Hejdå i en vecka elr så.

Mycket riktigt, tidigare under dagen sa jag såhär "i värsta fall får jag väl gå och lägga mig vid 01:00". Mycket riktigt, nu är klockan ca 00:50 och jag har precis lagt mig i sängen och ska försöka sova. Kan bli svårt för det är fruktansvärt varmt i rummet mitt.
Därför det blev en så pass sen sömn (ska upp halv 5 i morgon(idag)) är för att jag har haft massor av ärenden att göra och hälften utav dem skulle jag göra igår, men fick förhinder, viktiga sådan dessutom.
Dagen har alltså tillbringats hit och dit, tvärs över stan osv. Tog en paus och gick och käkade med brudarna på Pitchers för att säga hejdå för några dagar.
Nu har jag packat klart och som jag förut skrev, precis lagt mig i sängen.
Åker till Holland om 5 timmar, weho! Underbart, älskar staden Amsterdam, älskar nog hela landet.

Måste bara berätta en sak, jag är rädd att ett gosedjur, en krokodil vid namn Raymond har tagit över hela vår värld. Igår åkte jag, Kajsa och Gustav ut till Lisa för att lämna honom, han får ju inte vara ensam när ja åker i morgon, host, host. Gustav lär ju tycka att vi är störda, men välkommen in i gänget, haha : )
Åkte även igår och badade med G & K igår kväll/natt, det var väldigt behagligt!

Lackar även snart ut på alla karlar här i världen, bara det att vi egentligen skulle sticka idag men det blev i morgon (dock tidigt som fan) är halvt som halvt skrattretande.
Planerna var att ev. åka till Varberg för att hälsa på Alex som nu, ikväll. Meeen nehe, drar i morgon, raka spåret till Amsterdam :D Glad jag är!

Blir lite ledsen i ögat när jag tänker på alla som i helgen kommer få se Iron maiden, Vill också! Så för er som går på dem, NJUT!

Skriver när jag är hemma, vilket blir nästa vecka någon gång. Bilder får ni då : )

Godnatt!!

Känslan

Oj! För första gången på väldigt länge känner jag denna känsla, en känsla jag i det undermedvetna har strävat efter. Nu är den här, det är annorlunda nu.
Tungt bara att detta komma när de ändå ska försvinna i morgon och återvända om år och dar.
Fast det häftiga är att jag verkligen har fått uppleva det, tack. Det känns skönt att veta att det faktiskt kunde "bli" såhär.

H<3

Woop, Woop, Holland inom kort! : )


En förbannad sådan!

Jag är så jävla förbannad.
Har inte haft tiden för att ringa upp detta företag som nu är H&M, men det skall jag göra och det kommer inte bli kul för dem.
Det är nämligen såhär, förra månaden fick jag en faktura och det var på ett väldigt högt belopp, halvt som halvt förvånd tänkte jag såhär "det drar lätt iväg"/"har dem hög ränta?". Så jag betala in hela summan som dem krävde av mig, men visste att jag inte handlat för så mycket.
Denna månad fick jag en till faktura (har inte handlat något på över 1 månad), denna faktura hade ett ännu högre belopp som jag skall betala. Riktigt förbannad blev jag och känner att de är amatörer, hur fan kan jag få en faktura med ett högre belopp än månaden innan när man inte ens handlat något??
Så jag gick igenom alla räkningar, leveranser osv från H&M, vilket visar sig att jag dels har betalt 500kr för mycket (föra månaden) samt efter att ha räknat på alla räkningar, leveranser osv så påstår de att jag är skyldiga dem 2000kr?!?!? Det stämmer inte för 5 öre.
Så jag ska ringa dem, för hur kan man skyldig utan att handla...? Så efter all jäkla "undersökning" tycker de att jag totalt ska betala in 2500kr som jag aldrigg handlat för.
Fy i helvete vad förbannad jag är. Amatörer.


De tre vännerna och jerry.


Jerry.
Ja, vad ska jag säga mer än att ni är väldigt lika, haha : )
Även söt som tecknad, haha!


En kanon fredag!

Det är lördag och jag är ledig. Jag är ledig både idag och imorgon, det känns väldigt skönt! Nästintill underbart! En hel helg, guld.
Gårdagen blev bättre än förväntat, hade en kanon kväll. Från att ha velat till och från (ges fel) så slutade det med en väldigt spontan och fruktansvärt rolig utgång. Vädret var väl inte det roligaste då det hade regnat hela dagen, men mot kvällen klarna det upp hyfsat bra.
Kändes som alla låg på "off" och var otaggade, pga vädret, men jag och Kaj satt hos mig, lyssna på musik och hade det gött. Drog oss till pitchers där vi mötte upp pojkarna, vi råka visst förstöra deras "grabbkväll", haha. Satt med dem och eftersom 3 av de skulle jobba som idag så var de lite misspepp på att dra vidare, men 'hoppsan sa' så hamna vi alla på frimis. Jag gillar inte frimis. Men jag hade det råå kul där inne.

