HLR


Har jobbat och varit iväg på HLR utbildning.
Har träffat Kajsa och tränat.
Har pratat med mina vänner Emilia och Lisa,
Har funderat och funderat.


NU.

Hjälp mig. Blir nog galen snart....!


T.


Parrots i mitt <3
Är man stammis så är man, och då får man visst skriva i taket - som en påminnelse. 
 
Nej Kajsa, inte kidnappa... Bara titta... : )


psyko malin

Jag hatar när jag får för mig något. Ni vet när en tanke har slagit er, ni kan varken bevisa eller motbevisa den, men du tänker på den så pass mycket att du tror på den och kan inte inse något annat.
Du kommer förmodligen heller aldrig få reda på ifall det stämmer eller inte.
Detta har precis drabbat mig, igen.

Till skillnad från tidigare så är jag verkligen bombsäker på att detta denna gång stämmer överens med verkligheten. Den tanken gör mig så fruktansvärt rastlös och jag får koncentrationssvårigheter. Illa. Jag blir också lite frustrerad, så pass frustrerad att jag NU är nära på att bli ett psyko, gå över eld och vatten för att få en bekräftelse på att det är "så", få reda på att jag denna gång inte har blivit knäpp utan att denna tanke som slog mig faktiskt är SANN.
Tror jag behöver hjälp, på riktigt.... Haha .

Hm.... Försöker dessutom intala att "det spelar ingen roll, det är bara en tanke" och ävem OM det inte bara är en tanke, vad påverkas jag egentligen utav det...?

Börjar bli rädd för mig själv.

Hysteri bland små flickor

Hej!

Igår kväll gick jag på bio med Kajsa, vi tittade på "hur många lingon finns det i världen". Den var bra, om inte annat i utbildningssyfte.
När vi gick in på SF hör vi skrik och ju närmare kassorna vi kommer desto högre blir skrikena. Vi ser folk går ut ur en salong och alla ser väldigt berörda ut, en del gråter. Kajsa lägger en kommentar om att den filmen skulle hon också vilja se eftersom hon tror att det har varit någon skräckfilm!
Någon minut senare inser vi att det nästan bara är tjejer som går ut och att 90% är yngre tjejer, då var det "Justin Bieber filmen", Hahahaha!
Jag säger bara Oj, att den filmen har framkallat så många blandade känslor hos dessa små flickor. Dessutom blir det ännu värre när folk i salongen står kvar (trots att filmen är slut och eftertexten snart är likaså) och skriker rakt ut och är helt hysteriska. Kom igen, det är film...?
Nästan som "Johan Palm" varningen när han var med i idol, skillnaden var att dem tjejerna hade han framför sig på riktigt. Haha, jag och Kajsa dog ialf av skratt och det gjorde personalen på SF också.

Nu ska jag straxt iväg och jobba, längtar redan tills jag kommer hem. Känner mig fruktansvärt seg idag, trots att jag vaknade innan klockan. Men kände mig inte speciellt pigg för de. Konstigt nog... : )
Skönt med lön i morgon, skönt med fredag, desto mindre skönt att jag ska jobba hela helgen.

Blir helt tokig, jag har mail hela tiden om olika resor... Kan man avaktivera sådant? Annars sitter jag nog snart på ett plan igen mot Asien. Vore något... Kanske söka och börja jobba utomlands? Så jag kan få en hemlängtan till Örebro, eller ja till Sverige i alla fall...?
Hums...

Nehe, om jag ska gå och fixa de sista innnan jobbet kallar.


Makalös

Jag känner mig makalöst dålig...
Klick, klick, klick - ännu mera paket på väg hem till mig!
Jag som skulle ta det lugnt ett tag... Men men, det är min terapi. Terapi för vadå? Pass, har inget svar :)

Har dessutom kunnat träna idag, något som inte har gått den senaste tiden, men nu är jag tbx igen vilket känns väldigt skönt. Desto tråkigare att man tappar det så fort.
Bäst att hålla ifrån sig en massa skit och vara frisk istället, då slipper jag det problemet : )

Har lyckats åstadkommit med städning också, samt jobbat några timmar. Duktigt, duktigt, jag bugar och bockar åt mig själv.
Nu göra sig i ordning, ta en promenad till väster, hehe.

