Pumpsen på!

Jag går omkring här hemma och dammsuger med leopardpumpsen på...
Kom igår på att jag nästan glömt bort dom för stunden och vill numera använda dom varenda sekund.

Fredagsmys

Jag, Niklas och Lisa hade igår ett trevligt besök på m-berg och ikea. Niklas ville prompt inte dit, ändå var det han som handla mest, haha.
På kvällen kom Kajsa, vi "kollade" på idol och hade de mysigt. Vi tre tog en promenad och stötte på Johan och Christoffer, haha. Komiskt. Vår kväll var med andra ord väldigt mys, älskar våra kvällar:)
Sen efter det fick man nattbesök... Som jag gillar att vakna upp med! <3

Nu, idag har jag inte gjort så mycket. Ska nog snart in i dusche, hem till papsen (han kom hem i natt, men åker i  morgon igen - tror jag) sedan blir det till stan, börja föraferra, träffa Kajsa, iväg till Sofia ett tag, kanske t krogen elr något och sen hem? :)
Blir en lugn kväll ialf tror jag, blir i morgon upp och jobba.
Ni vet vart jag vill... (A) haha .

Puss .






Rock'n'roll

Nu blev det lite rock'n'roll med Lillebror. Haha
Snart kommer Lisa, vi ska förbi till Marieberg.
Denna dag har varit skön, kvällen blir skönare. Haha . Ne men denna kväll kommer bli bra:)
Har inte gjort ett skit idag och sådana dagar är bra.
Nu ska jag tvinga niklas att bära däck, sedan möta upp Lojsa.

Jobbelijobb,jobb.

Fy fasiken vilken huvudvärk jag är, vet inte ifall det kommer från tröttheten. Har ialf jobbat idag, har varit trött och seg så det har även dagen blivit, men det är aldrig fel med jobb! Ska jobba i morgon med så blir en tidig kväll för min del. Sen på fredag så blir det sovmorgon, det ska bli riktigt skönt!

Har inte hunnit med så mycket mera idag, slutade klockan sex, tog en promenad hem och har mer eller mindre suttit i telefon från dess till nu, gillar era goa samtal.

Mor kom precis hem och det blir väl snart att käka, sedan bära ner lite grejer till källaren. Sedan sömn och en bok i famnen!


Vem?

Vem/vilka döljer bilden...?



;) Haha

Jobb + date!

Idag blev det ytterligare en tidig morgon, var jobbigt då men kändes bra efteråt.
När jag jobbat klart blev det iväg för att klippa sig, vad ska jag säga? Mina planer var att göra en totalrenovering med håret, men som ni alla vet blir jag skraj och fegar ur, men jag tycker att det syns att jag har klippt mig... Johanna såg typ ingen skillnad förutom att det var genomklipp med hela toppar, fast han tog ändå runt 15cm. Sen skulle jag klippa upp det var tanken, men han menade som jag också jämt påstott att mitt undehår är för krusigt så att att jag kan inte klippa upp det så mycket, tror han klippte upp lite hår 3cm. Han sa att det kanske inte skulle gå mer, eftersom att håret blir fluff och står åt alla håll.
Mitt underhår lever sitt egna liv och är nästan lite affro.

Nyklippt och klar blev det hem för att straxt därpå träffa Johanna, vi var på stan. Jag hade en grej som jag hade tänkt försöka lösa så det skulle vara "ur världen". Men det gick inte så bra som jag tänkt mig.
Jag och Johanna gjorde något som jag inte gjort på lång tid, varför vet jag inte riktigt men vi gick ialf in i leksaksaffären, tror Johanna ville drömma sig bort lite grann med en grej som bara finns i leksaksaffären... Bara hon, Lisa, Kenneth och jag som vet. Haha. Men guuud vilka barndomsminnen man fick! Med alla klistermärken, målarböcker, alla pärlor osv.. Och hur mycket fina baribes och dockor fanns det inte?! Sjukt mycket. Fast jag har genom mina år varit för att leka med bilar, jag kombinerade dem emellan åt med barbies. Fast tror det mer var Zanetta och Mamma som ville leka med dockorna!
Jag minns även när man hade en viss ålder då man ville in i leksaksaffärer men vågade inte för att det var pinsamt ifall någon man kände såg än. Aja, jag träffade idag min drömkille där inne, eller?
Något liknande var det i alla fall. 

