Hejdå!

Jaha, nu var det dax! Nu är äntligen dagen här som jag under en längre tid gått och väntat på.
Som ni säkert förstår tar jag mig en semester härifrån när det gäller skrivande, har ni tur, eller otur - kalla det vad du vill, kanske det dyker upp en upptadering. Vem vet?! Annars blir det "semester", haha.

Sååå, Hejdå, nu sticker jag till värmen och ska förhoppningsvis ha det allt för bra! : )





Till er 2.

Jag är så tacksam, måste bara säga Tusen tack Ewa och Pappa.
Ni har räddat mig!
<3


Snart dax!

Jahapp, tro det eller ej men jag löste packningen, tror jag.
Snart är det dags! Har ännu inte fattat det, det känns bara för jävla bra!
På tal om resa, min käre bror och hans sambo är allt bra roliga, de har bokat en resa till London. Grejen är den att de åker tidigt på morgonen och kommer hem sent på kvällen, trots det har de 7 fria timmar i självaste London. Denna trip kostade endast 140kr för dem båda två. Coolt va?

Idag kom även M&M hem, har varit tomt och de var saknade! : )


Försöker mig på packningen.

Hm... Jag har ett litet problem.
Jag försökte precis börja packa, drog fram lite kläder, hygienartiklar, halva mitt apotek och allt annat som kan vara bra att ha med sig. Tankarna har gått "packa lätt, packa lätt", nu när jag tagit fram nästan allt jag tro mig behöva så upptäckte jag att min resväska är överfull. Haha... Så det där med "packa lätt" fungerade inte så bra, det roliga är att jag (enligt mig själv) knappt inte har med mig något, det är faktiskt sant denna gång!
Måste nog tömma väskan upp och ner, kolla igenom och packa om lite. Men orkar inte just nu... Har dessutom fått huvudvärk.
Kan väl även lägga till att resväskan är väldigt liten! Den blev nästa full bara jag åkte till London i höstas, då var jag också bara borta i 4 nätter. Hatar verkligen att packa och aldrig har jag varit duktig på att börja i god tid. Fast å andra sidan, packningen i sig blir ju inte bättre om du börjar packa 2 veckor innan du åker eller om du väljer att packa 2 timmar innan.
Har väl ärvt dessa gener av min käre far som varje gång packar kvarten innan han åker, haha.

Men vet bara när jag åkt till Barcelona med skolan, då vi hade samling 02:00 (om jag inte minns fel) och 23:45 började jag packa.. BRA DÄR MALIN. Men jag fick med mig allt :)
Sen kanske ja ska lägga till att det fanns andra grejer som lockade den kvällen... Höhö.

Nehe, slut på "kafferast", nu kanske ja ska kolla igenom min s.k. packning, mitt berg? Blää.

Ny kärlek.

Åh, blir så ledsen.
Hämtade ut paket igår från H&M, där bl.a. dessa godingar låg. De är så fina, så somriga, så helt rätt bara!
Tyvärr så får de åka tillbaka, de är nämligen förstora över hälen. Känns väldigt surt, först köpte jag dem i strl. 39, alldeles för stora, tog ett par 38:or men de är fortfarande stora över hälen så när jag går, går hälen ur.
Tråkigt, tråkigt.
Är verkligen på jakt efter ett par liknande skor men som passar helt och hålet : )
Och nu slarvknöt jag bara de här, skulle inte knyta riktigt så ; ) haha.


Men ett par andra skor som låg i samma paket får istället behållas. Fast dessa var ju snäppet värre :)


Mysstart på Java

Tack Emilia för en riktigt bra start på dagen.
Vi tillbringade några mysiga timmar på Java.



Jag suger.

Har jag sagt att jag gillar C.S....? Gillar är kanske lite svagt... Besatt? Haha

Hoppas du förstår vad jag menar och inte vad jag skriver.

Förresten, förut när tjejer'na var här, återberättade Lisa på nyår när vi alla 4 hade stängt in oss i ett och samma rum för att sova, då jag säger innan vi släcker lampan;

J - Lisa, sträcker du uppp din arm i luften...?
Lisa - Eh.. Ah... Okej..?
J - Bra, då släcker jag, men då har vi ändå ljus en stund till, tack. Godnatt.