Nu hoppas jag bara att Ges inte håller sina ord och vi gör denna lördag som för två veckor sen, wooh oooh we like it.
Så vad ska jag ta och göra nu när jag är ledig? Jo, jag ska inte göra ett endaste dugg, ska bara göra det som känns bra för stunden. Den senaste tiden då jag varit ledig har jag haft så många olika slags krav.
Ligger på min säng och funderar lite, är jäkligt trött. Blev sent igår, och jag kan verkligen inte sova så länge på förmiddagarna.

Något jag har märkt, om jag druckit alkohol så är jag alltid sugen på iskall mjölk dagen efter. Jag gillar inte ens mjölk, men då vill min kropp ha det. Mysko de där! Då behöver jag inte ens ha druckit mycket dagen innan. Men något i alkohoslen kanske slår ut något annat som gör att min kropp skriker efter kalcium, känns ologiskt, men men... Haha!
Så vad har jag gjort, jo jag har druckit över 1 liter mjölk, helt själv. Blää! Dessutom var det inte laktosfri så nu har jag lite kramper i magen, skönt!


Tankar om att skriva ut tankar

Har funderat en del... Skulle vilja dela med mig mina åsikter och tankar, just för att kunna få en slags feedback tillbaka eller få höra en annan tanke för att själv kunna hamna i andra banor.
Men så har det också slagit mig, att vissa saker går inte att berätta utan att få ha 'upplevt' det själv. I detta fall så bör man ha träffat personerna, sett omgivningen och veta hela bakgrunden. Vilket blev ett stort projekt, så får nog grubbla vidare i hopp om att komma in i ett "nytt" tankesätt.
Jag försöker vara klok, men känns som att jag inte riktigt vet vad det längre innebär, haha  : )


Nick.

Vet inte om det var "lillasyster syndromet" eller bara min otroligt flitiga charm, men jag har ialf en riktigt bra lillebror!




Taack! :D


Vänta här.

Vänta lite nu, det verkar inte stämma.
Jag har undersökt, men det är ju inte samma människa.
Vart tog du vägen...? Gillar nog den första typen lite mer.


Båtåk.

Jahapp... Mhmm... En dag på havet, det är aldrig några fel!
Dock så var kameran bara uppe i vår båt, vilket innebär att de andra 6st som trängde ihop sig i en annan liten båt (såg ungefär ut som en flyktingbåt) inte är med på bild : )
Inte blev det mycket fisk, sorgligt nog. Men det var riktigt trevligt ändå och min båtnojja börjar nog släppa mer och mer. Så snart vågar jag åka utan att få ångest, haha : )




Att vara med på bild i vattnet.

Ett försök om att få en så kallad "lyckad bild" var det visst aldrig tal om!
Meeen, barnsligt kul hade vi det ändå. Synd bara att inte alla kottar ville vara med på bild.
Efter allt badande blev det bada bastu, sitta under altanen med infravärme med musik i bakgrunden, äta och dricka gott samtidigt som vi lyssnade på regnet och tittade på alla blixtar som lös upp hela himlen.
Jodå, jag tackar för en riktigt bra kväll med massor av tjejer och annat trevligt folk ute hos P. på landet i helgen som var.



Som vanligt

Oj, så var det här med bloggandet. Kan väl icke påstå att jag är en duktig sådan, men vad gör de?
Jag känner bara att denna blogg eller vad man nu vill kalla det för kan vara bra att ha, som när jag behöver skriva, ungefär som nu.
Finns ganska så mycket jag skulle behöva skriva av mig på, men vet inte i vilket hörn jag ska börja eller när tiden ska räcka till.
Halva året av 2011 har snart gått och hittills har jag varit med om så många helt nya upplevelser som jag aldrig trodde skulle ske. Underbart, sämre blir det ju inte heller när jag vet att jag har ett helt halvår kvar!
Måste kila till jobbet, men jag återkommer här inom kort, om ingen text kommer så ska jag visa lite bilder.
Like a g6!


Jahappppp

Blev nog trots allt lite depp i det muntra sorlet.
But just tonight.


HJÄLP, jag är en fisk.

Hjälp!
Det jag tjatat om kanske blir verklighet inom några timmar.
Blir lite rädd. Glad. Nervös.

RSS 2.0