Framförhållning?

AAAAH, blir så jäkla irriterad på människor som gång på gång visar upp sitt ego. Vet ingen vad framförhållning är?!
Att man är en sådan Ego så att man bara tänker på sig och sitt. Finns det ingen planering alls? Detta är inte något som man kom på för en vecka sen eller så.
Blir så fruktansvärt irriterad.
Tänker på sig och inte på omgivningen. Är faktiskt fler än så...
Inte konstigt att andra reagerar.


Såklart!


Idag är jag ledig.
I morgon är det krampen.
Onsdag är det "utspark".
Torsdag - ledig.
Fredag, jag tar STUDENTEN!
Dessutom har jag mamma och ett gäng stockholmare i staden.. Nice:)


Eurovision song contest 2010.


Ikväll är det Eurovision song contest.
Ska träffa Lisa och Kajsa.
Ska ut till landet och har lovar Lali Kraui att kolla på detta program.
Risken finns att jag slocknar... Är verkligen skit trött!


Kritiserar... Eller bara negativ?

Hi!

Ibland går tiden ruskigt fort!
Tänkte meddela om att jag såg Sex and the city 2, när den hade premiär. Eftersom jag hade väldigt höga förväntningar innan jag såg den så nådde de inte upp helt för att få toppbetyg. Fast å andra sidan så var den ruskigt bra, eftersom det går nog inte att få en dålig "Sex and the city" film/serie, för denna kombination av karaktärer blir alltid väldigt lyckat.
Dock blev jag väldigt irriterad på alla tjejer i salongen som pratade titt som tätt, det var aldrig riktigt tyst under filmen, vilket jag tycker är väldigt irriterande. Dessutom så satt alla och busvisslade när det kom fram en snygg kille (som exempelvis Samantahs ex), eller så skrek de "ÅÅhhh" så fort något hände som anses vara gulligt.
Ännu värre var det innan filmen hade börjat och de gjorde reklam för tredje "Twilight" filmen, då kan jag säga att jag hörde inte ens mina egna tankar eftersom alla skrek rakt ut. Tycker bara sådant blir patetiskt. Inte konstigt att människor kan få skeva bilder utav oss tjejer.

Igår var det bal, dock så gick inte jag. Men var uppe vid slottet för att titta, framför allt på Emilia och Robert.
Dem var väldigt fina.. Eller kanske stiliga?(!)
På kvällen skulle det bli utgång för min och tjejernas del, och eftersom att Emilia & Robert också skulle ut så tänket vi gå till samma ställe, vilket blev frimis.
Jag har inte varit på frimis på nästan ett halvår och efter igår så vet jag varför! Jag säger bara: OJ!
Det var massvis med folk och eftersom det var ett tema s.k "Beachparty" så kom det tjejer i bikinis som hade druckit för mycket och ställde sig på dansgolvet och försökte röra sig på ett snyggt sätt i glimten i ögat, men som istället bara såg stelt och ansträngt ut.
Dock så var det väldigt underhållande för oss som tittade på. Men det var alldeles för mycket folk och jag fick en känsla av att den största klumpen där enbart bestod av ett gäng "fjortisar" och när jag säger det låter det som att jag är jätte cool, men JA det är jag faktiskt i detta läge, kanske inte cool men jag hörde verkligen inte hemma där, igår ialf. Med det menar jag att när jag är ute på krogen och det är väldigt mycket folk och jag ska t.ex. gå ut för att ta luft, då det är "kö" för att komma fram står inte jag och skriker med ett ordförråd som lyder "kuk, fitta, hora", samt puttar dem framför och ger knytnäven i ryggen. Det känns som hysteri och ett omoget beetende.
Såklart inte alla beteede sig såhär, men det är lättare att se dem.

Hur som, jag låter väldigt negativ, men riktigt så är det inte. Jag blev bara besviken på det Frimis hade eller har att erbjuda. Hoppas dock att studenten blir bättre, eftersom den kvälllen tillbringas på frimis, vilket jag tror den blir för det är inte vilken fredag som helst utan en STUDENT fredag. Ialf inget jäkla beachparty tema.
Sen var det lite tråkigt att jag aldrig träffade Emilia igår, på kvällen.


Premiär!

Hi!

Denna torsdag har blivit spenderad med Emlia, det har varit riktigt trevligt :)
Nu inväntar jag Kajsa och Lisa, vi ska käka gott och sedan kolla på Sex and the city 2, som har premiär idag!
Ska bli riktigt kul faktiskt.
Det känns som att det blev en riktigt bra torsdag!



