Det var en kväll i juni....




Gråter som ett barn!

Känner mig helt matt i mina ben, men har bara morgondagen kvar och sedan är det helg! Det känns fruktansvärt bra! Ska tillbringa den mesta tiden med mina tjejor, Lisa är hemma i Örebro på besök.
Dessutom ska jag förhoppningsvis på hockey i morgon, Örebro mot Bofors, borta match! Oj, kan inte bli annat än spännande :D Haha

Har precis läst ut en bok, nu gråter jag som ett litet barn. Har mer eller mindre gråtit mig igenom hela den där boken och oj, vad jag gillade den.
Den handlar om en mors kärlek till sina döttrar. Fina ord, kloka meningar. Värsta är att jag tar till mig allt som om detta vore sant, hur som, en bok som jag verkligen gillade.

Nu sitter jag och funderar lite, om allt hade gått som det skulle hade jag varit taggad till tusen nu och sett fram emot den kommande resan till grannlandet. Meeen, det gick inte som det "skulle" så jag lär bli kvar här och får la tänka på er när ni är där och "njuter". Hepp hepp.

Denna vecka har gått fruktansvärt fort, måndags träffade jag Kajsa, tränade och lite små plock. Tisdags blev det käk och film mys med Emilia! : )
Min lediga dag, igår blev det allt sådant som jag inte hinner när jag jobbar (haha) och hockeyn, och nu är det redan torsdag, alltså snart fredag!

Jaha, om man skulle krypa ner och påbörja en ny bok. Nu blir det någon kriminalroman. Gillar Mari Jungstedts böcker, hennes sätt att skriva på är lättsamt och behagligt.

Hej på er!


Kär på nytt.

Blev precis kär. Underbar känsla, traa-la-la-laa!

På tal om annat, skönt med seger!

Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen på jobbet.




B!


<3

Hon kommer hem idag och stannar över helgen. Jag kommer med andra ord få en väldigt bra helg : )


Mitt motto.

Lev. Res. Älska.


Lätt formulerat

Finns en människa som jag aldrig lär bli klok på. Mhmm...

Har en miljon grejer att göra idag.

Fick förut ett meddelande från min lille prins, han är framme och mår bra.

Jag ska stänga ner datorn, höja Uffe och faktiskt sätta fart med alla uppgifter.

Puss!

Fredag i morgon, jobbar dock till 19:30 och hela helgen.

Måste vara skadad. Förut när jag cyklade hem höll jag på cykla in i en gubbe som sedan röt till åt mig, och därefter höll jag på att ta ena diket, varför hände detta? JO, för det åkte förbi en Audi A5:a som jag blev lite kär i. Åh, vad fin...


Ett oskyldigt offer!

Hm.... Nu är jag ännu en gång väldigt kluven, att ett samtal skulle göra det enklare (?), knappast. Nu känns allt bara ännu rörigare och jag vet ingenting.
Aha, men jag har haft en bra i alf. En lugn sådan, vilket har varit välbehövligt.
Är bara lite fundersam, och bästa medicinen mot det är träning!

Förresten, fick en räkning/påminnelse idag på 150kr för någon film jag har hyrt (som inte stämmer) och aldrig lämnat tillbaka. Nu måste jag ringa femtioåtta samtal för jag har inte hyrt den filmen?! Åker nog ändå på att betala, men fattar verkligen naada av den där räkningen. Skiter jag i den går den till inkasso, kul! Är det vad man är värd utan att ha hyrt filmjäkeln?! (haha)


Körkort

Satan i gatan vad tiden går fort.
Idag firar jag och min vän som gav mig friheten och lycka 2 år. Vår 2 års dag vilket även innebär att den så kallade "prövotiden" för vår vänskap är över.
Jaha, med andra ord så var det 2 år sedan idag som jag tog körkortet. En utav de bästa dagarna i mitt liv, den frihetskänslan slår inget annat.


Pinga

I vintras. MEN, ni har väl inte glömt bort Pinga?
PartyPinga!
Hahah : )


Mys fredag!

