Sömnbrist

Det märks att jag under de senaste dygnen inte sovit så mycket, vilket är självförvållat men idag får jag verkligen känna att det inte är värt det, då jag vid sömnbrist bryter ihop för ingenting.
Är så nära till gråt... Allt är "såå" sorgligt. Usch, jobbigt när de blir så.
Ska ikväll försöka komma i säng lite tidigare. Hade jag tänkt.

Dessutom så leder sömnbrist till överanalyserande, har gått och grubblat och grubblat, oroat mig och vet innerst inne att jag ändå inget kan göra/påverka det hela. Hänt har hänt, men kan ändå inte släppa tanken.

Fan, att man aldrig lär sig. Vet att jag alltid blir så här psyko, jobbig när jag sovit för lite.
 Ändå tillåter jag mig under flera dygn att tro jag är någon jäkla superhjälte eller något som aldrig behöver sova : ) Hahaha!

Alldeles för tidigt!

Är uppe alldeles för tidigt. Är verkligen inte van att sitta helt klar klockan 06:00. Men jag ska ju till jobbet när jag skrivit klart detta inlägg.
Längesen jag började såhär pass tidigt.
När jag vaknade i morse var jag täppt och hade ont i halsen (vilket jag fortfarande har) och det känns väl lagom roligt. Hoppas det är något som ger sig under dagen.

Efter att ha haft en fullspäckad helg känner jag mig nog allt annat än utvilad. Kom på att under helgen som gått sov jag nog enbart 7 timmar... Det är väl iofs mitt eget fel, men ändå. Fast har haft det sjukt kul så det var de "värt".
Fredagen blev väldigt impulsiv med Erika, Johanna och Kajsa. Hade det riktigt trevligt efter att ha spenderat mestadels utav kvällen hemma hos mig.

Lördagen bestod utav några timmars jobb, sedan kom det över lite folk till mig. Satt här och hade det trevligt och så sluta det med att de flesta utav oss gick till frimis.
Var faktiskt inte så sugen på frimis men när jag kom dit hade jag det väldigt roligt. Vilket jag tackar mitt sällskap för.
Träffade även mycket "roligt" folk som man känner. Mhmm.... : )
Kom hem framåt småtimmarna och så blev Kajsa och Sara kvar över natten. Gillar att Sara somnar mitt i en mening! :D Hahaha!

Igår så umgicks jag med Jonny, Niklas och Kajsa nästintill hela dagen. Hade mysiga små tripper.

Jag och Kajsa lever lite på "det". Är helt enkelt överförtjust! Underbara och roliga människa.

Har haft en sjukt lyckad helg med trevliga människor och unika galenskaper, om man säger så! Ha ha ha : )


Plåstret

Jag tackar mina vänner för gårdagen!

Ska snart iväg och jobba, sedan ikväll blir det att träffa tjejorna :) Börjar kvällen hos mig sen får vi se vart vi avslutar det hela.

Nu efteråt känner jag nog ändå mest skuldkänslor.

Ragge sitter som ett plåster på mig idag, han tror visst jag ska lämna bort honom. Hittade ju tyvärr ingen barnvakt åt honom.


Ha ha ha, full väska!

Ha ha ha. Började skratta när jag såg detta, några skulle visst utomlands. Kul att de bara fyllde väskan med EN grej! Känns som de har med sig hela apoteket ialf. Dessutom ska de bara vara borta i 2 veckor... Ja, ja, kan ju vara-bra-ha-grejer.


En röd vän!


Mhmmm... Om ni bara visste hur goda dessa var!!
Svenska som vi kokade hemma : )


Han vet

Oj! Det är uppenbart. Han vet om det, han vet om "oss".
Ett ämne som nu här framöver bör undvikas. Ha ha ha.


Valuta för pengarna!

Då får man återigen denna kvalitetstid! Känns fruktansvärt bra.


Bonus!

 Om man handlar "mycket" i samma butik under en viss tid kan man ju få en bonus.
 Det är nog precis det som jag lyckats göra....


Dock så brukar jag aldrig få på summorna 200 och 100kr...
Kajsa blev avis på mina 100kr på ica! Haha : )

Sjuka är att man bränner tydligen ganska så mycket pengar, men på vad? Inser inte at jag köpt något si sådär....


La la la

Frågan lyder, vem är du? Vem är jag? Vem är Ni?


En fortsättning på ingenting.

Kallas det ledighet när man ändå åker in och jobbar?