Morgonskvisten


Nu har jag återigen varit hos tandläkaren. Vet, var där i måndags, men idag så tog jag eendast bort lite tandsten och så putsade hon dem (hon påstod att hon ville göra mina tänder fina inför studenten). Nu sitter jag här och ska om någon timma till skolan för att ha klassråd + idrott.

Idag åkte Storebror, usch... Jobb är jobb, men det känns inge kul eftersom att han inte kommer hem föräns 8 juni... Vilket innebär att han är i Spain på min student. Rackarns också.
Tur är väl att man har dubbla uppsättningar när det gäller bröder. Men vore roligare ifall de båda två kunde vara med.

Nu tänker jag göra en macka och äta för att "sabba" den fina putsningen på tänderna.
Btw. sitter här just nu, klockan är straxt 10:00, jag lyssnar på musik och blir råtaggad inför sensation.
Guld!



Öronen

Det känns som att ifall människan bara hade ett öra skulle mitt ungefär se ut såhär...


Matematik C är över.

Hi.

Dessa dagar går väldigt fort... Idag gjorde jag det nationella provet i matematik C, äntligen säger jag bara. Nu är min pluggtid under skolperioden "gymnasiet" över. Gudskelov vad skönt det är.
En sten föll precis från mitt hjärta, matematik C är över.  
Så då skulle denna tisdag ha varit en lugn och slapp tisdag, fast det har den inte. Det har varit full rull från jag vakna till nu, dock så INGET plugg, vilket är guldvärt.

Igår var min lillebror väldigt söt, han kom förbi med en överraskning, då hade han köpt ett "nintento 64" till mig så jag har ett "eget" slipper vi skicka "vårat" nintendo 64 som vi har mellan varann. Sött av honom :)
Det blir nog Nintento 64 race någon av dessa kommande dagar.

Idag efter jag skrivit provet gick jag upp i regnovädret på stan och letade efter ett par vita converse, trodde inte det skulle vara särskillt svårt. Men det var det tydligen. Efter mycket om och men lyckades jag få tag på ett par, som en tjej först lagt undan men sedan ångrade sig.
Tydligen så är converse (ialf de vita) slut från huvudlagret. ILLA!

Jag och brother var förbi hos pappi, käkade och sa hemskt mycket hej! Haha.
Nu äter jag några tacochips som jag hittade och ska krypa ner och för första gången på 1½ vecka ska jag läsa. Har inte hunnit eller orkat det för att jag pluggat matte, haft besök eller något annat liknande:)

Så Baby Goodbye.
Längtar konstigt nog extremt mycket till torsdag, för på dagen blir det tävling och på kvällen blir det att ÄNTLIGEN få se Sex and the city 2. Premiär!!


Årliga tandbesöket.


Nu är det ännu en ny vecka, tiden bara rusar förbi, och snart tar jag studenten.
Den tanken skrämmer mig, det är positivit och negativt eftersom att det, den dagen som man sett fram emot så många år verkligen snart är här.

Denna måndag är ingen vanlig måndag, eftersom att jag ska iväg till tandläkaren. Något som jag bävar inför, vet egentligen inte vad det är som känns så "otäckt", man vet vad som skall hända (eftersom det är en vanlig undersökning) man har gjort det flera gånger, fast trots det känns det väldigt jobbigt och plågsamt att ta mig dit, så jag skulle kunna ringa nu och säga att jag blivit akut sjuk.
Vissa saker verkar aldrig förändras med tiden...

Min helg har varit väldigt trevlig. Hann inte slänga upp ett inlägg här igår, prioterade andra grejer.
Lördagen med Emilia hos Robert, sedan uteservering blev riktigt trevlig.
Söndagen igår var väldigt harmonisk... Den var planerad med matematik plugg, men efter en halvtimmas försök åkte jag och gjorde annat. Besökte ställen som man inte riktigt visste existerade. Ljuvligt.

I morse blev det "Goodbye".

Ska nu hoppa jämnfota in i duschen.
PUSS .


Bakfylla utan alkohol.

Hi!

Igår blev det en riktigt skön och lugn kväll med tjejerna, det roliga i kråksången var att i morse när jag vaknade kändes det som jag varit på världens party och jag hade samma känsla som att man vore bakis, vilket var knäppt eftersom jag inte drack något igår?! Kanske sömnbrist?

