Lillebror blir stor

Idag är det den 29:e juli och idag fyller min Lillebror år. Han börar bli stor. Grattis!
Jag jobbar till 17:30 sedan är jag ledig i 2 dagar, halleluljah! Förstår ni den underbara känslan?
I morgon är det party crew med lite arbetskamrater m.fl. som gäller! Yihaa!
Just det, jag drömde i natt att jag var blond igen. Obehaglig dröm.
Längtar lite till 24/8, taskigt men sant. Haha : ) Fast samtidigt vill jag att det ska vara juli året ut, hösten är Okej, men jag avskyr vintern. Blää. Hade jag möjligheten hade jag nog bosatt mig typ i Asien på vinterhalvåren'a eller något i den stilen...Men ens plikter kallar, än så länge. Ska nog först göra mig av med dem! :)


J-a-l-l-a

Jalla, Jalla!
Ville bara tacka Kajsa och Johanna igår för en riktigt bra kväll, det blev en hel lyckad kväll. Sen ett tack till alla andra man träffa där och umgicks med.
Det var riktigt trevligt och det var roligt att få träffa Johan, Jonas, Jerry och Anders igen. Ses snart igen pojkar! : )
Nu ska jag straxt börja jobba och jag ska nog åka iväg med mjölk mustach, coolt va?
2 dagar kvar sen är det helg...Love it.

Nehej

Gud vad jag stör mig på dig. Du retar upp mig. Du är knepig. Jag känner att något så kallat "avsky" växer inom mig. Du vet vad du ska göra. 
 Jag avskyr dig men ändå tycker jag så fruktansvärt mycket om dig. Fan.

Sensation White - Innerspace 2011


Hej och Hå, här kommer en mega bildbomb, lite senare än vad ja tänkt.
Detta är ett några bilder från Sensation White, Innerspace 2011. Det var sjukt, går inte att beskriva med ord eller bilder, men här är några bilder som ger ett litet smakprov ialf. Dock så är det sjukt svårt att ta bilder, det går liksom inte. I verkligheten är det så fruktansvärt underbart. Mäktigt är vad det är. Jag älskar det!
Längtar till nästa år. Eller rättare sagt, nästa gång jag går på det.
Är lite sugen på att göra Köpenhamn (för de är nära hem ; ) ) och väldigt sugen på Düsseldorf. Love!








Som sagt, svårt att fånga på bild. Men för er som själva varit där, sett det, fått uppleva det förstår varenda ord jag skriver. Blir alldeles varm i hela kroppen av ren lycka.


Det är slut.

Det är slut, det är över nu! Var igår och tittade på sista Harry Potter filmen, blir ärligt talat lite ledsen i ögat när man tänker på att allt med HP är över.
Filmen var bra, tycker nog att den och del 7 part 1 är dem bästa, och första filmen såklart.

Hade en riktigt trevlig onsdagskväll, alltid väldigt underhållande att ha med Johanna på sådant som just bio. Tror alla i salongen efter 2 minuter visste vem hon var. Roligt eller pinsamt, de är frågan! : ) Haha, skön är hon.


P som i pirr.

Pirr. Ja, det pirrar i magen!


Komiskt.

Ibland ska man verkligen ha lite tur eller vad man vill kalla det.
Det började i fredags när vi var ute (då jag var nykter) och eftersom jag då var ganska så klar i huvudet har man lite bättre tänkar förmåga. Jag mötte en utav vakterna vid toan, vi hade ögonkontakt och det enda jag kunde tänka var "vart tusan har jag mött denna människa?? Har pratat med honom, varför är han så bekant?". Inget mer "hände" så tanken försvann ganska så snabbt.
Kvällen efter då vi gick ut står denna vakt vid insläppet/ingången. Han tittar återigen, vi hälsar och det första han säger är "jag känner igen dig", han tittar på mitt leg, halvt som halvt nykter tänker jag varför tittar han så fruktansvärt länge på mitt leg för...?
Han tittar på leget, tittar mig i ögonen och säger sedan, "du gick på Risbergska va?, du gick betvet, du hade UF, vet du nu vem jag är?" Hahahha, så jäkla komiskt, då kopplar det hela att jag hade han som lärare i 1år, dock så mejlade vi mest och hade några möten, riktigt roligt. Och Tack vare detta fick Erika följa med in ; ) Wohoo, woop, woop, kändes fruktansvärt skönt att få placera det hela, varför han var så bekant för ;P 



Bakverk!