Nu sitter jag här, ska jobba i morgon med. Känns bra hinner dock inte att träna som jag får ångest för eftersom att det kryper och kryper i mina ben när jag inte gör något sen skulle jag träffa Fia, som jag inte längre hinner med.
Funderar på att hoppa in i duschen, Fredrik ska komma hit sen. Sen blir det käk!
Har för övrigt lite, eller ganska så mycket beslutsångest inför helgen. GAH, hur tusan ska jag göra?! Måste nog rådfråga någon, mamma skällde nästan ut mig, hon tyckte det var en självklarhet. Kan inte avslöja alternativen, inte ännu ialf... Hihi.

Malin


                                
Visst är jag cool med glajjer? Eller inte...
Men skulle mer än gärna vilja ha tillbaka den dagen då denna bild togs. Några timmar senare fann jag till en viss del min lycka. Inte riktigt, för den visste jag redan om, men kvällen - natten med dig/er var underbart bra!  <3


Små timmar blir stor timmar.

Usch, idag när väckarklockan ringde klockan 5:00 var det väldigt segt att gå upp, hade önskat att få sova tills jag vakna, det är ju trots allt lov och första lovdagen är alltid den "bästa", hur skönt är det inte på söndagskvällen att veta att man får sova hur länge man vill dagen där på? :)
Aja, efter jag jobbat klart åkte jag iväg för att simma, det var väldigt mycket folk.

Efter blev det hem och fixa, råkade fastna framför datorn ganska så länge.... Hehe . Oops.
Nu ska jag straxt iväg till Storebrorsan för att äta, ska bli skönt. Är dock inte hungrig, men kanske blir det. Börjar få huvudvärk så tror inte mitt besök där blir så långvarigt, blir väl hem och bädda ner sig med en bok.
Ska upp klockan 5:00 i morgon också, jippi!
Ska dock bara jobba 4 timmar eftersom sedan blir det iväg till frissan, vet inte hur jag ska klippa det, om jag fegar som jag alltid gör eller ifall det blir något "Nytt".
I morgon efter jobbet och frisörbesöket blir det att träffa Johanna, det ska bli trevligt.
Förhoppningsvis får jag sova ut på onsdagsmorgonen :)

Ska åka iväg nu innan han ringer och frågar vart jag tagit vägen... Hehe.

Helgen mot sitt slut

Nu är sakta men säkert denna helgen över.
Kvällen igår var trevlig, det blev att sitta med Kajsa och Lousie och kolla på tv, samt prata och käka godsaker. Senare på kvällen började det krypa i benen, jag och Kajsa ville ut och åka lite, så vi drog med Louise på en liten åktur, det var väldigt dött ute.
Blev inte riktigt en sådan fartfylld åktur som det tidigare har blivit, hihi.
Igår när jag var hemma hos Kajsa så köpte hon den nya marabouchokladen "vinter", den var på något sätt ganska så god, lite julmysig.
Efter blev det hem för att sova, låg först och kollade på Vänner. fy fasen vad bra det är.

Idag har det blivit en del UF med Lisa, jag har varit väldigt trött hela dagen så var emellanåt lite halvborta när vi pluggade, sen blir det små "problem" eftersom vi har väldigt olika åsikter:)

Förresten visst var det underbart skönt i morse när man ställde tillbaka klockan en timma? :)
Det är nog en av de bästa sakerna med hela året.

Nu ska jag fixa käk, är tillbaka i stan och är själv, ovanligt va? haha. Aja, är det bara i några dygn till.
I morgon blir det jobb, så tyvärr har jag inte känslan "behöver inte gå upp tidigt i morgon för jag har lov", ska nämligen upp klockan 5:00, JIPPI!

Puss.

Mys i Vintrosa!