Efter jobbet åkte jag hem, och har inte gjort så mycket mer än packat upp från igår, fixat lite och nu sitter jag och käkar.
Ska iväg sen dra iväg och träffa Emilia.
Exakt när vet jag inte, men någon gång i guess:)

Blir att jobba i morgon med, känns gött, desto mindre gött att behöva tillbringa min söndag eftermiddag i morgon med att plugga matematik.


Väntas det mer åska?

Huvudvärk, innebär det att åskoväder är på G??

Jag ska fixa tvätt, hinna med matematik och sedan hälsa på min farsgubbe. Lutar att bli kvar där över natten... Kan bli trevligt.
Ska senare träffa mina pinglor också, som man inte fått så mycket tid med i veckan.
Har lite beslutsångest över en  BH, väska, skor, klockan och klänning. Kan någon hjälpa mig och göra kloka och välgenomtänka beslut om alla dessa saker...?(!)

Fick precis en glimt in i min "garderob" som jag bara kastat in alla väskor och skor in, tror det skulle behövas en storstädning där. Kanske kan sno lite av grannens lägenhet, skulle nämligen vilja göra den "garderoben" större, så allt får plats.

Nu ska jag ialf gå och diska för att sedan ta reda på den härliga tvätthögen.
Puss.


Analyseringsmaskin - JA tack!

Hi!
Ibland är det verkligen "värt" att gå upp tidigt, eftersom man kan komma hem så mycket tidigare. 
Jag ska snart iväg för att genomföra ett spinningspass, är inte speciellt sugen just nu eftersom jag har ganska så mycket annat att göra. Det bra är att efteråt är man nöjd och så får jag träffa Johanna! Vilket var ett tag sen, känns det som. 

Känns som att jag har tusen frågor och jag brukar vara specialist på att analysera själv, men just nu orkar jag inte och vet inte riktigt i vilket hörn man ska börja. 

Finns många frågor men de 4 största just nu är:
*Vill jag?
*Vågar jag?
*Ska jag?
*Varför? 

Önskar man kunde stoppa in allt i en maskin och få ut ett A4-pappar där det kunde stå svaren på alla frågor och en analysering om dess konsekvenser.
Det går runt i mitt huvud och som jag skrev ovan, kan inte sortera eller vet inte vart jag ska börja.
Dessutom blev jag riktigt stressad nu när jag såg vad klockan är!!
Måste kila, cykla mot den väntande spinningscykeln... Yihao!


Sudda, sudda, sudda.

Kollade precis.
Fick jag bestämma skulle jag vilja sudda bort februari 2010. Blev återigen påmind...
Haha.. Fy fasen.
Nu blir jag generad och skäms.


Wanna be Gynning?

Sist jag träffade farmor kollade hon på mig och slutade lyssna på vad de andra i omgivningen sa, sen så går hon närmare mitt ansikte och tittar mig sedan i ögonen och säger: "Har du opererat läpparna?"
Jag tittar bara på henne och svarar med att "det är såhär jag ser ut".
Hon tittar igen och säger "men har du gjort det? Det ser ju så ut... Försöker du likna Carolina Gynning eller? Hon var också blond förut".

Haha... Tyckte min käre farmor var söt som inte kände igen min mun och påstår att man härmar Carolina Gynning utav alla för att man går från blondin till brunett.
Det är nog fler än hon och jag som gjort denna hårförändring.


Det tar slut på tisdag.

Hej!

Jag vet inte vad det är mig, just nu behöver jag väldigt mycket sömn hela tiden och det verkar som att jag aldrig ska bli pigg.
Denna dag har varit fruktansvärt, jag har inte orkat stå eller gå men så fort jag satt mig så får man sätta tandpetare i ögonen för att orka hålla ögonlocken öppna.
Satt och peppra med allt som kunde ge en energi, kaffe, glass m.m men ingenting fungerade.

Ska snart gå in i duschen, göra flera liter kaffe för att försöka hålla mig vaken vid matteboken som ska få all min uppmärksamhet ikväll. Blir ni avundsjuka? Säg bara till så skickar jag gärna över boken.
På tisdag, efter jag gjort det sista provet är jag klar, klar med allt för min gymnasietid i skolan. Det känner obeskrivligt skönt samtidigt ganska konstigt.
På något sätt har skolan alltid varit en slags trygghet och socialt.
Dock så trodde jag ärligt talat att gymnasietiden skulle bli roligare än den varit, det är den tiden som brukar vara roligaste skoltiden, enligt av de flesta jag känner ialf.
Men som jag sa, min gymnasietid var ganska genomtråkig. Kan ju också bero på att man fick gå i en klass med 99% tjejer... Fy fan. Har aldrig funkat hela vägen, trots att man tror att de bör göra det i 18 års ålder. 
Betvet med andra ord behöver mer pojkar, det ska aldrig vara för mycket av det ena könet. 
Eller skulle jag ha gått mina andra val...?! Men då hade jag inte träffat de bra människorna, för sådana finns också:)

