Snart ett nytt år .

Nu, några dagar senare så kan jag andas ut, luta mig tillbaka och njuta av några dagars ledighet.
Återkommer i morgon, skriver av mig lite innan det är dags för återigen ett nyårsfirande, känns nästan som det var igår då vi var samlade och skålade in det dåvarande nya året som nu redan är förbi.

Denna vecka som varit har gått väldigt fort, förutom timmarna på jobbet som har segat sig frammåt. Igår åkte nästan hela ligan med för att inhandla allt inför morgondagen, måste medge att vi hade ett ganska så fint teamwork.
Onsdagen blev det lite vardagslyx, jag och Kajsa gick iväg och fixade naglarna. Blev mycket nöjd!! Vi tog även ett varv på stan vilket ganska fort blev långtråkgt ; )

I måndags hade jag mitt alldra sista julfirande som förblev hos farmor och farfar, har nog redan nämnt det men hela släkten på pappas sida var där, det var rätt trevligt och känns lite mysigt när det fortfarande görs "barn"bord, där vi alla är vuxna. Eller ja, över 18 år ialf.
Det togs olika familjekort som lille farmor så gärna ville ha (så söt) och det var allmänt trevligt, roligt att få lite barndomsminnen då alla var samlade. Och vem vet, kanske det var sista gången?

Nu ska jag krypa till sängs, måste vara utvilad och hinna med allt innan det är dags att fira in de nya året.
Gillar när man får krypa ner i en reddan uppvärmd säng.

Tillbaka till arbetslivet

Bugar och bockar för mina 3 dagars ledighet, nu ska jag tillbaka för att jobba 4 dagar innan man får inta lite ledighet igen.
Det har varit bra dagar, men som alltid så går tiden lite för fort.

Rosett

Jag tror inte det är meningen att jag ska ha någon rosettring.
Nu är det tredje ringen med en rosett på som jag blivit av med under en kortare tid.
Den första tappade jag inne på krogen som inte gick att hitta.
Den andra så ramla rosetten av på, jag "slog" Kajsa på armen och då trilla den.
Den tredje, det hände igår då ena rosett"vingen" har gått av.
Fan vad trött jag blir.
Ännu mer irriterad med tanke på att det är i-lands problem.

Julafton

God Jul.
Det tar sig, nu börjar även denna kväll gå mot sitt slut, självaste julafton - barnens dag. Som liten ville man aldrig att den skulle gå över, idag känner jag nog mer lättnad : )
Har haft lite julfriande som har bestått utav trevligt sällskap och god mat. Jag är nöjd.
Nu är Jonny, Niklas och Robert på besök. Blir mest chill och snack i soffan.

Igår blev det lugn hemmakväll på hög nivå, haha. Hade den årliga uppesittarkvällen och satt i soffan med trevligt folk och kollade på bingolotto. "Offrade" 4 timmar på mer eller mindre värdelöst tittande, det var så fruktansvärt dåligt i år och vi satt alla som några idioter och gav alla som var med i programmet kritik, men är det tradition att titta på det så är det!
Hade ialf sällskap av fina människor och fick mig ett gott skratt då och då.
Det var förresten första "uppesittarkvällen" som jag inte åt julskinka på. Vi hade en sådan kväll i onsdags, då Niklas kunde delta. Han jobbade nämligen igår så vi käkade den första julskinkan i onsdags och hade en slags uppesittarkväll då, det var mysigt.


Som jag många gånger tidigare skrivit så gillar jag inte julen, det är den "värsta", den mest drabbade traditionen som vi firar. Men jag har bestämt mig att till nästa år så ska jag försöka se allt positiva med den, ska göra det till något eget som jag ska tycka om i vuxen ålder. Har 1 år på mig, och jag hoppas jag lyckas : ) Det återstår att se. Jag menar, det är nu i vuxen ålder man kan ändra om och skapa sig sina egna traditioner som man gillar och på så sätt kanske jag kan försöka gilla denna helg lite mer. Värt ett försök!

I morgon är det självaste juldagen, ska ev. upp tidigt för att köra brorsan och resten utav dagen tänker jag ännu en gång testa på något nytt - att inte göra ett piss. Brukar alltid annars fortfarande fira julen på jul- och annandagen.
Kvällen består av party med fina människor.
Annandagen ska jag tillbringa med släkt och vänner för återigen en middag, det blir avslutningen på årets julfirande.

