..?

Vart är du...?
Tror jag behöver dig trots allt .

Onsdag = slut på veckan. ?

Osis, veckan börjar bege sig mot sitt slut...
Men jag vill inte ge upp förens jag står på toppen. Haha!
Tack tjejor för en underbart mysig kväll. Det var nog värt alla nyblivna myggbett : )

wow - owo

Det är sjukt vad magkänslan kan stämma överens med verkligheten.
Hatar när något sådant inträffar, känns fasen läskigt. Hums.. Hums.. Knepigt värre. : )

Hur orkar man...?

Jag måste bara slänga ut en fråga utan att få något svar tillbaka.
Men hur tusan orkar människor åka runt med varor som dom vill reklamera, lämna tillbaka eller byta då varan i sig inte är i samma skick som den SKALL vara vid dessa tillfällen.
Fick nog idag 4 utskällningar på mindre än 1 timme... Blir så jäkla förbannad.
Så små och värdsliga saker, men ändå kan människan på andra sidan disken inte bara lämna butiken. Nej, nej, det ska startas slagsmål ute på parkeringen, användas "hot"fulla ord och dem ska kalla på 'sin' extra förstärkning. Skrämmande, eller inte. Bara irriterande att ni tar upp min tid.

Tack, var bara tvungen att avreagera mig lite.

Fira hela veckan.

Hej och hå, oj vad det går.
Jag har (som jag tidigare skrivit) varit ledig i 3 dagar, 3 hela dagar. Förstår ni hur underbart skönt det varit?
Jag har haft en toppen helg, en toppen påsk med toppen människor. Dessutom har jag fått en grymt bra start på denna kommande vecka.
Nu är det samma vecka som valborg, valborg = vår. Så jag och några braiga vänner gör som alltid förr, vi uttrycker oss "Fira hela veckan", det är nämligen precis så det är.
Varje dag som valborg veckan gör vi något "festligt", vi gör äventyr och även andra skojigheter. Det är helt enkelt tradition. Eftersom jag också råkar fylla år valborg veckan blir det även lite förtids firande. Så är det med det.

Så måndagen i "fira hela veckan", vad har hänt?
Jooo, vi körde en mjuk start med att ha varit iväg på en tripp till Askersund där vi har haft det väldigt mysigt. Sedan gav vi av oss till Alängsbadet och hade piknik. Huuur mysigt som helst! :D
Bara hoppas att vädret blir lika underbart resten av veckan som det varit hittills.

Min påsk har varit helt fantastisk. Skärtorsdagen blev väldigt spontan och underbar med Johanna hemma hos Jockis. Fredagen blev en likaså fortsättning fast med Kaj och Lis.
Lördagen, lite luncher, lite grillning med väldigt trevligt folk och den avslutades hemma hos Mathias.
Igår begav vi oss till en uteservering och njöt, underbart va? : )
Det har ungefär varit så, då jag har varit sammanfattat det väldigt MYCKET. Lika bra, inte sant? : )


Hm.. fundering.

Självaste tanken gör mig spritt språngande glad, lycklig. Kan man uttrycka sig så? Det låter inte korrekt, men ingenting är korrekt. Jag blir nervös och sprallig, men när den verkliga verkligheten äger rum kommer jag bli besviken.
Egentligen blir jag nog besviken hur det än slutar... Suckis.

Ska vara Kääääär i ett dygn.

Förlåt, jag kan inte hjälpa det längre.
Jag är just nu, idag, så fasen jäkla galet kär.
Men i morgon ska jag sluta, men fram till dess tänker jag endast njuta av denna underbara känsla. Måste passa på.
Tack och hej.




johanna

Träffade Johanna igår, det var riktigt roligt.
Blev väldigt spontant...
Hamande på fest och vi hade det trevligt : )
Idag ska jag jobba och sedan ska jag göra som alla andra, njuta av ledigheten i 3 dagar!
PUSS!


Tack för igår bruden! :)


Saknar det... Tror jag.





Hums... Tror jag saknar det blonda håret. Lite grann ialf...
Fast vill nog i sådant fall vara honungsblond och inte ha det hysteriska som jag den sista tiden hade....
Kanske göra det blondare när mitt nuvarande hår är friskt och långt igen? : ) Eller....? : )


P

Har många frågor jag skulle vilja ställa...
Men vet inte riktigt vem som ska svara på dem...?!
Påsk snart, en högtid som liten alltid var en favorit men som på senare år, som alla andra högtider skapar oro, bekymmer och ångest.
Ska hursom göra allt på mitt sätt, önskar ändå att den blir som förra årets påskafton, för den var knepigt nog helt jäkla grym!


Tio topp, topp tio.

Har haft en mycket grym och händelserik helg. Tack till er alla som varit delaktiga! Dock är jag nu väldigt sliten och inte gör det bättre att man jobbar hela denna vecka, men allting är väl ändå självförvållat?(!) Så jag klagar inte för det. Dessutom är det bra att hålla sig sysselsatt, lugna nerverna ;)
Och detta väder.....! Det är bara helt underbart bra.