Ska träffa Kesha ikväll, det kan väl inte bli något annat än trevligt? JUST DET!


Akon

Kul att jag har gått och nynnat hela dagen på "I just had seex....", Inte okej!


Precis hemkommen från jobbet.


Blubb blubb... Mhmm Firrar






Blubb, blubb .... : )


En toppen lördag

Eftersom min fredag "bara" blev halvbra, den blev ju halvt förstörd när jag kom till Satin. Då kan jag bara meddela att igår hade jag verkligen en perfekt utgång :) Haha..
Allt var impulsivt och det började med att jag och tjejerna satt hos mig, sedan från ingenstans bestämde vi oss att dra till Strömpis. Det blev riktigt lyckat, var väldigt mycket folk, även många som man kände.

Idag har jag jobbat, har varit lite halvsegt. Tog det lugnt på eftermiddagen och senare kom Kajsa förbi en liten stund, det var mysigt. Nu sitter jag här i soffan och snackar med trevligt folk.
Jobba imorgon.

Igår var Grandma så söt, hon vet att jag gillar och läsa. Det var någon välgörenhetsbok(?) med noveller, som hon hittade i någon affär, då har hon köpt den till mig bara för att hon vet att jag gillar läsa och för att hon är för söt! Haha.


Grillning och utgång...?

Hej!

Igår var det middag med tjejerna, vi käkade grillat. För gott...!
Sedan så gick vi över till J. på förfest, mycket trevligt. Tråkiga är att man egentligen ska fortsätta förfesta till det blir fest...? För sen när vi alla lämnade lägenheten blev ingenting sådär jätte roligt. Vi skulle till Strömpan, men fick besked av någon vakt att det nästintill bara var "utsläpp", så då gick vi till Satin. Det var första och förmodligen sista, shit vilket ställe. Så jäkla B! Hahaha... Men å andra sidan har jag testat det nu, men när uteserveringen börjar kanske det fungerar bättre, men "aldrig" annars...
Efter vår korta och långtråkiga visit där gick vi vidare men hamnade ganska snart hemma...
Jag hade ialf det jätte trevligt med mina brudar och alla andra trevliga människor.
Även om jag fick lust att puckla på två andra brudar. Blä.

Blir så irriterad. Säger bara, "gör som alla andra och kom över det". Det var evigheter sedan, men ändå något jag titt som tät antagligen alltid kommer få höra... Roliga är att alla säger, "varför? det kom verkligen så plötsligt från ingenstans". Yeeepa, antagligen var det så... Men vad spelar det för roll?

"Han kommer in, han har en pappa som en haj och kan inget annat vara än en sill. Glider runt och efterliknar en 'klåpar'fisk, men lämnar stället som en glad guldfisk."

Nehe ni gott folk, nu ska jag straxt iväg för att jobba. Har väl ingen större lust, förvånande va? Vem vill liksom inte jobba en lördag när solen skiner?

Tänkte nog såhär... Det får dyka upp lite bilder från Thai, en och en : ) Haha .




Snökaos.

Vaknade till vid 3:30 i morse, gick några varv i lägenheten och tittade ut, fy fasiken vad det snöade redan då. Känns väl ganska så surt. Även om man hade börjat få vårkänslor så får man komma ihåg att det räknas inte som vår förens det har varit plusgrader 7 dygn i rad, alltså även på natten, vilket vi inte haft.
Men som säkert ingen förvånar, gud vad jag nu längtar tillbaka till varma thai, även om det är halvtaskigt väder där just nu...? Men det är trots det över 30 grader.

Denna fredag är jag ledig, men jobbar hela helgen. Hade tänkt att göra lite ärenden idag, vilket betyder att jag skulle behöva ta mig upp på stan, men jag tappade all lust när jag ser snökaoset.

