Ungefär så .


Duttig.


Tårtsmulan.

Vilken sits jag sitter i.
Bra där Malin, du har ännu en gång lyckats. Grymt! Haha...

Tack för ett trevligt avslut på denna söndag.
I morgon är det måndag och denna kommande vecka är fullspäckad med jobb (jag klagar inte, konstaterar) och sedan är det en del skojigheter som kommer äga rum.  Lite halvt nervöst, spännande, pirrigt... Tror ni fattar jao.
Upp till bevis : D
Kämpa.



Förresten, jag älskar nog "dirty dancing" dansen... Mahahah : )


längden.


Aaah... Mitt hår... : (
Inte färgen, utan det "långa".


Sömnlös natt...?

Shit. Detta måste vara ett skämt, om inte... Då är jag i ett chocktillstånd! :O

Hur ska jag kunna sova nu då?

Tack till mina tjejer, är vi tillsammans så blir det verkligen DET! Inge snack om saken. Love it.

Jag längtar tillbaka till paradiset men blir glad när det förhoppningsvis finns 3 resor inom kort... Älskar't! : )

Facebook är visst tråkigt

Måste tacka alla människor som deltog i gårdagens händelser. Det var riktigt mysigt, samt trevligt att för en gångs skull vara ute på landet.
Kan väl också inflika att jag var sjukt trött när jag väl kom hem, hade lagt mig i sängen med datorn på magen (samma position som nu, haha) och skulle "bara" kolla facebook.
Vaknade klockan 8 i morse då har datorn åkt lite åt sidan i sängen, den är fortfarande uppfälld och batteriet hade dött. Såå mitt i mitt facebook tittande hade jag somnat, med andra ord - så roligt är det med facebook.
Fast får lite dåligt samvete till er jag skrev med på msn... Ops...  : )


djävulsk.

Hahahaha....
Oj. Förlåt. Känner mig nog lite djävulsk idag. Inte bra.
Orkar, vill inte åka och jobba idag. Skulle egentligen behöva göra annat som enligt mig är viktigare.
Meeen, i morgon är det fredag och jag är ledig i helgen. Jag gillar't. Ogillar bara att några som jag gillar inte är hemma i svedalen.

men hoppa över det

Du är hopplös. Jag är hopplös. Vi är hopplösa.
Du ger mig magsår och förvirrad.
Fast nu, precis nu har jag genom dig satt stopp.
Yeeepa .

Mitt i prick

Tror faktiskt att jag precis fick en knytnäve rakt i bröstet.
Ack vad ont det gjorde.
Är det inte också så att smärtan blir värre dagen efter?
Kotte också.


Grillning på G


Dessa smurfar...
Att 1 smurf kunde erövra världen är helt ofattbart.
Att han dessutom lyckas lura till sig sina närmsta vänner, gammelsmurfen och Smurf-fina känns rätt så frustrerande.
Att Gammel-smurfen dessutom har gått och hymmlat med saker och ting angående sitt förflutna är dålig stil, blev inte bättre när sanningen kom fram att han som ung reste mycket i Europa, stötte på en fin tjej nere i Belgien eller Bulgarien, han minns inte riktigt. Denna tjej blev självklart gravid och NU några år senare så har hans barn, bebis-smurfen hittat hem till oss.
Från EN till FYRA! Hur ska detta sluta. Dem tar över allt mer och mer. Bara de att Smurfen stack med till Riga och Spanien. Smurf-fina smög med till Thai och jag har hört att gammel-smurfen nu ska satsa på att följa med till Turkiet. Jaha... Allt sker utan förvarning.

