Tom men ändå så full.

Det är verkligen tusen saker på gång och jag är fruktansvärt stressad inombords just nu. Hoppas att "allt" snart lugnar ner sig.
Är även ganska så tankspridd för tillfället.
Känner att jag vill och behöver skriva, men när jag sätter mig här så går det inte. Det kliar i fingrarna, något som "tynger" mig, som jag skulle vilja berätta i skriftform för att sedan kunna lämna det bakom mig, men ordena fastnar och jag kan inte få ner dem. Frustrerande.
Är helt tom. Har många tankar som gnager inom mig som jag önskar jag bara kunde kasta ur mig, vad enkelt det skulle vara.


Kom igen.


Detta verkar bli en kanon bra helg.
Det är lördag och jag hade en hel lista med olika saker jag skulle göra idag och nu är klockan snart 15:00 och jag har inte gjort en endaste grej. Jag sov rätt så länge men är ändå pisstrött, kanske får skylla mig själv när jag inte sover ordentligt på nätterna.
Sitter och inväntar Kajsa, ska sedan möta upp några andra för att efter de bege oss mot Behrn, ÖIK-Leksand! Kommer nog vara fullsatt arena, det ska bli skoj. 
Ikväll ska jag och Kajsa ha tacomys. Det blir ju mysigt, haha.
Efter hockeyn så får vi se vad som händer...?!
Det är ju lönehelg, halloween och en hel del andra roligheter, meen tror dock det blir lugnt för mig.
Kom igen nu ÖIK! ; )


Nya godingar.

Kolla mina nya godingar...!
Nu väntar jag bara på ett ypperligt bra tillfälle så jag får anledning att använda dessa vackra ting : )

Är ju ingen höjdarkvalite, men ni ser ialf vad de föreställer.



Med små och söta fjädrar!


"Överdrivet" långa fransar, blir längre och längre i slutet av ögat. Mums..!

Får väl även lägga upp bild när jag väl använder dessa, om det lägger sig på minnet vill säga.
Godnatt med er, nu ska jag sova så man hinner få lite sömn innan klockan ringer straxt innan 05:00.



Egen tid.

Denna tisdag har varit en bra tisdag. Jag har jobbat, tränat med Kajsa och så haft så kallad "Egen tid".
Jag är själv i lägenheten. Fixar och trixar med smått och plock. Lagar mat. Lägger mig och läser en stund. Målar naglarna. Plockar fram stickningen. Hm... Ja, ni fattar. Jag gör sådant jag känner för, men det bästa utav allt är att jag faktiskt är själv. Jag gillar den känslan!
Allt är bra i rätt doser.

Igår fick jag två paket på posten, alltid lika spännande! I det ena paketet låg det en ny foundation borste från MAC och i det andra låg det 10 nya, spännande böcker som numera ligger i väntan på att få bli läsa. 

Jag sitter och lyssnar på sköna hardstyle låtar och drömmer mig bort till "en annan värld". Jag har visserligen rent generellt väldigt bred musiksmak, men två säkra kort är reagge och den så kallade hardstyle, techno... Något som många inte anser som musik utan bara en massa konstgjorda ljud i olika variationer. Men det är något i dessa små ljud som skapar en så fruktansvärt härlig känsla i hela kroppen, en slags lycka. Nu längtar jag tokmycket till februrari/mars då biljetterna släpps till Sensation White i Amsterdam. Hoppas innerligt (vilket jag tar för givet) att man får tag på biljetter de kommande året. Men som jag tidigare skrivit så är jag väldigt sugen på Qlimax, eller något annat evengemang där det spelas mer hardstyle än house. Hm... Får se!
Hur som, det kan bli en väldigt spännande och rolig resa om alla som pratat om att följa med är lika på när det väl ska bokas! Mahaa  : )

Eftersom det ändå inte finns något sammanhang om vad jag skriver om, eller någon röd tråd eller liknande kan jag ju bara nämna lite grann att Örebro vann igår mot Södertälje (2-0), dock så jobbade jag och såg inte matchen. En annan "spännande" sak som hände igår var att två muppar, även kallade P3 och Joakim satt halva natten på akuten p.g.a. p3 ramlade från 3meters höjd och landade på sin hand, var på att han först inte hade tänkt att åka in men när han väl blev tvingad några timmar senare efter händelsen visade det sig att det var en spricka i handleden och så sitter han nu med en gipsad arm. Tur i oturen är att det bara blev en spricka, tänk er själva om man råkar ramla från 3 meters höjd?!?