Ligger just nu i min säng med datorn på magen, har betalt 2 räkningar... Hade inget bättre för mig, så kunde jag lika gärna passa på att göra det istället för typ 28/3 då sista datumet är, haha.

Om planerna blir som planerat så ska det grillas ikväll (ååh vad gott), sedan blir det nog utgång eller någon anna liknande trevlighet.
Har inte grillat sen Micke fyllde år, men å andra sidan så var februari månad ganska så välfullbokad :)

Nehe, om jag ska göra som jag gjort de senaste 2 dygnen, suttit och dreglat över Mr XxxXX.... Hahah  : )




Johanna dejt.

Idag hamnade allt till rätta, nu är jag hel ännu en gång  :) Haha.

Har träffat Johanna, oj vad hon var saknad. Vi fick en toppen eftermiddag / kväll! Hade det riktigt bra...! Mycket att prata om, om man säger så. Haha.

Dessutom fick ett par NYA, helt underbara vita Converse skor följa med mig hem idag. Ett mycket bra köp om ni frågar mig.

Har inte riktigt tid eller motvation att skriva här, inte just nu. Har bättre saker för mig...


Lediga onsdag

Hej!

Detta är min lediga dag, något jag sett frame mot osv. Trots att jag halvt som halvt råkat vända på dygnet ännu en gång så vaknade jag av mig själv straxt efter 8. Ska det verkligen vara så...? Grymt irriterande, hade väl åtminstone velat sova 1, 2 timmar till...
Jag hade inte klagat om det vore så att jag är pigg, men jag ligger ju och gäspar var tredje sekund.

Hittade lite gamla videoklipp på min dator precis, de fick mig att börja skratta, haha.
Några är från förfester på norr, en del har blivit under mina UF-"möten" och så hitta jag ett på lisa & mig, vi ser slitna ut och efter en liten stund får man reda på att lisa är as bakis, haha  :) Det var ett underhållande klipp, eller allihopa var det.

Idag har jag lite små ärenden som ska fixas, men sen på eftermiddagen ska jag träffa Johanna! Weho : ) Har inte träffat henne sen thai, vilket känns väldigt längesen nu. Jag saknar henne <3

Ska dra mig uppåt. försöka få i mig någonting att äta.

See you .

AIK beslagtar mitt vardagsrum


Jag har varit iväg och jobbat, när jag kommer hem och går in i vardagsrummet så ser det ut såhär, vad ska man säga....? : )
Haha!
Kan väl också berätta att det blev både ett och två glada skrik samt några glädjeskutt.


Hata R.

Jag är fortfarande upprörd och hatar Rögle. Haha : )


..

Du gör mig förvirrad och nervös.
Kan inte riktigt tänka klart.


Puss

Hey yo.
Söndagskvällen blev som den ska bli. Jag och K. gick upp och hyrde en film, blev "Puss", dock så var det nog en utav de dåligaste filmerna jag någonsin sett, men nu har man sett den.
Nu sitter jag i min säng och känner mig lite känslosam, hur känslig får man bli? Haha. Läste nämligen en status på facebook precis, och den fick mig nästan att börja gråta av glädje. Oj, oj, oj Malin!

Happ, happ... Är för en gångs skull inte trött och i däckar stadiet trots att klockan är över 22:00, vilket jag varit de senaste dygnen. Men tänkte väl trots det försöka sova inom rimlig tid, men det är svårt när jag just nu dras till.... La-la-la... : ) 

Vill ha fredag, NU. Längtar och hoppas att allt går och blir som det ska!! 

 

En tanke i några meningar.

Vet inte vad det är?(!) Men jag kan garanterat medge att jag känner mig full av energi, trots att jag inte orkar göra någonting p.g.a. förkylning. Jag känner mig kreativ men har ändå inga ideér.
Jag vill lämna Sverige och se mig omkring. Jag vill ha sommar och köra en "norr" igen. Jag vill konstant vara "där uppe" och bara njuta av allting. Jag känner mig på fruktansvärts bra humör, samt att det brister sekunden efter.
Jag längtar så förbaskat mycket efter det, men kan någon tala om vad det är?
Hur som, vet inte vad det är för rubbningar som går, men jag tror jag gillar't, ialf nu, ni får fråga mig om 5 min igen. 

