Johanna is the shit*!

Ojojoj...
Kvällen blev spenderad med Johanna, det var riktigt kul och jag har smått ont i magen av allt skratt, hon är bara så jäkla störd med sina otroligt opassande, helt underbara kommentarer, haha ...
Som t.ex. - - -

J - jag skäms fortfarande över vinet hos J...
M- äh, skit i det, det löste ju sig.
J - ja men det är ändå pinsamt att det kom överallt, men det är Addes fel att jag spillde...
M - ?.. Va? Varför då?
J - MEN MALIN! han gör mig förvirrad! Han rörde mitt ben och jag visste inte vad jag skulle göra för han är så snygg!!
M - så du spille du vinet då..?

Haha : )




Malin lämnar ämnet femtioelva gånger

Idag fick jag min dom om hur min kropp mår och vad jag har att vänta mig.
Jag fick även klart för mig att det blir en kommande operation inom 1-3 månader. Äntligen! Förhoppningsvis så skyndar det på också.
Denna tisdag ska tillbringas med Emilia. Känns som en bra tisdag...! : )

Har precis suttit och pratat med Lisa i telefonen och när vi lade på började jag tänka på den dagen jag fick ett anonymt brev på posten, jag vet inte vad jag ska kalla detta brev för, ett hån? ett hotbrev? ett skämt? I mina ögon var det ialf ett skrattredande brev och människan som skickat det är ett skämt! Vilken reaktion du nu ville få av mig fick du inte mer än nyfikenhet...? Haha, texten var dessutom så löjlig så ett gapskratt fick du, kanske du t.om. nu läser detta inlägg och känner dig träffad? Eller glad över att jag överhuvudtaget skrev om det...? Lyllos, där gjorde jag din dag... Eller inte. Har ialf mina misstankar om vem du är :) Fast å andra sidan, spelar roll, ett försök på toma hot, dock inte så fascinerande-erfaren-duktig, bla bla bla ... Tillbaka till huvudämnet, "brev", dessa tankar vandrade vidare efter mitt telefonsamtal med Lisa, och tanken att man kan skicka brev till vem som helst och skriva ett okänt namn på det?! Att jag t.ex. skickar ett julkort till Lisa men skriver att det är från K. denna tanke är ganska rolig....!
Speciellt när jag började tänka på att jag och en kompis för kanske 10 år sedan gjorde precis detta, vi skickade ett kort till en kille som vi alla tre var kära i och så skrev vi att det var från den tredje tjejen (som inte var med oss just den dagen), det roligaste av allt är att hon inte vet något om denna lilla händelse och eftersom jag har sjukt dålig humor, så tycker jag att det är ännu roligare att jag efter detta umgicks med henne och hon inget visste. Dessutom hade vi då träffat denna kille efteråt och han låtsades om som om ingenting hade hänt! Hahaha, nu skrattar jag igen!! Fast det är över 10 år sedan så tror inte att någon bryr sig mer än att jag känner mig hatisk? Hahaha, eller lättroad...?
Fast slutsats, tänk om någon har gjort såhär och t.ex. använt mitt namn, utan att jag vet något. Vilka roliga situationer det kan bli av allt detta.
Som Susanne berättade för mig, att en främling hade "snott/tagit" hennes väns identitet och beställt, skickat brev och gjort allt möjligt under kompisens namn... Till slut sprack den bubblan och nu är det utredning bla bla bla, men förstår ni hur sjukt det kan bli? Samtidigt lite små roligt/fascinerande.
Gav jag er en idé? Eller rörde jag bara till ingenting?

Hur som, nu ska jag strunta i dessa tankar och gå till krämaren för att möta E.
Men ta er en tankeställare!  :)


Julskinka

Efter att jag har berättat ungefär 150ggr att min helg har varit helt fantastisk tänkte jag bara berätta ännu en till sak som jag tidigare glömde, vi hade till vår "advents"frukost årets första julskinka. Åååh vad det var gott!
En knäckemacka med julskinka så att mackan blir ljummen för att skinkan är så varm, sen så senap.... Mums!
Börjar fan bli hungrig, haha... Kan bero på att jag inte ätit sen kl 3...? Hm, inte bra ... Men tiden har bara runnit iväg.