Neheni, nu ska jag faktiskt lägga mig och läsa... = )


Nya tag!

Nu är det måndag vilket innebär, ny vecka, nya möjligheter!
Nu kör vi, längtar redan till fredag eftermiddag eftersom jag är ledig den kommande helgen! Yeepa.

Superduperbrafredag.

Hann aldrig säga det igår, men fy tusan vilken bra fredag jag hade!
Redan klockan 04:30 när klockan ringde kände jag det - "att detta blir en bra dag". Mycket riktigt också.
Allt på jobbet flöt på, t.o.m med jobbiga/otrevliga kunder kunde inte förstöra mitt humör. Exakt vad anledningen till detta humör är,var vet jag inte, men jag gillar verkligen sådana dagar.

Efter jobbet är jag helt trött i kroppen men har ändå energin inom mig så jag "kör" vidare.
Kajsa kom förbi vid 18:00 snåret... Sedan fick hon biljett och så gick vi till hockeyn. Träffa pappi där, han var också glad (alltiid lika kul).
Det var en halvdann match, Örebro var inte riktigt på hugget, men när det är 3 min kvar i tredje perioden lyckas vi göra ett mål som leddde till att vi ledde med 2-1 och med nöd och näppe satte vi dessutom det tredje innan perioden var över. Det blev alltså vinst med 3-1 mot tingsryd. Oj, det kändes bra! : )

Från en början skulle jag egentligen igår ha gått till frimis för att tittat på Kapten Röd, meen i sista sekund så insåg jag ungefär att det inte "gick", tråkigt med tanke på att jag ville träffa tjejorna! Men det går tack och lov fler tåg.

Resten utav fredagen, det hände inte så mycket, tror bara det blev en toppenfredag tack vare mitt humör, haha!
Fast det är klart, den blev ju inte sämre direkt av att jag/vi igår köpte biljetter till Thåström!
Åååh, nu längtar jag till de! : )

Sen så pricken över i:t så fick jag positiva besked igår. Eller kanske dem är negativa...? Hmm... Fråga mig efteråt när "det" har hänt. Fast tror nog ändå att någonstans så gick jag med flaggan i topp enda till mållinjen. Förstör inte min syn på det hela iaf : ) Jag "vann" eller något...?!

Idag är det lördag och jag har inte gjort ett piss, typ ialf. Coolt att använda "typ".
Så ska väl typ gå nu och fortsätta med ingenting.


Huvudvärk deluxe!

Usch, mitt huvud dunkar för fullt och ont gör det. Enda positiva med detta är väl att man känner att man lever.
Denna dag har det jobbats, var ledig igår och har nog inte varit mer effektiv på evigheter som jag var då.

Nu har jag precis gjort en "förlängning" på mina ljuslyktor som hänger i fönstrena, vet inte om jag blev så jätte nöjd över resultatet, men bättre än de som var innan. Funderar ändå på att köpa någon stor, färgglad ljuslykta från indiska, samt några små, söta hängande lyktor... Hm, får se... : )

Väntar på att kvällsmaten ska bli klar, så man kan få äta lite och sedan "sova" vilket innebär ligga och läsa i sängen tills man däckar. Klockan ringer i morgon redan vid 04:30, känns lagom kul! Haha.

Blir inte så mycket mera idag.
See you.


Ett fint avslut.

Måste bara medge att denna tisdagskväll slutar väldigt bra!
Direkt efter jobbet (stängning) cykla jag till Storebror där La familia var och så hade vi lite försenat födelsedagsfirande för Joakim. Vi käkade allesammans ihop och hade det trevligt.
Nu har jag ganska så precis kommit hem, känner mig helt matt i kroppen, det är skönt för då vet man att man lever ; )
Dessutom är man ledig i morgon, den dagen kommer spenderas med tusen ärenden (som vanligt), ihopp om att kunna andas ut och ta det lugnt i helgen som kommer.
Men först ska jag krypa upp i sängen med ett par stickor och tillverka lite nya raggisar, kan vara bra eftersom det är hål i hälen på mina favoritsockor. Väldigt rofyllt.
Hade förresten en myspys-pratstund idag på jobbet med några jobbarkompisar och så ville de ha "smink-tips", för söta människor. : )
Nehe, nu kliar det i fingrarna så lika bra att sätta igång innan det är midnatt, vill ju hinna läsa också! Haha!


