090731

Denna dag har jag jobbat och sovit, typ. Är fortfarande väldigt trött men försöker spara den sömnen tills i natt.
Snart blir det iväg till Marieberg, sedan hem till Niklas och Jonny.
Ev. ut ikväll och lite grejer med dem!
I morgon blir det jobb, igen. Kan inte få en tanke ur skallen... Blir bra att jag ska träffa Johanna i morgon efter jag jobbat så jag kan försöka lägga över den lite på henne, hehe .
Aja, ska försöka hinna diska innan pojkarna kommer...
PUSS

Strömpis!


Kvällen igår blev lyckad!
Hade nog egentligen tänkt mig en lite mer lugn kväll och farmför allt inte en för sen kväll eftersom jag varit så trött och har svårt att sova längre på förmiddagarna men ändå ville vara utvilad så som idag ( är ledig idag ) .
Hur som helst, tanken var från början att träffa Fia, men blev lite ändrade planer så jag och Daniella gick till Strömpis itsället, började för festa och fixa hemma hos mig, sedan på Strömpis träffade vi Vendela och Elvira, så vi 4 hade en riktig trevlig kväll. Det bör göras om.
Efter gårdagskvällen fick jag en annan syn  på vissa saker, tror att det är postivit, beror också självfallet på vem man frågar, hoppas på det bästa ialf. Hehe.
Frammåt småtimmarna blev det att gå hemmåt och sova, och mycket riktigt så vaknade jag vid 7 i morse, lyckades somna om 1 timma.. Sen var det kört. Är as trött nu och ska i morgon upp vid 5 för att jobba, jippi!

Tårtbakarn


Yes, gårdagen blev som bestämt hem till Niklas efter jobbet. Då han söt som han är hade gjort en tårta, en fin Sverige tårta dessutom, o duktig som han är hade han t.o.m gjort tårtbottnen själv, ingen lathet där. Däremot åt jag inte av den, eftersom som ni flesta säkert vet tycker jag varken om marsipan, grädde, sylt, vaniljsås, vilket mer eller mindre är hela tårtan. Lillebror hade även bakat någon anna kaka, den var riktigt god.

Nu kanske det närmar sig mot sitt slut? Eller är det bara början.
Tyckte väldigt synd om farfar ialf. Säger inget mer så har jag ingenting sagt.

PUSS

Skratt rakt upp i ansiktet.

Jag känner mig ganska taskig just nu, men ändå kan jag inte sluta garva. Idag på jobbet sitter jag och Eliza och pratar och mitt från ingenstans dyker det upp en viss person och frågar mig en grej (som vanligt) och utan förvarning började Eliza asgarva och då började jag med, rakt i ansiktet på honom. Förlåt.
HAHA.


J,M,L

En ganska så ointressant konversation jag och braudsen hade häromdagen. Haha.

J: - Asså du Malin, jag tycker fan att J.A är jäkligt snygg.
M: - Visst är han?! Äntligen någon som medhåller.
J: - Tycker inte du det Lisa?
L: - Har inte sett han, vet inte vem han är.
M: -du har verkligen missat något... Måste få träffa han
J: - vill också göra det, haha . Men hur gammal tror du egentligen att han är?
M: - ingen aning faktiskt... Han är svår att sätta åldern på.
J: - jag vet, han skulle kunna vara 23, lika gärna som 26..?!
M: - aah jag vet, men tror han är 23, typ..
L: - vaa? Nej, jag kan slå vad om att han är född 87.
J: - hur gammal är man då?
L: -  22?
J: - NEHEE! det ärhan inte .. tror nästan han är äldre än 23..
L: - nej! han är född 87!
M: - Hade du ens sett honom?
L: - Ja, johannas bror?
M&L: - HAHAHA.. vaa? vi snackar ju om J.A
L: - jaha, trodde det var J.E

Kul var det när vi hade diskussionen. Lisa halka på ett bananskal (igen) rakt in i konversationen. Hon har ju inte ens träffat människan (A). HAHA.


Grattis Lillebror!