Ikväll kommer jag spendera min kväll i Vintrosa hemma hos Kajsa, det blir mys:)
Igår var det trevligt hos david, Kraui och jag kollade på Idol och det nya programmet med Måns Möller, jag börjar bara skratta när jag ser Möller så ni kan ju tänka er att jag fick skratta en del.

Sitter just nu ute hos pappa, Joakim, p3, Linda och Edvin är också och hälsar på, det är trevligt. Har precis käkat lite och är väldigt mätt, ska nu snart in i duschen för att sedan om några timmar dra mig till Kajsa! :)
Fy fasiken vad skönt det är med lov! (fast nu är det helg, men lov på måndag)




Hos Storebror.

Hallå!

Idag har jag varit "ledig" eller har haft Gambia dag, men har inte varit i skolan, fixade pengarna på hemma plan.
Blir galen på matten som man aldrig kan förstå, tänkte vara "duktig" idag och försöka göra lite, men riktigt så blev det inte eftersom jag fastnade på första talet. Usch, blir fasiken tokig!

Nu sitter jag hos Storebror, han kollar på Beck, ska väl göra sällskap men först ska jag ringa Krause.
I morgon är det fredag och då vid klockan 13:30 får jag lov, jippi. Kommer inte tillbaka till Risbergska på en månad eftersom det blir praktik efter höstlovet.
Snart börjar man alltdå på Tullängen, ska ju gå där varje torsdag i 3 veckor.

Gjorde förresten nästan klart en vante i dag, tänkte att det är väl lämpligt att göra lite vantar av olika slag inför hösten/vintern?:)


M

Berlin

Här är min sjal som jag fick av Mamma och Micke efter dom varit i Berlin.
Jag älskar'n!
Sedan är dem så muppiga så att de skickar ett kort, haha. Det är precis som att det hör till när man åker någonstans även att man inte är borta speciellt länge, dem är goa!



Religion i skolan

Tömde precis min kamera och fann dessa ; )






Ungefär såhär kan det se ut när man håller på och gör en teater om världsreligionerna Hinduismen och Buddismen.


För mycket helt enkelt

Igår rann bägaren över...
Fan oxå!

Christina Aguilera

Idag har jag köpt en ny Christina Aguilera parfym, eftersom att min var slut.
Fick till slut tag på en "stor" flaska.
Vet inte hur många sådana här jag har förbrukat... :)
Men jag gillar'n!


Labil

Humöret åker en bergochdalbana som aldrig vill ta slut, ena stunden är det ingenting, nästa stund blir jag arg/irriterad på minsta lilla sak, samtidigt som jag får en ångest över min reaktion, för det jag vill "visa" är inte det som visas...
Denna bergochdalbana har varat under några dagar och tycks aldrig vilja ge sig, men blir så frusterad/irriterad att det gör ont i kroppen, nästan som att det krampar.
Det är jobbigt för jag kan inte hantera det, med andra ord mitt humör är för tillfället ganska så pass labilt.
Dessutom går det ut över dem som står mig närmast, alla får sig en varsin skopa.
Men ilskan som brusar upp har förmodligen en annan orsak, eller?
Ungefär att det nu bara börjar rinna över, att jag inte kan ta emot mer.
Synd om er andra som inte är inblandade men som också får ta del av det.

Om en timma ska jag stå på resecentrum och hämta dig, så ska föröska vila (om det går) tills dess så kanske, men bara kanske jag kan bli på bättre humör för stunden?!
Och denna dag som skulle kunna bli toppbra, slutade 9:30, kunde ha gjort massor, men min energi går åt att försöka hantera humöret?! Men tror jag vet varifrån allting grundar sig... Den tanken gör mig ännu mer förbannad!
Hejdå, innan jag klottrar ner sådant som jag får ångra sen.


Ny vecka, ny start!

Hallå!