Haha, förlåt Lisa... : ) Men för er som inte fattar ett ord vad jag försöker berätta, Lisa är ju inte den personen med världens mörkaste hy, det jag mena var att vi kan släcka alla lampor om hon håller upp armen eftersom då lyser det upp precis lagom i rummet : )

Förlåt & Godnatt.

Smått & Gott .

















Tjejerna på besök!

Hej!

Dagen blev ganska så bra ändå, trots min dåliga start på dagen. Har städat, tvättat, gjort ärenden över hela staden och så kvällen avslutades med tjejerna. De kom över hit och vi satt och bara mös! Har saknat Johanna jätte mycket, vi har inte setts på någon vecka, men fick tack och lov träffa henne nu ikväll.
Tidigare kom även Christian och Joakim förbi en stund.

Nu tänkte jag faktiskt snart bädda ner mig bredvid Ragge i sängen. Ska upp hyfsat tidigt i morgon, ska nämligen i morgon få en riktigt start på dagen, ska käka frukost på Java med bästaste Emilia.
Innan hon och jag ska ses tänkte jag dammsuga av det sista, röja undan innan M&M kommer hit.
Måste passa på och träffa Emilia, för sedan kommer vi gå om varann, när jag kommer hem så åker hon.

Tänkte även börja packa i morgon, bränna en cool skiva och ladda mp3:n med mycket bra musik. Att ladda den tar minst 1 timma, haha. Måste ju välja ut lite olika musikstilar, så det tar tid.
Om tiden räcker till så ska jag förbi pappa i morgon, måste hämta lite grejer som bikini, resväska och andra stuff.
Puss.


Underbar start på dagen... Inte.

Oh shit.
Detta var/är min lediga dag, min lediga dag då jag får sova hur länge jag vill. När tror ni att jag vaknar? Jo, första gången vaknar jag vid 07:00, skyndar att lägga mig till rätta igen och somnar om ganska så fort, nästa gång jag vaknar är vid 8:00, är skit pigg och vet inte om jag kan sova något mer.
Ligger och halvdrar mig i sängen till kvart i 9.... Måste sedan ha tvärslocknat och vaknade sen 9:40, med huvudvärk dessutom. Jippi... Varför gick jag bara inte upp vid 8:00?
Nu har jag förmodligen sovit alldeles för länge. Blä.

Blir så fruktansvärt irriterad, har även vaknat till och från unde hela natten p.g.a. min super "härliga" hosta. Likaså har jag drömt som en tok, mer än vanligt och har då vaknat till med jämna mellanrum för att "lugna" ner mig.
Så med denna huvudvärk jag fick på köpet när jag sov för länge, samt en frustation, irritation tack vare alla jäkla drömmar som jag inte kan placera, så säger jag bara - Taack för den underbara starten på onsdagsmorgonen.

Känner mig jätte stressad inombords tack vare några utav drömmarna, inte blir stressen bättre när jag har en miljard saker att göra!
Ska nu ner i tvättstugan och börja där!

Hej på're, har inte tid med dig just nu.


Nyfriserad

Hej, hallå där!

Blev idag nyfixad i håret, dock bara klippning. Det var välbehövligt, blev bara så jäkla kort! Men det var förväntat, måste få bort "allt-de-blonda", men jag är verkligen på god väg. Har kanske ynka 5 cm kvar nu, och de ryker nästa gång.
Klippte till "luggen", den blev riktigt kort och de andra håret blev också väldigt kort. Fast nu är det genomklippt och gud vad skönt det är.
Direkt efter mitt besök hos frissan åkte jag till jobbet, jobbade till 19:15, hem - fixa och trixa med lite små plock. Nu har jag precis pratat bort 1 hel timma av kvällen, men det kan behövas ibland när man inte ses så ofta.

Tänkte väl snart krypa ner, vet inte om det är tack vare min förkylning, men börjar redan att känna mig ganska så trött.