29 juli är ingen vanlig dag, nej för det är Lillebrors födelsedag...
Grattis Lillebror! =)

alvedon är värdelöst ibland


Oj, just nu ser jag väldigt mycket emot imorgon vid 16:00, för då är jag äntligen ledig för ett tag, eller rättare sagt är ledig på torsdag. Sedan är det jobb i 6 dagar igen, sen ledig en dag till.
Hoppas innerligt att jag inte har denna huvudvärk som jag haft idag i morgon för tror inte jag klarar av att jobba då, har varit på gräns idag.
På tal om jobb, har kommit på den största och bästa anledningen med att jobba på Biltema, den får ni reda på någon annan dag, fast igår kom jag och Johanna på en annan bra grej, så nu finns det 2 anledningar, känns ju bra. Haha.  

Nu blir det snart lite kräftkäk som jag skrev tidigare, får försöka lägga mig tidigt, vilket kan bli svårt, men kommer annars vara helt död i morgon. Har precis slagit in ett paket, hehe, kan dock inte avslöja vad som finner sig i paketet, inte än.

Skulle vilja vara ledig, ha helg med fint väder och med trevligt folk, och ha det ungefär lika mysigt som jag och sofia hade den kvällen då denna bild togs.
Ska kila härifrån och proppa i mig lite alvedon och hoppas på det bästa. Men tycker fasen aldrig att det hjälper, dålig stil.
/ Nalle

Kräftor

Gick ut i köket och nu är det uppdukat med kräftor, räkor, bröd, kex, vin och lite andra smaskiheter... Snart kommer även Gustav hit, han var här igår med och käkade, det blir även Robert, Niklas, Jonny, mamma och jag såklart.
Desto mindre trevligt att jag ska upp i morgon vid 5 för att jobba, medan de andra har semester.
Så det kan vara ibland. hehe.


Bajsblogg

Fick för ett litet tag sedan ett samtal av en viss person som hade hittat en blogg han asgarvade åt, mycket tjat om att jag skulle gå in på den, vilket jag gjorde. Ett av de vidrigaste jag sett, hon bara pratar om bajs.
Om ni undrar vad den heter kan ni ju fråga, haha.

Annars har dagen varit lugn, träffade Lisa ett litet tag. Egentligen skulle även Johanna vara med, men så blev det inte. Morgondagen väntar med jobb, dessutom väldigt tidigt så det blir tidig sömn för mig ikväll. Just nu har jag verkligen ingen större lust att jobba, men kan bero på att jag har sådana problem att komma upp på morgonen, är verkligen morgontrött. Blivit de den sista tiden.

Nu ska jag titta på One tree hill, sedan blir det att lägga sig och läsa någon timma så jag blir seg och sömning och sedan somnar. Hehe. Som ett litet barn .

M


Kavli - Sofia



Kan inte sluta le åt denna, haha .
För mig är det Fia.
Sådan dans hon alltid har för sig, o speciellt på krogen ;) HAHA.

Deprimerande Lördag.


Jahapp, snart denna dag förbi.
& vad har jag åstadkommit med?
- Nästan ingenting.
Tagit mycket av min energi med att grubbla, fundera och varit allmänt tjurig. Sådana dagar förekommer visst.
Konstigt nog får sånna här dagar dåligt samveter för väldigt många människor som står mig nära, vilket jag slåss med mig själv med. Hatar när det blir såhär.

Nu ska jag ialf försöka lämna det för idag, och ha det trevligt hos Joakim. Vet inte ifall även Niklas och Jonny är med, kan bli kul.
Tänkte först åka till Linnea ikväll, det är fest eller något liknande där. Men blev inte så. Hehe.

/ Nalle

Jahapp?

Vaknade första gången vid 8:41, av att det ringde. Skulle ha gått upp då och inte somnat om...
För vaknade denna gång upp på fel sida av mig själv.

Voldemorta eller Harrypottah?

Ojdå, fick nyss ett fint mejl.
På tal om Harry potter ännu än gång, jag har alltid trott att jag varit den kvinnliga Voldemort vid namn Voldemorta. Sen häromdagen då jag gjorde ett test på Facebook blev jag Harry Potter, och nu fick jag ännu ett svar, ett bevis på att jag är Harry Potter, eller ska jag säga HarryPottah, låter lite med kvinnligt va?
Haha.


Som ni ser, det är jag som är Harry Potter.


För mycket?


Just nu när Harry Potter precis har haft preimär och alla blir så ivriga så smittar det faktiskt av. Häromdagen såg jag folk som skulle se filmen som klätt ut sig till liknande folk ur filmen, kom i mantel med speciella sminkningar osv.
Konstigt nog smittas man med i det hela, blir också inne i Harry Potter spåren och får lust att börja läsa om alla böcker.
Blir det för nördigt? Haha .
Fast dem är ju bra.