Nu har jag fått ett lyckorus och ska straxt sova, har haft en riktigt bra måndag, kanske lite för bra för att bara vara en månad?
Jag gillar't helt enkelt.

Förresten, snart intar vi "fira hela veckan" haha : ) Kan inte bli något annat än kul.

FRIDAY NIGHT!


Jahapp, jahapp.
Det är fredag och jag ska träffa en massa gött folk! : )


Tina Turner



Tina är inte blyg... Vi vet numera hennes innersta "hemligheter". Haha : )


Vår är vårens ämne.

Världsämnet som man kan skriva, diskutera och prata om hur mycket som helst, våren.
Jag måste inse, 20... 20 år... Blä. Hur som, det är något som äger rum våren 2011. Vilket dessutom innebär att snart drar (om 2 veckor?) arrangemanget "fira hela veckan" igång. Älskar denna vecka, en av de bästa veckorna på hela året... Haha : )
Det blir spännande med nya galenskaper.

Jag är fruktansvärt sugen på att sticka utomlands, igen. Ovanligt va? För det är nog så att jag är ensam om denna vilja? Jo men så är det, så varför inte göra som alla andra att älta och älta med ett jäkla massa tjat. 
Fast hur som, det vore riktigt kul att sticka utomlands under en längre tid... Kanske 2 månader? Ett halvår? Ett år? Jobba och leva livet, ja-tack! 
Kanske det skulle kunna bli år 2012:s äventyr/utmaning. Hm.. Ska ta mig en funderare, men tror att jag kanske blir feg och fegar ur då jag blir osäker på min krangliga engelska, MEN som jag märkte i Thai kunde bli riktigt grym. Tro det eller ej, men fick nästan lust att ringa upp kinapuffen och berätta det. Jag kan bara jag vill. 
 


Ett skrik rakt ut.

Jag har haft några dagar som gjort mig mer förvirrad än någonsin. Det bara snurrar och jag vet varken ut eller in. Försöker att grubbla vidare, men blir fasen aldrig klok. Önskar jag kunde skriva ner allt, ta det pappret och elda upp det så skulle allt med desamma försvinna. Tänk om det funkade så...?  : )

Däremot har trots dessa funderingar mitt humör varit på topp, måndagen slog nog rekord på länge, mycket tack vare underbara Maria.
Tisdagen fick också en topp utav lycka, jag sitter i bilen med Johanna bredvid mig, vi är på motorvägen då min telefon ringer och jag känner hur allt innuti mig blir till skummgummi och jag bara skriker rakt ut, jag känner en lycka som jag knappt trodde existerade. Nu i efterhand har jag nog en liten minneslucka på några sekunder då jag inte riktigt vet vad som hände. Hahaha... Det otroliga var att jag körde bil och säger att hade det varit i stan vid trafikljus elr liknande kunde det ha slutat illa. Hahaha... Oj, detta tar jag med mig till graven ;)
Hjälp.

Dessutom, bara någon vecka kvar till valborg... Oj, nu börja jag fnittra igen... Fnittra? Sen när? : )
Och Nej, inte för att jag fyller år i dem vevorna, de gör mig snarare deprimerad. Men Valborg... Hehe : )
Kan nog satsa pengar på att dagen efter valborg, min födelsedag, då kommer jag istället sitta halvt deprimerad och undra varför jag sett fram emot dagen innan så mycket och då kommer jag vara besviken och inse vilken flopp de blev. Men inte vara så negativ, det kommer bli underbart bra! : )
Fnittrar igen...
Fnittra, vad är det för ord egentligen?

En söndag med topp resultat.

Hm... Mår fortfarande lite dåligt och vet inte riktigt hur jag ska hantera allt.
Måste väl även berätta att idag kom Storebror hem, känns förbaskat skönt! Dirr. efter jobbet åkte jag till hans jobb och hämtade upp honom då han precis landat i Örebro igen, Kajsa var med för sedan så begav vi oss hem till Fao & Afa, har inte träffat dem på väldigt lång tid. Saker och ting har kommit emellan så det har inte kommit till skott. Det var riktigt mysigt! Vi fikade och pratade om allt mellan himmel och jord, sedan så visade farmor självklart alla nya konstverk.
Efter vistelsen där blev det att komma hem och då var Lillebror och Robban här, trevligt sällskap igen och så avslutar jag kvällen med ett leende på läpparna.
Har helt enkelt haft en riktigt bra söndag.
Nu börjar det grusa och svida i ögonen precis som att jag ska börja gråta eller har målat mig med eyeliner i ögat, med andra ord börjar jag bli riktigt trött, ska krypa ner och hoppas på att få sova lite... Ska visst upp redan vid halv 5 i morgon. Weho - not.
Tack till er.


Inte okej .

Hur berättar man något för någon som varken kan ta ett ja eller nej?
Hm... Måste nog ta mig en funderare på dä!

Hatar att känna ånger och få skuldkänslor blandat med dåligt samvete. Ibland är det bara jobbigt att få för mycket information. Ska vi snurra oss tillbaka? För dig som vet hur man bär sig åt, gapa till!