I morgon är jag ledig och har mer eller mindre tusen olika ärenden som måste uträttas. Usch, blir trött. bara jag tänker på det.

Åt precis en avokado, nu någon minut efteråt känner jag hur det börjar klia i halsen och känner mig tjock i halsen, lite små svullet si sådär.
Kan jag ha fått en allergisk reaktion? Bara sådär?? Har ju hänt när jag äter melon... Men avokado? Min älskade avokado. Hoppas det ger sig snart... Annars kanske ja ska försöka göra något åt det?!




Kollar och jämför man mitt hår med denna bild kan jag väl säga att jag nu har väldigt kort hår...
Vill ha tillbaka det långa håret.
Snart så, Snart så Malin  : )


Min humor får endast delas med mig själv.

Hahahah, läste precis igenom lite sms som skickades hit och dit i helgen som var.
Tänkte väl sammanfatta med att man kanske ska testa att stänga av telefonen lite oftare, typ varje helg?(!)

Detta låter bara helt fel, men jag skiter i det för att jag kan inte rå för det, men fy fan vad rolig jag kan vara ibland. Hahahah, nu blev allt ännu roligare.
Hade jag mod, tid och vilja så hade jag förklarat allt, visat och helt enkelt delat med mig, så ni kan få en förståelse.

Var bara tvungen att skriva av mig det.
Läste runt lite precis och började skratta högt åt den sjuka kvällens händelser, så var tvungen att ringa upp Kaj. och berätta, för att få lite medhåll. Hahahaha... "Klick".



Tvillingar'na

Nu har jag precis ätit, oj vad mätt jag blev!
Käkade taco, vilket var riktigt gott, speciellt med all avokado och feta ost, mums.

Idag stack M&M på en liten tripp, så nu får jag återuppleva de härliga "norr" minnena, att återigen få vara själv i några dagar. Underbart.

Ska alldeles straxt åka till F:s jobb och lämna en grej åt honom, sedan tänkte jag dra mig hem, lägga mig på sängen, läsa och bara ta det lugnt tills jag somnar.... För skönt!
Är genomförkyld så känner att min ork nu börjar ta slut.

Har för övrigt jobbat hela dagen och när jag satt i kassan kom det en dam med en kundvagn, i vagnen satt en flicka på kanske 2-3år, det var en utav de sötaste ungarna jag har sett! Hon var helt sagolikt söt. Tyckte även att hon påminde om tvillingarna Olsen, när dem var små (och enligt mig var dem som bebisar ruggigt söta). Dessutom satt denna söta unge och ett riktigt charmtroll, vilket jag hann upptäcka under den korta stunden.
Men det komiska var, precis när jag tänker för mig själv om hur jäkla söt hon var så kommer det en vagn bakom dem och vad sitter där?! Jo, en edentisk liten flicka till. Jag förmodar att det var en tvillingsyster. Är det verkligen möjligt?
Haha, jag blev verkligen helt såld på dessa två ungar.

Nu ska jag åka iväg en sväng för att sedan ta plats och njuta av det tysta runt omkring mig. Älskar't!


<3

Idag är det visst min dag, alla hjärtans dag.
Ah, så är det nog! Om inte, varför står det då varje morgon i ett sms "Godmorgon hjärtat" och dylikt?! : )

<3


Fast rent generellt, jag tycker att denna dag är en sådan dag som skulle kunna vara väldigt mysig, men jag tycker att den har blivit precis som alla andra jobbiga årsdagar och liknande, ett hysteri. Kolla bara i alla affärer hur dem pyntar för just denna dag. Helt galet. Det blir bara opersonligt. Oengagerat.

Jag tycker däremot att denna dag kan vara riktigt mysig, speciell(?) om man gör något enkelt av det, som exempel att bara umgås.
Så nu var även det sagt : )

<3


Tiden bara försvinner!

Dagarna går och här händer det ingenting.
Men det känns som att jag haft något att göra exakt hela tiden, ändå hinner jag inte ens med hälften utav allt som ständigt står med på mina "att-göra-lista".