Anyway,  satt förut och funderande en del.
Vet inte hur jag ska beskriva det utan att det ska bli i gåtor, för djupt eller ingående.
Men ibland finns det saker i sin omgivning, saker man aldirg reflekterat över eller ens har lust att lägga ner sin tid på.  Fast efter ett tag, då dessa saker blir mer ihärdiga, det går helt plötsligt inte att se förbi dem, det är då de tar ens tid och man kan kontrollera det, göra det precis lagom.
Fast sen när dessa grejer svalnar så har det tagit så mycket tid för än att man inte har kontroll och då blir det bara ett enda stort frågetecken för än.
Då undrar jag, varför uppstår ens detta? Varför kan saker bli varma och sedan bli svala innan man ens märkt det?
Hm... Detta blev dagens knäppa fråga jag undrar över.
Det är konstigt, men vi människor är ganska så konstiga. Ni kanske inte fattar, men det gör inte jag heller direkt, jag undrar bara vad som händer i människans huvud, vad det är som sker så att detta förekommer.

Nu blev allt rörigt...
Så tror jag går in i duschen och sedan börjar hinka :)

PUSS!


Tag av huvudet, tack.

Ibland önskar jag att man kunde ta bort sitt egna huvud, lägga det framför sig för att sedan göra det man i vanliga fall gör, exempelvis platta håret, det skulle underlätta ifall man fick ha sitt eget huvud framför sig.
Det är bra krånligt ibland att få allt som man vill.

Halvnakna killar i glasen.


Jag fick av en donna än en gång ett par shotsglass med "lättklädda" killar.
Haha...
Hur som, dessa invigdes i helgen. Blev tequila race med dem... Jag hade glaset/killen med cowboy hatten. Hahaha..


En liten del av det hela.


Titta, en regnbåge...  Efter halvmulet väder.




jag glömmer alltid bort min kamera.


Här är 4 av ungefär 14 st.... :)
Innan de tillagades.


Hummern redo för att läggas i min mage.
Den var riktigt god... Krabban också.
Fick dessutom en hona som bjöd på mycket rom! Haha. Blir sugen.


En utav kvällarna gick vi till detta ställe som sedan blev min favorit, beställde in en öl... Ona grande servesa. Fick verkligen en stor, det set inte ut o vara jätte stort men det var närmare 1,5 liter i detta glas!
Bra beställning och första gången man fick en tillräckligt "stor" öl.


Gott.



Ännu en bild.




En kväll fick jag en fin ros.
Thankyou<3


På vår "tjejkväll" hittade vi den bästa glassbar jag någonsin besökt, man fick väldigt mycket glass och dessutom fanns det flera olika sorters chokladsmaker. Men min favorit blev baileysglassen! Yummy!


Solen i ögonen och blommor i håret.


Sex and the city 2

Snart ska jag dra iväg mot skolan för att ha matte. Det känns allt annat än kul! Jag har verkligen ingen lust och just nu har jag lust att hoppa av kursen vilket skulle vara väldigt onödigt, med tanke på att den snart är slut.
Fast jag får ångest över denna lektion, som kan bero på att jag inte orkar öppna boken vilket har suttit i sen några veckor tillbaka.
Dessutom är det ett trevligt nationellt prov nästa vecka, "jippi"...
Ska försöka dra mig i kragen och skärpa till mig de sista två veckorna. Egentligen sista veckan, ifall inte allt skiter sig på nationella (vilket inte ska påverka betyget, men som väldigt få lärare verkar förstå).

Tur är väl det att jag ialf blir lite gladare eftersom "Sex and the city 2"  har biopremiär nästa torsdag!! Den är verkligen efterlängtad! Dock en liten besvikelse eftersom jag trodde det var nu på fredag den hade premiär.
Så får stå ut några dagar till.
Den serien + första filmen är stora favoriter hos mig!
Så då ska jag, Lisa & Kajsa gå och titta på den... Är det sagt ialf :)
Vi står fortfarande i skuld med en bio till K. Fast det har ju inte gått några lockande filmer tidigare eller så har tiden bara inte räckt till.