Var förut ute med P & J, vi testade fyrhjulsdrivet och framhjulsdrivet, det går bra det med...! Varför blir man som ett barn på julaftonen när man bara får vara ute och leka lite med fordonet...? Att få glida brett och känna hur man blir bästa vän med sin bil genom att få kontroll över den.

Sen var adventsfikandet/myset hos J&N jätte, jätte mysigt.
Nu ska jag försöka sova, men börjar bli pigg...


En grym helg!

Vad ska sägas?
Jag önskar bara att gårdagen aldrig skulle ta slut och skulle mer än gärna göra om den!  Haha.
Denna helg har med andra ord varit grymt bra och får toppbetyg rakt igenom, trots att fredagen slutade på ett annorlunda sätt som ej var planerat, p.g.a. omogna människor som inte kan bete sig som folk. Hur som, lördagen blev så pass bra att den vägde upp det negativa från fredagen.
Och min söndag har varit väldigt, väldigt bra hittills, vilket jag tror att den fortsätter att vara. Underbara helg! Haha.


Eftersom jag vet att alllllla ni bryr er så mycket om min fantastiska helg kan jag lika gärna berätta hur den perfekta lördagen såg ut.
Lördagen igår var ganska så oplanerad till en början, då man inte riktigt visste vad man kände för eller vart man skulle. Och vädre gjorde ju sitt, det gör en så bekväm, man orkar ju knappt hitta på något som kräver att man måste gå ut genom ytterdörren. Okej med all snö, men när det dessutom blåser??
Men eftersom ännu en har fyllt 25 så stod det på schemat!
Började att förkröka hos mig, sedan begav vi oss vidare till väster och fortsatte där.
Till slut så kom vi på 25 års festen, men eftersom att ying och yang sitter ihop och vi kom med två "yingar" så kan ni tänka er att det inte fungerade i längden.
Så vi åkte från mastodont för att dra vidare, då träffade vi min man som jag varit "hemligt kär" i sedan jag var 10 år. Haha
Blev sen vidare till en annan skön fest med bandidos där vi satt kvar tills småtimmarna.... Hm, älskar spontana kvällar med sjukt trevligt folk.
Det enda som var surt var att vi fick stå ute i 45 min i snöoväder för att dessa jävla taxibilar aldrig kom och inte sillen för den delen heller. Men nästa helg får du tillbaka när jag ska köra dig, mahaha :)   Kan väl också bara meddela att converse skor är inget att rekomendera i snöoväder!
Tack till er alla!



1 advent!

Skulle nog inte kunna få en bättre 1:a advent som denna.
Blir väckt utav ljud och julmusik, går upp och så var "alla" samlade.
Mina bröder med respektive, mor, Fille, Micke, jag och Kajsa...!
Då har vi en s.k. "riktig" frukost med julmusik i bakgrunden... Älskar't.
Såå dagen kan inte börja bättre, ska snart iväg till M-berg och ikväll blir det adventsmys hos N&J.
BÄST!


Yiha


Kvällen igår var riktigt trevlig tills folk började spåra ut.
Tack och lov hade jag vakten på min sida. Ursäkta mig, men era jävla omogna idioter, beté er som vuxna människor även om ni nu inte råkar vara det.

Jag hade ialf sällskap deluxe, och ikväll ska jag ha det riktigt nice med megadeluxe sällskap. Hahaha : )


PERFA

Lisa  - långhåriga
Jag - hemlighetsfull

...


Nu ska jag iväg för att ännu en gång ta nya prover.
Önska mig lycka till.
Sedan tänkte jag ta en runda på stan... Mys!


Hela gänget!

Hej!