Denna dag har varit allt annat än händelserik, har inte gjort ett skit. Dessutom tror jag att jag håller på bli sjuk, är yr, halvt förkyld och ont i kroppen. Kan väl säga såhär, att det är INTE rätt läge och tillfälle just nu. Med tanke på att nedräkningen har börjat, sen sticker jag. Weho.

Min helg har varit bra, har hunnit med att jobba, hälsat på pappa och haft en utgång. Känns som det var evigheter sen jag var ute, det var dessutom längesen. Om man jämför med hur ofta det ibland kan bli.

Men jag kanske ska gå ut i köket och joina mitt sällskap, då Jonny, Niklas och Robert är här. Nu kom även Joakim och Christian över. Mycket trevligt!


I morgon ska jag jobba, så hoppas att jag kan somna någorlunda tidigt med tanke på att klockan ringer 04:40 Weho, eller inte.


Fritte!

Har tillbringat förmiddagen med lite små ärenden, det gick väl ganska så bra! Var bl.a. inne och prata med personalen på "fritte" (inte mitt fyndiga nickname -utan deras egna, haha) och vad ska jag säga mer än att jag verkligen ÄLSKAR denna personal som jobbar där. De känns som människor... Ne, men om man t.ex. jämför med personalen inne på Kicks där det verkar vara ett KRAV att vara otrevlig och bete sig som en satmara. De på fritte är så ödmjuka, hjälpsamma, trevliga och de känns kunniga. Me like!

Sen köpte jag en ny body butter från Body shop som jag tänkte ta med mig när vi åker, köpte doften "shea", vilket är en av mina favoriter.
Så när stygnen och sådant är borta ska jag skrubba hela mig och sedan smörja in mig i den fruktansvärt goda shean.

Nu tänkte jag väl ta mig något ätbart till lunch, sedan försöka mig på en långpromenad, tänkte börja ner mot söder och om kroppen min orkar så fortsätter jag sen ner mot öster... : )

Förhoppningsvis blir det att gå på hockeyn i kväll så får inte ta ut mig helt och hållet nu.
Jag längtar tills jag får träna igen... Hade hoppats på idag, men nej, nej. Blä.


Hej på're!



R.

Efter en dag med arbete och kvällen tillbringad med mina vänner och ett härligt planerande inför den kommande resan så ska jag nu krypa ner i min säng och njuta lite extra eftersom i morgon kan jag sova lite längre än jag gjorde idag.
Blir lite irriterad på Ragge som tog upp halva min säng i natt, vilket han garanterat gör i natt med. Men han är go.

Nehepps kanske lite mer kreativ i morgon.

Kommer bara närmare och närmare...

Med tanke omständigheterna så har det gått bra att jobba idag.
Däremot ligger jag just nu på sängen och har fått världens huvudvärk och är helt slut i kroppen. Tur att det hela ialf är på bättringsväg!

Blir lite frustrerad över hur lätt det är att klicka runt på nätet, lyckades beställa hem lite nya grejer. Sådant jag tänkt köpa (som jag "måste" ha), men som i min planering skulle få vämta tills jag kommit hem från utlandet. Men kunde inte låta bli, så vad har jag denna gång klickat hem?
Jo, lite sängkläder (både påslakan, örngott och underlakan - välbehövligt), ett par skor som jag tittat på under en längre tid, sen vet jag inte ifall jag råkade klicka ner en väska(?!) eller om jag tog bort den. Hur som, får grejerna förhoppningsvis redan nästa vecka, ska bli spännande och se!

Kan väl bara si sådär för övrigt berätta att jag blir så jäkla peppad och tycker det är riktigt kul när jag kollar min mail och har fått mail var-och varannan dag från resebolaget där dem "peppar" en inför resan, ger en information och berättar ifall man vill ha tips o råd, osv. Dessutom fick jag brev/kataloger idag ifall man vill shoppa i taxfreen osv. och vad vill jag säga med detta?
Jo, att jag blir positivt påmind hela tiden om att min kommande resa kommer närmare och närmare. Känns sjukt att den snart blir av, det känns fortfarande väldigt långt borta. Ojojoj, vad jag ser fram emot detta! : )

Nehepps, nu ska jag ta mig en funderare om varför vi alla människor är så otroligt lika men ändå så pass olika. Det låter brett och djupt, perfekt för min hjärna, då får den arbeta lite grann.
Kan nämligen inte släppa en del saker, så nu ska jag fundera lite kring detta. Kanske ska skriva ner min slutsats så jag har något att blicka tillbaka till.
Sedan ska jag sluka ner mig i boken som jag för tillfället läser.