Äntligen är den här, Sex and the city 2. 
 


Strawberry & Cheesecake


Denna testades idag....
Den var riktigt god men väldigt mastig.
Godast var de små cheesecake bitarna.
Tror att det även blev en favorit hos Kajsa! :)


I'm back!

Nu är jag tillbaka.
Men jag blev positivt överraskad att människor ändå besökt denna sida så pass många gånger fast ja inte skrivit något.
Min resa har varit väldigt bra, har haft det riktigt skönt.
Tänker nog ge lite bildmaterial, men inte nu. Har fortfarande inte sovit ikapp allting, inte efter den natten vi kom hem vid 4 och 6 timmar senare jobbade man heldag, samt helg.

Förutom jobb har jag varit med tjejerna i helgen, har också varit hos Mathias på grillfest, dock så kom vi lite senare så blev ingen grillning för mig. Haha..
Idag har jag gjort allt annat än det jag egentligen skulle behöva göra, jag har varit med Kajsa på Marieberg och gjort andra grejer, men skulle behöva plugga matematik eftersom nationella provet sker om 1 vecka...
Skulle också behöva rensa min "väsk/sko-garderob", har bara kastat in sakerna och det trillar när som helst.

Nu ska jag gå och ta mig en kopp kaffe, sedan kolla igenom räkningar... Blä.
Efter det blir det nog en bok på sängen för att sedan få min sköna sömn.

PUSS.

Förresten, ni tjejer är bäst!
Har verkligen saknat er alla tre<3


Bye Sweden

Hej!

Nu ska jag snart åka mot flygplatsen för att sedan ta ett plan härifrån, från Sverige.
Det ska bli skönt!

Låg i går kväll med mobilen i famnen och knapra o knapra med ett inlägg, en sen råkade jag trycka bort sidan så det blev aldrig ett blogginlägg.
Min onsdag var mycket trevlig, först hade jag en ovärd skoldag där lektionerna blev inställda men direkt efter blev det av till Marieberg och sedan hem till pappa. Ute på landet träffade jag tjejerna, tanken var att vi 4 skulle ut och gå, men istället blev det att vi satt hemma hos mig och snackade, kändes välbehövligt när jag åker;)

Så det kommer vara ganska dött på bloggen nu ett tag, men kommer nog få dit nått inlägg!

Bör nog dra mig nu, men ha det bra i Sverige, låter som jag ska vara borta i en evighet, fast riktigt så är det inte.
Kommer saknar er alla :) <3

PUSS!

Spårlöst försvunnen.

Detta är helt galet sjukt.
För två år sedan ( tror jag ) fick jag i födelsedagspresent ett gosedjur av Kajsa och Louise. Ett gosedjur som fick en stor plats i mitt hjärta och en stor plats i min vardag.
Jag kan bli barnsligt kär i saker, även ifall det inte andas. Vilket jag blev.
Den hette Kajlo. Ett utmärkt namn, ett gulligt och fint namn för denna lilla varelse.
Den tog av min energi och folk störde sig på mig att jag kunde kretsa så mycket kring denna lilla giraffapa.
Men en dag, när jag skulle åka hemifrån, sova hos Max så fick jag inte ta med mig Kajlo, han tyckte det var onödigt, så jag lämnade honom på sängen, det sista jag gjorde var att titta på honom, sa hejdå och tänkte "ses i morgon".
Men det gjorde vi aldrig...
Dagen efter, vilket var en lördag, när jag kom hem så var Kajlo borta, ingen hade sett honom, hört honom eller rört honom.
Vart var han? Vem hade tagit honom?
Det tog tid innan jag vågade berätta att han var borta, hur kunde man slarva bort lille Kajlo?
Hur som, han var helt enkelt spårlöst försvunnen.
Misstänkt, ingen.

Efter en viss tid med mycket om och men så fick jag släppa tanken, men den fanns ändå där. Hur fasen försvann han? Vem tycker det är kul att ta min älskade Kajlo?!
Nu två år senare (tror jag, han försvann ganska tidigt efter jag fått honom) så dök han upp.
Han dök verkligen upp från ingenstans. Hittade honom i mitt källarförråd i en resväska?!
Men vem sjuttsingen har lagt honom där, för jag sa "hejdå" till honom den där fredagen, och då låg han på min säng.
Så nu ställer jag fråga, vem har lagt Kajlo i en resväska ? (han är mörkrädd)
Den frågan är inte jätte viktig, för han är funnen, han är hemma - i sitt hem igen.
Igor blev glad, han har en kompis nu är dem glada och belåtna på min säng.
Jag ska aldrig släppa ögat från någon av dem igen. För se hur det kan sluta.