Denna dag har varit lång och jag har också hunnit med en hel del. Bl.a. så har jag jobbat, hälsat på farmor, påbörjat en "ÖSK-mössa" (hejar inte på ÖSK), tränat och så fixat lite smått med "viktiga" papper....
Blir ganska så irriterad att lönespecen inge kom idag, är ganska så nyfiken av mig! Meen vad jag har väntat och längtat efter denna kommande lön som snart är här.

Sitter nu på min säng och tänkte fortsätta med mössan tills det är dags att släcka för att sova, ska jobba imorgon med ( så där sprack min och tjejernas date, där bl.a. ikea stod med på schemat och tanken var att testa en lunch i "ikea restaurangen" som Susanne gav som idé/tips (haha)).
Kanske det blir på fredag istället med halva gänget då någon åker till "jömpan", ska ändå uträtta några ärenden, som att köpa gaaarn ( får ju lön i morgon!!!) ska även till läkaren då - ÄNTLIGEN!
När jag kom hem blev jag väldigt harmonisk, då det under dagen har blivit julpyntat i hela lägenheten (så mysigt) sen så blev jag glad för när jag gick in i sovrummet så såg jag hela mitt favoritgäng låg och väntade på mig på sängen. Så söta, de log stort och skrek av lycka (eller mina g-djur-hjärnspöken).
Måste växa upp när det gäller sådana där mjuka, söta saker.


LillKroki & Lillhammis!


En helt vanlig dag på jobbet med mina nya små favoriter (Kajlo och Igor är för stora för jackfickan).
"Hej jag heter Malin och blir barnsligare än barnsligast när det handlar om gosedjur.
Btw, här är en bild (kanske inte den bästa) på halsduken jag gjorde för ett tag sen. Har glömt att lägga upp en bild på den, har även gjort några sockor... Men som inte hamnat på bild här.


<3

Det är verkligen sjukt vad en person kan göra mycket med så få och betydelsefulla ord.
Fick igår kväll ett sms som gjorde min kväll, min natt och hela denna dag.
Tack! <3


Söndagsmys med levande ljus

Hej!

Efter jag jobbat klart idag åkte jag hem och började storstäda, när jag var klar med städningen åkte jag för att avsluta kvällen med träning, men hann inte så långt då jag såg att det var stängt. Såå, det blev mot ica där vi handlade "pelle svanslös - julkalendern (1997) Haha.
Hem och så tändes det ljus i hela lägenheten för att sedan krypa upp och njuta av den härliga stämningen och sällskapet!
 
- EN LYCKAD SÖNDAG!

JAA! ... ?

Jag - oförutsägbara, "den andra är sig aldrig lik".

DÄR SATT DEN!
Eller...?


Lite tankar...

Lisa - brats, sexpack
Johanna - snus & cigg bakom örat
Kajsa - en synlig handled & vilande hand växelspak
Jag - ???? ... yttrandet? ....


Ja... Jag vet faktiskt inte.

Citatboken nr 9

Hahahahhaa jag dööör snart av skratt.
Började tänka på en riktig rolig grej Joakim sa igår.

Det var såhär....

... Vi satt i soffan hos mic och lyssnade på klyschiga hejja/hat ramsor mot olika fotbollslagl. Där några löd, med en ganska dålig efterliknelse "Heja hammarby, vi är bajare, döö AIK". Innebörden av just den ramsan var i den stilen ialf.
Men vår diskussion var ganska pendlande mellan olika saker, fast fotboll var huvudämnet.
Efter vi lyssnat på denna ramsa lyder konversationen såhär:

J - den ska jag ta-mig-fan spela för M&M, hahaha shit vad kul.
M - aaah gör det, då kommer det bli glada miner - not.
J - lalalal "heja bajen, bajsa på AIK lalallal" ... jag får nog gubbröv i dessa jeans..? eller?
M - "Mr X" gillar btw hammarby. Så han gillar nog denna ramsa eftersom han är ett stort fan av dem....
J - Vaa?
M - ...?... Eh, jo det är han?((!)) och M&M älskar AIK.
J - vadå...? Får han också gubbröv i dem här jeansen?
M - Neee? hahahahhahah, ja sa bara att han gillade hammarby o skulle nog digga just denna ramsa!


hahahaha... Så jävla klockren kommentar. Ialf ifall man var med och hörde allt i detta sammanhang och vet hur alla dessa muppar är fotbollsgalningar.