Hej söta bakverk.
Hojta till vid intresse.
Detta verkar vara nästintill varje barns favoritleksak, virkade bakverk o liknande.  


Hej Kompis!


Hej kompis!


En söt liten virkad giraff! : )


"Pensionär skålar"

Han kommer in i rummet, vänder sig om och tittar på mig med ett leende, skrattar till och frågar om jag menar allvar. Förvånat tänker jag "vadå?". Förmodligen läser han mina tankar och säger; "säg inte att du menar allvar med att du sitter här och stickar, som en liten pensionär, dessutom har du pensionär skålar!"
 Hahaha, vad är det för fel att man drar fram en stol och "bord" när man ska sticka lite...? Jag förstår inte det roliga mer än att du börjar skratta?!


Ögon!

Jag vet-i-tusan, men något har hänt med mina ögon. Ont gör det. Är inne på andra dygnet, dem är svullna det svider och dem varar. Mhmm, jag vet nasty!
Jag ser suddigt med det vänstra och tittar man på dem så är dem väldigt rödsprängda. Vet inte riktigt vad jag ska göra men hoppas det inte blir värre för vill inte se ut såhär när jag jobbar. Plus att det gör ont om jag petar vid dem så kan bli svårt att sminka sig, ogilla.
Slutpratat om mina ögon, nu ska jag gå och diska upp 150 glas från gårdagen.
Hade btw det kul! Blev lugnt från min del och desto värre för andra, haha : ) Skönt det med, speciellt eftersom jag mår bra idag och ska försöka mig på att resa Sverige runt för att hälsa på min Fao & Afa, hoppas bara det blir en liten bit utanför staden. Saknar dem. Nu vet ni det.
Som sagt, har 150 glas som bör diskas innan jag får sällskap... Jao,ciao!

Inget

Ooopa, ooopa men jag föredrar; Yeepa, yeepa! 


Det som aldrig varit där, hur vet man att det finns?

Man håller saker och ting på avstånd, sådant som är förbjudet vill man aldrig ha i sin vardag.
Jag trodde inte att det var sant förens det var försent, jag har aldrig upptäckt detta tidigare men det fick mig å andra sidan att inse, bli "skärrad" inför verkligheten. Är det alltså det som händer?
Det jag såg ikväll var något utöver det vanliga, jag fanns där men om vi vore inom samma area hade vi då fastnat inom samma kvadrat och inte fattat ett skit?
Det var fascinerande men ändå otäckt att se detta i verkligheten. Kanske det får mig att tänka om...?
Hur berättar jag detta för någon med förtroende som aldrig var där och fick se?

Ormarna erövrar drömmarna


Wääää, jag har drömt "mardrömmar" om ormar och vaknat upp utav rädsla 2 nätter i rad.
Töntig som jag är blir jag skit rädd. Börja dessutom tänka på när jag, Kajsa och Gustav var och badade och Kajsa skrämde oss två. Hahahah, kul att se Gurras försvarsmekanism-chootahejsan! Hahaha.
Men alla ormdrömmar fick mig att dessutom börja tänka på en "snake-show" vi var på i Thai, usch... Vidrigt!
Äckliga små djur, försvinn nu och sluta förstör mina nätter : )
Btw, miss Thai. Vem gör inte?


Bakfull utan alkohol...?

Igår var det jag som gick ut nykter och jag kom hem nykter men varför är det då JAG som idag vaknade och mådde illa, hade rödsprängda ögon med stora pupiller som aldrig förr, ungefär som om jag gått på både det ena och det andra?!
Däremot var jag helt klar i huvudet förutom att jag skulle ha föredragit några fler timmars sömn, men jag klagar inte, jag hade nämligen rå kul igår!: )
Kvällen började hos Sofie, jag kom lite senare eftersom jag jobbat (bla bla bla), sedan skulle alla till frimis och jag kände att jag behövde anpassa mig efter Joel, Jocke och Robin eftersom jag skulle köra dem... Slutade med att vi allesammans stack till frimis, det var riktigt trevligt. Har hyfsat mycket folk ute, eller jag vet inte hur mycket det brukar vara på frimis eftersom det vanligtvis inte är ett favoritställe. Fast är de sommar, så är det! :) 
Nu ska jag straxt åka iväg och jobba och sedan efter blir det att träffa Partypatrullen och göra kvällen osäker, haha. Är dock inte så sugen på krogen, kanske blir det hemma fest? Vet ju i och för sig att någon fyller år idag och har krök, kan bli trevligt men måste i sådant fall först ta reda på om det är 27 eller 28 han fyller, kan ju annars bli pinsamt...! Jaja, det löser sig. Igår blev det lugnt (för min del) ikväll är jag sugen på att köra ALL IN!
Fast å andra sidan, är vi i farten är det ju redan party på höög nivå! ; )



Buckets, jag vill också ha sådana häääär jao!: )
Hahaha...