Jag vill säga Grattis till Joakim som kommit loss och förhoppningsvis får spara sin rygg tills han blir gammal!

Jag går hela tiden och små fantiserar om det förflutna. Kanske dessutom ska inse att sommaren är förbi, hösten är här. Jag tror och väntar på att sommaren ska komma, den var ju här men allt gick ju så fort!

Jag slits snart sönder inombords, måste ta ställning. Etik och moral! Roligt att diskutera men aldrig lika spännande att faktiskt ta del utav.

Ser hur en förvirrad Mor springer runt och packar det sista inför resan, vill också åka. Vill komma iväg. Känna frihetskänslan och få leva!

Älskar att jag och K vet allt, men ändå inte har någon aning ifall det stämmer. Fast tror nog det, är ju ändå människokännare. Eller inte....!

Jahapp, ännu ett inlägg med tankar och funderingar som gnager sig sönder inom mig. Kul!


Bärryy på morgonen!


Hittade denna bild.... Hm...
 Det är alltså dagen efter en väldigt rolig kväll om jag inte minns fel(?).
Ne, me vi hade sovit på väster och gått ner för att köpa frukost... Bärry också!
Kan det stämma om jag säger påskas? Ja,ja det hör väl egentligen inte hit. Men blir glad utav denna bild, och ni vet varför. En del av er ialf :)


Järngänet.

Allt gick så fort, från andra sidan jordklotet till ansikte mot ansikte och nu flera mil mellan sig, igen.
Det är inom räckhåll, så nära men ändå så pass långt borta så jag inte kan röra vid det.
En frustrerande känsla som jag lär få leva med så länge jag accepterar hela proceduren gång på gång. Jag har ingen att klandra mer än mig själv.
Men att få känna en del av himmelriket, lycka, är så pass lockande så att det kan vara värt det. Känns i alla fall så för stunden.

Helgen är på väg mot sitt slut, det har egentligen mig inget emot, förutom att jag i det undermedvetna har sett fram emot denna helg, och nu är den snart över.
Jag jobbar idag och sedan är jag ledig i två dagar, så inget emot att den faktiskt snart är över.
Kan väl också informera om att den har varit väldigt bra, lyckad!

Fredagen påbörjades som en utav många andra dagar, med jobb. Straxt innan dagens arbete så kom jag ur balans, fick sätta mig ner, kände lyckorus, förvirrning och började nästan hyperventilera. Fick hjälp utav Sabina och Maria, tack till er tjejeor! : )
På schemat stod det från en början kräftpartay, men mådde inte helt hundra och senare lite impulsivt så gick vi på fest hos Frank. Mhmm... Mycket givande!
Träffade även Gurra och lite andra sköna människor, var ett tag sen och alltid lika spännande att ses! Ha ha .
Var även med donnorna Johana och Kajsa, kan väl tillägga att det blev upplagt för lite pusskalas, fast på ett högre plan än sist!(?). Om inte annat så kan man få tro det.
Hade en riktigt rolig kväll!
Kände mig dock mer förvirrad än någonsin, ska inte ta med konstiga tankar, gå och grubbla och överanalysera när jag träffar roligt folkt som jag faktiskt gjorde den kvällen! De lär ju undra vad man är för psykbryt.... Ha ha ha . Neerå, men ni hajar!

Lördagen bestod återigen utav jobb och sedan så klia det lite i fingrarna, eller rättare sagt i hela mig, MEN det blev som det var tänkt. Dock egentligen som på fredagen, men ja ja ni vet ju nu att riktigt så blev det inte!
Hur som, lördagskvällen bestod av att jag mestadels satt bakom ratten för att köra runt på fulla människor, inte jätte givande meen ibland får man vara snäll. Min bästa egenskap, ha ha ha !
Drog även en rysare och så hade vi det mysigt i varanns sällskap. Det jag älskar med vår vänskap, inget måste jämt hända för att få en lyckad kvälll. Var jag, Erika, Johanna och Kajsa.
Besökte även Gustavsgatan på väster en hel del, hahahah : ) Fick se både det ena och det andra som var riktigt motbjudande.
Kom hem allt för sent och efter några kloka ord från min B kunde jag sova. Önskar att Piteå låg lite närmare än vad det faktiskt gör.