Veckoruset

Hej!

Denna vecka har varit bra men ändå ganska så orolig.
Det spökar ännu en gång i min kropp och jag har äntligen fått ännu en läkartid. Hoppas på det bästa, men jag ska övervinna detta : )

Min torsdag igår spenderades med Emilia, det var ett tag sedan vi sågs och det var riktigt kul att få träffas igen, vi gick till "vårt" ställe och käkade (där vi konstigt nog alltid hamnar).
Sedan så avslutade vi det hela med en tripp på ica, haha. Under tiden som vi käkade fick jag höra att "några" precis kommit fram till London. Om jag blev avundsjuk? ...Vad tror ni?...((!)) Jag gillar inte månaden november så mycket men jag tror att alla månader i London blir helt underbara : )
Fick ett tips från Kajsa om veckans självscanning vara (hahah söt hon är, men tyvärr K, inget som blev handlat igår ;) ).

Denna fredag har varit väldigt mysig. Fick en känsla om att jag var 8 år igen (om det ändå vore så väl)....
Jag och storebror bestämde tidigar i veckan att vi skulle till Farmor och farfar, vilket vi inte gjort på ett BRA tag. Och sedan dess att vi bestämde dag har vi gått och "längtat" som små barn, haha.
Mycket mysigt blev det då dem bjöd på våfflor och vi satt och pratade. Sedan började farmor visa lite grejer och som vanligt gick vår diskussion över till vår gemensamma hobby.
Shit... Nu kliar deet verkligen i fingrarna, haha.

Denna kväll blir nog en lugn sådan, helgen innan löning. Ser något fram emot den kommande och väntande lönen, haha.
Fick idag köra fars bil igen... WROOOOM.... hahaha, shit älskar kickdown.
Behöver införskaffa mig en egen sådan, det är verkligen nyckeln till frihet och känslan man har bakom ratten går inte att jämföras med något annat. LOVE IT!



Det kommer...

Tiden är inte inne ännu, men det kommer. Jag håller ut om ni gör det : )


Kurs hela måndagen

Hej!

Idag har jag varit på en kurs hela dagen som handlat om arbetsmiljöer, från att inte ha vart ett dugg sugen elller peppad så känner jag mig nu i efterhand att jag gått dit och deltagit.
Det var lärorikt och en ganska så rolig kurs, det gav mig "skol känsla" vilket också resulterade i att jag börjar känna ett svagt sug efter att börja plugga!
Dock så finns ett "litet" problem, det jag förmodligen vill plugga inom krävs en högre ålder än vad jag har nu idag.
Så nu skulle jag kunna tänka mig att gå på fler liknande kurser ihopp om att de är lika roliga och med lika trevligt sällskap.

Nu sitter jag här, mätt och belåten och inväntar Vickan!

See you .

...

Tomhet och längtan.

Godkänt men inte på topp

Gårdagen fick betyg godkänd, om inte hade jag grymt trevligt sällskap, var dock tråkigt folk ute. Laddar om för den kommande kvällen då vi ska på ..... Hahahaha, lite pinsamt att erkänna. Men det är vi och en massa andra brudar så tror nog att ni fattar.

Tack ialf tjejer!

Nu tänkte jag sitta och inte göra ett skit tills det är dags att göra sig i ordning. Börjar bli smått nervös inför måndag. Mysko.

Hej så länge.