 


Något ovanligt, kolla tv .

Tanken var att det skulle bli lite party denna kväll, men eftersom jag inte är på topp så ska jag göra något jag inte gjort på flera månader, jag ska kolla på tv! Tro det eller ej?!
Jag är verkligen inte "tv-tittar-typen".
Senaste programmet jag tittade på var "Kalle anka" på julaftonen, innan det vet jag inte när jag tittate på tv.
Så nu ska jag spräcka denna bubbla och faktiskt kolla på melodifestivalen.
Det är ialf så kvällens planer ser ut just NU. Det hinner nog ändra sig.. : )
Vem vet, försvinner lite utav febern och värken i kroppen kanske det blir en riktigt spontan utgång ändå? Haha .
Tror dock inte det...

Nehe, nu kommer snart Kajsa, vi ska sedan ut till P. där ska jag/vi förhoppningsvis bli bjuden på hummersoppa... Mumma!
Shit, börjar komma in i en jobbig sovkoma. Hoppas den passerar omgående.

Btw, ska nog försöka ta mig tid någon dag och visa någon/några bilder från min väldigt saknade & underbara semester. Thai - 011.


Sjuk.

Orkar inte att ha feber och vara förkyld längre...
Blä!



Och Smurffina jobbar på och låtsas som ingenting : )


Fredag utan ork.

Det är fredag och jag önskar att jag vore lite piggare.
Går på alvedon i hopp om att friskna till.
Har trots detta lyckats med att jobba.
Kvällen blir nog tillbringad med mina kära, kanske jag sticker över en stund till B.
Antar att jag inte är ensam om att ha vårkänslor....?
Är sjukt rastlös och skulle verkligen vilja ta mig utomlands, igen. Springa ifrån allt, bort till paradis och leva i lyx. Yummie.


Varför inte bjuda på en bild, som förmodligen är en av dem värsta som tagits på mig?!
Haha... Kul hade jag.
"103".
Tro inte att denna mössa/hatt är något seriöst nu!


Blä.

Ont i kroppen.
Snuvig.
Huvudvärk.
Feber.
Jag är sjuk.


Arbetande kvinna

Jobbat idag, ska jobba veckan ut.
Kan inte låta bli att gå runt och små le för mig själv, allt känns verkligen på topp just nu. Weho!
Det är en fin balansgång, ena stund när till sorgligt gråt och andra stunden ett leende. Det hör nog till, haha  : ) Jag gillar't!

Ska ta mig in i duschen för att sedan njuta av J&N;s sällskap.  



Glad!

Blir verkligen så glad! Det känns som att år 2011 blir bara bättre och bättre för varje dag som går. Bara hoppas att det håller i sig året ut.
Min resa till Thai var helt jäkla underbart bra! Längtar dock tillbaka till de livet, till alla människor och framför allt till solen. Tänkte senare berätta lite mer om själva resan.
Allt fortsätter i bra banor då jag kommer hem och har bokat in en resa till Holland. Åh, de landet är bara för härligt. Dock träder det inte i kraft förens sommaren, men jag ska ju hursom dit! Och Det, är de viktiga!

Har tillbringat stora delar av den här dagen med att städa och tvätta. Hade tänkt att vänta till våren med att lägga i mina nyinköpa körsbärs sängkläder, men när jag höll på att städa kunde jag inte hålla mig. Jag gillar dem verkligen!

Nu ska jag och Kesha snart iväg till Ikea och strosa runt lite. Det ska bli mysigt! Skulle behöva införskaffa mig ett nytt överkast, men vi får se om det får följas med hem eller inte... :  )


home

Jag är hemma och jag är tillbaka till verkligheten.
Jag har haft det underbart!
Men nu är jag trött och jag orken för att skriva här återkommer nog till morgondagen.
Nu ska jag trots allt iväg på 40-års fest, maskerad - schlager & rosa är temat.

RSS 2.0