För övrigt, vill tacka till mina vänner som finns i min närvaro. Dem som är ärliga och alltid finns där, de sanna vännerna!
Är trött på falskt folk, sådana som inte står för sina handlingar och som lever i en skyddad värld. Gillar inte fega människor. 
Tack, fick jag även med det i detta inlägg.

Tog lite bilder förut när jag var ute hos min far (blev småkär i min kamera igen) men orkar inte lägga in dem just nu på datorn så dem kanske dyker upp någon annan dag. Träffade Emilia, Hampus och Felix, så goa ungar! Gillar verkligen barnens ärlighet. Haha.

God fortsättning, snart nytt år och det kommande året ska det bli en hel del ändringar, som exempelvis min syn på julen ; ) Ska försöka se frammåt... = )
Nu ska jag tränga bort mina ångesttankar och återgå till mitt sällskap och njuta lite av dem!
Tack och hej, God jul på er!
Blev ändå en helt okej dag!



God Jul önskar mig och Ragge! : )


3st


Tårtan som jag fick...! Fin va?
Smaka dock inte på den, men enligt dem som åt den så var den god. Smak av saffran och romrussin.


Haha, klockrent  :)


Blue and Red. Red and Blue.


Kvällsaktivitet

Jag har haft en toppen helg och denna vecka har börjat bra.
Sitter och överanalyserar låttexter och blir så rörd över hur fina en del kan vara! : )
Är tom på ord, är det numera för jämnan, just därför blir det bara några korta rader.
Nu ska jag sätta mig till rätta och plocka fram stickningen...!

Hel!

Har feber men känner mig ändå hel. <3


Allt i en negativ ton.

Jag mår fortfarande skit, med andra ord så är jag fortfarande sjuk.
Jag har nog allt annat förutom feber, haha... Halsont, ledont, öronvärk, huvudvärk, SNUVIG.. Hm.. Ja allt i en negativ klang! Trots de är jag en kämpe och har jobbat de sista dagarna även om jag sedan legat som en utslagen räv på sängen. Men har tänkt varje morgon att man måste ge det en chans, och när man väl är på plats är det svårt att bara åka hem.
Dagens ansträngning efter jobbet var att försöka ta sig upp på stan, det gick men å andra sidan så värkte det enda ner i bröstet på mig. Minsta lilla rörelse jag utför och halsen börjar dunka. Wuä. Väl uppe på stan var jag tvungen att fixa en sak, det är redan några dagar försent så jag var helt enkelt tvungen, hade inte så mycket att välja bland. Hittade några smycken som jag nu är nykär i. Ska skriva ner allesammans på en lista och sedan sätta upp den på ett bra ställe så det lätt går att bocka av smycke efter smycke när de väl är inköpt. Så är någon sugen på att ge en gåva (till mig) så kan även ni få kika på den kommande listan.
Mötte även en person jag inte träffat på ungefär 3år, som jag då (sist vi sågs) fick söka upp. Fick en klump i magen blandat med sorg, besvikelse, glädje och hat. Mest sorg tror jag.

Blir lite ledsen att jag blev sjuk just denna vecka (så säger man antagligen varje gång man blir sjuk, tror även att jag skrev en likande historia då jag sist var sjuk) men jag hade så många planer, eller många och många var en överdrift men hade två planer ialf. I måndags när jag slutade tidigt hade jag tänkt gå på hockeyn, FAIL - feber. Och sen så var det idag också, då det är derby i Karlskoga mot Bofors. Oj vad jag skulle vilja gå på den matchen. Men känns inte så uppiggande att stå i folksamling, få lite cellskräck och hosta ner alla.
Det suger verkligen. Det som var så planerat från mitt håll .
Jaha, nu ska jag pillra i mig lite nya piller ihopp om ett undervärk.
Tänkte även lägga mig och försöka läsa lite... Eller sticka... Har inte bestämt mig : )
Snart är det helg, huug-a-cha-ck-a! Och på fredag kommer en mycket saknad vän hem till Öret.



Omöjligheten som aldrig försvinner inom mig.

Jag vet vad jag verkligen måste göra, jag vet bara inte hur?
Detta har pågått nu under en längre tid, vissa dagar är bra och andra inte. Vet bara att det i längden äter upp mig innifrån. Hinner gång på gång bygga upp ett slags "försvar" som sakta men säkert rivs ner igen.
Hatar när man inser "problemet" men inte vet hur man tar sig ur?!
Hoppas verkligen att jag ror detta i land, en gång för alla! : )
Blir lite ledsen när jag tänker på att det är "över" (ha ha).
Ångrar bara att jag släppte in det i mitt liv.
G.


