet bara inte ifall jag ska skratta eller gråta...

Tack och lov att det är höst snart, vilket innebär en ny tid.
Fast våren 010... Hell yeah!


Hm.. Hitta en bild från April.
Hitta dock inga påskbilder... Tack och lov . Haha...


RSS 2.0