Ledighet

Hallå!
En dag idag då man fick vara ledig, vilket känns skönt! Dock har den gått väldigt snabbt.
Vaknade upp med Krause, blev att ta det lugnt ett tag sedan efter hon åkt hem, cyklade jag iväg och simmade. Blev as förbannad när jag var iväg, hur mycket folk som helst och dessutom så tar ingen hänsyn till bassängen som är till för motionssimmet, barn plaskar omkring och även äldre människor simmar över och tror att det är någon jäkla barnbassäng. Kanske det är jag nu som låter som en pensionär, men jag blir as irriterad på sådant!
Blev tack vare allt folk inte lika långt simmande som jag hade tänkt mig, men blev lite grann ialf.

Nu sitter jag här och har smaskat lite på Ben & Jerry's, åt direkt ur förpackning, sådant får man göra! Det var riktigt gott, men nu sitter man här med världens magvärk, fast får skylla mig själv. Jag tycker att Ben & Jerry's glassen bör vara laktorfri.

Eftersom jag är själv hemma detta dygn, har ingen av mina käraste i närheten har jag inga ideér på vad jag ska göra. Tror det blir ganska lugnt, kanske lite tittande på Gossip girl som ramlade in i brevlådan för någon vecka sedan. Eller lägga mig och läsa... Läser en riktigt bra bok just nu, 14 år till salu heter den. LÄS DEN!
Men känner mig lite ensam faktiskt, inge kul. Skulle vilja haft Mårten här, gud så mysigt. Saknar honom! <3

Förresten tappade ju bort min nya fotlänk häromdagen, som var sprojlans ny, tack och lov hade de fått in nya sådana så köpte mig en ny idag!

Tänkte även påpeka att Harry Potter 6, var riktigt bra. Blev lite smått irriterad på dem som satt bredvid oss, de var mer intresserade på vad Lisa och Jag gjorde än vad som hände i filmen, dock så blev folk irriterad på oss, mest mig kanske för att jag skrattade i fel tillfällen i filmen. Hehe. Sömnbrist kan man kalla det, eller så var det bara väldigt roligt. 
Sedan råkade man slänga ur sig några klyschiga kommentarer som fick Lisa att skratta vilket störde resten av dem i salongen, jag säger bara förlåt till er. 
Tror att filmen blir ännu bättre ifall man läst böckerna, vilket jag gjort. 

På tal om film har en annan film snart premiär som jag bara måste se, minns inte riktigt vad den hette, men någonting med Göran?! Kan det stämma? :) hehe. 

 Slut babblat här. /Nalle

Halvblodsprinsen

Efter att jobbat hela dagen blev det hem och vila upp sig lite, var helt död med huvudvärk.
Nu orkar jag med Bio ikväll!

Så kvällen blir först spenderat med Katarina, Amanda och Lisa på stan. Efter det blir det Biomys med Lisa. Förra sommaren sa jag att jag skulle följa med henne på Harry Potter, och så vill jag förstås se den. Har ju trots allt läst alla HP böcker också, nördig som man är.

Sammanfattning på 21 juli 2009

Ledig idag, blev Marieberg.
Fynda ett armband.
Jobba i morgon, börjar tidigt.
Är trött på tidiga mornar.
Är nu ute hos pappa, blir att sova här.
Mamma blir förtvivlad över mitt dåliga lokalsinne i Örebro, haha.
Kan inte sluta fundera och analysera.
Ska titta på ett Gossip girl avsnitt, sedan sova.
Godnatt.

Ben&Jerry's


Ben&Jerry's, Chocolate Fudge Brownie.
Mumma vad den är god!
Käkade lite precis, mättande men väldigt god:) Tror det börjar bli min favoritglass...
En av dem ialf, har några till bland favoriterna.

Brother&Sis'


Haft någonting att göra hela dagen, fast har gjort "bra" saker. Började med att jobba tidigt i morse, sedan far jag iväg för att simma, efter blev det hem och så började jag städa. Dessutom har jag lyckats sova middag. Hehe.
När jag städade började ja gräva i min säng ( har förvaring under) och så hittade jag denna bild som faktiskt ska ramas in men som inte blivit av ännu.
Tror ganska många av er har sett orginal bilden, föreställer ialla fall min bror och jag när vi var pyttesmå.
Hittade en till "tavla/bild" som ska ramas in, men den föreställer en bild på min storebror när han är ungefär 2år gammal, också mycket fin. 