Nu, söndag och jag sitter och försöker få i mig min frukost. Går väl sisådär, önskar att jag fick ringa ett samtal, vilket innebär att jag måste väcka någon som inte känns helt schyst! "måste" jue få berätta mina tankar och funderingar i hopp om att på nytt lugna ner mig själv.
Ska iväg och jobba om några minuter, hoppas dagen går fort.

Jaha, detta var en sammanfattning om min helg. Den har varit väldigt bra! Älskar lyckoruset.
Jag gillar järngänget.
Jag gillar det som finns men ändå inte finns inom räckhåll.
Jag gillar impulsivitet.
Jag gillar att aldrig veta vad som väntar dagen efter.

Vem vet kanske den så kallade "lyckan" står bakom hörnet ännu en gång när jag minst anar det. Återigen får jag då avgöra ifall man ska hoppa på tåget och få uppleva det ännu en gång för att sedan genomgå den förjävla jobbiga dagen efter, eller om jag blivit klok nog att motstå för att sedan ta ett kliv längre ifrån och så småningom komma bort från frestelsen.


hums.

Varför kan folk bara inte sluta med att göra sig själva till åtlöje?


R som i Ragge och rockers!


Verkar som denna varelse har tagit över det mesta. haha ...
Men är det något jag har haft förståelse för så är det gosedjur.
Skäms lite åt tanken när du satt i baksätet, fastspänd såklart och vi mötte G.
Vad ska folk tro...? Ena stunden skyller jag på omogna jävlar och stunden efter visar jag kärleksfullt upp ett gosedjur som lever ett eget liv. Men Ragge är Ragge, inget gosedjur utan en helt vanlig varelse med lika stark vilja som en själv.


Dåligt humör..?

Fy fan vad jag är förbannad! Är så jävla urlack på irriterande människor som beter sig som de föddes med huvudet under armen.
Jag stör mig dessutom på folk som visar upp sin chockerande sida, lutar huvudet på sne och säger "De här trodde jag då aldrig". Jag hatar kommentaren som jag nu kommer slänga ur mig, men - Vad var det jag sa?
Hade det inte skadat de jag tycker om  hade jag åkt raka spåret dit och tagit tag de här i egna händer, kan väl lägga till att jag är väldigt nära.
När ska folk uppföra sig som vuxna människor?


För att vara lite på de positiva, jag har haft en väldigt trevlig kväll med K. Vi har pumpat cykeldäck och hängt på Ikea, älskar att köpa möbler. Älskar ännu mer att få bära in dem själv i bilen när någon står och tittar på och frågar "går det bra?" haha .. Men har man flyttgenerna i blodet så har man .


Black

 Du har inte vunnit förens du fått den svarta bilen...
 En oskriven regel.


Sommaren är snart förbi.

Har en del tankar och funderingar. Några viktiga beslut som måste tas.
Hm.... Jag känner nog att jag bara vill krypa ner i ett skal och leva där! Precis som en eremitkräfta.
Känns surt att sommaren är på väg mot sitt slut, har ingen ork eller lust för ännu en vinter. Mörka mornar, mörka kvällar och svinkallt trots du klätt dig lager på lager.
Blir den kommande vintern som de senaste två kommer jag att hamna i depression.

Känns annorlunda när man får se att alla som en gång i tiden levde i en enda stor klunga har förhoppningssvis mognat, blivit dag och natt genom att vandrat åt varsitt håll här i livet.

Denna vecka kommer "något" tillbaka som kan få mitt nervsystem ut funktion. Alltihop kan på 1sek komma ur balans.
Människans kropp/hjärna är fascinerade ting men väldigt frustrerande när man tappar makten över något man alltid tror sig ha kontroll över.

Fast visst är det skönt att man får bestämma över sig själv, däremot får du alltid vara beredd på att möta konsekvenserna. Mina handlingar är mina. Mitt är mitt och ditt är ditt. Låter bra, hoppas fler kan förstå att det är något som ska fullföljas också.

Ska krypa till kors med Bob.
Peace.


Möllan

Kan inte sluta le, det var nämligen såhär att Lisa sa igår att hon tycker Måns Möller är sexig! Haha : )
Hon som alltid "avskytt" honom och nu är han visst sexig. Dääär ser man!


ha ha ha, ful elr vadå?


Hahaha... turist, javisst.


Bob!