Planerat blir inplanerat.

Ibland blir ingenting som man har tänkt sig, då får man hitta en lösning på det hela och försöka ändå. Så långt hänger jag med, men den där lösningen verkar aldrig komma.... Så jäkla segt och tråkigt.

Ett hjärta till ett hjärta.


<3


Mellanrum ger uppenbarligen mer text.

Återigen ett "härligt" mellanrum mellan dessa väldigt ointressanta och oengagerade inläggen.
Men men, jag säger som jag alltid gör, jag har inte tid eller ork. Så enkelt var det!

Känns som det är mycket grejer på G just nu, jag blir helt sprallig och kan inte låta bli att le för mig själv. Det går bra nu, tror jag:)

Nu är snart ännu en vecka påväg mot sitt slut, i helgen vankas det jobb - ännu en gång, sedan ska jag tillbringa den andra tiden med mina goa vänner! En toppen helg med andra ord. Längtar tills den kommande helgen som är om 2 veckor (?) då jag för första gången sen Thai är ledig (en helg alltså).

Dessutom blir någon viss dam 20 snart, känns väl sisådär, men ni som känner mig vet att denna åldersnojja började redan när jag fyllde 18 år (om inte tidigare), ni vet man blir myndig och nu 'ska' man dessutom vara vuxen. Jag önskar återigen att jag kunde få vara 8, 9 år... Härligt det vore, att inte behöva ta ansvar och aldrig veta vad som hände ovanför en, allt var i en fantasi och i ens egna värld.
Hur som, tillbaka till ämnet, 20 år... Hums... Jag ska se mig om, är ganska så sugen på något partaj, jag menar när det ändå finns en anledning till att fira, då just '20 år' är utmärkt(?) så varför inte? : )
Måste hur som kolla runt lite, ni alla vet väl ändå att jag inte har dem bästa grannarna....! Kan ju flytta ut det hela till landet, men ja, jo, det blir så krångligt för er att fixa skjuts.
Som ni märker planerar jag! :) Haha... Tyvärr kanske det hela slutar med en trist jäkla kväll då jag sitter o grymtar över mina grannar som bor övanför mig, som tydligen gillar att förstöra och komma med en jäkla ostkaka som gengäld. Tack för inget.

På tal om 20... Det är i början av maj, vilket innebär att innan maj är det april, i slutet av april är det valborg. Jag gillar våren och när man närmar sig valborg är det verkligen vår. Dessa jäkla så kallade vårkänslor kan göra en helt åt helsike, men denna tanke gör mig för första gången pirrig. Fan... Hatar att fastna på kroken. Besvikelse det lär bli om det inte blir som det ska bli. Hur blev detta nu?

Eftersom jag inte gör så pass regelbunda inlägg glömmer jag lätt vad som skrivits innan, så egentligen skulle jag kunna radera dem allt eftersom...?! Så raderar jag det jag skriver så bara något enstaka inlägg ligger kvar, fast då kan man fråga sig vad är det för mening med att skriva allt dessa? Och vad är det egentligen för mening med att ha en blogg? Särskillt när den är ganska så meningslös och tråkig som denna...? Fast det är klart, jag gör det för min skull och ingen annans, jag skriver för det är skönt och inte för att roa eller glädja någon mer än mig själv. Egoistiskt och patetiskt, där fick ni två ord som i detta fall beskrev mig ganska så bra.
Nu ska jag försöka hitta tillbaka till den meningen som jag påbörjade, jag glömmer lätt vad som skrevs här innan, när jag inte skrivit på ett tag, så därför tänkte jag säga det (kanske för andra gången), att Holland, älskade Holland är bokat och klart. Dock sedan en månad sen... Det känns för jäkla bra, blir dessutom borta lite längre än sist vilket känns väldigt roligt. Förstår inte vad det är i detta land, denna stad (Amsterdam) som har en sådan dragningskraft, men något är det och jag gillar't grymt mycket. Detta år ska inga sjukhusbesök påverka det hela, nu hoppas jag innerligt att det bara blir njutning på hög nivå. 

Nehepps, om man ska börja knyta samman säcken för att snart få i sig frukost innan det är dags för att jobba lite. Det har väl inte varit min starka sida att få ett avslut. Hur ska man skriva ett avslut när man ändå inte har någon hållning i texten ovanför?
Så...
Tack för mig.

Så jävla negativ.

Jag trodde nog att det skulle bli lyckat, men den lyckan försvann nog innan jag fick känna av den.
Hade nog hoppas på en skön fredag men än så länge blev det allt annat än skönt.
Önskar man kunde veta i vilken riktning man skulle gå istället för att stå still och vela.
Så vad gör man nu?
Blä, hatar sådana stunder, hatar att inte veta.

Baby booom.

Det verkar som år 2010 och 2011 kommer bli världens "babyboom".
I natt/morse vet jag två sycken som fick en varsin son. Blir så himla glad för deras skull : )


RSS 2.0