Grillning på G


Dessa smurfar...
Att 1 smurf kunde erövra världen är helt ofattbart.
Att han dessutom lyckas lura till sig sina närmsta vänner, gammelsmurfen och Smurf-fina känns rätt så frustrerande.
Att Gammel-smurfen dessutom har gått och hymmlat med saker och ting angående sitt förflutna är dålig stil, blev inte bättre när sanningen kom fram att han som ung reste mycket i Europa, stötte på en fin tjej nere i Belgien eller Bulgarien, han minns inte riktigt. Denna tjej blev självklart gravid och NU några år senare så har hans barn, bebis-smurfen hittat hem till oss.
Från EN till FYRA! Hur ska detta sluta. Dem tar över allt mer och mer. Bara de att Smurfen stack med till Riga och Spanien. Smurf-fina smög med till Thai och jag har hört att gammel-smurfen nu ska satsa på att följa med till Turkiet. Jaha... Allt sker utan förvarning.

Ungefär såhär låter det dag ut och dag in, ingenting kan skötas eller hanteras utan dessa jäkla smurfars åsikter.
Nej, dem är inte gosedjur, de är levande varelser. Om inte, så har de ialf lika starka åsikter och viljor som en helt vanlig människa. Det tycker ialf en del av oss. Hos andra skapar dem irritation, så just därför fick N & J en varsin gammelsmurf i julas. Oj,oj,oj vad glada dem blev.
Någon gång ibland si sådär får jag mms av N på hans nuvarande hatobjekt. Här t.ex. så grillas smurfarna för fullt, han stängde helt enkelt in dem i ugnen.
Nej, det var inte jag som gav bort två gammelsmurfar i julklapp till pojkarna.

Jaha... Där fick ni reda på en liten del av detta smurfland jag har hamnat, eller snarare bor i.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0