Hur snäll får man bli?

Har jobbat idag med. Tiden bara rusade förbi, det är alltid lika skönt! Dessutom så var det ganska så mycket folk för en söndag. Gillar't.
Gårdagskvällen blev allt och inget, jag hade bra sällskap så det var trevligt. Jag och Kajsa gick och käkade (typiskt nog ska man alltid då träffa "fel" människor, haha). Sedan begav vi oss en stund till Joakim, där han och P3 satt och bara chilla.
Vi drog med dem och åkte sedan förbi Sara och Collin på förfest, dock så var jag och Kajsa chaffisar. Där borta var det trevligt och det poppades hardstyle. OJ vad sugen jag blir att få åka!
Är bara lite avundsjuk på de som ska åka på Qlimax i november. Bläää!

Igår när Kajsa kom till mig så fick jag en överraskning! :D
Fick en handkräm från Bodyshop, det är en av de bästa handkrämerna som finns och jag blev väldigt glad!!
Tack Kaj! =)
Hur snäll får man liksom bli...?

Nu ska jag snart åka ut till min far och hälsa på honom. Sedan ikväll blir det att göra veckans höjdpunkt - kolla på Partaj! Hahah : )


Hon med ett stort L

Oj, fick ett riktigt stort sug av min kära vän Lisa.
Skönt det vore ifall man kunde gå tillbaka 7 år i tiden...


Suddigt, men fint.


Vid rätt tidpunkt.

Känner mig nog allt annat än speciellt utvilad, får väl skylla mig själv att jag går och lägger mig efter 03:00 när jag ska jobba dagen efter, men men. Piggnar nog till snart!
Jag hade ialf roligt igår. Var på Sofies 20års fest, det var hon och så två till som hade en gemensam fest i en lokal någonstans :D Det var mycket folk till en början och väldigt trevligt. Ganska så många hade efter 00:00 dragit till krogen osv.
Det var lite tråkigt bara att jag jobbade till 19:30 och kom ett tag efter festen börjat, men det var trevligt ändå!
Eftersom jag var chaufför så kändes det dock som man fick åka mycket fram-och-tillbaka.

I torsdags när jag var ledig skulle jag fixa olika ärenden vilket slutade med att jag även kom hem med två par nya skor (iofs jobb & träningsskor vilket jag verkligen behöver nytt utav), "smink"penslar, 2 par ögonskuggor, 1 läppstift, 1 ögonprimer och 1 bh. Hm... Saken är den att när jag sen väl kommer hem så har jag dessutom fått två paket på posten som innehöll Parfym & ögonfransar (sådana extrema som man kanske inte alltid använder till vardags = "jätte" värt köp). Detta gjorde ju inte ångesten bättre... La-la-la...
Pricken över i:t, sätter mig sen en stund senare och kollar runt lite och hittar grejer som jag bara "måste-ha" och vips så var även de på väg hem! Fast de var bara små-plock så inget som sticker väg pengar mässigt ialf, skönt det.  Men jag har bara mig själv att klandra, fast kan inte låta bli att skriva detta fast jag egentligen borde hålla tyst, men man lär sig av sina misstag. Fast å andra sidan så har jag inte gjort något misstag mer än att jag tydligen gillar impulsiva köp. OCH för att hävda mig själv, detta var saker jag behövde! Kanske inte sminket, men de andra ialf : )
Så, nu känns det genast mycket bättre!