Jag tackar för mig efter en trevlig fredag.
Har gjort allt och inget.
Alex är i stan, vilket var, Är trevligt. Jag, Kajsa och Johanna åkte och träffade honom och "han med köttbullen" ha ha :) Satt där någon timme, pratade och hade det trevligt.
Sedan hann vi tjejer med en sväng ut till landet. Oj, kan man säga. Jag har en miljard prylar där som jag började lite otippat att gräva bland, hittade så mycket fula saker som väckte barndomsminnena! Ganska så härligt.
Känner att gud så skönt att få sova i morgon utan att ställa någon väckarklocka.
Verkar bli fullsmockat schema i morgon, trots att det skulle bli en lugn, sansad lördag.
Men sådant gillas : )

Gillar'n

Du var alltid fullast på krogarna
Du skolka från livet natt efter natt
Du vakna upp och längta ut till skogarna
Och ditt drömda hus där
Och din abessinierkatt
Med pengar på fickan var du oslagbar
Du dansa tills du föll omkul
Tills inget fanns kvar
Du var alltid fullast på krogarna
Och aldrig så ensam som när morgonen kom

Du sjöng om passioner och lömska demoner
Vem ville du skrämma natt efter natt
Du gick till din älskling med blå anemoner
Du visste aldrig hur du skulle ta hennes skatt
För dej fanns aldrig nåt mellanting
Dina läppar lika spända som din vigselring
Du levde av dikt och dog av demoner
Och dränkte din oro i drömmar och rom

Med en flicka i knät och ett glas i din hand
Bland skvaller och sånger och kyssar och smek
Var det värme och glädje i ditt längtande land
Ditt handslag var fast
Din blick vilsen och blek
Stan är så vacker men också tyst och fjär
Du lärde dig nog aldrig att leva här
Med en flicka i knät och ett glas i din hand
Slapp du se nõr din svartklädde tjänare kom

Vanilj och kanel och en rosenkrans
Ska du ha när du nu sagt farväl och adjö
Du begärde allt
Du brann hett och fort
Jag hoppas din ande hittar till Paradisets ö
Det finns ingen sorg eller smärta kvar
Bara en tanke då och då på flydda dar
Vanilj och kanel och en nyponroskrans
Och rymden som fylls av kvinnornas sång

Den fastnar och när jag hör detta genom högtalarna kan jag inget annat än fundersam bli. Den får mig att grubbla över det mesta, fast på ett bra sätt.  

Sångtexter


Denna låt har fastnat, går och nynnar på den hela tiden!

Baby we can do it, we can do it all night
Put you're body right in to it and we doing alright,
People singing, people dance until it´s sunlight
And we gonna do it all night

Fast de är klart, hellre den än "Elektropop" med Oleg, som aldrig hade hört förens några spelar den hela kvällen föra helgen på Jennifers födelsedagsfest. Haha, folk gillar verkligen variation... Eller inte.



Har hängt upp mig, det är helg!

Jag har mer eller mindre varit upptagen hela denna vecka, som ni säkert förstår (angående tidigare inlägg). Jag har jobbat hela veckan, var på att jag jobbat "sent" mån-ons och därefter har jag bara hunnit med träning. Igår så slutade jag vid 16:00, då hann jag att träffa Emilia på kvällskvisten. Det kan man kalla kvalitetstid! Det blev ett trevligt avslut på torsdagskvällen innan jag mer eller mindre däckade i sängen. Det tar på krafterna att leka superhero och samtidigt gå upp 04:30 två dagar i rad, haha.

Idag är det fredag, känner en härlig känsla i hela kroppen. Ni vet, man har jobbat hela veckan, det är fredag, du kommer hem innan 17:00, du är ledig hela helgen OCH du har inga speciella planer inför fredagskvällen. Det betyder att du för en gångs skull kan komma hem utan att behöva stressa vidare till nästa ställe eller liknande. Minns helt ärligt inte när jag kände denna känsla, känner mig typ fri(?). Fast nu låter det som att de jag annars har gjort mina fredagar har varit ofrivilligt, vilket det verkligen inte har varit, men när man väl får en "fri fredag" så njuter man lite extra mycket.
Ska spendera några timmar senare med Johanna och Kajsa, vad som händer vet man aldirg. Men det blir allt annat än ansträngande ialf : ) Oh, friday deluxe.
Måste vara fel på mig, men känner att det är lyx att vara hemma innan 17:00 och Inte behöva göra något innan du åker hem eller så... Hm... Gillar't.
Jag är helt till mig och kan verkligen inte släppa detta, hahaha! Neejdå, men kan väl tillägga en sista mening angående detta, denna känsla är en typisk känsla jag kunde känna när jag var 13år och gick i 7:an då man på fredagar slutade vid 14:00, åkte hem, träffa kompisar och kolla Idol. Haha  :)

Vad resten utav helgen har att erbjuda på får vi ta och se efter, har lite planer men inget helt besämt, helt jäkla fantastiskt skönt!

Trevlig helg på er, för de ska ta-mig-tusan jag ha! :)


Senaste dygnen och de lär få fortsätta.

Jobbar, sover och tränar!
Hinner inte med så mycket mera. : )


Toker!