Med andra ord, jag är glad igen. Han är hemma :)
Och kanske detta verkar skumt eller bara barnsligt, men kärlek som kärlek.
Det är inte ovanligt att jag blir förälskad i liknande ting, och skuldkänslor för dem är inte ovanligt.











Här är jag och Kajlo, samma kväll som jag fick honom...


Det sjuka är att Kajlo bara är ett gosedjur<3


Ett gosedjur kan få väldigt stor betydelse i mitt liv.

 


NHL

Såhär kan det se ut en vanlig lördagsförmiddag...
Peppra hockey.
Vi är ishockeyspelare, och grymma i tvspelsvärlden.


FÄRDIG PACKAT!

Nu, nu är det äntligen klart. Väskan är klar, förutom mitt make up som åker ner samma dag.
Jag har alltså packat klart.
Fy vad jag hatar att packa men gud sjuttsinge vad det är skönt när det är klart.
Förra året när jag åkte till Barcelona med skolan så packade jag 2 timmar innan jag skulle åka... Haha..
Det var härliga tider.. (A) Gillade mitt sällskap den kvällen, innan resan startade.
Fick lite "hjälp" av kajsa med att packa, hon var inte jätte bra på de, men blev bättre mot slutet. Haha.
Det värsta var att hon upptäckte hur mycket saker jag köper och lägger på hyllan, som jag inte lagt på minnet. INTE BRA.
Sen menade hon på att jag hade många väskor...? Undra varför. Hon verkar inte veta om att väskor kan man aldrig få för mycket av.

Nu ska jag diska, sedan plocka lite för min säng ser ut som ett bombnedslag.
Sedan ifall tiden räcker till kan jag lägga in lite fina bilder från helgen, både valborg, grillpartyt och min födelsedag. Måste visa en sjuk grej jag fick av mina pinglor... :) Haha.

Förresten på tal om presenter, längtar tills jag/vi kan inviga grejen jag fick av Johanna.


PUSS.


Långt blev det.

Sömn, ja tack!
Skulle verkligen behöva sova nu, efter denna helg som varit en väldigt ihärdig energitjuv så behöver jag sömn.
Sitter nu ute hos pappa och har en dundrande huvudvärk, antagligen för att jag sovit för lite, är väldigt hungrig men tror att det snart blir grillat.
Dessutom sitter jag och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar, sedan ska jag storstäda här, vilket kan behövas! Just nu är det väldigt äckligt och vill inte ens vistas inne i rummet förän det gjorts en stortstädning.
Tänkte nämligen bli kvar här över natten... Saknar dock lille Igor<3

Sen lite senare ska jag slänga ögat i matteboken, ifall jag inte hunnit somna.
Känner mig lite småstressad över ganska så många grejer just nu, vet inte riktigt när jag ska hinna packa heller... Åker ju på torsdag.
Blandade känslor :)

Min helg, min helg då jag visst blev 19, då vi avslutade evengamanget "Fira Malin hela vecka 17" slutfördes... Det har varit en riktigt underhållande och fin vecka.
Min valborg tillbringades med lite människor, först hos Lisa där det blev grilltajm, drog oss sedan mot stan och skapade en trevlig förfest hos mig.. Sedan bar det av mot strömpis, helt okej kväll må jag då säga.
Avslutade kvällen med en efterfest hos den omtalade korvbjudaren - Peter, hahah ... :)
Lisa sov hos mig och lördagen, 1 Maj så vaknade jag till sång och paket på sängen. Haha.
Väldigt sött.
Fick en stickersbok (?!) ... Känns givande, söta är dem.

Åkte mot papsen, hade käk med familj, vänner och lite släkt, riktigt skön dag, vi käkade gott och sedan frammåt kvällen blev det mot Fellingsbro för att ha lite grillpartaj. Riktigt nice...
Efter god "baja päron" var jag riktigt nöjd och hade en riktigt trevlig 19 års dag.
Söndagen blev det jobba för hela slanten...

Mycket text blev det.
Nu ska jag kolla ifall tvättmaskinen är klar :)

PUSS


Det kommer...

Hej!
Jag är lite upptagen.
Min helg, valborg + 19 års dag har varit riktigt bra.
Tänkte göra en bättre upptadering lite senare, när jag inte är lika "upptagen".
Puss.

RSS 2.0