Nu drar man igång med sista veckan innan lovet och praktiken börjar, ska bli riktigt skönt att komma bort från skolan i 1 månad! Jippi. Desto mindre kul att de skickar med än uppgifter som ska göras under praktiken, usch!
Denna dag har jag börjat med att simmat och träffat Johanna, det var trevligt. Har tyvärr haft huvudvärk hela dagen som smittat av sig lite på mitt humör, har inte känt mig på topp helt enkelt.
Tur att man har underbar kamrater runt omkring sig, har suttit halva kvällen i telefon med Lisa och även en stund förut med kajsi.
Storebror var även förbi en sväng, det är också trevligt.
Resten av veckan kommer bli väldigt skön, då jag i morgon inte har profil vilket innebär att jag slutar 10:40, Onsdag är det bara en idrottslektion, torsdag är det Gambiadag och då har vi inga lektioner, man kan vara hemma och "jobba" ihop pengar, och fredag är det någon FN-uppvisning i aulan samt lite genomgång. Superskön vecka med andra ord.

Nu funderar jag på att hoppa in  i duschen, bädda ner mig i soffan och läsa lite grann, hinner nu för tiden aldrig att läsa - hatar't.
Hade tänkt att kolla på "halv åtta hos mig" som går på 4:an, men så fick jag reda på att det inte är den här veckan, tusan också, jag har ju numera börjat titta på det och det hör till på måndagarna!
Skulle även behöva göra lite matematik, men icke sa nicke, det orkar jag verkligen inte med. Kanske blir lite i morgon... Eller något, får väl plugga som sjutton på lovet i värsta fall!

Ska ialf nu försöka ta mig till duschen... Segt!

Puss!

Hot

Avslappnad, självsäker, nedåtlutad, nonchalant, ådriga armar/händer och växlar...
Inge att leka med.

Fira 1månad idag!

Idag firar jag och mitt körkort 1 månad! Jippi :)


Frimis med läskiga gubbar.

Igår blev det ingen lugn stund alls, började med skola, iväg och jobba, hem för att ladda om, till frimis, hem med svullna fötter.
Jag hade trevligt sällskap, Sara och jag blev as rädda för en mysko man. Det skönaste var att Sara inte var blyg för att visa det. Och fick en konstig känsla av att han följde efter oss eftersom att vi stötte på honom hela tiden.
Kvällen slutade med sällskap hem med Robert och Gustav.

Idag sov jag ut kan man väl säga, sedan har jag haft en långvarig frukost med Micke och mamma. Nu sitter jag med färg i håret och väntar på att få hoppa in i duschen (föredrar det istället för att gå in). I kväll blir det mys med Kajsa och Lisa, vem vet vad som händer då. Hihi.

Hej så länge.


Helgen är kommen

I morgon är det fredag vilket innebär helg. Det ska bli riktigt skönt, dessutom är det bara en vecka kvar till lov + APU. Känns lite små jobbigt också, med tanke på att tiden går så fort och studenten närmar sig med stora språng!
Skulle egentligen fotografera i morgon ikväll med Lisa (UF), men riktigt så blev det inte eftersom festen blev inställd, så har nu en "ledig" kväll.
Blir antingen hem till David, utgång, träffa Lisa eller så bara vara hemma och ta det lugnt. Får se vilket:)
Nu ska jag duscha för att sedan krypa ner under en filt i soffan och läsa. Är på landet, igen :)


Värmeljus

Ljus är så jäkla underbart mysigt.
Den senaste tiden så har jag tända ljus varje kväll i hela lägenheten eller i hela huset, beroende på vart jag är.
Speciellt doftljus, med vanilj... Så mysigt.
Ska nog åka någon dag och handla massor av fina ljuslyktor och fina ljus, doftljus, vanliga värmeljus, med andra ord ljus i alla former för det går åt, det är mysigt och jag fyller hela min omgivning med tända ljus.
Tror att det blir årets juklapp, flera ton ljus tack!


Vill ha tillbax det...



Jag skulle vilja ha tillbaka den dagen då jag fyllde 18 år.
Den var så jäkla underbar, då fick jag dessutom hinken med godsaker av Lillebror,
biljetter till Buddy Holly, (då jag fick besöka min man -Brolle) inklusive hotelnatt i Stockholm av bröderna, Robert, Fredrik och Annica. Dessutom var den dagen i Stockholm - 10 Maj oförglömlig av olika anledningar.
Kan det inte vara 1 Maj 2009 igen?