Denna människa är allt annat än normal! :D Men fy fasiken vad hon kan göra ens dagar...!
Synd bara att hon inte befinner sig i Örebro.
Hitta dessa bilder på datorn och började skratta! Haha!




Vi har kul ialf. Tack för att du kan underhålla och ber Anton att fotografera dig.


Blomhavet!


Mitt fina blomhav! :D


PIRAT!

För ett tag sedan fick vi in maskerad dräkter på jobbet.
Vi har prinsessa, riddare och pirat.


Här är piraten själv, Söt eller vadå?? : )


11 september.

Sjukt, idag är det alltså 10 år sedan det hände i USA.
Otursdagen.


Allt i all hast.

Njuter av att vara ledig och inte göra ett smack! Denna söndag har varit allt annat än ansträngande. Efter att ha tackat av och sagt hejdå till "alla" som bott hos oss i helgen så ägnade jag någon timma åt städning. Sedan har jag suttit här och legat och läst. Älskar sådana dagar!
Sitter och väntar på sällskap av Joakim, samt så ska Kajsa titta förbi om en stund. Vi ska laga något att äta och sedan tänkte vi kanske åka ut till huset för att ha lite film mys. Men det återstår att se ifall vi har lusten kvar, haha.

Det jag ogillar med ens lediga helger är att dem går så fruktansvärt fort!
Fredagen bara rusade förbi, och då ska vi inte tala om lördagen.
I fredags efter jobbet blev det mer eller mindre bara raka spåret hem, äta och fixa sig för att sedan möta upp Joakim och P3.
Kvällen spenderade jag hos Jennifer och Johan. Jennifer fyllde nämligen år och hade födelsedagsfirande. Det blev en väldigt trevlig kväll! Var lokalfest så blev kvar där hela kvällen med trevligt umgänge.

Jocke och Linda har varit här i Örebro i helgen, de hade med sig sin vovve, Svante. Oj, blev kär i honom. Så jäkla go hund!
Igår kväll satt jag med brudarna hos Joakim. Pratade, lyssna på musik och gjorde mer eller mindre ingenting.

Beställde ju häromdagen lite fotografier, fick något ryck och beställde över 300 bilder. Bl.a. från London, Thailand, Amsterdam, samt våren/sommaren 2011. När jag tittade igenom dem så blev jag påmind om sommaren, jag längtar redan till nästa.
Önskar att jag kunde få dra tillbaka tiden, få uppleva sista dagarna i maj och fram till midsommaraftonen. Det är ungefär 14 dagar jag pratar om, det var två "magiska" veckor.
Skulle vilja få upprepa dem dagarrna gång på gång, för det som "var" då går aldrig att bli mätt på : )
Måste btw köpa nya fotoalbum. Har några med bara svara papper ligger, men orkar inte riktigt klippa och klistra så ska nog denna gång köra på ett tradionellt fotoalbum!

Nu ska jag återgå till min bok tills mitt sällskap kommer! <3



Hahahaha...
Hittade denna på mig och Bengan, jag ser både full och trött ut. Men Icke!
Vet inte varifrån de kommer eller hur de egentligen började, men såhär är det, jag och några andra har börjat med att dagligen mms:a varann förbaskat mycket! Så denna bild blev iväg skickat som ett mms i helgen. Mhmm... En vacker syn, eller något. hahah ; )
Denna bild togs när jag hämtade min väska som bott hos honom i 3 månader typ :D Haha! Ogillar blixten på HTC telefoner.


Shopaholic...

Wiiie, mera paket ner i brevlådan!
Igår fick jag 1 paket!
Idag fick jag 2 paket!
Har dessutom 3 nya paket som väntas...

Kan inte göra så mycket mera än att erkänna, JA, jag  är en nät shopaholic. Allt genom nätet känns så "okej".
Dessutom är det mycket roligare då att komma hem ihopp att veta det kan ligga ett paket väntandes.
Ska försöka dra ner på all nätshopping.
Fast ett beroende är ett beroende. Ha  ha ha !


Liv i luckan!

Nu är det livat här igen.
Jag har varit ledig och har hunnit med mer än jag trodde jag skulle hinna.
Har haft båda bröderna på sällskap, vi har käkat och haft de trevligt. Satt även en stund ihopträngda i en liten seat. Måste varit sött.
Några kom hem idag, andra åkte.
Jag har träffat Kajsa en stund, vi påbörjade att kolla på "Dear John", hört mycket blandat om den, men eftersom vi aldrig titta klart på den så kan jag inte riktigt yttra mig om den.
I morgon är det torsdag, en dag kvar och sedan är det helg. Gudomligt.
Är fortfarande  urless och nästintill bitter. Ska bita i det sura äpplet och hitta tillbaka ihopp om att kunna strunta i det.
Hade för en stund glömt bort att det är onsdag idag, alltså lillördag vilket HÖRS! Hör fulla människor utanför som går utanför... Själv ska jag höja volymen lite till och lyssna på "Idag mår jag bra, idag är jag stark", haha Blir alltid lika glad utav den : )
Nehe, hej på er!


