Var ett tag sen...



Var ett tag sen... Men han är snart hemma igen! = )


Allt kan rasa när du minst anar det.

Var nog nu minst en vecka sedan jag satt här och skrev lite.

Känner att man inser aldrig förens det är försent att allting i ens närhet, vardag kan ändras på mindre än en sekund. Plötsligt händer det liksom. Otäckt när det inträffar något liknande.
Denna gång var inte jag den drabbade även om jag får ta del utav det hela, kan inte göra annat än trots att du gjort fel lida med dig. Var det värt det? Plötsligt föll allting ifrån dig.

Just nu ligger jag i min säng, bland mina röda sängkläder som står mig väldigt nära hjärtat mitt, jag vill skriva "av mig", men blir samtidigt lite tom inombords. Lyssnar på djupa texter som får en att fundera över det mesta. Vill göra så mycket men vet ändå inte vad jag vill, eller vad, vart jag ska börja?!
Har förstått att jag alltid kommer kämpa med dessa känslor, de kommer aldrig försvinna helt, men jag kan lära mig att hantera dem på rätt sätt.  

Ska snart stänga ner denna skärm, bädda ner mig i täcket och öppna en bok. Läser just nu en självbiografi, han var en utav de drabbade som förlorade hela sin familj i Tsunamin i Thailand år 2004. Otäckt.

Skön match igår mot Mora, woopa... Kungar är dem!

Redan onsdag i morgon, veckorna bara rusar förbi och snart är det redan jul och år 2011 är över, haha. Fattar seriöst inte vart de sista 5 åren tagit vägen? 2010..? 2011..? Hmms... Har någon btw förslag på vad man kan göra under julen, som dämpar alla känslor, så hojta till. Vill helst lämna denna stad över jul och nyår, allra helst detta land.
Jag gillar inte julen. Den ska vara lycklig men tycker nästintill att den (rent generellt) är mer sorglig än lycklig. Önskar jag kunde få bort dessa åsikter och göra som alla andra, tycka att det bara är en enda stor mysfaktor med julen, kanske allt detta kommer tillbaka den dagen man väljer att skaffa smått.
Det är mer ett stressmoment. Blä.
Får ändå dåligt samvete för jag känner som jag känner, ialf mot N. den tradionella typen och det gör ont i mig när man får börja om med nya traditioner när det inte är på egen vilja.
Visst, det kan vara mysigt med första advent, det ska vara ljus, gemenskap och "mysigt", men sen räcker det då det mestadels leder till ångest och stress.
Julen var något fint då det inte var ett måste, idag är handeln inblandad på tok för mycket och allt känns som att det skall göras för alla andra gör det eller för att det bör vara så, och där försvann det där mysiga som många vill åt och som många pratar om.
Skulle kunna skriva en hel uppsats om varför julen blev sorglig i mina ögon, haha! Men ska inte trötta ut det, dumt att slita ut ordena.
Och för att plocka fram lite positivt, klart det finns lite positiva saker med julen.... Eller..?

.

Usch vad jag ogillar oärliga människor!


Söndag - Fars dag.

Andas in. Andas ut. Andas in. Andas ut.

Det är söndag, en fars-dag-söndag. Jag tror att jag ska göra som många andra, besöka min far.
Jag känner mig lite små seg men rastlös, det gamla vanliga.
Har lust att gå på en promenad, men vill inte gå själv.
Vill inte lyssna på Lundell, men gör det ändå - blir både lugn och "ledsen".
Vill inte tänka så mycket, men kan inte låta bli.

Igår var det "fira-Johanna", hon hade lite förkrök hos Jimmy och sedan begav vi oss utåt, vet inte varför men tycker 9 av 10ggr att förfesten alltid är roligare än krogen. Men jag hade en väldigt trevlig kväll! Önskar dock att frimis hade mer att erbjuda!