En påse skit!

Usch! Jag mår verkligen som en påse skit.
Det kliar bakom näsa, i hals. Har ont i halsen. Näsan rinner. Ont i lederna. Känns som mitt huvud endast består utav bomull. Hängig, vilket inte skulle förvåna mig om de resulterar i feber. Känner mig allmänt borta för stunden. Hoppas på bättre tider, hoppas på att jag läker och blir frisk tills i morgon. Orkar inte vara "sjuk".
Blää .

Utöver det vanliga.

Hej och hå!

Idag är det lördag och jag har haft ont i huvudet sen jag vaknade i morse. Är ändå inte det rätt så orättvist?

Igår hade jag en fredagskväll som var utöver det vanliga, jag började eftermiddagen med att städa, byta sängkläder, körde någon maskin tvätt osv (vilket inte är något som jag brukar priotera en fredagskväll), sedan lade jag mig och läste i någon timma, började rensa bland lite grejer, fyllde btw nästan en hel träningsväska med lösögonfransar *blink, blink*, sedan kollade jag ungefär 15min på idol, var visst final och det var det första idolavsnittet jag tittade på i år.

Åt sedan middag med mamma och Micke, känns som det var ett tag sedan man gjorde något sådant. Halvt som halvt uttråkad så åkte jag över till brorsan en stund, var ganska halvdött där med. Åkte sedan vidare till Marcus, det var någon form av förfest där, körde upp gossarna till krogen och sedan så begav jag mig hemåt och sov. Mhmm.. Så skönt!

Med andra ord, det är inte ofta en fredagskväll får gå utan att jag träffar några vänner (bortsett från trippen till brorsan och Marcus). Tanken var att jag skulle iväg och träffa Moa x2, Erika och Maria men när en utav tjejerna blev sjuk och någon inte längre kunde hänka på så rann det ur sanden, roligare och ses när alla kan! : )
Men min fredagskväll var väldigt skön. Desto mindre skönt idag med huvudvärken, fattar liksom inte varför jag har de?

Idag har jag tvättat bilen (hurtiga jag, nej inte hela sanningen - åkte in i en biltvätt som jag har traumatiska upplevelser ifrån sen jag var liten, klarade mig ändå rätt bra. Vågade sitta och titta under nästan hela tvätten, samt så fick jag lite svårt att andas när alla maskiner börja surra och kom emot mig… Hm.. Men kan ändå medge att jag fortfarande tycker det är fruktansvärt obehagligt men jag är på väg att bli vuxen även när det gäller biltvättar, fast vad gör man inte för sin far? Åker och tvättar hans bil. ha ha ), har även träffat brorsan som hade en rejäl oflyt igår och blev påpucklad av några idioter, totalt misshandlad. Har kollat till han efter hans timmar på akuten i natt, han är väl inte så snygg må jag då säga, näsan är sne, blått öga, fina märken som säkert blir charmiga ärr.

Eftersom jag var “duktig” redan igår och städade så slapp jag det idag, tackar jag mig själv för. Åkte även förbi den gröna skylten, handla med mig lite godis som jag sen lite senare tänka förtära med fint och trevligt folk. Kan bli en bra lördag trots allt.. =)

Kvällen börjar hos mig och vi får se var vi avslutar den.



Om man kanske skulle lägga sig och läsa lite ihopp om att ens huvudvärk kan dämpas så man sedan orkar att hoppa jämfota in i duschen.
Vi ses alla fans!
Ha ha ha  = )


Dagens


Morgonens bild!


Ynka rader.

Vill bara skriva några ynka rader.

Vill tacka mitt trevliga sällskap för denna kväll, som i detta fall är Emilia. Vi gick och kolla på matchen, var rent generellt en dålig match. Första perioden började bra men sedan gick det ut för dem. Gillade dock när dem gjorde första målet efter endast 20sek! :D Trots allt, vinst med 4-2.
Väldigt uppskattande att Emilia ville följa med, och alltid lika roligt att få träffa henne!

I morgon är det onsdag, fy fasiken vad fort dagarna går, det är redan helg snart.
Ska nu krypa ner i min säng och lägga mig bakom boken som jag fastnat rejält för. Lovelovelove.

4 december, andra advent - härliga söndag!