I morgon är jag ledig vilket ska bli riktigt skönt, blir att träffa Lisa ett tag och ut till Marieberg en sväng, tror jag. 
Jag blir lite rädd, nu i två dagar i rad på jobbet har jag lyckats fått några magiska krafter av ett slag mot mig, och dessa krafter har gett mig lite knepiga grejer. Haha. Mer tänker jag inte förklara! 

Nalle 

I'm back!

Hej!

Har precis satt mig här med en kopp kaffe,och funderar på ifall ja ska blädda i en bok, kolla på Walk the line på tv eller en anna film som just nu går på tv som handlar om Anna Nicole smiths liv. Men det får nog bli boken, för det är viktigt.
Har däremot väldigt ont i huvudet så det känns inge vidare, ska även upp vid 5 i morgon för att jobba så kvällen får ett tidigt avslut.

Robert kom för en liten stund sedan hit, jag, han och mamma har delat på ett glaspaket med chokladglass med chokladbitar, mums! Älskar det.

Helgen som varit har jag ägnat mig åt att vara på krogen, träffat trevligt folk, jobbat som en tok och så tagit en sväng i Askersund. Ganska händelserik helg och är väldigt trött nu frammåt slutet av den.
Nu när jag jobbar är jag så jäkla vilsen på dagar så det känns nu som en torsdag kväll, typ. Så är det söndag, hehe. I morgon blir det jobb igen, ledig på tisdag och har för mycket grejer som jag måste,vill och bör hinna med, vet bara inte hur tiden ska räcka. Framför allt ska jag sova ut, börjar bli trött på tidiga mornar. Hehe.
Känner dock också att efter denna helg har jag blivit fattig, fredagen blev dyr. Inge kul, och snart får jag en räkning på mina badkläder jag beställt, som jag dessutom ångrade att jag köpte. Hehe, en del av dem ialf. Kanske kommer tacka mig själv mitt i vintern då jag åker och simmar, eftersom de simkläderna jag har nu knappt är hållbara.

I dag åkte Storebror till Bryssel och Lillebror befinner sig i Strömstad, blir lite tomt. Tycker om att ha dem nära mig.

Dessa dagar när jag haft fullt upp, med jobb och allting annat så blir jag helt knasig i bollen, känns som mitt huvud är fullt med tankar och skit som jag återigen måste gå igenom för att lugna mig, dessa tankar består med massa konstigheter, dels lite grejer som jag inte får glömma att göra osv.

Puss, Nalle


Träffade Kajsa i fredags på frimis. Träffade mycket annat trevligt folk, de var trevligt!


Me & Faja :)




Här kommer lite andra bilder från kvällen. Som ni märker, jag tar bilderna. Haha. Linslus;)
Lite bilder på mig och lite av  de folk som jag träffade på Frimis.
Kan dock inte sluta le åt mitt och M:s "serious talk". Haha.

Pyss

Ond

Oj, längesen man fick tid för att upptadera någonting här.
Idag när jag jobbade insåg jag att det finns vissa människor som bara vill väl, som har ett gott hjärta.
Jag märkte även idag när min ondhet blev till verklighet.
Hur som helst, skriver mer senare, kanske jag även berättar litem er ingående.
Nu ska jag vila för mitt huvud, inklusive jag håller på att dö!
Puss

Spanar inne på MQ

Hej!
Snart ska jag dra mig iväg till Strömpis och kolla på Fashion Pack, det ska bli roligt. De hade premiär på sin nya show förra veckan, så det ska bli spännande och se vad för kul de har salgit ihop denna gång.
Något som är desto mindre kul är att jag börjar klockan 06:30 i morgon, dessutom är det ett 12 timmars pass. Segt, men kommer bli fint när lönen kommer hehe.

Denna helg som kommer hade jag lite planer och ideér som jag tänkte skulle ske och göras, men nu så ska jag tydligen jobba från öppning till stängning båda dagarna så det blir lite svårt. Fast det blir nog bra.