Sean banan



Älskar verkligen detta klipp. Hahahahaha...
"scchhh... När lammen tystnar"
"Kossorna gillar gräs, Sean banan också"


Kvällens avslut

Det har bara varit 3 dagar med snö, men jag är redan urless på den. Det känns som vi precis hade snö, samt att det var en skräck vinter sist så jag är allt annat änn sugen på mera snö. Fick höra på jobbet att jag var negativ, kan dock inte medhålla!
Dessutom sägs det att denna vinter som kommer ska bli ännu värre, hur det nu kan gå?! Det återstår att se.
Däremot känns det så jäkla irriterande att Örebro stad är så urkassa på att ploga på vägarna, man kommer knappt fram på vissa vägar.
Fick höra att det stod på Örebro kommuns hemsida att de inte tänker ploga förens det är 20-30cm snö, och om det snöar så kommer de vänta tills det "snöat klart" innan de börjar ploga för annars skulle hela processen vara onödig. Något sådant tror jag att det stod....? Eller liknande, var ialf en som berättade det. Om nu detta stämmer, så är det ju helt ofattbart!
Varför inte bara åka ut och ploga innan det blir 20-30cm snö? Blir irriterad vid bara tanken.

I morgon är det fredag, ska bli riktigt trevligt. Är ledig och sedan ska jag käka med brudarna för att sedan gå ut och fira. Ska bli riktigt trevligt, morgondagen är en väldigt väntad dag för många! Och äntligen så är den SNART här. Weho.
Vet/känner ungefär 7st som fyllt år denna vecka... Shit, vi har 12 månader på året men alla valde samma vecka under samma månad. Haha...Fast det blir bara desto mer att fira!

Nu blir det att ta mig ett glas vatten och seda krypa ner till kojs.
Puss!





AAAAH blondie?



AAAAH.
När jag ser denna bild och andra från samma år känner jag "huh?".
På dessa bilder då jag inte var gulhuvve/sönderblonderad.
Saknar det faktiskt. För HÄR har jag någorlunda fint blond hår och det gillar jag.
Gillar med rödbruna med, men blondie är jag till en viss del i benmärgen eftersom jag från början var/är blond. Hm... Eller?


Bäst.

Shit, vad ska jag säga?(!)
Du är verkligen bäst, Tack för att du är du och alltid finns där i alla lägen, <3

Ett dåligt samkprov


Såhär ser det ut än så länge....
Men nystanet tog slut igår så var uppe på stan precis och införskaffade mig två till. Garnet heter "Maja" för er som har koll på alla dessa olika garntyper och märken, så detta garn är ganska så fluffigt och mjukt.
Blev 56cm på 1 nystan.... Lite övrig info si sådär. Haha .
Så ska väl rulla nystan sen, eftersom att dem ligger "orullade".
Måste verkligen hälsa på farmor någon dag, saknar henne, PLUS att vi kan ha ett gemensamt handarbetarsamtal.


Sallad

Hm.... Jag bara älskar't!
Min nya favorit "sallad".


Som endast består av avokado, rödlök, tomat och feta ost... Yummie.


Färgen

Jag trivs verkligen väldigt bra i min "nya" färg (hittills ialf ;) )



Stickning!


Nytt stickprojekt!


K + M = Old norr


En utav de sista kvällarna på norr.
Saknar det.


Bye bye Brown, Hello Red(i)

Hej!
Shit, jag tror fasiken att detta snöoväder tar kål på mig, det äter upp mig innefrån. Det värsta utav allt är att detta är bara början!!
Glömde förut att nämna att jag var iväg hos frissan imorse, det blev både färgning och klippning.
Kastanjebrunt/brun med röda och kopparröda slingor.
Yummie, me  like.



9 November är ingen vanlig dag...

... För att det är Lisas födelsedag! HURRA HURRA HURRA!


Grattis B! : ) <3


Saw i 3D

Jahapp, så blev det en bio igår med ett helg gäng. Var mysig stämning osv...
 Vi gick på Saw i 3D, rent generellt tycker jag att dessa "Saw" filmer är riktigt dåliga, men eftersom det skulle visas i 3D så ville jag gå.
Meen, det blev en stor besvikelse bortsett från mitt sällskap, 3D:n var inge märkvärdig mer än att en såg kom lite emot än en gång, samt en köttbit. Trodde att det skulle vara mer "coola" effekter.
Så kan det va!