Ungefär såhär låter det dag ut och dag in, ingenting kan skötas eller hanteras utan dessa jäkla smurfars åsikter.
Nej, dem är inte gosedjur, de är levande varelser. Om inte, så har de ialf lika starka åsikter och viljor som en helt vanlig människa. Det tycker ialf en del av oss. Hos andra skapar dem irritation, så just därför fick N & J en varsin gammelsmurf i julas. Oj,oj,oj vad glada dem blev.
Någon gång ibland si sådär får jag mms av N på hans nuvarande hatobjekt. Här t.ex. så grillas smurfarna för fullt, han stängde helt enkelt in dem i ugnen.
Nej, det var inte jag som gav bort två gammelsmurfar i julklapp till pojkarna.

Jaha... Där fick ni reda på en liten del av detta smurfland jag har hamnat, eller snarare bor i.


Gull.

Jaha, avslutade denna tisdag med "män som hatar kvinnor" och gulligull i soffan.
Bättre än bäst, eller något i den stilen.


Jag sa 20, inte 90.

På tal om ingenting, men får inte Ni, allesammans där ute ångest...?
Fasen, man blev 20 jäkla år i år....: O
Likaså att alla börjar bli så jäkla gamla!
Vänners små syskon som alltid varit pluttar börjar komma upp i ålder och  jag känner mig piss gammal när jag ser mitt körkort!
JAG FÅR ÅNGEST! HJÄLP!!
Värsta är att jag känner mer och mer ångest för varje år, detta skit började tidigt.
Dessutom så de senaste två åren som gått, vart tusan har de tagit vägen?

Nee förlåt, jag saknar verkligen då man var runt 14år... Någonstans där ialf! Då den s.k. byggde tiden var, vet att ni, ni mina vänner också saknar det : )


Klurigheternas klurighet.

Hums..
Det är något som drar i mig och jag vet inte vart jag är på väg.
Mycket tankar kring det mesta och jag vet inte riktig vilket ben jag ska stå på.
Det är beslut som bör tas om något ska hända, avgörande beslut, vet bara inte vilket av det som känns bäst. Är jag tillräckligt manad för att möta konsekvenserna? Kommer man någonsin bli det...?
Vad vill jag med andra ord?

Likaså en annan tanke, det här med att bosätta sig, vill man vara kvar i en trygghet? Eller vill man se sig om fast inom samma land....? Om inte, lämna Sverige...? Jag är fasen bra sugen på de mesta! Ännu ett val/beslut man måste klura på, och det är "bara" att göra't, allt hänger på en själv : )
Fast denna gåta får nog ligga ett tag, har lite annat att röja upp med först.

NEGATIV!

Fan.
Blir inte chockad, men är grymt besviken.
Vilken dålig stil!
"vänder kappan efter vinden" är nog bara förnamnet... Blä också.


Inte igår!



Hm... Tittade i en extern hårddisk, rensade lite och vips, vad hittade jag?
Jo, ett lisebergs kort. Flumride. År 2006. Det var inte igår... Hahaha : )
Var bara tvungen att visa denna bild, tycker nog fortfarande att den är ganska så skön.
Oj, vad liten man var. Gud vad man har vuxit till sig/ mognat både utseende mässigt, men även i skallen, speciellt om man tänker tillbaka och inser hur "liten" man var i sättet/huvudet, ifall man jämför med idag! : )
Dessutom, vad lite man visste om allting. Ändå trodde, tyckte jag att jag visste så mycket redan då. Trots det är jag inte fullärd idag och kommer aldrig att bli.


Det som inte är här, men det finns där!

Jag älskar verkligen livet på andra sidan : )


Återberättar gammalt "tjat"

Hums...
Som jag berättat, det har varit många bollar i luften, vilket det fortfarande är.
Man får ändå inte glömma att jag med skrift tidigare har tjatat om en vecka, en mycket speciell sådan - "Fira hela veckan". Kan säga såhär, nu i efterhand får den betyg 5 utav 5.
Jag blev bortskämd av fina människor, bara den grejen att få ett paket varje dag...?! Det är lyx(?) eller något!  : )
Vi började på måndagen och hade slutspurten, finalen på självaste lördagen. Oj, det blev en gudomlig kväll med mycket trevligt folk! Kan inte riktigt beskriva med ord, vilket nog är lika bra med det, för det skulle bara bli trams.
Sen har jag söta arbetskamrater som uppvaktade mig samt så fick jag en väldigt överraskande och rolig present utav Emilia som jag hoppas snart äger rum! :)  

 


Endast ifall det känns rätt.