Härliga, härliga söndag!
Idag är det redan andra advent, dagarna bara flyger iväg!
Jag har haft adventsmys/fika hos farmor och farfar, även Jonny och Niklas var med. Alldeles för längesen jag hälsa på dem.
Nu sitter jag hemma, ska ta mig en macka och sen tror jag faktiskt att jag ska möta upp tjejorna och gå upp för att småkika lite på ohelga natt, kan inte vara sämre än att man bara kan vända hemåt igen : )

Gårdagen blev riktigt lyckad!! Bortsett från en liten incident. Började hos mig, vi begav oss mot väster och där var det trevligt och sedan gick vi vidare till Strömpis! Johanna tog garderoben hos mig.
Tycker att det är så jäkla onödigt med slagsmål, hatar sådant och försöker att undvika sådana tillfällen, men man lyckas inte alltid. Vissa människor ska bara inte dricka! För att vara lite klämcheck så avslutar jag med att säga att det bästa med bråk är att man kan bli sams och allt kan fortsätta där man slutade. Ha ha !
Kul hade jag ialf! =)

Snart är denna dag slut och vi har en ny arbetsvecka framför oss.
Wish me luck.


4 december, andra advent - härliga söndag!

Härliga, härliga söndag!
Idag är det redan andra advent, dagarna bara flyger iväg!
Jag har haft adventsmys/fika hos farmor och farfar, även Jonny och Niklas var med. Alldeles för längesen jag hälsa på dem.
Nu sitter jag hemma, ska ta mig en macka och sen tror jag faktiskt att jag ska möta upp tjejorna och gå upp för att småkika lite på ohelga natt, kan inte vara sämre än att man bara kan vända hemåt igen : )

Gårdagen blev riktigt lyckad!! Bortsett från en liten incident. Började hos mig, vi begav oss mot väster och där var det trevligt och sedan gick vi vidare till Strömpis! Johanna tog garderoben hos mig.
Tycker att det är så jäkla onödigt med slagsmål, hatar sådant och försöker att undvika sådana tillfällen, men man lyckas inte alltid. Vissa människor ska bara inte dricka! För att vara lite klämcheck så avslutar jag med att säga att det bästa med bråk är att man kan bli sams och allt kan fortsätta där man slutade. Ha ha !
Kul hade jag ialf! =)

Snart är denna dag slut och vi har en ny arbetsvecka framför oss.
Wish me luck.


Hårets skull


Denna bild är för håret. Inget annat.


i'm back!

Det var ett tag sen.
Det har varit skönt för min del.
De senaste dagarna, ja den senaste 1½veckan har varit smockad. Något varje dag som skall göras. Idag är min första dag då jag inte gjort ett dugg, tagit det lugnt, gått upp på stan, gick till gröna loggan, och så kan jag medge att jag fastna framför dataspelet till årets julkalender. Bra Malin! Ha ha. Men jag gillar sådana dagar, även om man fastnar framför värdelösa ting.
Ikväll ska jag träffa lite vänner, bland annat Johanna. Ska bli roligt, med tanke på att jag inte träffat henne de senaste veckorna.

Denna vecka som varit, den har varit intensiv men ändå så fruktansvärt bra! Längesen jag fick de lyckoruset så man brister ut i grått! Jag vill tacka Han med ett stort H som utgjorde detta rus.
Dra veckan i små drag, har varit på julbord med jobbet (mycket bättre än förra året, vi var ute i Naturens hus, väldigt mysigt!), träffat några polare som man inte sett den senaste tiden, jobbat non-stopp, gått på matchen (sjukt spännande, mot V-ås), vaccinerat mig, tränat och så var tanken att jag, Moa x2, Erika och Maria egentligen skulle ut och käka igår men när sjukdom tog över så blev det inget. Men när man jobbar "sent" 4/5 dagar och ska försöka hinna med lite fritid så är det tufft, men jag gillar när det händer saker omkring en.

Nu ska jag avsluta dessa rader och krypa upp i soffan och fortsätta att läsa i min bok, älskar den hittills. Jag är kär i båda karaktärerna!
Kanske tar en paus och plöjer undan diskberget som jag faktiskt är oskyldig till! Blä.

Förresten, jag berätta att jag testade julkalenderspelet och jag måste också tillägga att hittills (3 avsnitt) var av att jag bara sett 2 avsnitt så tycker jag att julkalendern verkar "okej". Hahaha, känner mig som en knatte när jag startar och kollar på det. Rinner nog ut i sanden med de tv tittandet, fast vad gör man inte för flisan? ; )



RSS 2.0