Klar med Religionen, måste sluta impuls handla!

Hallå!

Denna dag har varit ganska så behaglig, vaknade upp hos pappa, träna sen iväg till skolan. Efter skolan blev det träna igen, sedan hem och plugga då jag gjorde klart min religions uppgift som handlar om Hinduismen, den ska lämnas in på fredag och det är väldigt skönt att vara klar med den. Trodde dessutom att det i princip skulle ta hela kvällen att göra den, men hann med mycket annat också.
Storebror kom bl.a. över på besök, vi kollade på Efterlyst. För er som tittade på det, tyckte jag att det där inslaget om 26:åringen som kört ihjäl sig, lämnat avskedsbrev och hade en spårlöst pappa borta, som de misstänker att han ligger bakom - aja det var väldigt olustigt.

Nu sitter jag här och lyssnar på det nya albumet av Takida, tycker att det rakt igenom är ganska så pass bra! Har inte varit något större takida fan direkt, men tycker de blir bättre och bättre. Sen har jag en väldigt bred musiksmak, så ikväll blir det takida och i morgon blir det något annat:)

I kväll skulle egentligen mor komma hem efter sin trip, men blir att hon kommer hem i morgon istället. Har saknat henne så skönt att hon kommer hem, även att jag inte träffar henne föräns på fredag eftersom att jag i morgon har skola, sedan träffa Krause och efter hem till pappa en sväng.

Fick förresten idag mitt usb-minne som jag IGÅR beställde, det tyckte jag gick fort. Fick från ingenstans för mig att jag var tvungen att ha ett usb-minne, vet inte riktigt varför men tyckte då för stunden att det behövdes. Blir inte så bra i längden när jag gör sådana impuls grejer, saker som jag dessutom kanske inte riktigt behöver. Fast det är klart, förr eller senare så går ett usb-minne åt, eller?
Som sagt skulle behöva blockera cdon.com från min dator... Där hittar jag jämt grejer som jag råkar beställa, det är så lätt, bara klicka lite så vips så ligger dem i min brevlåda, haha. Och just för stunden känns det som ett måste att ha den filmen, eller den boken osv. (och jag som inte ens gillar att kolla på film). 
 Lite shopaholic trots allt.

Fast nu ska jag dra mig, krypa ner under täcket, och läsa lite tror jag. Är ganska så trött så blir tidig sömn i kväll:)

Puss!





Dålig stil av Krau.

Aaru Lisa, vad ska jag säga?
Är fortfarande besviken på dig, att jag har gått och undrat och undrat och du har vetat och vetat men inget sagt!?
Haha...:)


Och såhär ser det ut ifall Lisa försöker göra ett K på teckenspråk.


Flytande bild

Hej!

Idag har jag hunnit med ganska så mycket, kanske inte lika mycket som jag hoppats på.
Först blev det av till skolan och göra klart våran kreativa uppgift, jag var ganska så okoncentrerad och blev lite oseriös, synd om de andra som blev drabbade, men hoppas jag är mer seriös nästa gång vi ska "öva".
Efter skolan blev det att träffa Lisa, vi gick till banken och fixade lite med vårat projektarbete, känns som vi börjar komma igång en del nu, speciellt efter fredagen då vi ska göra vårat första "jobb".
Vi har även gjort klart vår logga och lite annat, tog tid att komma överens då vi hade ganska så pass olika åsikter, hehe.

Efter min och Lisas date så blev det iväg och simma, det var riktigt skönt.
Hade tänkt att börja med religionsuppgiften, samt att göra matte (eftersom till i morgon ska jag ha gjort mellan 5-10 sidor), men blir desto mer att göra i helgen, tråkigt nog.
Hann inte med något annat plugg än UF, men men.

Nu funderar jag på att krypa ner i sänge och läsa lite, börjar bli nervös eftersom jag ska till tandläkaren i morgon och jag har tandläkarskräck, vilket jag inte tror jag är ensam om.
Usch...