8 ---> 22 .

Nu ska jag straxt iväg och jobba, slutar 19:30, sedan har är det iväg till Sofie för partypatrullen är på gång! Haha :)
Vet dock ännu inte ifall jag kommer delta i att dricka de alkoholhaltiga dryckerna. Slutar så pass sent att det kommer ta tid innan jag är på plats, och så jobbar jag i morgon.
Det är få som står ut med ett gäng tjejer i längden, jag har fått höra av pojkarna att 8 tjejer är ungefär (syns, hörs) som 12 personer (i nyktert tillstånd). Men om dessa 8 tjejer dricker alkohol, vad blir det då?? Ungefär som 22st? Haha : )  Eller är det så att pojkar bara är väldigt känsliga...!
Förstår inte alls vad de menar med att tjejer i grupp blir "sååå tjejiga". Hahaha .


Från besvikelse till andra sidan jordklotet.

Förvånad? Svar, NEJ! Besviken? Svar, Ja!
Skit samma, ska sluta att lägga ner energi på något som bara tar och tar men aldrig ger tillbaka, fast det är svårt när det handlar om sådant man trots allt struntar i alltid finns där.
Har haft två samtal med två utav mina hjärtan, mina favorithjärtan och det gjorde faktiskt min kväll. Bäst är dem, ibland är man dålig på att berätta sådant för sådanaa som faktiskt bör få höra det.
Jag bör vara taggad, fredag i morgon och "allt"... Fast känner snarare, "jahopp?" Ska dessutom jobba på lördag som INTE var planerat, men aja det tackar jag la för när kuvertet kommer hem i brevinkastet.
Varför känner jag mig så fruktansvärt omotiverad? Tror jag behöver lämna Örebro, Sverige för ett tag, på obestämd tid. Känner mig förvirrad, tror inte att min hjärna hinner med allt som händer, haha den går nog på högvarv.
Ringer någon och säger "Hej, vi sticker NU!", och faktiskt menar det, jag hakar, jag är på! Så känner du likadant, vi gört. Vi bara gööört. Skulle behöva det (vem behöver inte?) och lite nya äventyr vore inga fel. Göra det du känner för utan några bekymmer. Leva lite i det blå, ta vardagen och allvaret en annan dag. Mhmm... Behöver verkligen hitta tillbaka.
Ska sluta vara hej Mr negativ, ska sluta skriva sådana här jätte "hej förstår nada, depp malin" inlägg. Ja, ni förstår. Haha!
Det blev nog en ny utmaning, så tackar för mig och kryper ner i en uppvärmd säng : )


I just can't get enough

Boy I think about it every night and day
I'm addicted wanna jump inside your love
I wouldn't wanna have it any other way
I'm addicted and I just can't get enough




Denna låt har fastnat i mitt huvud och denna del är den mest trallvänliga... Gillar'n.


Himmelskt.


Att en bild som denna ger mig gåshud... Det kallar jag sjukt!
Underbar känsla och jag längtar redan till nästa år (trots att jag blivit äldre då ; ) , haha åldersnojja).


Kitty.


Party like a rockstar!
Är nog bara förnamnet.