Endast ifall det känns rätt, vilket jag faktiskt tror att det gör ikväll. Mer än de andra kvällarna i alla fall.
Jag vet egentligen inte riktigt vad jag vill skriva eller få ut av detta inlägg, förmodligen ingenting mer än att försöka skingra mina egna tankar. Åtminstone lämna ifrån mig några, för stunden ialf, sen om du väljer att ta del av dem eller inte, det är en annan femma som jag total struntar i!

Var ett tag sedan jag gav ifrån mig något här, har inte direkt tänkt på det, vet däremot att det inte känts spontant eller rätt.
Det har varit ganska så mycket runt omkring mig, saker som man aldrig dagligen tänker på ska inträffa har trots detta förekommit, vilket var chockerande.
Nu efteråt verkar allting ha gått bra, men oron och ängsligheten hinner sticka iväg.

Jag är trött på babbel. Babbel om vad jag gör och vad jag inte gör, vad jag bör göra och vad jag inte bör göra, osv. Alltid lika roligt när folk berättar saker för en som man inte ens visste om sig själv, speciellt när det inte hör till verkligheten.

Jag känner en fruktansvärd besvikelse, denna gång slår den allt. Säger det som jag alltid tidigare tänkt "värre än såhär blir det inte,  du slog återigen rekord". Det är sorgligt, men sant.
Önskar man kunde få banka vett, skrika lite, gråta lite, prata lite, kramas lite och att allt sedan vore återställt, men hur kan man göra detta när människan själv inte förstår att det inte är okej?!
Detta gör mig ännu mer förbannad, ledsen, arg, besviken...? Jag vet inte vilket ord jag ska uttrycka mig med, NÄR du inte ens har detta i åtanken.
Blir ondskefull och känner att hat. Har du lyckats bygga upp denna sida hoppas jag du hinner riva den innan det är försent.

Finns så många människor som är spridda över hela världen som är saknade, jag skulle vilja samla ihop dem allihop till en och samma plats. Få umgås och bara njuta av det superhärliga sällskapet.

Det går många tankar kring vad man ska göra och vart man ska ta vägen?! Vore trevligt att bo själv igen, känns små lockande att plugga (men vad?), tanken på vad som finns utanför Örebro känns inbjudande och det som finns utanför Sverige låter underbart. Jag måste bara dra mig i kragen, samla kraft och tankar för att sedan försöka bestämma mig om VAD som är mest intressant, vilket man bör priotera för att alla dessa grejer går att göra, gäller bara att göra en rangordning. Eller struntar jag i alltihop och lever loppan i dessa vanor jag har nu....

Som sagt, ett inlägg utan anledning. Bara ett litet tecken på att jag faktiskt har kvar denna så kallade 'blogg'. Sen att det kanske i dina ögon blev ett patetiskt, vad vet jag(?) inlägg, det hör inte hit, för det är upp till dig om du vill eller inte vill läsa.
Känner mig bara så fruktansvärt besviken och förvirrad.


F.

Tänker på dig... <3


kortis

Vilken vecka jag haft. Som ni alla vet så var v.17 "Fira hela veckan", det blev en grymt bra vecka. Kunde nog inte få ett bättre avslut på den.
Valborg helgen blev en av de bästa helgerna på länge, har haft sjukt kul och jag njuter utav alla galenskaper.
Jag är med andra ord helnöjd!
Ifall det fanns någon ork eller lust kanske jag hade berättat lite mer, men jag är trött och känner att mitt huvud börjar bli tungt.
Men tack till er alla människor som deltagit.
Blev några små missar, men det mesta går nog att återställa! : ) Haha.


RSS 2.0