Suddigt och fint!


Mycket i huvudet.

Sitter här och små fryser. Märks att hösten verkligen är här, även om det känns jobbigt att erkänna det. Jag har vanligtvis inget emot själva hösten, om jag inte visste att vintern kommer efteråt. Önskar vi endast hade 3 årstider.
Värsta med denna lägenhet är också att den är kokhet under sommarhalvårena och under höst/vintern är den svinkall. Tro det eller ej, men att sova med dubbla duntäcken, raggsockor, byxor och långärmad tjocktröja hjälper inte när vintern är här på allvar. Blä.

Sista kvällen, för en stund som jag får vara själv. Jag gillar det, förutom att det är lät att tankarna springer iväg och hamnar på vilospår.
Ungefär som det har gjort nu. Kan inte riktigt tänka klart och som jag tidigare skrev, jag är har blandade känslor men mestadels är jag arg och ledsen.
I morgon ska jag hämta hem min mor, ska byta några kloka ord med henne och hoppas på "bättre tider".

Är ledig i morgon och det känns väldigt skönt (ovanligt). Men är trots det fullbokad! Har en miljon grejer att göra, fast känns ändå okej med tanke på att det snart är helg och jag är ledig hela helgen! Wie! Har jobbat så sjukt många helger nu så detta är LYCKA! Tror det är 7 helger i rad, bortsett från en söndag.

Har denna dag inte hunnit med så mycket mera än jobba och träna, kom hem vid 21:00. Träffade Kaj en stund då, vi gjorde tacos och så fick hon mig på bättre tankar. Hon är duktig på det! Bäst är hon.
Har haft fullt upp på jobbet, de sista 4 timmarna bara försvann iväg! Hann inte med ett smack kändes det som, såg även när några snattare åkte fast, var på att återigen var en av dem en stammis. Man blir alltid lika förvånad. Gillar verkligen de människorna som jobbar på G4S!! De ska ha en eloge för det mesta (A). Ha ha ha : )

Ska straxt släcka ner alltihop och gå och sova. Ska skriva lite nya "att-göra-listor", "kom-ihåg-listor" och "kom-ihåg-att-göra-de-som-står-på-de-tidigare-listorna", samt snacka klart med Nina som alltid är lika underhållande!  :D

Tack för mig, tack för inget.


Tack för ikväll hjärtat! : )


Ett "oväntat" hejdå.

Usch!
Jag är frustrerad, ledsen och arg. Känner mig lurad, förolämpad och besviken. Hm... Finner inga ord som EXAKT passar in över just vad jag känner. Är någon blandning utav alltihop som jag skrev.
Önskar jag kunde tränga mig in, ihopp om att få en förståelse.
Ett svar på min fråga som alltid dyker upp när det gäller dig, VARFÖR?
Har förut fått höra ordet "svin", jo-tack, bara förnamnet. Ändå vill jag aldrig inse det, ihopp om att alltid få se något bättre. Fast tror detta var droppen, på allvar.

Kanske detta egentligen är det bästa för att jag ska inse sanningen och kunna fortsätta här fram över, det kanske krävdes ett hårt beslut från andra sidan...? Det är ialf så jag känner, ett hårt "besked" utan förvarning.

En såå liten grej kan orsaka så mycket. Det är sinnessjukt.

Det var ditt sätt att få säga hejdå. Så Hejdå min vän, jag tackar för den tid jag haft med dig. Den var underbar och kärleksfull. Trots de s.k. "döda" stunderna man inte hördes vid, men du fanns ändå alltid där. Just det, det var F-a-n-n-s.
Det är så uppenbart, man gör inte detta om man inte vill förmedla något annat än just detta.
Hejdå, ska inte sakna det, men kommer göra det ändå.


Farmor<3

Sänder en tanke till farmor idag! <3


Skit också!!

Fick precis en klump i magen.
Vilket slag, kan man säga.
Fan också.


<3


<3

En liten del utav heeela kakan.


Smurfarna!

Som ni säkert redan vet så är det just "de där" med gosedjur... Dem är ihärdiga, tar plats i ens liv, tar helt enkelt över det mesta.