Usch vad jag inte vill jobba i morgon, jag känner mig ständigt rastlös och för varje dag som går känner jag mer och mer att det jag verkligen skulle behöva är en utlandsresa! :D Ha ha, jag är född, gjord för att egentligen befinna mig några månader om året utomlands. Mhmm...!
Ultimatum är ifall "alla" vi skulle komma iväg tillsammans, oj vad jag skulle få sväva på de blå! Ha ha ...
Sluta dagdröm och förverkla drömmarna istället, ja, jag ska, så småningom ialf.



En liten info!

En liten info!
För er som försöker eller har försökt få tag på mig de senaste dagarna, jag har inte struntat i er, det är bara det att min telefon verkar inte vilja hänga med.
Jag får inga sms, jag kan inte skicka några sms. Alla samtal verkar inte komma fram och jag kan just nu inte ringa ifrån den heller.
Så om ni exempelvis sms:ar mig, räkna inte med att få svar! ;D


Godnatt hälsning

Alltså shit vad världen är liten!
Tycker det är rätt så skrämmande.
Vill tacka Kajsa för en riktigt bra onsdagskväll, det behövdes.
I morgon är det torsdag och då blir det jobb hela dagen och förmodligen blir det en träningsdejt med Johanna.
Nu ska jag krypa ner i min (nybäddade) säng och försöka mig på det där med sova! Snart är även det ännu en gång borta. Yepa.
Har märkt att jag under den senaste tiden saknar hundarna som jag en gång i tiden hade, det vore mysigt. Tror dock inte att jag är tillräckligt hundkär för att skaffa mig en ny.
Godnatt eller någe, ses en annan dag!

2011-11-05 . <3 .

Woopa, mitt rätta jag börjar mer eller mindre träda fram igen. Jag gillar den sidan mycket bättre.
Har fortfarande ångestattacker, sådana som man kan få och där försöker jag lämna dem, ska försöka sluta pynta upp allt med det där här. Sådant orkar man varken se, läsa, höra - you name it.

Nu sitter jag här och känner av min huvudvärk, försöker förtränga bort den med lite Lundell och Thåström, går ju si sådär. Blir liksom lite dubbla budskap eller någe, jag gråter lätt till Thåström men samtidigt blir jag så jäkla lugn av dem två så då får man kombinera det hela. Strålande, haha!

Jag har och är ledig idag, det har varit skönt och väldigt uppskattat. Jag har dock varit full igång, vilket är bra för det sätter ens nerver på plats.
Jag har varit hos Jimmy, även kallad frissan och klippt mig. Gud så skönt! Nu är topparna tillsammans igen. Har även hunnit med att städa, fixa lite bland "viktiga-papper-högen", lätt vuxet va? Haha.
Bäddade ner mina nya sängkläder och det blev så tjusigt så. Älskar't!

Ska sedan bjuda över lille Kesha på middag, och sedan kanske vi beger oss vidare till väster för att ha lite efterlängtat filmmys med mysiga människor.  (haha, gillar att överdosera ordet mys, allt blir så mycket roligare då).