Min första lediga dag efter nio arbetsdagar. Det kallas gudomligt.
Sitter och kollar runt lite, höll nästan på att impuls boka en resa till Amstedam. Mhmm... Hade en resa, tur och retur från en torsdag till måndag i slutet av september, ett hotell vid centrum längs kanalen. Endast 4500kr! Oj... Hade jag klickat på nästa hade denna resa varit min, dock skulle någon få följa med för jag bokade för 2! Haha :)
Vill verkligen dit, ungefär som att jag vill till asien - Thailand. Gillade de stället! Fast ska jag priotera känner jag nog att jag nästan hellre först vill se/uppleva ställen som jag aldrig gjort, som USA eller Australien. De vore ju coolt. Men jag ska inte ljuga, jag vill även åka på en sista minuten till Grekland (aldrig varit där ju) eller typ Turkiet.
Jag är duktig på att sitta och drömma mig bort, speciellt när jag har Bob Marley som sällskap. Trots jag har många önskedrömmar osv tror jag att det hinner bli någon sista minut, små tripper (weekend, typ Amsterdam) och liknande innan jag gör en värstingresa till USA elr Asien. Kanske blir det en Thailandresa också. Med värstingresa menar jag vara borta en längre tid och resa runt i den världsdelen. mhmmm... Drömm, drömm o drömmen blir sann!

Nehe, nu ska jag lyssna lite mer på Bob Marley, kung är han! Sedan ska jag bege mig in i duschen för att sedan göra mig i ordning, ska ha middagsdejt med tjejerna ikväll. Lill-kraue sticker ju snart, måste få njuta av varandras sällskap innan. Vet att det går o hälsa på varann och liknande, men det är långt till Piteå! Ha ha .

Jaha, gör som jag... Drömm er bort och njut innan ni inser att ni är tillbaka i verkligheten.

En måndag si sådär

Ska sätta mig och sticka lite grann, ha en film som sällskap och så fira lite över de kommande 4 månaderna... : )


En måndag si sådär

Ska sätta mig och sticka lite grann, ha en film som sällskap och så fira lite över de kommande 4 månaderna... : )


Tvillingar på G

Hade en dröm inat t, en konstig sådan.
Det var jag, Lisa S och så Kajsa, vi var på vårdcentralen och "testa oss". Alla fick samma resultat, vi var gravida. Den ena levde i ett kristet förhållande utan sex, den andra utan sex på flera månader med sin partner och så den sista utan "riktigt"sex på flera månader men vi alla tre var gravida. ( mycket knepigt).
Jag väntade tvillingar, varav att jag ville göra abort ( för barnens bästa ) men av ren nyfikenhet och förtvivlan utan att få tvillingar igen ville jag behålla dessa charmtroll som skulle få namnen Sakarias och Maximilian (<3) så jag behöll dessa. Det var spännande att få vara gravid och när jag vaknade hade jag handen på magen och funderade om detta var sant. Insåg ganska så snabbt att det vore konstigt att jag, min närmsta vän och en abrestskollega vore gravida samtidigt vore orimligt, dessutom med tanke på att ingen av oss hade ju haft sex på flera månader :D haha.  Så insåg att det var en dröm. Men taknen var "fin" eller någe.
Nu väntar jag på mina tvillingpojkar... haha : ) Mina blir ni, men får vänta till fadern er är här, haha.
Hej och godnatt igen.

Jobbigt läge!

Trodde aldrig denna fredag skulle bli så jäkla känslosam....?!
Varför?
Miss you already, du är ändå kvar men redan långt borta.
Bäst,bäst,bäst! 14 år är ändå 14 år... : )<4


Cutie!

Åååh :D
Nu har jag två så nya söta saker.
Det är nya nyckelringar, väldigt söta sådana!


Barbaflink, den blåa : )


Och Barbaskön!

Ett måste är ju barbapappan, barbamamman och barbafin!
Fast den gula, barbazoo är ju också söt : )
Jag älskar helt enkelt hela barbafamiljen! BÄST jue.


Ny bil!

Jag hittade en bil i Holland som jag tänker importera till Sverige. Snygg va?
Haha, jag dog när jag såg den. Dessutom åker det runt helt gäng utav dessa små fulsöta bilar. Visst, dem är små och smidiga men det är nog också allt.
Tänk er en fullpackad sådan med ett minisläp också.. Hahah : )



Ska ska byta "upp" sig till en sådan...!


2 i 1.


En lyckad kväll. Gillar dem, starkt!


Hahaha, den här bilden hitta jag och egentligen lämnar den "ämnet", förlåt men visst är den skön på Kajsa??? Hahha :) Liksom bara slänger sig framför kameran : )


RSS 2.0