det känns grumm,flumm

Jag vet inte vad jag vill få ut av detta inlägg, vet egentligen inte riktigt vad jag ska skriva, men jag känner att jag är så fruktansvärt tankspridd så jag vet inte snart vart jag ska ta vägen. Det är en jobbig känsla, den tar dessutom energi.
Men som jag säkert tidigare nämnt har det under de senaste veckorna hänt ganska så mycket i mitt liv, mycket nytt som jag fortfarande inte tagit in och accepterat.
Jag hatar ovissheten och all väntan. Stör mig att man ibland inte kan tränga sig in i andra människors hjärnor för att luska ut vad som försiggår där. Jag vill veta NU, inte i morgon eller om en vecka. Jag fungerar inte så.
En annan grej som jag tycker känns jobbigt, kanske lämnar ämnet lite grann, men jag avskyr att jag numera inte kan kolla åt en Audi utan att skämmas. Att ordet "Audi" kan få mig generad och jag blir fnissig för jag skäms, helt ärligt jag skäms så fruktansvärt mycket. Där kan man verkligen kalla det för omedveten, mer än de ytliga. Återigen pinsamt.
Känns som att man måste sluta upp med vissa saker innan det går för långt. Det sägs att man ska sluta när man är på topp, fast hur vet man att man står på toppen innan man ramlat ner?
Jag har mycket att lära, det är jag väl medveten om. Fast hur? Utan att göra sina misstag?! Och återigen hur ska jag veta att det man gör bara är ett misstag innan det gått för långt...?
Happ, hatar mina sådana här dagar, jag har verkligen gått och analyserat allt idag, blev inte klokare. Vet inte riktigt hur jag längre tänker, för allt känns rörigt och väldigt luddigt, ungefär som detta inlägg. Men ta det med en nypa salt, för hela jag är luddig just nu. Vet bara vad jag måste sluta upp med, men vet inte om det får bli så.
Som sagt, denna dag har varit en avvikelse, bara det att jag höll på att få på mig 2 polisanmälningar under 1 timma idag (känns helt normalt, NOT), eller att folk har skällt ut mig för att de själva haft en dålig dag, jaha Malin, det var bara en helt "vanlig" dag på jobbet du hade.
Hoppas det kommer in lite trevligt folk i morgon, har trots allt haft några roliga besök de sista 2 dagarna... =)

tankarna d flödar

Antingen en dålig dag, eller en bra dag fast mycket tankar och funderingar.
Min bägare börjar snart rinna över, måste göra något åt det, men hur tar jag mig dit?

Kär i en liten och söt kille.

Plötsligt stod han bara där. Någon pratade till mig och när jag böjde mig fram över bänken så stod det en söt lite pojke där på andra sidan. Han kan inte ha varit äldre än 2-3 år. Han stod där med sina små söta jeans, en pluffsig munkjacka, mörkt hår och hans stora, bruna (hur fina som helst) ögon tittade på mig med en frågande blick, i famnen hade han en leksaksbil. Han ställer sig på tå och med min hjälp lyckas han lägga upp bilen på disken, "ha den" säger han.
Jag ifrågasätter ifall han vill köpa bilen. Han säger återigen "ha den". Jag kollar på han och kan inget annat än le mot honom, frågar ännu en gång ifall han vill ha bilen och i sådant fall får han köpa den, och så frågar jag var hans föräldrar är. Söt som han är säger han "jag vill köpa den" och så lägger han handen i sina jeans-byx fickor och tar upp handen, sträcker ut den (som är tom) och upprepar detta ännu en gång. "Ha den", "Här" och så sträcker han fram sin tomma hand mot mig.
I samma veva kommer hans pappa och säger "du skulle ju inte gå iväg sådär, kom nu". Jag ger dem bilen och pappan säger att pojken måste ha hämtat den, för den skulle dem inte ha. Han ger mig bilen och så tar han med sig den super söta ungen och går där iväg, det är då det händer. Sötungen bryter ihop, totalt. Han gråter och skriker efter sin bil. Jag hörde hans gråt enda till kundservicen under hela deras vistelse i butiken!
Ack, ack vad det där gjorde ont i mitt hjärta.
Jag önskar att ungen vore min egen, för gud vad underbart söt han var!
Mamma undrade varför jag inte gav bilen till honom ändå...

Magen

Återigen stämde magkänslan med verkligheten...
Lite läskigt!


Raymond!

Grejen är den att han här nedan på bilden, Raymond, även kallad Ragge har numera tagit en stor plats i våra liv.
Kan bli lite "för mycket" ibland, som när man måste "avbryta" andra saker för att tvärt åka totalt 4 mil för att lämna över denna krokodil till en annan vän då man själv skulle på semester.
Lite annorlunda, sjukt eller jag vet inte, men vad tänker då ens sällskap? Hahaha...


Raymond ligger och solar i "dem sköna solstolarna" :)


Partypatrullen

Här är en del utav järngänget... Yeho!


Yepa Yepa....

Partypatrullen är på G.


Ett gillande uttryck

Att fela är mänskligt.
Att förlåta är gudomligt.


En kväll i juli.




En kväll med förbjuden frukt. Trevligt trevligt.... ; )


Kul hade vi, som ni säkert ser. Så här brukar det se ut när jag drar till med ett skämt, goa o gla miner :)


Kan nog inte va på R. men jaja... Men vi är det!