Tror jag har någorlunda energi för att försöka återberätta min helg. Om det finns något att återberätta. Det är klart, de finns många, många, många saker som jag "vill" berätta, men som jag inte kan, eller hur jag ska uttrycka mig. Vill inte förstöra det med mitt dåliga skrivsätt så det missuppfattas, vill inte förstöra den fina bilden med ord. Hm... För helgen var så fin!
Fredagen blev lugn och sansad, gud så skönt. Träffade Kajsa och vi gjorde inte mycket och det är precis det jag gillar med lugna hemma kvällar.
Lördagen då, den blev allt annat än lugn. Började dagen med att jobba, halvt hispig som jag blir med jämna mellanrum så tog jag mig dagen igenom. Skyndade sig hem, stressad, göra sig i ordning, återigen stressad, folk kom hit, förfestade lite, jag är ännu hispigare och "stressad" över att allt skulle äga rum i Örebro just denna lördag.  Till 19:00 så var vi allihopa på strömpis, där Roger och Robert hade sin födelsedagsfest. Det var mycket trevligt! Det bjöds på mat och dryck, det var tävlingar och andra små aktiviteter. Mamma och Thomas var toastmaster och toast madame! Så stiliga och fina.
Frammåt kvällen, då krogen öppnade upp så smet jag därifrån. Var väl ute runt 23:00 eller något i den stilen. Mötte upp min fina vän Erika, vi begav oss till väster och hälsade på lite andra människor. Hamnade på Danska kroen med alla de andra människorna. Var där tills de stängde och sedan blev de efterfest hos M. Mhmm... De var grymt kul! Kom hem straxt innan 8:00, gick mitt i den så kallade efterfesten, då de andra var fullt igång. Pallade inte längre,hahaha!
Ja, jo.. Det var min helg i korta drag.
Vad är det speciella då? Det kan jag visst inte dela med mig utav.
Det är en behaglig känsla när man inser att man kan komma så nära inpå människor trots man inte känt varann så länge. Ny bekantskap.
Gillade alla positiv feedback hos M. i lördags, det är sådant som får en att må bra! Tack!
Önskar ibland att Mr X kunde göra som en gång i tiden förr, bosätta sig här - på heltid.
Började förresten att lipa, eller nej nu hittar jag på, jag fick något i ögat när mamma höll tal inför Robert. Så fint, så fint! Och Robert var så fin...!
Var med Gurra också, det var trevligt.
Avrundar detta kladd med, allt var så fint. Det kändes så sjukt rätt. Jag har tagit ett bautakliv från där jag en gång var. Det är de rätta.

Söndagen blev plågsam. Jag var trött, trött och känslig. Men trots sömnbristen kunde jag inte sova. Tog mig igenom denna dag med Kajsa, hon liksom pushade upp mig på banan igen.
Frammåt kvällsqvisten tog vid oss till hockeyn. Derby, ÖIK - Bofors. ÖIK vann med 7-3, var en grymt rolig match! Dessutom slog de rögle igår med 3-0, grymma är dem!!

Nu ska jag åka iväg och handla för att sedan koka ihop något käk till min käre vän Kajsa.
Varför dras människan till förbjuden frukt? Hm... Mysko  : )

Puss.


Tagen med webkameran. Ljus och dann, härligt va?
Och Kajsa som brukar säga att hon tycker jag är brun... ; ) hahaha!


Zombie.

Kolla in detta klipp.
Tycker det är så jäkla coolt.
Han är supertatuerad, som en zombie men gör reklam för sitt heltäckande smink/foundation. Och det täcker, kan man säga...!


Så småningom...!

Jag tror hon börjar komma på rätt sida igen. Kan väl dock medge att denna tråkiga vintermånad är för grå och trist så att all motivation bara suddas ut gång på gång. Men är väldigt tacksam att snön än så länge INTE har hittat hit : )
Kanske ska "be-om-ursäkt" för igår kväll, men jag mådde verkligen  som en påse skit, känner mig inte helt hundra ännu. Hoppas att jag är "helt återställd" snart.

Vill gärna berätta om min fina väns 30års firande, det blev en lyckad kväll, hela helgen blev lyckad. Fast som jag redan nämnt och som ni inte kan ha missat ( haha ) är att jag är inte just nu hundraprocentig och det leder till att jag inte orkar berätta just nu, tror den orken finns i morgon kväll!
Nu måste jag krypa ner under täcket och försöka mig på det där med att sova, något som känns så ångerfyllt.
Tror jag tappade en bit av mig i någon annans händer, skulle behöva hämta tillbaka den delen så jag blir mitt normala jag igen. Har fler tankar där borta, i ovissheten, skulle behöva ha den energin häär, där den faktiskt äger rum.

PUSS mina vänner. ¨

Känns mer än underbart att ÖIK slog Bofors igår på hemma plan med hela 7-3... : D

Ångesten tar över världen.