Tror att filmer med hav, animerade eller liknande kan man göra coolare effekter med 3D, dock så är det bara mina spekulationer. Så skulle vilja se filmen "Sammys äventyr", som är en animerad film och handlar om en sköldpadda.
Vill se den på bio för att tror den är bättre i 3D än vad "Saw" var, samt att jag är en sucker för tecknade/animerade filmer. Haha


Saw dockan påminner om dig Niklas.


Hörlurarna på!


Hahaha... Här sitter jag som en megamupp med hörlurarna på för att lyssna på musik. Vad gör man inte när sina andra inneboende dammsuger så det blir hörlurartvång?!


Smartskaft


Hello .

Nu efter mitt besök då jag planerat in att åka iväg och simma kom jag på att jag inte kan det.
Eftersom jag har bandage på armen.... Hm... Smart tänkt där.
Så får nog vänta några dagar tills jag får simma igen.
Bagge oxå.
Känns så jävla typiskt, när jag väl är ledig och har tiden för att göra det så "får" jag inte.
Såååå.... Blir väl stickning, kanske leka med dammsugaren, sen blir det bio ikväll med boysen och Kajs. Myyys poäng där.


Gör det....?

Förresten, finns det något bättre än när man sitter vid datorn och så kommer låten "Fear of the dark" på radion...?
Det ger mig rysningar och jag känner att jag måste dit, tillbaka - ännu en gång!


3+4+9+2=18!

Äntligen, äntligen säger jag bara!

Idag fyller vår lilla primadonna 18 år! Ett stort grattis till henne. Så mycket hon har längtat! (haha).
Men nu är dagen här och det blir en taggning som aldrig förr.

Grattis Johanna!!


Hahha hade dock ingen annan bättre bild i närheten. Denna råkades visst ta på en buss på väg till Örebro en gång i tiden. <3


Sämsta bild jag orkade finna

Det är jul snart....
Jag vill ha detta i mitt paket!


Mhmmm... Ett smaskigt armband.
Skulle också uppskatta den "stora" död-skalleringen i den mörka färgen, då jag har den ljusa ringen och tkr det är riktigt snyggt att matcha.

Only 690:-
Antingen unna mig det när jag blivit rik eller önska det utav mina käre bröder i julklapp.... Vi får se : )


Pause

Jag känner mig sval.
Så därför har det blivit omedvetet en pause härifrån, kanske den tar slut ikväll, kanske i morgon?
Hur som, det är alltså såhär det känns när man tappa fotfäste och föll...?
Höhö .


Stockholm .

Vi får och ska helt enkelt ta reda på vad Stockholm har att erbjuda. Hell yeah!

Hel eller halvhjärtat!

Jag hinner inte att lägga ner tid och rum här, inte helhjärtat ialf. Tror det blir ändring på det så småningom.
Men det är mycket i fokus nu, jag gillart!
Fast nu ikväll ska jag slå in paket.
Har kommit på en skitbra julklapp till en nära vän, dock så måste jag köpa den och försöka förvara den tryggt för att jag inte ska ge den i förtid. Sjukt roligt!!

Sthlm i helgen.


Hatar flodhästarna i bassängen.

Huh?
Jag måste ställa frågan, varför låter föräldrar sina flodhästsbarn hoppa och plaska i motionssimmet? Är det jag som är gammal och gaggig eller håller ni med om att det är väldigt störande?!
Hur som efter att ha lyckats dränkt 10 ungar fick jag min träning genomförd.

Nu bär det snart av mot stan och träffa K&L, ikväll blir det att träffa vicky : )

Kajsas nya tröja som Lisa är avundsjuk på.

Hej!
Har jag visas Kajsas nya köp? Det är en tröja som hon är mycket stolt över. Hon vill inte avslöja vart hon köpt den ihopp om att få vara själv att bära upp den i stan.
Lisa är ganska så sur över det och framför allt väldigt avundsjuk. Tur att tröjan är lila ialf!!



Tufft läge.


Tufft läge.