Förresten, ligger just nu och betraktar mina små, jätte-jätte-JÄTTE söta och framför allt fina ljuslyktor som hänger i mina 3 fönster. Ska nog fylla upp med 2st till.
Mycket krimskrams, men gud så fint det kan vara och det passar så fruktansvärt bra in i min värld, ialf i min omgivning, haha : )

Känns som en bra dag, en bra kväll.

Nehe, hinna med detta nu innan det är dags för att sova, i morgon ringer klockan 05:10 - Jippi : )



. .


Vissa saker kan man inte leva utan, men en del går att acceptera och andra kan man lära sig att leva med.

Ungefär så.

P .

Hahaha, jag fick en riktigt bra start på dagen! : )
Det är ett som är säkert.



Är bara så jäkla trött...


Miss.


Trött som ett jag vet inte vad.

Tack tjejer för igår kväll!
Kan säga att det tog på mina krafter att åka ut till landet, fira Kajsa, vara social, vara uppe till 03:00. Men snart är jag tillbaka till mitt vanliga jag! : )
Jag hade ialf väldigt trevligt, även om jag nu är mer död än levande. Sitter ute hos Pappa, träffade han för 1 vecka sedan, annars har jag inte träffat honom sen jul. Är ett tag sen med andra ord.
Ikväll blir det bio med hjärtat.

"Vi tar med oss våra hemligaste hemligheter enda till graven".


Finns ingen ork

Känner mig alldeles för rastlös för att försöka vila/sova, men är alldeles för seg/dåsig för att kunna göra något. Dessutom har jag ingen ork i kroppen.
Såå istället sätter jag mig här ett tag.
Har precis bokat biljetter för morgondagen då jag hade tänkt att gå på bio.

Ikväll ska jag ialf ta mig energi och åka till Kajsa, där hon ska ha tjejmiddag och fira att hon fyllt 20 år! Men när de andra går mot krogen så får jag vända hem till min lya. Haha! Fredagsmys i mitt egna sällskap. Det är sådana kvällar man önskar att det jag "hade" i veckan fanns kvar. Mystiskt det där...

Funderar på om jag ska försöka käka något, men har inge större sug efter något, känner mer att min mage snart börjar kurra lite genom att ge mig ett jobbigt illamående. Blää. Kanske göra mig en soppa?

Känner mig lite ledsen och det ser naket ut, nu när min rook är borta. Fan oxå. Dessutom är han som gjorde den bortrest så måste vänta till mars för att kunna sätta tbx den. Ännu mera blää.

Jaha nu plingar det visst på dörren, bäst att försöka ta sig upp och gå och öppna innan han/hon utanför hinner gå.

Puss!


En liten tanke.

Just nu har jag pekka ont, tur att det finns smärtstillande... : ) Haha!

Har massor med saker jag skulle vilja skriva, berätta, analysera. Men jag har verkligen ingen ork för det. Får jag orken kanske jag har glömt allt?!
Så vi får se helt enkelt : )


En lång krokodil

Jag har verkligen världens sötaste vänner!
Igår kväll kom de förbi med ett paket, där i lågt det ett långt gosedjur, en krokodil. Den är lika lång som jag, haha! Jätte söt. Dessutom hade de köpt en ny tröja till honom, med hela muminfamiljen på!
Sen fick jag en påse med bara lysmel - favorit godis. Dock så lär det än så länge bara få ligga i påsen, men ni är söta.

Allting gick bra igår. Känns skönt att ha det överstökat, klart jag har ont men jag överlever, haha : )
Så nu är det bara att vänta några dagar tills jag är helt på benen.