Det värsta jag vet i längden är sömnbrist, har sovit 3-4 timmar på snart 2 dygn. Mitt eget fel, men lättare att vara klok i efterhand.
Just nu mår jag skit, har en sådan jäkla ångest att jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Känner mig rädd och ledsen.
Kvällens utmaning blir att försöka få sig sömn, är rädd för att inte kunna sova, är rädd för vakna, är rädd för att somna.
Har noll motivation, orkar inte jobba, orkar inte att "inte veta".  
Känner hur en klump suger sig fast inom mig som jag just för stunden inte kan bli av med.
Jag hoppas att jag är någorlunda utvilad i morgon, förhoppningsvis så är denna förbaskade jäkla ångest då över.
Mrs deprimerad ska försöka lägga sig och släppa alla tankar och funderingar, för stunden. Hoppas den positiva sidan hittar fram tills i morgon, för idag/ikväll mår hon verkligen inte bra. Känns som jag blir tokig snart.

Just because i'm a woman.

Jag blev hemma från jobbet idag. Känner mig piggare än igår, men är inte helt kry. Men jag vill ändå tillägga, om det nu finns någon Gud, eller någon där ovanför - Tack till dig! Tror nämligen du i sådant fall hörde mina desperata viskningar härom kvällen som jag så fint pynta denna "öppna dagbok", även kallad blogg för, jag är ju nämligen på bättringsvägen. För att bli på topp tills i morgon blir det trots allt att ligga under filt/täcke hela dagen. Är seg i huvudet och tror jag håller på få migrän... Så hejdå för ett tag, blir väl kanske några rader här i eftermiddag om jag piggnat till. Det får tiden visa oss...


Nynnar på denna låt, med tanke på att jag delar med mig om andra ting så kan ni även få ta del av detta. Nynna på för all del... Den är nämligen rätt behaglig.


Just because, just because, just because I'm a woman.

I can see you're dissapointed by the way you look at me
And I'm sorry if I'm not the woman you thought I'd be
Yes, I've made mistakes but listen and understand
My mistakes are no worse than yours just because I'm a woman.

So when you look at me don't feel sorry for yourself
Just think of all the hurt you might have brought somebody else
Just let me tell you this then we'll both know where we stand
My mistakes are no worse than yours just because I'm a woman.

Now a man will take a good girl and he'll ruin her reputation
But when he wants to marry, well, that's a different situation
He'll just walk off and leave her to do the best she can
While he looks for an angel to wear his wedding band.

Well, I know that I'm no angel if that's what you thought you'd found
I am just the victim of a man who let me down
Yes, I've made mistakes but you listen and understand
My mistakes are no worse than yours just because I'm a waman.

No, my mistakes are no worse than yours just because I'm a woman...


Shopping är terapi...!

Sitter och tittar lite fundersamt över alla påsar som fick följa med mig hem idag och som nu täcker upp hela sängen. Hur kunde de bli så många? Dessutom fick jag inte med mig hem något utav det jag skulle ha. Hm... Känner dessutom att alvedonen börjar gå ur kroppen, usch! Är helt död. Varför jag trotsa med att gå upp på stan? Jo, hade lite ärenden som måste fixas innan lördag, eftersom det blir fest då. Ska på 30 års partaj, så var tvungen att försöka fixa lite inför det.
Var inne på indiska och kändes som jag köpte upp halva butiken, riktigt så illa var det ju förstås inte men fick gå tre vändor till kassan med alla grejer för det var så mycket, men hon kassörskan tacka och log så glatt! Kollade nu i påsen och började asgarva högt, har köpt en uggla. En paljettuggla, vett-i-tusan vart den ska få bo, ska ialf visa den för Kajsa och hon kommer nog att garva hon med.
Fick även med mig hem lite nya sängkläder (något som jag verkligen börjar få mycket av men å andra sidan är det roligt att köpa sängkläder), tänker försvara mig med att jag varit på jakt efter liknande i en evighet och nu fann jag dem, var i alla fall nästan som jag tänkt mig. Hur som, kom till saken Malin, det är nämligen såhär, att nu längtar jag till städningsdags, för jag vill byta sängkläder. Måste vara febern som gör mig tokig, eftersom jag inte gillar att städa. Eller har jag kanske bosniska gener inom mig (haha, skämt och sido), men det är något jag och en kollega brukar skämta om då hon gillar att städa. Hon är söt hon.
Shopping är verkligen terapi, eller är det så att den är terapi för stunden och i själva verket bara ökar problem som leder till att du måste "gå i terapi", alltså shoppingen...!?
Men det känns ju så bra, ialf för stunden när man får handla lite och man blir genast på bättre humör. Nu var ju jag iofs redan på bra humör, men ändå. Jag känner mig manisk när jag går där...