Förresten så gjorde Lisa denna bild till flytande, haha.
Inge märkvärdigt förutom att jag började skratta eftersom
min nästa ser ut som Michael Jacksons gjorde. Hihi.


Mot helgens slut!

Hej!

Denna dag har jag spenderat med att jobba, det har gått bra. Var dock lite små trött i morse.
Efter jobbet blev det hem till Lisa och göra lite UF. Tog lite längre tid än vad jag hade, dessutom hade vi lite olika åsikter, hehe.
Nu ska jag snart duscha, sedan sätta mig med mina egna studier, om jag orkar, är nämligen väldigt trött.

Igår var det fest på väster, det var trevligt, skulle från början inte bli så stort men slutade med att det blev lite mer folk än beräknat.
Var mycket trevligt folk som man inte träffat på länge, kul kul! :)

Längtar redan till nästa helg, har börjat min nedräkning för då ska jag äntligen få träffa Kajsa igen, sågs ju inte denna helg, hihi!:)

Puss!

10/10-09

Nu är ni i Berlin, jag tänker på er.
Hoppas det blir en lyckad dag, en lyckad kväll.
Grattis till er!

<3


Fest tonight!

Hallå där!
Denna dag har jag spenderat med ett försök till pluggande som inte gick som jag ville, sedan blev det hem till far igen.
Här är även Sofie och Peter, med Hampus. Så söt!
I kväll blir det fest på väster, blir nog rätt så kul. Vet dock ännu inte ifall jag ska dricka med tanke på att jag jobbar i morgon och ska köra, aja det återstår och ser.

I kväll är det fotboll, heja Sverige!!

Puss!

Helt okej.

Kvällen igår blev helt okej, hade ialf trevligt sällskap. Hehe.
När jag hämtat Lisa åkte vi till Storebror där även p3 och Ville var, det  var trevligt.
Sedan gick vi vidare till Anna, där det var någon form av fest. Haha.
Efter blev det sakta men säkert hemgång för mig och Krause, hon börjar visst tycka att jag börjar bli tjatig... Förstår inte vad hon menar;)
Nu funderar ja på att göra mig en sallad till frukost/lunch, mums med massa fetaost i!

Lisa!

Denna kväll har blivit blandad, men den slutar med mys med Krause i min lägenhet:)
Dessutom kommer denna natt bli fylld med härlig sömn efter dessa "moment" ikväll. Lisa förstår vad jag syftar på.... Så nice!

PUSS


För skönt!

I morse när jag vaknade hade jag fått sms av Emilia, då hon berättade att Magnus är sjuk så att det inte blir någon Mental träning idag, fy fasiken vad glad jag blev! Taskigt med tanke på att han är sjuk, fast det är så himla skönt, vilket innebär att jag inte börjar förän 13:45, så nu hinner jag göra mina "ärenden" och säga hejdå till mammi:)
Dessutom kan dagen inte bli bättre med tanke på att det är fredag i morgon! Jippi!

Långa dagar.

Vad dagarna blir långa när man går upp klockan 5.
Ska bli riktigt skönt med sovmorgon i morn.
Men dagen blir lång i morgon med, då man har skola till16:30.

Pappa&Bror!

Fortfarande, har inga bilder på datorn eftersom att jag är hos pappa utan min externa hårddisk, men...
Idag fyller Robert (det sägs att han är min pappa) och Storebror år!
GRATULATIONER till dem:)


Egentligen blir ju någon av dem tvugna att ha en hemmafest/födelsedagsfest i helgen, för jag är väldigt sugen på en rejäl hemmafest. Så tack på förhand broder elr fader. Hihi.


Sannamarken

Idag var det en "högtid" inom byhålorna, Sannamarken.
Så efter skolan stack jag dit, gick med Lisa och även J&N ett tag. Det var trevligt.
Blir lite full i skratt åt alla högstadieelever och yngre ändå, hur de går och spexar runt. haha.
Träffade en del man kände, man gör ju konstigt nog alltid det på Sannamarken.