Här är han!  :)


Citatboken nr 10

Hahaha , för er som inte vet "allt" (och jag orkar heller inte att förklara det här och nu) men fy fasiken vad roligt.

"Jag är som en mercedes - jag har verkligen allt"

"Nu vet jag vad jag ska bli när jag blir stor - komiker, har redan fått humor priset"

-
Är du orolig för morgondagen?
- Nee, faktiskt inte...
- ...
- Fast bara lite, för oväntat besök liksom.
- Ahaa...
- Då ska det bjudas på Gevalia, "vid oväntat besök" .



J - Åh, kolla megamind, vääärsta coola .
L - HAHA, när jag ser dem tänker jag på dig!
J - Aha, varför då??
L - För att dem har så stora huvud, som duuu!

- Tack för den, haha.
Inte så du mena men lät lagom snällt sådär i biokön.


Allt detta är interna skämt, för er så är det kanske pisstråkigt. Men för mig och mitt sällskap, för er som vad alltihop bakom detta så är det faktiskt skit kul . Hahaha  :)


I morgon "händer" det.

Har precis lagt mig, känner hur fruktansvärt tunga mina ögonlock är. Men först tänkte jag skriva lite här och sedan läsa något kapitel innan jag släcker lampan.

Dagen på jobbet gick bara bra, tiden gick hyfsat fort förutom ca 2 timmar mitt på dagen (efter lunchen) då jag ännu en gång fick en sådan fin kramp-attack. Blir riktigt frustrerad, arg när jag tänker på att det inte ska vara så och att det finns en orsak till det hela som dessutom kan botas?!
Men skit i det nu, känns som att det är det enda jag klottrat denna nästintill värdelösa blogg med, ialf de sista inläggen.
Kanske jag raderar alltihop, kanske hela bloggen (som jag varit inne på tidigare i år), kanske den får leva ett tag till?!
Vad hände nu? Fick en känsla av att det jag skrev blev en negativ-klaga-på-text.

Efter jobbet åkte jag till Kajsa (precis som jag skulle) och fikade lite, eftersom hon fyller. Det var väldigt mysigt : )
När jag kom hem var min käre broder på besök och vi satt och surra ett tag.

Ligger nu i sängen och funderar på morgondagen, kom att tänka på att eftersom jag fortfarande är förkyld kanske det inte blir av. Fast så känsliga är dem väl inte?
Det är nämligen i morgon jag ska opereras (äntligen!), spännande, spännande.

Som jag säkert skrivit eller om ni varit kloka nog att räkna ut det så kommer februari månad bli väldigt hektisk! Det mesta är bara positivt.
Det är än så länge bara 1/2, en grej har redan "hänt" (Kaj fyllde) och redan i morgon är den andra...

Nu ska jag läsa innan det är dags för att släcka.
Jag återkommer här när jag har samlat ork till att skriva. Får se hur pigg jag är och när jag kommer hem till min käre beauty, datorn.

Puss!


Gårdagen

Trots att jag var överspeedad, hade skakningar i händer och fötter som aldrig förr och oturen på min sida så blev gårdagen bra.
Lyckades lugna ner mig på jobbet och sedan därpå åkte jag och tränade, kunde dock bara göra det i 40 min, sedan satte de så härliga kramperna igång igen.
Kändes surt med tanke på att jag låg halvt sjuk förra veckan och det gav rubbningar i mitt träningsschema. Blä!
Men jag lovade K.F att jag ska sluta med mitt tränpsyk. Haha : ) Men blir ju stressad eftersom nu blir jag sjukskriven i 1 vecka, åker straxt därpå utomlands, så när ska det bli normalt igen? Haha .. TA EN DAG I TAGET MALIN!

Nehepp, nu ska jag snart åka iväg och jobba och sedan hem till Kajsa och fråga hur det känns att köpa sitt egna vin och inte vara tonåring längre.

Hej på're!


K.Falck


Grattis världens bästa Kajsa på 20 års dagen! : )


RSS 2.0