Bild förbjuden

Hur förklarar man detta...?
Hm.. Jag blev precis lite full av skratt, vill försöka dela med mig om det "roliga". Vet dock inte riktigt hur jag ska förklara utan att hänga ut 3 personer allt för mycket, samtidigt som jag vill ge er en förståelse - för som med mycket annat, vet man inte bakgrunden eller det runt omkring kan det vara svårt att förstå sig på interna skämt och dylikt.
Hur som, jag kör och "förstår" ni inte vet ni kanske varför.
Det var ialf såhär att jag och några vänner satt ute och käka, var på att några var skit fulla (några = inte jag, jag satt bakom ratten denna kväll), var på att en utav dessa fulla människor satt och visa ALLT han hade på sin mobil, såå jag böjde mig till en av oss andra som satt bredvid mig och skulle göra likadant, med en gnutta ironi, eftersom det är fruktansvärt socialt när folk börjar använda sina telefoner i folksamlingar/tillställningar.
Var på att jag gjorde som mobilkillen, bläddra bland ens bilder, detta gjorde jag med en väldigt stor inlevelse och härmade mobilkillen fullt ut! Helt plötsligt bland alla mina kamerabilder så dyker det upp en bild som absolut inte får dyka upp, hahaha! En bild som jag "egentligen inte har" och som jag ärligt talat inte visste att jag hade. Låter som snusk, men så var det i själva fallet INTE.
Grejen är den att denna bild som inte fick synas föreställde en annan kompis i hans bil, var på att den bilden har Kajsa lagt in på skämt i min telefon för länge sedan och den kopiera hon av hans dåvarande brud. KUUL! Kan väl säga att han som såg den (han som jag började visa mina bilder för) blev helt tyst (var på att killen som var med på bilden har vi alla lärt känna genom han som såg bilden på min mobil) och så titta han på mig, det blev tyst och jag sa lite halv högt "aaaruu" bläddrade vidare var på att min mobil haka upp sig lite grann och den förbjudna bilden syntes kvar i några sekunder till på min skärm, några sekunder som kändes väldigt långa.
Hm.. Det var nog storyn, lite halvrörig. Blir lätt så när man egentligen är ganska så urusel på svenska och när man inte får/vill använda sig utav namn.
Jaja, jag tyckte det blev pinsamt. Speciellt efter allt som tidigare har hänt med, bland dessa personer.


Ett jäkla gnäll över att vara sjuk.