Efter någon sammanslutning så övergav jag min kamera och dagen efter hitta jag bildbevis på vart de andra varit, Hungrig är hon : )

Tack till er alla som jag träffa/va med denna kväll. Hade grymt kul, hela kvällen! : )


Grillar'n


Storgrillar'n...!
Hahaha :) 


Lite smått och gott si sådär!

Och så är även snart denna vecka över vilket känns rätt så surt eftersom det var min enda lediga vecka. Nu är det tillbaka till jobbet, tillbaka till verkligheten, om det nu finns en sådan.
Önskar väl att jag vore ledig ett tag till, att jag kunde få vara lite oberoende när det gäller de mesta och bara göra det jag vill!
Jag ska sluta med det mesta, jag ska göra en prioteringslista som ska följas, jag ska "komma på" vad jag vill göra och sedan fullfölja det. Måste ha ett mål här i livet.

Jag har hittills haft en fruktansvärt bra sommar, helt ärligt har hela år 2011 varit makalöst bra, har levt lite uppe i det blå och bara njutit. Galenskap efter galenskap med nya erfarenheter.

Helgen som varit blev riktigt trevlig, även om jag känner att en ångest inom mig börjar krypa fram, vilket jag tycker att jag bör ha haft igår och INTE idag. Om jag ens bör känna denna ångest, jaja inte mycket att surra om.

Jag funderar lite, hur kommer man ur gamla vanor? Känner att en del grejer som skett under sista halvåret om inte mer än så, måste slutas att upprepas. (Oj vad jag älskar min svenska, skönt att det inte är något jag behöver ta hänsyn till ; ) ). Vet inte riktigt hur jag ska förklara, men tror det måste bli ett slut på det. Speciellt efter denna gång. Ja-ja, ni fattar nada och det är ungefär så jag också känner, vet ingenting längre, haha!



Kolla Kajsas leende, det fick mig att börja garva! Haha.

'

Midsommarafton.

'

Lättroad. Bäst.

'

Skön bild. Helt fascinerad över något som finns i K:s mun.

'


Ihopp om att få den ultiimata perfekta bilden.
Lyckades, NOT.

'

Kvällen hos Frank med G. (haha).


Toy story kinderägg!

Förut i våras så hittade vi tuffa kinderägg fast med toystory leksaker.
Köpte oss några paket eftersom det var så "spännande" att få toystory prylarna.
Älskar btw Toystory!
Meeen, detta känns ju lagom roande, kommer in i rummet o dessa figurer är uppställda såhär och någon viss herre har skrivit vem som är vem, vilket ni ser.
Känns ju ännu bättre när herrn dessutom råkar vara 26år... : ) hahah!


Locooo


ATTACK.

Att en enda människa kan ha den här inverkan, kraften på mig.
Från absolut ingenting så fick jag ont i benen, dem är svaga och jag vinglar mig fram när jag går. Jag mår illa och får ett sug i magen som gör att jag enbart vill gå och spy.
Tack för inget, du liksom äter upp mig innifrån.

Lockarna plattas ut.


Igår träffade jag Johanna, det kändes fruktansvärt bra. Har inte varit med henne på år och dar, veckor ialf...! Vi hade mystiska samtal och mysiga promenader.
Tillfället gav oss att titta på ett videoklipp, och vipps så verkar Johanna ha en förståelse (en liten sådan) angående mitt tycke. Hon "förstår" nu vad jag menar. Fast nu blev jag återigen fruktansvärt påmind om att det är idioti att lägga ner energi på det. Idiot. Amatör. Blä, kan ändå inte sluta....! Ett kräk med andra ord.


Är så sjukt tacksam ibland att plattången finns...!


Bok

Älskar samtidigt som jag hatar när man ligger och bölar åt en text. Avskyr att behöva ta förväl till en bok.
Sista 100 sidorna har jag mer eller mindre gråtit mig igenom, nu är de över och jag känner helt plötsligt en förlust, att jag blivit lämnad utav några karaktärer som är påhittade.
Hejdå Lola, Ben, Daimen och Grace. Ska snart kolla till er igen genom att öppna denna bok.
Vakna upp Malin till verkligheten. Ska börja en ny bok i morgon ihopp om att få tillbaka dessa starka känslor som lätt uppstår vid läsning. Älskar't!


Ikväll

Det är ungefär en kväll som denna jag önskar att vi vore på samma planet.
Det vore något.


Så däså!

Buhu, jag är hemma.
Weho, jag får träffa mina andra halvor som befinner sig i Sverige.
Maha, jag sticker till Götet i morgon på en mini tripp!
LOVE.


L.e.v.e.r.



Lever .


RSS 2.0