På tal om smink till något annat, hockeyn. Japp, som att jag var tvungen att påpeka det jag precis skrivit (ovanför) så måste jag göra det med det här också, i onsdags var ett fruktansvärt fiasko. Örebro - Troja-Ljunby, vi loosa med 2-6. Pinsamt, men känns ju ännu skönare att höra att vi istället igår vann mot Malmö med 6-3. Yihaaa! Missade tråkigt nog den matchen eftersom jag jobba och var hos Sofie, blaa blaa blaa....
Ser fram emot nästa hemma match som äger rum nästa fredag då jag faktiskt har möjlighet att gå på den! : )

Idag är det lördag och det är min helg att jobba, känns ändå helt okej med tanke på att jag har slapptid och börjar klockan 11:00, men hade varit ännu skönare att få vara ledig!
Vad kvällen har att erbjuda vet jag ännu inte. Står väl lite i valet av kvalet av att antingen bege sig mot Olearys med lite trevligt folk eller att ha en mega-mys-hemma-kväll-deluxe (haha, gillar "deluxe" på slutet). Ska hursom köra bil så det blir garanterat en cola var jag än befinner mig.

Nu ska jag gasa på cykeln till jobbet.
See you.
Hoppas det inte blev ett mördarlångt inlägg, insåg nu att det blev några fler rader än jag tänkt.


Gillar kajsas ansikte på denna bild.
Suddigt är fint.


Mina nya skor (fina va? För ni lär ju se mycket av dem, på bilden alltså) och så påsen med allt smink...  : )


Galna Ragge som spelar tv-spel....


Två fulla, goa och glada killar...

Han lär sig tidigt...


Vill nog tillbaka....


När åker vi...?


Toppen onsdag!

Klockan är alltså lite över 15:00 och jag har redan jobbat klart för dagen. Weho!
Har precis kommit hem, packat om väskan och ska alldeles straxt bege mig iväg för att träna, samt möta upp Johanna för att för ovanlighetens skull träna tsm.
Ikväll blir det hockyn, Örebro mot Troja-Ljungby, detta ska vi självklart ta hem! Ha ha : )
Full rulle, men det gillar jag. Onsdagseftermiddagen känns ju inte sämre heller när man är ledig i morgon!
Känns ruskigt bra att Sverige vann igår också och igår tog jag mig mod "på nytt" och gjorde något som jag fruktat över, meeen det tog sig över mållinjen, haha. Töntigt nöjd : )


En ganska så go bild ifall ni frågar mig.


Sjukling

Försa när man ska ta och bli frisk?
Halsont och snuvig.
Men jobbet kallar trots det!

Börjar ta-mig-tusan bli lite sugen, men jag "ska" inte : )
Go Malin, go go! Haha... Låter som att det är på liv och död!


Kräftor

Idag var första gången på väldigt lång tid som jag ställde mig frågan, Var är du?
Jag önskar också att jag kunde ge mig ett svar.

Nu ska jag åka och träffa K och sedan ska vi bege oss till Farmor och Farfar där kräftor väntar på att få ätas upp. Mums.
Kvällen är ju ung, kanske den avslutas med ett besök hos Frank och Micke!? : )

Plikten kallar .

Helgen är kommen .

Hej!

Att göra sådana här mellanrum med blogginläggen och alltid direkt efteråt kommentera det verkar bli en vana.

Det är fredag idag, äntligen älskade, efterlängtade fredag! Jag har precis kommit hem efter jobbet och känner nu att mina ögonlock börjar bli tunga, kan bero på att jag stigit upp 4:30 två dagar i rad, att jag vaknar till och från pga allt drömmande eller att jag är tok förkyld?! Kanske en kombination?

Denna kväll kommer jag spendera med Kajsa, har inte träffat henne på hela veckan, vi har allt och inget uppskrivet på kvällens schema. Ska väl ha en super-mega-mys-kväll - deluxe ialf. Det kan inte bli något annat än behagligt. Blir förmodligen att kolla på matchen oxå. Man bli ju lite ledsen i ögat när man tänker på att man "egentligen" skulle sitta där och se den live. Livet kan vara surt ibland och jag får nöja mig att se den genom tv-skärmen. Haha   : )

Eftersom storebror har blivit ett år äldre i veckan ska man förmodligen uppvakta honom i helgen också, sen får jag inte glömma bort att jag i morgon ska till Fao & Afa, kan inte bli en bättre helg.
Dessutom har en viss person, även kallad Robert fyllt 30 år i veckan och nu ser jag fram emot den kommande 30års festen som är i november!


Hej hopp .



<3.<3.<3.


<3

<3

<3

<3

Gerry.


RSS 2.0