Sedan blev det hem, är fortfarande hemma hos pappa, bäst att försöka passa på. Men blir hem till mammi i morgon igen. Och det här låter helt sjukt, men är så väldigans trött, funderar ärligt på att gå och lägga mig. Men kanske pinar mig en timma till eller så, ska ju trots allt upp i morgon och jobba lite innan skolan.
Ska jag berätta en sak? - Jag vill tillbaka till Stockholm (a), Nu TACK!
Nehe, jaha, nene, (som jag numera alltid säger) nu ska jag kila.
Puss!


Tänkte att jag får ju bjuda på en bild nu, blev dock en gammal men sådant det lätt kan bli när jag inte har min externa hårddisk inkopplad som ligger hos mammi.


Fullmåne.

I morse när jag åkte till jobbet så var jag väldigt trött och blev ganska så pass påmind om mina knepiga drömmar jag haft inatt, vet inte hur jag ska förklara dem för det var ganska så pass inväcklat men dem var väldigt knepiga, konstiga och verkliga. Men sen när jag sitter och lyssnar på radio i bilen så pratar de om drömmar, och en tjej (hon som hade programmet) berättade att hon haft väldigt konstiga drömmar i natt, och drömt väldigt mycket, men sen visade sig att det tydligen var fullmåne.
Stämmer sådant? Att man drömmer desto mer och knepigare när det är fullmåne?
En annan person i programmet påstod det.
Lite små lustigt ialf att jag precis innan satt och analyserade mina drömmar och blev förundrad att jag faktiskt haft så pass konstiga drömmar och drömt väldigt mycket.
Så vem vet, kanske det bara var en fullmåne som spökade?:)

Ny vecka, nya möjligheter

Klockan är just nu 12:10 och jag har än så länge hunnit med att jobba, varit förbi mamsen, sovit en halvtimma och så röjt upp i köket, är inte det ganska bra?:)
Nu blir det snart skola, ska sova hos pappa i natt, igen. - Lika bra har jag hört.

I morgon är det "den stora dagen", Sanna marken med andra ord, haha. Nej, men jag var ärligt talat en del som faktiskt tänker skolka för denna marknad. Aja, kul för dom.
Fast för några år sedan, ganska så många år sedan var denna dag väldigt stor för än.

Funderar på ifall jag ska åka till Ikea och köpa upp alla ljus dom har, det är kallt och jag tycker ljus är mysigt.
Hela dagen igår spenderade jag med att plugga och städa, typ. Därför blev det inte mycket skrivande här, och i lördags var jag iväg till Stockholm med Niklas, Jonny och Mamma. Det var riktigt mysigt, att gå igenom hela staden (kändes det som, haha) i höstväder och bara ha det gott.
Råkade visst också hamna på samma café som "idol"danny, E.m.d, så satt två meter från honom när jagh käkade. Coolt va? Haha.. Snarare töntig jag är!
Hur som helst, nu blir det iväg mot skolan.

Puss!


Ej hunnit

Dessa få dagar har jag ej hunnit att skriva, har inte hunnit med så mycket alls. Ska försöka ta mig tid lite senare och berätta:)
Nu sitter jag ialf hos pappa och måste plugga matte, see you later! :)
Tack för en trevlig kväll igår, och Stockholm var väldigt mysigt.

Puss


Töntig

Åh shit,
så står jag där, känner att det "bränner" kikar upp, så står du där... Blir varm i hela kroppen genom att titta in i dina ögon, sedan efter så svävar man på moln hela dagen.
Visst låter det underbart?

Man blir sådär barnsligt töntig, men jag gillar det!: )



Nya skor!

Nu var det dags, idag var jag tvungen att åka iväg och köpa mig ett par nya skor.
Mina var ganska så välanvända och det hade gått hål rakt igenom sulan.
Åkte till Marieberg med Niklas och Jonny, köpte mig ett par converse, gud vad det känns bra. Dem har varit väldigt efterlängtade, men är äntligen mina.
Blev ett par helsvarta :)



Mina gamla skor, där ser man ett litet hål:) haha


RSS 2.0