Idag har jag varit ute hos pappa, dagen har gått riktigt fort och jag har tillbringat en del av den genom att kolla på One tree hil, fick gråta en skvätt. Antingen är det jag som är överkänslig eller så är det faktiskt jätte sorgligt, för jag kan inte låta bli att fälla minst en tår till varje avsnitt. Jag är lite cipi.
Det blev också en tur till Marieberg med Jennike, vi käkade lunch, kollade runt och hade det trevligt.
Köpte mig ett par armband och örhängen i leopardmönster ( som ni alla vet, älskar det mönstret och just nu så är det så pass inne så det säljs också i varje affär), sedan fynda jag mig en paljettväst och lite trosor. Vet dock inte ifall västen får flytta in i garderoben eller ifall den åker tillbax. Fast den är riktigt fin! Så får se=)

Ibland får man faktiskt offra sig, det gjorde jag idag. För när vi var på Marieberg fick jag i uppgift att gå in på MQ och kolla lite grejer, haha. Han som jobbade där lär faktiskt tro att jag hade något fel. Hur som helst, det kallas för uppoffring!

Efter trip till Marieberg åkte jag hem till pappa igen, käkade lite grillat och sådant. Söt som han är hade han köpt fetaost (för att jag älskar det) utan att jag bad honom. Omtänksamt!

Ska nu ta och avsluta här för att bege mig till Strömpis! Blir trött bara jag tänker på att jag ska upp vid 5 i morgon. Suck.
Puss , Nalle



Nattdopp


Tyskt vin



Hela dagen igår var jag med Lisa och Johanna, det var riktigt kul. Vi gjorde lite allt möjligt, blev ganska mycket bad. Jag fick en vinflaska av Lisa, som hon köpt i Tyskland, haha. Hon är go!
Så senare på kvällen så satt vi 3 och delade på den, så nu är den slut.

Eftersom de sov kvar blev det även ett nattdopp i poolen någon gång efter 00.00, det var mys.

STEN

Skön kommentar: Han är as het och ser ut som att han heter Marcus eller något, men han heter Sten?!
Haha...

Fråga mig inte. haha

Fråga mig inte varför jag lägger upp denna bild.
Men kollade på datorn min externa hårddisk och hittade lite bilder som fick mig att börja le. Haha.


Som denna bild, vad gör hon och varför? Och varför tagit kort på det?


Jennie & Ich.


Det får bli en bild på oss två.
Nu ska jag åka och jobba.
Hörs senare.
Puss

Post i brevlådan


En dag när jag kom hem låg dessa saker i brevinkastet....


Ingen tid

Hej!
Som ni säkert har märkt har jag inte haft så mycket tid för bloggandet. Jag har jobbat 8 dagar i sträck och ska jobba i morgon med. Sedan får jag några dagar ledighet, det ska bli riktigt skönt.
Dessutom har jag varit så trött eftersom jag försöker göra andra grejer också, även att jag jobbar. Så det har blivit lite sömnbrist nu mot slutet.

I fredags efter jobbet så åkte jag till stan för att träffa Julia, Sandra var även med. Julia skulle vara i Örebro i 2 dagar så det var lika bra att passa på och träffa henne, eftersom hon annars bor i Norge.
Efter det blev det hem, göra sig i ordning för att parta lite. Någon fyllde ju visst 18?! :) Haha.
Träffade en hel del trevligt folk.

Kvällen igår började med lite öl och vi skulle bege oss mot Pitchers, men det slutade med att vi blev kvar hemma, hade det mysigt och kollade på Rosa pantern 2.

Nu har jag precis diskat och duschat, väntar på att Krause ska ringa mig, som faktiskt snart är hemma i Örebro igen, känns skönt så hon och jag kan ha våra samtal varje dag igen. Sen vill jag ju träffa henne.

Nalle


Det kommer!

Upptadering kommer snart, har haft fullt upp dessa dagar...


Shuffle

Lite coolt är det ju...
Haha .
 

Hoppsan kerstin .

Ibland tar jag för mycket vatten över huvudet...
Som nu till exempel.
- Obs!

Skulden



Nu har man precis kommit hem från Storebror där även lillebror var, har varit där och kollat på denna film, som var väldigt bra! En film som ni ska se ifall ni gillar Wallander/Beck eller liknande.
 Vi hade lite La Peterson mys och med deras respektive.
Snart blir det att gå och sova eftersom jag ska jobba i morgon igen, har som tur är lite sovmorgon med 2 timmar, jippi!
Ska ialf stänga av datorn och försöka slumra lite.
Puss

ljugapa

Hej!