Här är smurfarna...
Smurfen, Smurffina och Gammelsmurfen. BebisSmurfen är inte med på bild för han är för liten och bör helst inte visas allt för mycket på nätet när han är så liten.
Glada är dem med varsin klubba i handen.
Gammelsmurfen är för tillfället i Turkiet.
Smurffina var som ni kanske sett/hört talas om med till Thailand. Dock var det inte planerat från mitt håll, men hade en kär Mor som mer än gärna pulade ner henne i min resväska när jag råkade vända ryggen till.


Här är smurfen i Riga.
Bäst att passa sig. Man måste vara på helspänn för när man minst anar det så passar dessa små djuren på.

När jag ändå är så generös och berättar om mina små troll, vilket inte alltid anses vara fullt normalt så kan jag lika gärna berätta vad det stod på det ena vykortet jag fick (som jag visade i det tidigare inlägget).
Det var ju naturligtvis från gammelsmurfen,

"Tja Malle!
Fan vad varmt det är. Har fastnat med skägget i brevlådan 4ggr nu, men har lite skägg kvar.
Har spanat in en 83 åring men tror ej hon gillar röda byxor. I morrn ska jag åka hiss! / Gammelsmurfen."
Det var ju en rar hälsning : )

Som sagt, det är inga fel på mig, mina vänner. Jag är 20 år! Men måste ha kvar lite utav barnasinnet ibland :)
Fast ärligt, de är riktiga varelser, de har känslor precis som vi! Så dä så! Ha ha !


Besök genom posten


Idag när jag kom hem så hade jag fått vykort, det är alltid lika roligt, wiie :)
Ragge fick också ett!

Dessa två veckor som snart är över har bara rusat förbi, önskar att de kunde få vara lite till. Men det påminner mig bara om att det faktiskt är dags att snart få leva mitt på egen hand, igen! Jag gillart!

På tal om ingenting till Ragge, han har sovit över hos Jocke några nätter, han är helt galen. Har spelat tv-spel hela nätterna långa och levt rövare. Han tror att han äger stället.

Har återigen haft en toppen helg med brudarna och annat gött folk, den blev riktigt lyckad trots att den bestod utav jobb båda dagarna!

Är ganska så urless på dessa patetiska upprepningar som sker gång på gång. Blää!
Nu ska jag krypa ner i soffan med trevligt sällskap! En helt vanlig måndag med andra ord.



Är du?

Vi är bara unga en gång.
Vi lever bara en gång.

Vi tar en dag i taget.
Lever för stunden.

Jag är sugen.
Är du?


Lite



Lite våriga. Lite härliga.
<3


Veckan svischar...

Jag fortsätter från där jag slutade, jag hade sömnbrist... Men nu är jag återhämtad :D Så, de var de.
Denna vecka har verkligen sprungit förbi, det är redan fredag och känns som det var måndag igår.

Har jobbat hela veckan förutom igår, då jag var ledig (gudomligt). I tisdags träffade jag min käre vän Emilia, det var väldigt efterlängtat och uppskattat : )
Var på tok för länge sen vi träffades, men nu när hon är hemma igen så lär det bli ändring på det. Vi tillbringade några timmar ihop med att laga mat och praata (!) . Fanns en hel del att berätta om, mer eller mindre vad som har hänt under en hel sommar.

Min lediga dag (igår) gick åt till sådant som man allra helst vill slippa, tvättning och städning. Känns ju iofs väldigt bra nu efteråt.
Jag träffade Kajsa igår också, vilket jag inte gjort på en hel vecka. Nästan i alf. Händer inte särskillt ofta. Vi åkte till farmor och farfar. Väldigt mysigt!
Jag och farmor hade en del mönster att diskutera. Fick även en väska utav henne, mormorsrutor... Mhmm.. yummie. Ska visa er senare!

Lillebror kom förbi igår kväll, tro det eller ej, meen jag klippte håret på honom. Någon mer pedantisk människa får man leta efter, och så tillåter han mig att få röra hans hår och dessutom kapa av det! Weho, en poäng till mig. Fast det blev faktiskt bra...

Nu måste jag sluta med att sitta här och dra mig till jobbet, har ingen vidare lust.Hoppas dagen går fort, känns ju tråkigt ändå med tanke på att det är min helg.
Har lite svårt att koncentrera mig idag, det kliar i mina fingrar och de enda jag vill göra för stunden är att sticka... Ja, det är sant. Tyvärr.



En bild på mig och en skön babe. Ha ha ha . Vi visste dock inte att det ville bli en sådan närbild som det faktiskt blev!


Shit vad tiden går fort. Snart ett jäkla år sedan jag och Emilia var i London!


RSS 2.0