Mhmm... Min magkänsla stämmde överens med verkligheten. Natten som var kunde jag knappt sova för att jag hade feberfrossa. Att gå upp 04:30 i morse var ingen höjdare för att sedan pallra sig iväg till jobbet. Hade det inte varit så att jag hade räkningen hade jag sjukanmält mig, men kände att med ett ansvar så måste man ibland göra vissa saker ändå.
Kan väl inte påstå att det var min dag, med dunkande huvudvärk, frossa, snuvig, värk i kropp och leder så gick allt lite i slow motion. Dessutom så hade jag den effekten på saker och ting att allt jag rörde vid åkte i golvet eller så fick jag det över mig. Lyckades bla.a. få ett cykelställ som man sätter på bilens dragkula i huvudet och två pinnar åkte i ansiktet så jag fick en fin knöl/bula under ögat.
Måste dock tacka Maria att hon fick mig att skratta/hoppa till, när jag skulle lägga i kassalådan i en utav kassorna ås låg det en råtta där. En gosedjursråtta, blev både "rädd" och full i skratt då jag ser framför mig att hon skrattar åt sig själv när hon kvällen innan vid stängning lägger i den i den dåvarande tomma kassan. Ha ha ha!
Vet att det är något som alla brukar skriva/säga, inkluderar även mig själv, "jag har inte tid att bli sjuk", "jag får verkligen inte bli sjuk just nu", återigen använder jag mig utav dessa fraser, för det är sant, mer än någonsin, jag har verkligen inte tid just nu att bli sjuk. Kan bli hyper sjuk på måndag nästa vecka, men inte nu, inte nu innan helgen. Har saker att göra som varit bestämda sen lång tid tillbaka. Jag har så mycket "på gång", måste bli klart med det och sedan kan jag stanna upp och bli sjuk, om det nu är så mitt immunförsvar verkar vilja.
Bara det att jag idag hade tänkt få en hel lista med grejer gjorda slutade inte så jätte bra, när jag kom hem från jobbet blev det att lägga sig på sängen, "sov" i 2 timmar, för övrigt så frös jag mig igenom dessa två timmar, vakna till med en ännu värre huvudvärk och efter att legat och kollat upp i taket i nästan 30min så beslutade jag mig att ta mig in i duschen, en varm sådan, vilket jag aldrig annars gör. Alltså duschar varmt. Tycker det är obehagligt, men nu ånga det fint om vattnet. Fast den proceduren att ta sig enda in till duschen och veta att man kan hinna avlida på vägen dit för att man har en sådan jäkla frossa så att man tror man ska gå under är väldigt jobbig. Hoppas allt känns bättre i morgon så jag hinner med två-dagars-listor-göra. Måste sluta upp med mina miljontals listor, tror ibland att dem förvirrar mer än vad de gör nytta.
Nu har jag ialf tänt nästan 30 ljus i mitt rum, legat sista timmarna fullt påklädd under två filtar och tro mig, men det är fortfarande kallt. Jag som inte är typen "fryslort", om det är något jag är så är det varmblodig.
Fast slutpratat om min frossa, mitt sjuka jag. Ett jäkla gnäll, fast ibland är det skönt att få gnälla, man tillfrisknar då.
Ett helt jäkla långt inlägg om hur mycket jag fryser och hur synd om mig det är, ha ha "Hej patetiska du".

Rent generellt, vad jobbigt det är när man har mycket känslor i kroppen som man inte riktigt vet vart de hör hemma. Hur man ska hantera dem, vilket fack man ska förvara dem i. Idag är det nog en sådan dag för mig. Började storböla när Thåström kom genom högtalarna, låg och "grät" en skvätt när jag läste i Mia Skäringers bok -  "Dyngkåt och hur helig som helst", grät lite över att jag grät, ja ni förstå hinten. Överkänslig mot precis allting.


Här är han, råttan som fanns i en utav kassalådorna i morse.


När jag ändå är i gasen och är så pass full av energi att jag orkar lägga över en bild från mobilen kan jag ju göra det igen. För det är nämligen "så" ansträngande.


förlåt mig. Men jag kunde inte låta bli. hahahah!
För er som inte vet, jag och denna varelse var på CityGross, vilket för övrigt är en butik jag inte gillade. Om det var något jag gillade där så var det leksaksavdelningen, oj så mycket roliga grejer vi hittade och var självklart tvungna att testa allt. Gillar att bli barn på nytt. Höll på att kissa på mig när jag tog denna bild.


Sjuk...?

Usch, jag har verkligen inte tid att bli sjuk. Hoppas detta bara är falskt alarm!
Är helt slut både i kropp och huvud, ska krypa ner under täcket, läsa lite och hoppas på att värken i kroppen går över. Likaså min snuva och halsont.
Good luck Chuck.

RSS 2.0