Regniga tisdag

Det är ungefär en kväll som denna då jag önskar mer än något att jag kunde krypa upp i "någons" knä/famn och bara lyssna på regnet som smattrar mot fönstret för att sedan lätt somna in efter en hård arbetsdag med en kraftig huvudvärk som jag trottsade genom att åka och träna. Erkänn det vore inga fel?!
Meeen, jag ska till Stockholm i helgen.
 Y-u-m-m-i-e.
Efter arbetsdagen så blev jag bjuden på mat från Rosalis utav hjärtat, tack hjärti! : )
Nu hade jag tänkt att titta på sista avsnittet av I Anneli som gick igår kväll, men det laggar ju bara hela tiden.
Ska väl ganska snart krypa ner eftersom att en halv seg tisdagskväll som denna kommer nog inte blir så mycket annat än ännu segare?!

Men idag spred sig ryktet på riktigt på jobbet, nu vet typ ALLA att jag stickar, haha. Shit... Så söt A var när hon kom fram och bad om hjälp med sin stickning hon hade med sig. Haha going!
Jag skäms lite, med tanke på att det är inge jag brukar berätta det första jag gör - att jag lever som en nittioåring och kan inte titta på tv:n utan att sticka, samt att jag lägger ner mycket av min fritid på denna hobby.
Såå nu har jag nya beställningar... Spännande.
På tal om stickning skenade mina tankar genast iväg mot Farmor, saknar henne. Sen har vi planerat in en "hantverksdag" som ännu inte kommit till skott eftersom jag jobbat en del. Kanske den kan bli av nästa vecka?? I hope so.


Nu ska jag hur som ta mig ett glas vatten och lägga mig för att läsa om inte .... : )



Turn the lights off

Vad hände?
Helt plötsligit blev jag väldigt känslosam och började gråta åt låten "turn the lights off".
Kan detta bero på gamla minnen som vaknar upp?
SLUTA MALIN!

Stundens tankar .

Efter många tankar fram och tillbaka igår så insåg jag att mitt "val" var ett klokt "val". Men efter denna natt då jag hade en dröm som visade alltihop från ett perspektiv som dessutom gjorde mig kluven och jag vet inte ifall jag gjorde rätt.
Önskar ibland att man kunde gå tillbaka i tiden då jag skulle backa bak 24 timmar för att sedan handla rätt från början.
Ibland undrar jag även vad det är som gör att jag måste analysera sönder alla grejer innan jag nöjer mig, och att de få gångerna jag känner mig klok och gör "det rätta" från början så kan en vanlig dröm spöka till allt och få mig i andra tankar. Det är mysko det där med människokroppen och ens hjärna.

För övrigt har denna dag varit helt okej, det gick fort att jobba vilket känns väldigt skönt. Sen så träffade jag Maria som verkligen kan få mig att skratta. Hon är bra på många sätt och vis, hon lyckas jämt.

Nu på kvällsqvisten har jag träffat Kajsa, det var mycket trevligt. Satt och förhandlade lite med varann, tror att det redan är bestämt. Längtar, haha.
Vi är sjuka, men lika bra att "planera" den kommande helgen. Ska nämligen till Stockholm då, mycket spännande. Vi satt även och återberättade lite händelser från helgen för varann för att återigen få oss några goa och glada skratt.

För att bara ge en kort återberättelse om min helg, vad ska jag säga. Jag har varit på hemma fester, samt utgång. Spenderat ganska så mycker tid i olika taxibilar. Jag har träffat en av mina dröm män, jag har mång gifte.
Det har varit "taxi-puss". Jag har återigen hamnat emellan fel gäng, gjort en repris på samma ställe (hahahha). Skickat över 20 mms på onödiga saker. Fått en ny dos av Mr.*. 
Helgen som var, var en upplevelse i sig, det är nog den mest galna, impulsiva och härliga helg jag haft. 
Skulle vilja berätta allt med inlevelse, detaljer och vara lite mer konkret. Men jag tror inte det ska visas i skrift här.... : ) Ni som var med instämmer nog så fint i körsången.

Yummie . 

Puss. 



Hittade en bild på mig och kajsli.
 


RSS 2.0