Idag har jag varit riktigt trött och haft huvudvärk mer eller mindre hela dagen, glad var jag eftersom jag hade en kort arbetsdag men som gjorde så jag fick vara kvar, jobbade närmare 11 timmar i stället för 3. En viss skillnad.
Nu har jag precis käkat en fralla och pratat med Lisa i telefon, ungen åker ju i morgon till Tyskland och jag fick precis reda på att hon dessutom ska bila ner, jag vill oxå! Trodde först hon hade ljugit för mig, för jag var bombsäker på att hon skulle flyga, men kan lika gärna ha drömt det. Hur som helst, jag vill också bila i Europa.

Ska nu hoppa in i duschen och försöka få tag på brodern min som ringt mig, blir kanske och träffa honom ett tag, men skulle just nu vilja lägga mig nyduschad under mitt täcke och sova lite middag.
- en jäkla dålig ovana som en viss person en gång i tiden lärde mig. Hehe. Måste vänja bort det.

Nalle




Michael Jackson



Lite sorgligt är det...


Pompack!

Hej!
Första jobbdagen enligt mitt schema. Ledig i morgon, sedan blir det flera jobbdagar i streck!
- Pompack vad full man kan vara en måndagskväll.
Kan trots det inte låta bli att ha ett leende på läpparna, because of you :)


Åk inte 5 st i en stock på Flumride


- Här var vi på väg upp i flumride...
Blöta blev vi, fast inte lika som när vi åkte 5st i en stock. HAHA. kul var det...
Så därför dela vi upp det och satt nu bara 3st i en.


- trötta grisar på vägen hem...

Passoâ


Ett ganska nytt inköp som känns riktigt bra.
Hahaha..

1 sek

Fundersam.
Orolig.
Skraj.
Saknad.
Meningslöst.
Meningsfullt.
Ångest.


Liseberg 09!

Så var denna dag gjord. Den har varit riktigt trevligt då vi tidigt i morse begav oss iväg till Göteborg för att gå på Liseberg.
Det var inte så jätte mycket med folk där, med tanke på att vi var där en lördag. Vi hade tur med vädret där vi hade skinande sol och väldigt varmt, medan ni här hemma i Örebro hade regn.
Hörde från min mor att två tak på Marieberg hade "regnat sönder", de hade gått genom/rasat på grund av regnovädret, då dem självklart fick stänga dessa 2 butiker som blev drabbade och kunder sprang hejvilt!

Tillbaka till Liseberg, jag och Lisa kom på en bra teknik i vissa karuseller, vilket var ganska kul. Tyvärr var den nya attraktionen avstängd, vet faktiskt inte varför, men den såg inte sådär jätte rolig ut direkt.
Efter en hel dag spenderad i Göteborg är jag ganska seg, men inte så jätte trött som jag "bör" vara med tanke på att i natt blev det inte många timmars sömn. Det gick bara inte, vi hade annat för oss och kunde inte sova. Haha.
Däremot ska jag försöka göra det nu!
Kanske kommer lite bilder senare, beror på hur jag känner i morgon:P Hehe.

Nalle


Sönderstucken!

Nu har man gjort ganska många tester, lämnat liter av blod. Hoppas de hittar något så att man faktiskt kan få ett bra svar på varför man alltid ska behöva känna så och ha denna smärta.
Det var ju också jätte kul att när de skulle göra blodprov och ta blod så stack de "fel" flera gånger och äntligen efter ca en miljard stick så lyckades de sticka rätt i handen, så nu har ja små blåmärken i armväcken/handlederna och på handen.
Dessutom så har jag väldigt svårt för blod, och tror hon fyllde 7 rör, vilket blev en plåga för mig. Hehe.
Nu är det ialf gjort och jag väntar på svar....!


Kärlek

Jag är kär i denna låt...
 

-dock inte världens bästa kvalite

Kommer ni ihåg? :)



Kommer ni ihåg?
Denna låt som man aldrig kan glömma. Var väldigt längesen, men ändå något man kommer ihåg och bara kan sjunga med i! =)

Let it be love

Hej!

Vakna av att man är alldeles varm är inge skönt! Men jag är glad i alla fall att det är fint väder, igår blev det ju lite åska och regn mitt på dagen, men klarna upp frammåt kvällen.
Igår kollade jag igenom min dator lite grann, hittade mycket roliga saker, en del blev raderat och en del fick vara kvar. Mycket fina minnen! Jag både rös, skratta och grät. Knäpp som man är.

Jag känner mig helt tom, så det är lika bra av avsluta här, för det finns inget mer.

M

RSS 2.0